Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


The Accountant

Over the top szorakoztatas kvintesszenciajat lathatjuk ebben a filmben. Affleck, mint a megszallot-autista-fegyvermanias fohos, aki nagyon gonosz milliardosok penzet mossa tisztara.

Szoval van ez a film, ami nem tudja, mi is akar lenni. Emiatt csapong ossze-vissza, lassan adagolja a nyulfarknyi sztorit, de szorakoztat! 3-in-1 erzes, egy kicsit Esoember, kicsit John Wick (hm, nem is, nagyon John Wick!) es van benne valami krimi felhang is.

Erdekes egy film ez. Talan ha lett volna egy szep ive, vagy valami gerinc, amire lehet epiteni (itt most arra gondolok, hogy pl. Nolan filmjeiben van ez meg igazan: Inception - alomkent van talalva a film, Prestige - buvesztrukk az egesz, Memento - Ontnemem), itt is tok jo lett volna, ha kapunk valami hasonlot es egy kicsit mondjuk bele tudjuk magunkat elni a fohos helyzetebe. Igy viszont meh

Trailer, mert szerintem sokan azt sem tudjak, hogy letezik ez a film :D
Amugy a rendezoje kovette el a Warriort is, erzodik is rajta
rwurl=https://youtu.be/DBfsgcswlYQ



Reacher Zwei

az első az elmúlt évek egyik legjobb akciója, ötletes, jó dumákkal, van öniróniája, normális nyomozás, frankó mellékszereplők és Cruise láthatólag nagyon élvezte a szerepet, Reacher meg egy fasza karakter (nem olvastam a könyveket, de tudom, hogy ment a felháborodás, hogy ott egy 120 kilós, két méteres állat)
na ez itt mind egyáltalán nem igaz. unalmas kliséhalmaz, kb nulla nyomozás, talán egy épkézláb mellékszereplő (Robin néni vállalható volt), rengeteg ponton egyszerűen nem stimmel a sztori logikája, sokszor már önmaga paródiája és Reacher itteni karaktere sokban ellentmond az első filmben lévőnek. Edward Zwick monjonle

inkább újranézem az örök kedvenc első részt, amiben még Jai Courtney is jó



Az Interstellar számomra egy túlhype-olt izé...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Miért?



Mert sok benne a zőccség.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Szerintem is túlhájpolt (az inception jobb Nolan film), de nekem tetszett. Van egy nagyon egyedi hangulata.



Max. annak túlhypeolt aki nem szereti az űroperákat.



Az effektek túlhájpoltak voltak, de a többi rendben van.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Masodjara mar en is igy lattam.


CJ képe
CJ

Ha nem Nolan rendezte volna tuti "szar" filmnek tartaná mindenki, így meg a "szódával elmegy" kategóriába sorolják legtöbben.
Nekem se tetszett, lehet túl nagyok voltak az elvárásaim...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Aha :DDD IMDB toplistan #32, tuti szarnak tartaná mindenki... vagy youtubeon a több milliós nezettsegu jeleneteknel mindenki csak áradozik róla. Szódával elmegy? Ez egy modern filmtorteneti csoda. Ha engem sajnal valaki, mert nem bízok a nőkben, akkor én sokkal jobban sajnálom azokat akiknek egy Interstellar csak szódával elmegy... A Gravity meg csak egy lapon se említhető vele, az effekteket leszamitva.



Há' de ha eccer nem vót mit enni, csak kukoricát...

Amúgy onnantól kezdve, hogy elindulnak, egész odáig, hogy megmentik a jövőemberek Mátyust, szerintem baromi jó volt (leszámítva a szeretetes agymenést). A zene és a hangulat ott mindent vitt, ezt a részét akárhányszor újra tudom nézni.



Mi a baj a szeretetes gondolattal? Mintha allergiásak lennének az emberek a szeretet szóra vagy én nem értem. Miért ne lehetne a szeretet valami láthatatlan/ismeretlen erő az emberek között? Kvázi egy kapocs. A valóságban is sokszor megérzik emberek ha valami baj történt a szeretteikkel. Miért ne lehetne maga a lélek is egy dimenzió? Egyáltalán nem elrugaszkodott dolog, csak a sok macsó kapasbol kiakadt rajta. Annyi elrugaszkodott marhaságot tartalmazó filmet tudtok isteniteni, ezen meg fenn kell akadni... Gondolom azon is csak nevettetek amikor a videókat nézi vissza 20 év után (ami sztem top10 legmeghatobb jelenetek között van valaha).



Nem akarlak elkeseríteni, de semmi köze az űroperákhoz, sci-fi-nek meg egy két lábú szék. Az a fajta, ami túl okosnak akarja eladni magát, valójában felszínesen bugyuta.

ui.
5 napig nem leszek net közelben, mert Izlandon leszek bálnavadászaton, ergo nem leszek reakcióképes.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Ennek a filmnek nem a sci-fi elemeken vagy a tudományos elméleteken van a hangsúlya. Ez a film azt adja a legjobb minőségben amire a mozit kitalálták: kiragad a valóságból. A két és fél óra alatt a néző is szinte ott van ezen a hatalmas utazáson, az érzékszerveket elvarazsolja a látvány és a zene egysége, hihetetlen érzelmi reakciókat vált ki és emellett az agyat is megmozgatja. SOHA nem készült még hasonló színvonalú űrutazós film. Amúgy meg szakemberek, tudósok tucatjai működtek közre a film kesziteseben valszeg akkor csak nem akkora baromságok történnek. Érdekes, hogy itt a nagy HWn ennyien ellene vannak, amikor óriási kozonsegsiker, és a moziban ülve látható is volt másokon a film hatása. Mondjon nekem bárki egy jobb filmet a témában (jah tudom Space Odyssey... azt emberek 80% végig se bírja nézni, bármennyire is zseniális). Komolyan kezdek kiabrandulni ebből a forumbol, ahol egy Ghostbusters nem is rossz, az Interstellar meg csak azért nem szar mert Nolant tiszteljük.



A GB tényleg kínosan szar volt, az IS pedig max. átlagon felüli, de tudod, ez az RW egyik szépsége: nem kell szégyellned a különvéleményed, mert igazából mindenki leszarja, ha meg látszólag mégsem, azt szard le te magad. Kivéve természetesen, ha Zaxx vagy és a Promcsiról van szó, ebben az esetben a szégyenkezés nem opcionális.

ibi amentia latet


Tno képe
Tno

Csak annyit szeretnék reagálni, hogy az imdb top 1 elég régóta már a Sawshank redemtipon.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



én is imádom az interstellart.
nagyon sok minden kurvajó benne. a látvány a zene a történet a színészek stb.
bár van benne egy két picike rög.

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



és?



Velemenyekrol vitatkozni... Habar szerintem se vilagmegvalto a film, de had legyen mar joga valakinek leszarozni. :) Szerintem a Mega64 is az egyik legjobb dolog a vilagon, hatalmas rajongotaborral, aztan megis en vagyok vele hulyenek nezve evek ota. Engedd el. Ha szerintuk kozepszar akkor am legyen, az a te elmenyeden semmit nem ront. Szerintem legalabbis.


Tno képe
Tno

És ebből mindenki levonhatja magának a következtetéseket.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



De ő nem a saját véleményét írta, hanem azt mondta, hogy "szarnak tartaná MINDENKI", holott ez objektíven megallapithato, hogy nem így van. Na mindegy én már nem töröm magam.



Moken írta: A Gravity meg csak egy lapon se említhető vele, az effekteket leszamitva.

Ezzel egyetértek, abban az egyben viszont sz@rráveri. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


ShowHide spoiler #

Amúgy szerintem is overrated. Erős 7-es, de ennyi.

Star Trek Beyond
Egész jó volt, a gagyi 2. után egy még rosszabb részre számítottam, de teljesen nézhető. Azért a rebootolt első résztől messze van.

Now You See Me 2
Az elsőt még bírtam, jó volt a dramaturgia és a nyilvánvaló kamukon kívül rendesen össze volt rakva. Na ez viszont borzalmas. Nézhetetlen, örülök, hogy nem néztem meg moziban.

Ender's game
Még mindig tetszik (csak hogy újabb lavinát indítsak el). Szerintem nem lett rossz adaptáció.

Rango
Szokásos újrázás, nem kell megindokolnom, azt hiszem.

The Prestige
Lásd eggyel fentebb.



Chiller írta: Ender's game
Még mindig tetszik (csak hogy újabb lavinát indítsak el). Szerintem nem lett rossz adaptáció.

rwurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ca/dd/ff/caddff1c030727d1...



Eleve ertelmetlen volt mar arra a bolygora leszallni is. (Valszeg bolygo se letezne ahhoz a fekete lyukhoz ilyen kozel, de ilyen formaban semmikepp.) Csak gondolom az idodilatacio es egy (a fekete lyuk gravitacios ereje miatti) kurvanagy hullam bemutatasa miatt inkabb bealdoztak minden esszeruseget a keszitok. Gondolom nem veletlen, hogy az eredeti forgatokonyvben tobbek kozt ez sincs benne.



Reacher 2
Nekem bejött. Nem korszakalkotó, vagy maradandó, de erre a két órára szórakoztatott.



a kiéhezetteket senki nem látta rajtam kívül?

bár amennyire szólt a kritika, hogy ilyen zombis filmet még nem láttál, kicsit megnőttek az elvárásaim. de teljesen magával tudott ragadni a film hangulata. nagyon-nagyon erős last of us feelingje volt az egésznek. inkább a drámára helyeződött a hangsúly.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ketten is irtunk rola kb 1 honapja.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!