Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


bocs, az lemaradt, hogy addig át tudunk menni ismerős átmenetileg üresen álló lakásába :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

De hogy beleolvasni a párod telefonjába, mert biztos megcsal, mivel nem volt kulcsra zárva az ajtó, az már azért eléggé jézusombazmeg. :D

Én is dobtam volna ettől egy hátast, ha nincs fal a székem mögött. Ez még akkor sem okés, ha "minden nő kurva", de én sajnos nem Moken vagy Chiller hölgyismerőseinek a körében mozgok :(

Sors bona, nihil aliud.



Kimaradt az 5.

Regen minden jobb volt.



De hat zsak a foltjat :) telefonba olvasgatni mas hata mogott megcsalassal egyenerteku gerinctelenseg kb.

Regen minden jobb volt.



Szopóágon II. - avagy a csőtörés visszavág
Az udvari csőtörés már lassan a múlté, hétfőn-kedden jön a kőmíves, és lebetonozza az udvart, utána csak törmelékeket kell elszállítani, de azt megoldjuk (4 lakásos társasház előnye, hogy pillanatok alatt megszervezhetőek a dolgok, nincs is közös képviselő, én intézek mindent ;D - ami szopás, de ez egy másik történet)
Na, a lényeg, már nyugodok meg, hogy minden okés, erre a gyerekszoba fala, aminek a másik oldalán a fürdő van, szépen bevizesedett háháháháhá. Igen, úgy néz ki, hogy van egy belső csőtörés az alig 4 éve kicserélt modern, hightech, óvszóm vezetékben :D Kurva jó poén ám, értékelem az ilyet. Most lehet bontani a, mondhatni, vadi új csempézést, mocskolni, idegeskedni, szakembert hajkurászni ésatöbbi, ésatöbbi. Most megpróbálom elérni a vizest, aki csinálta, hátha tud valami okosat mondani azon kívül, hogy zárjuk el a vizet :D



Vártam már a folytatást. :) Örülök, hogy megoldódott.

A másikra: nem biztos, hogy csőtörés van, ehhez elég, ha mondjuk a kád a falnál van, és nincs rendesen kiszilózva. Pár év alatt annyi vizet enged át, hogy megjelenik a túloldalon.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



azért, mert kávét főzni sem tudunk :D



Lehet ronda nőkkel is kezdeni, akkor tényleg nyugodtan alhat az ember :D vagy elbaszott módon korlátozni a csajt, nem engedni társaságba, éjjel nappal együtt lenni, stb, ez utóbbiak szerintem rosszabbak, mint megnezni az ipadjat. azóta se derült ki a nyitott ajtó rejtélye...



:DD



Köszi! :) Amúgy múlt hét pénteken jöttek és kb. negyed óra alatt megoldották :D
Volt a vizes (ami csoda, mert általában 1-2 hét a várakozási idő nála), de persze a beígért du. 2 helyett 6-kor esett be, és csak ránézett a hibára. Megnyugtatott, hogy valószínűleg a rácsatlakozásnál van gond, és meg lehet oldani bontás nélkül (szerintem úgysem úszom meg :P). Amúgy hétfő délutánra ígérte, hogy jön és megcsinálja, de tele van melóval, így tudom, hogy holnap az lesz a kifogása, hogy későn ért volna ide, a gyerek miatt nem akart eset zörögni stb. stb.
Megnyugtattam az asszonyt, hogy 7vége előtt ne számítson rá :)



Kiégek tőled baszki. :D Mondjuk ha trollkodásból írod ezeket akkor beszoptam, jól nyomod, így tovább! :)



Mégis milyen trollkodas lenne ez? 3 másik ember írta, hogy hasonlóan látják a helyzetet, ezzel szemben Oscee meg te csak azt szajkozzatok, hogy milyen rossz nekünk (milyenek vagyunk mi? tisztánlátók?), de egy érdemi gondolatot nem sikerült még kisajtolni magatokbol. Mondjuk kíváncsi lennék mivel tudnátok érvelni az ellen amiket én korábban írtam. Attól, hogy barátnőd van és minden happynek tűnik most az nem érv :)


Boz képe
Boz

Ha az nem érv, hogy ő mit tapasztalt akkor az se amit te. ;D
De amúgy nem arról beszélt alapvetően, hogy igaz-e vagy nem a feltevésed, hogy senkiben se lehet igazán megbízni, hanem, hogy szar dolog, ha így nézel mindenre.

Éljenek a videojátékok!


CJ képe
CJ

most reagáltál valamelyik előző hsz-re.. vagy csak úgy jött a semmiből?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Engedd el. :)

Lehet hogy mázlisták, vagy csak nem olyan körökben forognak (mondjuk ehhez kb szatyorban kell élni) - esetleg direkt vagy véletlenül elkerülik őket ezek a témák.

Abban pedig igazuk van, attól sem lesz feltétlenül jobb, ha úgy áll hozzá az ember (ahogy mi?), és az is biztos, hogy a jelenlegi helyzet nekik meg is felel tökéletesen. Egyébként attól még hogy az ember tisztában van ezekkel a dolgokkal, nem kötelező azért kémkedni a másik iránt (pláne mondjuk jelszavazni a telót, vagy kémprogramot tenni a párod gépére, esetleg feltörni a face/insta/akármi accát - mert bizony ilyen is van) :D

Az biztos, hogy az asszony ingatag (a férfi meg esendő), és nem zörög a haraszt, ha nem fújják. Nyitott szemmel kell lenni, de azért nem kell mindent alárendelni az előítéleteknek és nem kell mindenből egyből a legrosszabbat látni.

Egyébként ha időben észreveszed a jeleket, akkor lehet tenni is tudsz ellene. Ezért érdemes nem homokba dugni a fejed, és nem 10-20 év múlva x gyerekkel később lesztek halálos ellenségek. Például.

Mondjuk ezt könnyen mondom, én amúgy se veszek észre semmilyen jelet, lehet pont ezért mondanak el (általában később, mikor már persze mindegy) mindent :D



+1 a másik táborhoz (csak a statisztika végett, mert értelmetlennek látom hozzászólni)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én a 16 év együtt járás és a lassan 2 év házasság után (egy azon nőről beszélek) azt a tábort erősítem, ami nem a Moken brancs :D Tényleg, tök lazán élünk, a gyerek csak erősített a dolgon. Ofc. nincs az a szerelem, mint az első x. évben, de még nem az a szeretet, ami a vég kezdete. Tudnák mesélni, de mintha írtam volna az együtt élés topikban erről.



Én nem azt mondom, hogy totál bizalmatlannak kell lenni, csak nem szabad biztosra venni a dolgokat. Minden reggel amikor elengeditek a csajotokat olyan, mintha egy veszélyes dzsungelbe menne. Csak egy ramenosebb pöcslóbáló választja el a boldog párkapcsolatot a hatalmas csalodastol.


Boz képe
Boz

Moken írta: Csak egy ramenosebb pöcslóbáló választja el a boldog párkapcsolatot a hatalmas csalodastol.

Én inkább megyek aludni. Ha ezután még el tudok valahogy, mert elég durván felkavart.

Éljenek a videojátékok!



3 másik ember írta, hogy hasonlóan látják a helyzetet

igy van, egyetertek veled elmeletben :D
de a gyakorlatban pl. tokeletesen megbizom a ket honapos nőmben... bizalom nelkul sz@rt sem er az egesz, pont az a parkapcsolat egyik fontos alappilere (ahogy az exben is megbiztam)

Parizer forever.



Mint mondtam, zsak a foltjat. Mindenki annyit erdemel, amennyit beletesz. Ilyen kisstilu gyoker hozzaallassal nem is erdemelsz mast, mint a megcsalast. Bizalom a legfontosabb. Eleve elbaszott kapcsolat, ahol hata mogott telefont nezegetsz kerdes helyett, szivesseget is tesz a megcsalassal, legalabb pont az i-re :) Es ebbol gecire nem kovetkezik, hogy korlatozod vagy befolyasolod vagy piszkalod. Barmily meglepo, vannak emberek, akiknek normalis parkapcsolata van, ami szeretetre/szerelemre epul. Ott ezek fel sem merulnek.

Regen minden jobb volt.



Szerintem mar csak trollkodik, ilyet mar az asszonyvero dzsippo parajok FB csoportban se nagyon irnak az emberek :D

Regen minden jobb volt.



De mindez most mindegy is, a lenyeg: faszom a japan burokraciaba.

Regen minden jobb volt.



Te nem érted. Persze, hogy egy normális kapcsolatban bíznak a felek egymásban, meg amíg tart a nagy szerelem addig minden happy. De aztán végig ott lesz a kísértés, mások nyomulása, egy szerencsés/szerencsétlen találkozás valaki mással. Ezek a veszélyek arányosan nőnek a nő minőségének függvényében. Én azt is megfigyeltem, hogy a gyereket szült nők a leggázabbak! Nem tudom, hogy azért mert már aputól úgyis megkapták amire vágytak (gyerek), vagy csak újra indul az ösztön egy új kan után, esetleg csak akkor érzik magukat kívánatosnak szülés után, ha egy új faszi gerjed rájuk. Pedig azt hinné az ember, hogy miután együtt összehoztok egy gyereket, átélitek azt az állítólag qrva csodálatos, örökre szóló élményt onnantól még szorosabb lesz a kapocs. Egy frászt! (és itt is tisztában vagyok vele, hogy vannak kivételek, vagy talán amit én írok az a ritkább, de az biztos, hogy komoly arányban jelen van)
És leírom még egyszer, mert úgy látom nem fogtad még mindig fel: engem nem csaltak meg, nem emiatt gondolkodok így, szimpla empirikus megfigyelésen alapszik a hozzáállásom. Én nem nézem le a nőket, sőt! Egy jó nő társaságát mindennél értékesebbnek tartom, de fel kéne már fogni, hogy ez a 21. század felvilágosult, feminista, egyenjogúságmániás világa. Pl. még mindig él a téveszme, hogy a nők kevésbé szeretnek szexelni. Én sokkal több nőt hallottam már panaszkodni azért mert ki van éhezve, mint férfit...
És itt jön az, hogy te azt mondod, hogy a te nőd megkap mindent, tökéletes a kapcsolat. Na én erre írtam, hogy ezt sose lehet biztosra venni.



Ki mint vet, úgy arat. Én ilyen hozzáállással tuti nem tudnék létezni, de te tudod. Az a fura, hogy általában azok képviselik ezt a fajta nézetet, akikkel az élet már feltörölte párszor a padlót, de az elmondásod szerint veled nem történt ilyen, csak ezt látod a világban. Hát a világban sok mindent lehet látni, ennek az ellenkezőjét is szép számmal.
Osceenek meg Gabikának +1 (vagy nem is tudom már ki írta), hogy bizalom nélkül eleve semmi értelme az egésznek.
A 21. századi feminista egyenjogúság világához meg ennek az egésznek semmi köze, de talán még annyi se :D.



Na mizu, nem tetszik nekik a fehér segged? :)

@Moken: a többiek vették a fáradtságot, és leírták a lényeget. Én tényleg nem hiszem, hogy tudnék ellened érvelni, teljesen párhuzamos univerzumban élsz. Pedig esküszöm azt hittem, hogy trollkodsz, de hát én nem "ismertelek" az RW előttről, már rég ki lettél téve, mire én jöttem, csak a legendákat olvastam rólad. :) Sajnos ahogy látom, totál igaznak bizonyulnak.
Ha neked ez így jó, hát lelked rajta, én - amint azt már mondtam - csak sajnállak miatta, mert tudom, hogy miket veszítesz ezzel a hozzáállással.



nem tisztem Mokent vedeni, de sajnos van abban valami, amit ir
engem is ket gyerek meg 2x ev utan csalt meg, vert at az ex, pedig tokeletesen megbiztam benne (erdemes figyelni az apro jeleket, en az orditoakat is figyelmen kivul hagytam)

de ha nem hinnek abban, hogy nem minden no ilyen, akkor elmentem volna buzinak :)

szerk: inkabb verjenek at tobbszor, szivjak, de akkor sem vagyok hajlando paranoiaskent leelni az eletem

Parizer forever.



de ha nem hinnek abban, hogy nem minden no ilyen, akkor elmentem volna buzinak :)

Igen, ez lett volna a gondolatom, hogy hereoszexualis ferfi ep esszel ilyet csak nem irhat le :D
Amugy nyilvan a nok tulnyomo tobbsege nem ilyen.

Regen minden jobb volt.



De aztán végig ott lesz a kísértés

Nem lesz ott. Szerintem ott a gond, hogy magadbol indulsz ki. Ami igazabol nem is gond es kb. rendben is lennenek ezek az elfajult gondolatok, ha nem nagy altanos eletigazsagkent allitanad be oket :D

szimpla empirikus megfigyelésen alapszik a hozzáállásom

Az enyem is.

21. század felvilágosult, feminista, egyenjogúságmániás világa

Helyes. Az emberiseg szegyene, hogy most kell eddig eljutnunk (amugy meg mindig nem jutottunk el addig). De ennek semmi koze hozza.

sose lehet biztosra venni

De lehet. TE nem tudod (pontosabban nem is vagy hajlando megprobalni). Ket nagyon kulonbozo dolog.

Regen minden jobb volt.



Drotak írta: Na mizu, nem tetszik nekik a fehér segged? :)

Valahol azt olvastam, hogy a japanok szeretnek szenvedni. Most hogy ugyeket intezek (alberlet, telefon, cim regisztracio, pecset szerzes, ilyesmik), tenyleg erzem. Mashol is megvan a 22-es csapdaja, hogy cim nelkul nem nagyon tudsz intezni semmit, alberletszerzeshez viszont kell valami papir vagy telefon vagy ilyesmik (bar USA-ban semmi ilyen problemam nem volt anno, egyszeruen ment minden).

De itt bazmeg mindennel extra koroket kell futni, hatalmas formokat toltogetni. 3-4 koron meg 2 kontakton keresztul intezni a lakast, hogy ugyan hadd adjak meg kesobb bankszamlaszamot mert bankszamlat nem tudok cim nelkul nyitni. Ilyesmik. Egy lakas berlesehez 3 ceggel kell targyalnod, eselyesen egyik se beszel 2 szonal tobbet angolul. Es ezert a szolgaltatasert ugy fel millio forintot fizetsz, ha szerencses vagy csak 200-300 ezret.

SIM kartyat meg prepaid se adnak. BERELNEM kell egy SIM-et, szerzodessel mindennel, 100K HUFot zaroltak a szamlamom plusz kb. 300 forintos napidij mellett 300 forintos percdijam van, adat nelkul :) Es uzletben nem akartak SIM-et adni, mert nincs a keszulekemben valami Japan szoveg, hogy hasznalhatom az orszagban szoval majd valami kinai boltban vagy kis szolgaltatonal kell szereznem, ha nem akarok keszuleket is venni (most nyaron vettem, direkt dual simeset).

Regen minden jobb volt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!