Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés

CJ képe
CJ

Masszőr ér? :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



vagy simán nyugodtan aludna, mert tudja, hogy csak flörtöl és sose tenné meg. én pl. így lennék vele. vagy kínosan kéne éreznünk magunkat, ha ilyenkor nem telepítünk keyloggert mindenre és nézegetjük a telóját? :D



Oscee írta: De hat zsak a foltjat :) telefonba olvasgatni mas hata mogott megcsalassal egyenerteku gerinctelenseg kb.

+1
és a kommenteket olvasva Oscee táborát erősítem

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Fasza dolog így év vége környékén leépíteni az embert, csak úgy hirtelen minden előjel nélkül.
Amikor már azt hinnéd kezdesz kikecmeregni a szarral teli pöcegödörből.
Well played life! GG no re.

Choose your next words with excpetional care!



Első ontopik komment oldalak óta! Részvétem amúgy, mik a kilátások?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



:-(



Nem nagyon tudom, de így év vége felé szerintem nem túl jók.

Choose your next words with excpetional care!



Na most nálam is eljott a vilagvege hangulat. Egyszerűen nem bírom annyira szetmar a stressz. Pedig régen egyáltalán nem voltam idegeskedo típus, de most ájulás szélén vagyok napok óta. Esküszöm hagyom ezt az egészet a francba, nem ér ennyit, hogy kicsinaljam magam. Csak gyulolok meghatralni és quasi kudarcot vallani, de most már ez se érdekel, csak a családnak nehéz lenne beadagolni :/



hát ha jól masszíroz, akkor mindenképp :Đ

Vill du bli ihop med mig?



Munka?



tedd mérlegre mit nyerhetsz ha kitartasz és mit veszítesz, bármiről is legyen szó
a család meg... nem az ő életük :)



Moken írta: Jogon anno én is kifogtam pont azt az évfolyamot, ahol 2 db jó nő volt a 120bol

Gyerekek, ti el vagytok kényeztetve. Infó karon 2 nő van a sokszázból, és bármennyire gorillapofájú, akkor is zsongani fognak körülöttük. Ott már nem az számít, hogy elviselhető + jó nő-e egyszerre, hanem nő-e dugható-e egyáltalán. :D

@inkwizitor: minket egy hetes határidővel építettek le kb egy hónapja, szóval részvét.



dübörög a gazdaság.



És már milyen rég...

rwurl=https://imgur.com/M8km8ve

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az irányt nem kérdezte senki. :)
:/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az a baj, hogy nekem sose volt semmi amit úgy igazán szerettem volna csinálni (CS-n kívül :D), én eredetileg infó karon kezdtem, de ott kiegtem az akkori öreg alkoholista tanaroktol szóval otthagytam 1 év után. Aztán nemzetközi gazdálkodás Bécsben, utána jogi egyetem, mindezt úgy, hogy ha valamit utaltam életemben az a rámkényszerített tanulás. Középiskolát konkrétan úgy hoztam le, hogy 1 db házi feladatot nem csináltam meg magamtól (inkább CS). Na ezek után jogaszkent kb. egesz nap mintha "házi feladatokat" írnék, ráadásul rohadt nagy felelősség mellett. Es egyszerűen nem érzem magaménak a dolgot, nem szeretem, hiába megy jól, végig olyan érzésem van, hogy csak kényszerből csinálom. Es amikor neccesen alakulnak a dolgok, akkor tényleg kitor belőlem az érzés, hogy kell a francnak ez. Ezért írtam múltkor LY-nak, hogy mennyire irigylem őt, akinek a 3D Max tutorial cikkeit már 99-ben olvastam a PC Guruban, és azóta is azt csinálja, az egyik legmagasabb szinten. Nekem meg 30+ évesen sincs igazából ilyen, amit őszintén szívből csinálnék. Es ahogy Unbreakable végén mondja Samuel L. Jackson: "You know what the scariest thing is? To not know your place in this world. That's just an awful feeling..." Talán az a baj, hogy én egy örök álmodozó vagyok és az materialista, karrierista, kötött világ nem való nekem. (Bocs mindenkitől, ha elolvastatok a nyomoromat, de olyan jó volt kiirni magamból)



De legalább jogász vagy :P Én meg berágtam a fősulin, azon, ahogy a fősulik működnek (balfékbalfasz nemtommilyen Balázs PTE-en dolgozatomra 4-est, haveréra 1-est adott. Kb, ugyanazt írtuk le, 5 padsorral egymástól. Mentünk érdeklődni, hogy wtf. Erre a kis buznyák röhögött és beírt egy 2-et mind a kettőnknek, és azt mondta karó is lehetett volna, mert biztos másoltuk. Nem tudom mit mondtam neki, talán a bzmeg anyádat kis köcsög, de utána elment a kedvem a sulitól.)
Amúgy én is utálom a rámkényszerített tanulást, főleg, ha tudom/sejtem hogy nincs/nem lesz értelme. Moken koma, nem vagy te is rák véletlen? :D



Azért irigyled őt mert azt csinálhatja amit szeret vagy azért mert olyat csinál ami téged is érdekel?
Mert ha téged is érdekel, miért nem kezdesz el foglalkozni vele?

Btw, Digicben is épp eléggé ledolgozza mindenki a seggét. Nem gondolom, hogy csak móka és kacagás az egész. Persze mégis más ha az ember amúgy szereti a szakmáját, de a szopás attól még szopás marad.

Szerk: Egyébként rengeteg ilyen emberrel találkoztam már aki egyszerűen nem tudja, hogy mihez is kezdjen az életével ezért bevállal valami alibi melót amit utál, csak hogy mégse lógassa a lábát.

Choose your next words with excpetional care!



nem vagy te is rák véletlen?

rwurl=https://media.giphy.com/media/qWprGwSxSZmMM/giphy.gif

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Catwright: Halak vagyok :D Egyébként ez a legundorítóbb dolog szerintem a felsőoktatásban, a sok igazságtalan tanár. Külföldön nem tapasztaltam ilyet sose, mondjuk engem itthon se ért személyesen hasonló dolog, de nagyon sok havert igen. Tökéletes módja, hogy tegyük tönkre ember motivációját.

inkwizitor: Is-is. Nagyon érdekes amit csinálnak, de igazából most arra céloztam, hogy milyen jó annak aki tényleg rátalál fiatalon arra amivel foglalkozni akar (belső késztetés vezérli) és utána ezt az utat járja. Tudom, hogy óriási munkateher van a CG-s embereken, de azért biztos más úgy csinálni, hogy ez az életed, nem pedig csak szimpla pénzforrás. Én sajnos nem tudok rajzolni, pedig általános iskolában egy haverommal állandóan rajzolgattunk, csak aztán az egyik tanárnő széttépette a kedvenc rajzomat valami csajjal, akit piszkáltunk az udvaron vagy nem tom és utána többé nem nyúltam ceruzához. De legalább a haverból díjnyertes formatervező lett azóta.



A modellezéshez a rajztudás előny de szerintem nem kötelező. Inkább a formalátás az ami számít meg talán a térérzék. (Ezek nyilván jönnek a rajztudással, de szerintem lehet jó tér-/formaérzéked úgy, hogy rajzolni nem tudsz).
Textúrázásnál már talán nem árt ha van az emberben némi festői véna. De majd az okosabbak kijavítanak ha tévedek.

Choose your next words with excpetional care!



Öcsém anno próbálkozott Digic-nél. Rajzolni jól tud, de egy hónap alatt képtelen volt megcsinálni a belépő modellt, pedig nem volt egy kiemelkedően nehéz feladat emlékeim szerint, főleg ilyen hosszú időre. (high+low poly modell egy rossz fénykép alapján standard betonkeverőről.) Inkább elbaszta az időt mindenféle mással.

Térérzék tényleg kell jó, anélkül a modellt magát nem fogja összerakni az ember. Emlékeim szerint egyébként más helyeken a textúrázók jelentős része hagyományos kreatív képzésben részt vevő ember, (szobrász, festő, stb) akiknek később tanították meg a 3D modellezést. Egy harmadik csoport meg a support, akik pl mindenféle segédeszközöket készítenek a többieknek, hogy (könnyebben/gyorsabban/egyáltalán) menjen a munka.



A textúrázós része igazából elég változó mikor ki csinálja. Stúdiója válogatja. Én relatíve kis helyeken dolgoztam eddig. Ott én csináltam mindent (highpoly, lowpoly, uv, projektálás, textúrázás) mert ugye nincs rá más. De ha épp a concepteseknek nem tudtak más feladatot adni akkor ők is kaptak textúrázós feladatot.
Nagyobb helyeken már én úgy tudom általában van rá dedicated ember.

Choose your next words with excpetional care!



13 éves koromban fedeztem fel a programozást. Azóta azt csinálom. Napközben fizetnek érte, utána már csak hobbiból. Megunhatatlan.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én így vagyok a maszturbálással, annyi különbséggel, hogy nem fizetnek érte. :\



:DDD

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ha valamiben jó vagy, azt ne csináld ingyen!

Choose your next words with excpetional care!



Én sajnos nem tudok rajzolni, pedig általános iskolában egy haverommal állandóan rajzolgattunk, csak aztán az egyik tanárnő széttépette a kedvenc rajzomat valami csajjal, akit piszkáltunk az udvaron vagy nem tom és utána többé nem nyúltam ceruzához.

Ezt nem tudom hova tenni. Valaki széttépi a füzeted és többet nem rajzoltál onnantól kezdve?



Ha valamiben jó vagy, azt ne csináld ingyen!

Mondta Inkwizitor, és felcsapott prostituáltnak B-)



Sose késő váltani, ha szar, amit csinálsz. Levelezőn végezz el valami infós/animátor szakot, ha vannak határidők, úgy talán nem lustulod el, mintha saját szakálladra próbálnád megtanulni. Én amúgy simán el tudom képzelni, hogy a jogi pályában is lehet szépség, de a standard pénzért robotolásban nem igazán. De ez sztem bármilyen területre igaz. Ha nem látod a munkád eredményét/értelmét, az elég lehangoló az emberi pszichének, akkor is, ha jól megfizetik. Volt is erről cikk valahol mostanában. Hivatásban kell gondolkodni, nem melóban, bár ez a többségnek nehézségébe kerül. Meg van egy ilyen, hogy írd fel a 3 legjobb dolgot, amit szeretsz csinálni (a kúrás ivás sztem kihagyható :)) és válaszd a másodikat hivatásnak. Ja és a jó munkahelyi társaság és hangulat sokat tud dobni még a szar melón is. Gondolom én. :)

Én amúgy sose értettem, hogy lehet, hogy valakit tulajdonképpen nem érdekel semmi igazándiból. Nálam pont fordított a probléma, az se olyan jó sajnos :D Meg mondjuk beteg is lehetek, mert imádok tanulni nagyjából bármit. :)

Vill du bli ihop med mig?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!