Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Már eleve bukásnak könyvelték el, hogy még mindig nem sikerült normális előzetest csinálni hozzá?





progabe írta: Logan
rwurl=https://pbs.twimg.com/media/CvJNKGZVYAA_FCe.jpg

Hirtelen nem értettem, hogy mi ez a kép Donald Shutterlandról aztán megláttam a címet.

rwurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/30/a3/c1/30a3c1a37014419f6129f...




rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4mcVodJmBlU

Nagyon fasza a látványvilága, érdeklődés felkeltve!

An ambitious young executive is sent to retrieve his company's CEO from an idyllic but mysterious "wellness center" at a remote location in the Swiss Alps. He soon suspects that the spa's miraculous treatments are not what they seem. When he begins to unravel its terrifying secrets, his sanity is tested, as he finds himself diagnosed with the same curious illness that keeps all the guests here longing for the cure.



Meg nem mondtam volna, hogy ez X-men film...

rwurl=https://youtu.be/tTgutr3-UuI



WAAAAAAAAAAAAA! A ZENE! A ZENE!
es tenyleg az old man logan hangulatara hajaz!
lehet vegre kapunk egy qrva jo wolverine filmet!

na meg egy RDR2 trailert es holnap nyugodtan utazok a palmafak olebe nyaralni! :D

"okey-dokey!"



ez tényleg inkább Last of Us filmnek tűnik, mint X-mennek. Az előző Wolverine szörnyen unalmas volt, az azt megelőző meg botrányosan rossz. Nem reménykedek benne, hogy bármi jót képesek összehozni. Ez már túl idegen a megszokott X-men világtól :/



pls, olvasd el az old man logant! kb negy epizod, nem nagy cucc, de igazi hangulat bomba! sztem grifter siman berendeli neked, de le is tottheted. utana irj megint, hogy mit gondolsz a trailerrol! mondjuk engem mar johnny cash-el meglottek, mint itt:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=f_BXB6q-OUc

"okey-dokey!"



Gondoltam, hogy van valami előzménye képregényben, majd lehet ránézek. A trailer és a zene tetszik, csak ha 2x megégett az ember harmadjára már nagyon óvatos. Előző résznél is nagy fogadkozás ment Jackman részéről.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nemnemnem, az elozo ketto tenyleg fostenger, vagy max jopofa. itt elkaptam egy pletykat, hogy az old man logant dolgozzak fel-es ugy nez ki tenyleg. annak tenyleg semmi koze a massziv, megmaradt marvel univerzumhoz, de benne van wolverine esszensze. amolyan alter karakter lezaro (egy idoben az elotortenetek voltak nagy divatban, most a lezaro tortenetek-hulke is baromi jo)

"okey-dokey!"



Odabaszós. Jól eltalált trailer.
A műkezes paprikajancsi már most unszimpatikus.



Bandido írta: unszimpatikus.

antipatikus v. antinokedli



Moken írta:

Bandido írta: unszimpatikus.

antipatikus v. antinokedli

Attól, hogy számodra antipatikus az unszimpatikus szó attól még helyes azt használni.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Legalább akkor már ellenszenves lenne neki, de nem :(

Attól amúgy nyilván nem lesz helytelenebb az egyik alak a másiknál, mert nem "klasszikus" nyelvből, hanem germánból vettük át.

Sors bona, nihil aliud.



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




Jabba: Ez jól néz ki.
On: Joss Whedon azt mondja, hogy egy második háborús történelmi horroron dolgozik éppen. Állítása szerint ez lesz a legdarkosabb filmje eddig (és a szemöldöke sem textúra...) .




http://io9.gizmodo.com/report-director-tim-miller-quits-deadpool-2-over-issue-1788103846?rev=1477171354902&utm_campaign=socialflow_io9_twitter&utm_source=io9_twitter&utm_medium=socialflow

Update: According to The Wrap, the pair parted ways because Miller wanted the second film to be more stylized, while Reynolds (a producer on both films) wanted to keep the raunchy, fourth-wall-breaking comedy approach that made the first film such a success. Their conflict reportedly came to a head with the rumored casting of Kyle Chandler as Cable. Chandler was Miller’s choice, but Reynolds didn’t want him for the part, and the studio ended up siding with the star- partially because his renegotiated contract includes casting approval.

Kyle Chandler as Cable
Pfujbazmeg! :D



Nagyon komoly hangulat árad ebből a trailerbol, mindig is vonzottak az ilyen helyen játszódó filmek, pedig a valóságban kórháznak vagy szanatoriumnak a közelébe se szeretek menni :D



Kyle Chandler? a világ leg-soccerdad-képűbb embere? :D hát akkor tényleg hesspicsába, főleg az említett stílussal együtt



Rip Deadpool akkor. Az első rész olyan volt, mint amikor nyersz a lottón, egyszer az életben van ekkora mákja színésznek/rendezőnek utána ezen felbuzdulva meg majd jön az óriási bukta.



Hát épp ez az, hogy még nem RIP Deadpool. Mert Ryan Reynold nem hagyta ezeket a faszságokat, ergo még jók vagyunk. :)

The strong eat, the weak are meat.



Élilyen Covenant forgatási képek
rwurl=http://imgur.com/8hdRvyG
rwurl=http://imgur.com/6bUsVeR
rwurl=http://imgur.com/MgaX3Tx



Első képen, mintha kiköpött exem lenne!



ehüm.
Amikor a Prometheust néztük, volt ugye az a féreg vagy kígyó vagy miazisten, lényeg hogy ilyen nagy húsos ajkak voltak a támadósabbik végén. Többekből kiszakadt a moziban, hogy ez meg mi a jó ég? Mostohaöcsém (aki ha velünk van nagy hímsoviniszta, mivel otthon meg papucs), irtó hangosan felelt: -Ez kérlek egy pina.
Erre kitört némi vihogás a moziban, de nemsokára hangos sziszegésbe fordult a nők, míg röhögésbe a férfiak részéről, mivel úgy folytatta:
-De még az evolúció korai szakaszában, amikor még nem nőtték körül a vásárlószervek!



Há nem csoda, hogy kiköpted.

Amúgy mi a fasznak ez a film? Amúgy?

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!