Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés

Boz képe
Boz

+1
Nem érdekel, hogy ha akár csak egy kicsi igazsság is van abban amit mondanak, ha így nézel a dolgora, azzal csak magadat szopatod.

Éljenek a videojátékok!



Nyilván van benne igazság olyan szinten, hogy a legtöbb fiatal felnőtt (nemtől teljesen függetlenül) csak a könnyű kalandokat keresi, de ugye ennyi erővel meg minek csinálni bármit, a végén úgyis csak meghalsz aztán meg eltemetnek. De hogy beleolvasni a párod telefonjába, mert biztos megcsal, mivel nem volt kulcsra zárva az ajtó, az már azért eléggé jézusombazmeg. :D



Mondjuk nálunk nincs lift, de sokszor lépcsőzőm vissza a 2-ra én is, mert nem tudom, hogy bezártam-e az ajtt. Persze mindig be van. Nem demencia, csak annyira rutin szerű, hogy észre sem veszed.



Ezért jó, ha riasztója van az embernek, mert az fél percig pittyeg, nem kell visszamenni, hallod. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.




Senkinek nincs fogalma arról még a saját barátnőjével kapcsolatban sem, hogy valójában milyen a kapcsolata.

+1000

Parizer forever.



Ugyanakkor az, hogy te megszoptad, nem jelenti azt, hogy mindenki más is azonnal mindig beszopja. Nem csak félrement emberek/kapcsolatok léteznek.

kb. 14 honpja meg en is ezt gondoltam, sot magamban mosolyogtam az elvalt, otthagyott fickokon, na ezek a luzerek jol elbasztak :)

Parizer forever.



Moken, Chiller: de kurva szar lehet nektek, baszki... Mármint ezt most tényleg nem rosszindulatból írom, hanem komolyan úgy gondolom hogy marha rossz lehet így élni.

igen, kurva sz@r, amikor rajossz, hogy nem bizhatsz senkiben sem
(csak a szuleidben)

Parizer forever.



en meg otthagyom a francba
neha nyitva is marad (az auto is)
egyszer volt besurranasos lopasunk, amikor otthon voltunk es veletlenul nem volt bezarva az ajto (mert csak 2p-re szaladtunk fel, de persze a gyerek elment budira, stb.. elhuzodott)

Parizer forever.


Tno képe
Tno

(csak a szuleidben)

?:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Boldogok a tudatlanok. Ez párkapcsolatokban nagyon igaz :)



nem is olyan vicces. en mondjuk "csaladodban"-ra bovitenem, nekem az anutam, a hugom, meg az ocsem maradt igazi tamaszom amikor tobb mint tiz ev hazassag utan ugy jartam mint a felul ertekezok.

"okey-dokey!"



En is azon gondolkodtam, hogy milyen szar lehet igy, min csuszhat igy szet az ember fia.

Regen minden jobb volt.



nemreg meg hazat bereltunk egy kozeli faluban, 160k volt a kaucio
erot vettem magamon (bar tudtam, hogy mi kovetkezik) felhivtam a ven satrafat, akitol bereltuk (mar a szeme se allt jol) (ex szerzodott vele, engem total kihagyott anno) mondta, hogy meg nekem kellene fizetni, mert az also szintet kifestve kertuk (mert undormany volt, amugy ki se vettuk volna), es most nem festettunk ki. (epen maradt, kovetkezo lako siman bekoltozott) most nagy nehezen megtalaltam a szerzodest (illetve kozjegyzoi okiratot), az szerepel benne, hogy az atvett allapotban kell visszaadni. Raadasul az ex neven van, kauciorol szo sincs benne (+ olyan a szovegezese, hogy barmikor kirakhatott volna minket, 0 hataridovel). (Igen, az ex mindig mondta, hogy tul sokat hatraltatom, ez is valoszinuleg olyan lett volna, en ilyen faszsagot nem irtam volna ala.) Szoval ezt bebuktam rendesen, a tobbi mellett ez mar aprosag, de visszakaphattam volna...

Parizer forever.


Tno képe
Tno

Azért vicces, mert ha nem bízhatsz senkiben sem, akkor miért éppen a szüleidben?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



hogy egy klasszikust idézzek: qrva sz@r lehet neked Tno :D


Boz képe
Boz

Bennem azért nyugodtan megbízhattok. Meg Drotakban is. Főleg Drotakban.

Éljenek a videojátékok!



De miről beszéltek? Miért lenne rossz, vagy ki csuszott szet? Szerintem elég világosan leírtam a dolgot, ilyen világot élünk, az egész környezetemben ezt látom. Engem nem fog egy nő se hülyének nézni, de én se nézem őket annak. Van aki saját kárán tanul, én szerencsére másokéból. Sokkal, de sokkal nyugodtabb így az élet szóval nem kell sajnálni egy percig sem.


Tno képe
Tno

Megbízhatsz bennem, bízom Drotakban.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


Tno képe
Tno

Van aki saját kárán tanul, én szerencsére másokéból.

Hát én speciel szeretem a hegeket a saját bőrömön látni. :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.




Hiaba van szerzodesben, nem tehet ki 0 hataridovel. Torvenyellenes es azt berleti szerzodessel nem tudod felulirni. Mikor legutobb berleti szerzodes ugyben beszeltem ugyveddel, azt mondta hogy o kihuzna, de ha a tulaj bele akarja irni, am legyen, nem lesz semmi hatasa.

Regen minden jobb volt.



Exactly.



mar mindegy, nem lakom ott :)
de azert jo tudni, koszi

Parizer forever.



Egyébként hasonló az eset sok munkaszerződéssel. Pl amikor kikötik, hogy x ideig nem dolgozhatsz konkurenciánál, az konkrétan egy nagyon elterjedt téveszme, hogy úgy önmagában működik. Az csak akkor lenne legit, ha addig az időszakig fizetnének neked extra pénzt ezért a szívességért.



Leánykori nevén versenytilalmi megállapodás :) Amúgy igaz, a munkáltatóknál és a bérbeadóknál kevés genyóbb személy van :D



Es eleve nem mindenhol lehet betartatni. Magyarorszagon mpndjuk pl. igen, ezert most a felmondasomkor ala is irtunk egy waivert, hogy a ceg ettol eltekint. Pedig en lettem volna a legboldogabb, ha a ceg fizet 2 evig, hogy ne dolgozzak mashol :)

Regen minden jobb volt.



Engem hasonlóan akart kiszopatni a főnököm mikor felmondtam. Az volt a mákom, hogy tudtam, hogy bullshitel és nagyjából vágom milyen véleménnyel van róla a szakma, úgyhogy úgyse veszi senki komolyan.

Choose your next words with excpetional care!



Budapest, 7. kerület, 2016

1. a Főgáz főcsövet cserél az egész utcában (a fűtési szezonban, nem nyáron, azt meg, hogy ömlik a gáz az utcába, mert valamit nyitva hagytak vagy átvágtak, hagyjuk is)
2. felmérték a házak gázhálózatának állapotát
3. kiderült, hogy a miénk esetében ez áll fenn: "a gáz csatlakozóvezeték nem felel meg a biztonságos üzemeltetés követelményeinek. A jogszabályi előírások értelmében a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. a hibák kijavításáig, illetve a vezetékek felújításáig az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében köteles szüneteltetni a gázszolgáltatást." az erről szóló tájékoztatás júliusban került ki, azóta nem történt semmi (tény, hogy én se basztattam a közös képviselőt az ügyben), úgyhogy pár napja elzárták a gázt, 42 lakás, szinte mindenhol gázzal fűtenek és csinálnak meleg vizet. azaz most már nem.

ez eddig a történet egyik fele

4. 2014-ben (akkor még nem laktunk itt) a közös képviselő felvetette, hogy fel kéne újítani a ház gázhálózatát, megvolt a kivitelező, árajánlat, időzítés, már csak a startpisztoly kellett, de egy akkori épphogy határozatképes lakógyűlés leszavazta az egészet, mondván, hogy "ej ráérünk arra még", illetve hogy ők ugyan be nem engedik a gázost a lakásba
6. november 3-án lesz a témában lakógyűlés (addig bazmeg mindenki ráér és vacog?!), délután 5kor, az udvaron (novemberben bazmeg...:D)
7. ha a több faszfej is megszavazza, akkor a Főgáz által kirakott tájékoztató szerint most megint fel kell majd méretni a hálózatot, megterveztetni a felújítást, jóváhagyatni a tervdokumentációt, kiválasztani a kivitelezőt, majd jön az elkészült munka műszaki-biztonsági ellenőriztetése
8. a közös képviselő elérte a már egyszer megbízott kivitelezőt, aki vállalja, hogy a két évvel ezelőtti áron, november végére megcsinálja

addig (azaz összesen kb másfél hónapig) nincs fűtés és meleg víz, a mi türelmi időnk a házzal szemben a lakógyűlésig tart, ha balfaszék leszavazzák, akkor ennyi volt, 5 hónap után itt hagyjuk ezt az amúgy kurvajó albit, indulhat a vadászat



Várna a faszom ennyi időt. Kurva hidegek lesznek.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Hálát adok az égnek, hogy nem lakásban, hanem házban élek... mindig az ilyenek járnak az eszemben. Ja meg a felújítás ami az iroda mellett volt kb egy teljes évig folyamatos furással és hasonló nyalánkságok (háznál is lehet a szomszédban, de ott általában nincs közös fal fúrásra)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!