Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Oscee írta: eselyesen egyik se beszel 2 szonal tobbet angolul.

Az átható xenofóbia miatt pedig ha beszélnél is japánul, akkor se értenék meg.



Epp az ellenkezojet tapasztalom, ma is 3-an feherek mentunk kajalni, ketten beszelnek japanul es tok kedvesek es aranyosak voltak.

(amugy az angoltudas se ANNYIRA durvan rossz allapotban van itt Tokioban, de hat ingatlanosok azok ingatlanosok, mindannyian ismerjuk oket :)

Regen minden jobb volt.



Szóval el kell költeni egy használt autó árát ahhoz, hogy elkezdj tudni ott élni, dolgozni.
Olcsó országnak tűnik :)


Tno képe
Tno

Höhöhö.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Kb. 610k HUF-ert fogok bekoltozni egy kulvarosi kecoba es az nagyon olcsonak szamit (kaucio pl. nincs). Szoval ja, sokan azert nem koltoznek mert tul sok penz (persze a fizetesek nem igazodnak ekkora kolteshez). Ugyanakkor ilyen kezdeti adminisztracios koltsegeknel megtehetik, hogy szerzodesujitaskor elkernek egy havi bert ujitasi dijkent, meg mindig olcsobb, mint koltozni.

Regen minden jobb volt.



Az kemény. :)
Egyedül mentél, vagy többen vagytok? Az azért tud sokat számítani ilyen helyzetekben.
Meddig leszel kint? Meló vagy suli miatt mentél? Gondolom írtad már valahol, csak akkor meg szerintem én voltam épp munkahelyváltásban, aztán ritkán néztem az RW-re.



Mindenesetre drukkoljatok, hogy penteken este megkapjam a kulcsokat - ha nem, szombattol hajlektalan vagyok mert addig tart az AirBnb meg a SIM berlesem is :)
Utana mar lesz hivatalos cimem, onnantol talan mar minden egyszerubb lesz.

(hogy valami pozitivat emlitsek, vizumot pl sokkal, SOKKAL egyszerubb es gordekenyebb volt szerezni, mint az USA-ba)

Regen minden jobb volt.



Moken írta: Nekem rendes (állandó) barátnőm kb 22 éves koromban volt utoljára. Abszolút nem hiányzik az ezzel járó kényelmetlenség meg stressz. Én annyi, de annyi "álompárt" láttam szetmenni egyik napról a másikra, mindenki mindenkit megcsal, hazudozik, titkolózik. A legrendesebbnek tűnő csajok is. És az a durva h meg az olyan pasikat is megcsalja a nője, akik konkrétan elasnak Ukrajnában, ha megtudnak. Amúgy erről sajnos inkább a jelenlegi férfi társadalom tehet, akik nem tisztelnek senkit, mint a hiéna lecsapnak a nőkre bárhol bármikor hiába van barátjuk, vagy akár jegygyűrű az ujjukon. Haverom barátnőjének barátnője aki tökéletes körülmények között él házasságban, két kisgyermek anyja, a férje sikeres, jóképű tag és bakker a futópályan ha osszefutok vele kb. ő udvarol nekem, meg húzza az agyam, pedig Grifter a megmondoja, hogy én nem vagyok egy alfahim, max. átlagnál sportosabb meg jó a modorom. Biztos vannak igazi Rómeó és Juliak, de mondom én 15 éve csak ezt látom mindenhol. Ráadásul nagyon sok női barátom van akik ahogy kibeszelik a pasijaikat az én jelenlétemben is...

(Mióta lett ez párkapcsolat topik? :O)

Ha fenn van az instagramon, akkor ha nem is determinálja, de igen jó eséllyel gecire unja az életét és/vagy nagyban a külsőségeknek él, és valóban kapható lehet, igen. Tehát nálad ezek szerint minden nő ilyen, kozmetikába járó, duckface posztoló. Egyébként a nők tényleg sokkal többet panaszkodnak erre, de kevésbé hajlamosak megtenni. Szerintem te csak egy belterjes szubkultúrában mozogsz, azért láthatod így. Nem vagy véletlen jogász, vagy közgazdász? Ott pl. 90%-ban ez megy.. Vagy csak ezt akarod látni, az a másik opció.

A jólétben elkényelmesedett, önigazolásra vágyó csajszi a sportpályáról biztos megcsalná veled a férjét vajon? Vagy csak unalmában flörtöl? Na mindegy is. Én meg ismerek olyan nőket, akik kurva jól néznek ki, jófejek, mégis eddig egy pasijuk volt 24 évesen, az is jópár éve, és ha lesz valaki, ahhoz hozzámennek és kitartanak majd mellette minden valószínűség szerint életük végéig. Ilyen is van. Csak gondolom az neked nem célcsoport, tehát a te világodban nem léteznek. Így tényleg igaz, a tiedben lehet, hogy mindegyik ribanc ha így nézzük. :)


CJ képe
CJ

this.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Én meg ismerek olyan nőke,t akik kurva jól néznek ki, mégis eddig egy pasijuk volt 24 évesen, az is jópár éve, és ha lesz valaki, ahhoz hozzámennek és kitartanak majd mellette

rwurl=https://media.makeameme.org/created/Please-tell-me-p4fxcq.jpg

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Én meg ismerek olyan nőket, akik kurva jól néznek ki, jófejek, mégis eddig egy pasijuk volt 24 évesen, az is jópár éve, és ha lesz valaki, ahhoz hozzámennek és kitartanak majd mellette minden valószínűség szerint életük végéig

elerhetoseg? :)

Parizer forever.



Tokegyedul. Befordulas, panik, stb. szakaszokon mar kezdek tullenni, talan majd ha a lakas is meglesz. Asszony otthon, nekem meg megy a matyizas :'D "Lepj ki a komfortzonadbol, mondtak". Kileptem.

Munka. Robotok. Meg ez: https://robottaxi.com/en/?noredirect=en_US

Par ev? Talan. A termek az olimpian szeretne bemutatkozni. Egyelore nem tudom, tul sok a kerdes, tul sok az ismeretlen, tul hullamvasut minden. Tavaszra kiderul, hogy mennyire mukodik. Anyagilag nem eri meg egyelore, CV-be viszont jo lesz. Ha meg oda se, akkor buktam egy szep summat :D

Blog lesz, ha valakit erdekel, csak meg nem volt idom setupolni. Talan ma este. Talan. De lehet, hogy az Akihabara Tech Cityibe megyek helyette :D

edit: ja es kurvafaraszto a koltozes, ha rovidtavon le akarod zavarni, meg ugy is, hogy sok segitseget kaptam (hivatalosan 2 het volt a 2 munkahelyem kozott, gyakolatilag szabadsag miatt azert inkabb kicsit 3 felett, szabadsag miatt)

Regen minden jobb volt.



Végül is egyről beszélünk, csak kicsit más megközelítésben. :)



Nagyon menő, grat! :)
A lényeg a tanulás, hogy tapasztalsz, fejlődsz szakmailag/emberileg. A CV az sokadrangú szerintem, a pénz meg a mi szakmánkban aztán főleg.
A blogot meg várjuk! ;)



Drotak írta: a pénz meg a mi szakmánkban aztán főleg

Kuldhetsz, ha esetleg radrohad :D Igerem nem extasyra koltom, hanem mondjuk agybetetre, hogy legyen min aludni vagy vizforralora, hogy legalabb ilyen kis tegelyes 100 forintos levest tudjak "fozni" vacsorara :D

Regen minden jobb volt.



Annyira azért engem sem vet fel. :D Csak úgy értem, hogy a te tudásoddal sem nehéz összeszedni egy normál életvitelre valót bárhol a világon.



pedig mar kezdtem orulni, hogy valakit felvehetek a minimalber feleert fejlesztonek :)

Parizer forever.



Ja, valaszinuleg nem. Bar talan pont Tokioban az egyik legnehezebb kb. Azert annyira nem veszes, csak az elso 1-2 honap lesz necces, mig berendezem a lakast. Azert aranyaiban boven kevesebbet fogok keresni, mint otthon. De hat a kalandnak ara van :)

Regen minden jobb volt.



Na jó én nem fecserlek több időt erre. Aki azt mondja, hogy lehet biztosra menni egy párkapcsolatban azzal nem lehet mit kezdeni. De így már értem, hogy leleptél Japánba hónapokra asszony meg itthon maradt, más hozzaallassal para lenne :D

Azt is megtanultam, hogy az a nő akinek van instagramja unja az életet és csak kulsosegeknek el, stb. Amúgy abban nagyrészt igazad van kecske, hogy a jogász/orvos/közgazdász körökben mi megy. De az a baj, hogy már egyetemen is ezeken a helyeken voltak a legjobb csajok (a legjobbak mondjuk a gyógyszerészek meg a biológusok toronymagasan szvsz), csak mivel ezek az élethez intelligens, erős személyiséggel rendelkező nők, akik gyakran elég felszínesek is így ez az ára. De pont emiatt vonzóak is.
Nem tudom, hogy a futó csaj meddig menne el, de nem is ez a lényeg, hanem hogy ha tudná a férje, hogy így kelleti magát, akkor nem aludna nyugodtan sztem.
Szerintem zárjuk le a témát lassan.



a legjobbak mondjuk... a gyógyszerészek

:-DDDD
Ez az év vicce :-)
Kilencvenöt lány volt az évfolyamunkban, abból öt nézett ki jól, meg másik öt volt jó fej :-D Na jó, volt még max öt akik okénak voltak mondhatók mindkét téren ha nem is kiemelkedők.
A szakmában a tapasztalatom azóta csak romlott :-)
Mondjuk nem volt szemét vagy aranyásó egyik sem, csak sótlanok meg savanyúak voltak többnyire. Meg hát nem szépek...



Biztos a nosztalgia meg anyakomplexus , de én tök jó gyógyszerészeket látok a patikában :)

Parizer forever.



Legalabb tudom kitol kell kérni recept nélkül si....filt :)

Parizer forever.



-szerencséd van
-meg valszeg azok asszisztensek. Abban valóban van csinos.



Jogon anno én is kifogtam pont azt az évfolyamot, ahol 2 db jó nő volt a 120bol, de attól még a többi tele volt :D nem tom én egyetemi éveim alatt a gyógyszeresz szakesteket csiptem legjobban, meg a nagy szerelmem is oda járt és a barinoi egytől egyig nagyon csinosak voltak, sotlanok biztos nem. Oh, de szép idők is voltak azok :(



Tudom mi a különbség az asszisztens és a gyógyszerész között :) (mindenhol van névtábla)

Parizer forever.


KMZ képe
KMZ

Szegeden a rajztanszéken már túl sok jó volt, az előkészítő gimijéről ne is beszéljünk, ott volt a spawn point :D
Overkill kategória, bár gondolom ez minden művészeti iskolára igaz. Mondjuk az vicces hogy kb. az összes srác a szakmában helyezkedett el, a csajok többsége meg elment anyukának vagy valami tökre másnak.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



A legjobb a csecsemőképzőből (vagy mi fasz) lett közgazdász :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



legjobbak mondjuk a gyógyszerészek meg a biológusok toronymagasan

:-DDDD
Ez az év vicce :-)

Ugyanez biológuséknál... :D
Bár azóta határozottan javult a felhozatal (megtanultak öltözködni, sminkelni ők is)

A gyógyszerész "szakest" (lol), viszont tényleg nagyon rendben van. Hát még az orvosi koleszbuli... :)

Nekem egyre inkább az a véleményem, hogy ha jófej, csinos lányokat akarsz fölszedni akkor a különböző szociális területeken tanuló/dolgozó csajok között érdemes keresgélni. Ovis-, gondozócsaj, nővérke, szocmunkás, tanítónéni - ezek a szakmák kifejezetten golddigger taszítók (nulla pénz van benne ugye), viszont fejlett empatikus képességeket követelnek meg, plusz elhivatottságot, anyai ösztönöket és gyakorlatiasságot. És eléggé szeretnek dugni... :D
És ugye nagyjából ezeket a tulajdonságokat keresik a faszik a nőkben.

Vill du bli ihop med mig?



Nekem vegyész a feleségem, de ezt nem tudtam amikor kerülgetni kezdtem. Volt némi közöm a múltban két HR-es lyányhoz, egy gazdaságishoz, egy recepcióshoz, stb... de egyikről sem tudtam az elején hogy mivel foglalkozik, csak ezt dobta a gép. Van egy hölgyismerősöm akivel azon szoktunk röhögni hogy bár nem szempont nála de valahogy minden pasi akivel összejött eddig műszaki vagy infós vagy műszakiinfós volt :-)
Amúgy én még soha egyetlen aranyásó csajt nem fogtam ki, olyannyira hogy fel se merült egyetlen randin se életemben hogy a csaj ne akarta volna fizetni a részét. Igaz nem is vagyok se gazdag, se nem is tűnök annak :-)



Iron írta: szociális területeken tanuló/dolgozó csajok között érdemes keresgélni. Ovis-, gondozócsaj, nővérke, szocmunkás, tanítónéni

Kozmetikus ér? :-D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!