Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nem lesz. Ha eddig nem tetszett nem fog utana se.



Neked nem hiszek.

Amúgy sincs elég hozzászólásod.

Non serviam




CJ képe
CJ

Lesz.

Ha a film tetszett anno akkor ez is fog, ráadásul a sorozat sokkal részletesebb...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Tekintve, hogy eddig összesen két rész van.....nem. Ez olyan amilyennek elsőre az első rész alapján látni lehet. Az, hogy elmegy-e sokkal jobb irányba vagy sokkal rosszabba ahhoz még túl korán van, hogy meg lehessen mondani.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



CJ írta: Ha a film tetszett anno akkor ez is fog, ráadásul a sorozat sokkal részletesebb...

Max a nagyon alap koncepció ami ugyanaz eddigiek alapján. A film egy nagyon egyszerű ötlet és történet volt. Itt már az első 2 rész alapján is érezni, hogy valszeg alapvetően másabb irányba akarnak elmenni.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Lényeg, hogy végig ne nézz egy egy órás pilotot anélkül, hogy az interneten baszódj közben :D
Kurva gáz, facebookon is írják ismerősök, hogy xy film felénél vagyok, eddig fasza: akkor az anyád p*csájáért nem nézed? Behányok ettől, az egy kerek egész műalkotás, ha szar, nyomd ki, ha tetszik, nézd végig.
Nem gyanús, hogy valami nem stimmel, ha közben fórumozni kell? Hagyd ott a faszba, elég egy elitista komment is, hogy megértsük, te meghaladtad ennek a mások számára népszerű valaminek a szintjét.

Respect is not given. It's taken.



elég lassan indul. még szerintem mindenki kivár, hogy mi lesz belőle



Nos, a végét sikerült is elaludnom. Sebaj, nincs is nagyon ingerem befejezni, pedig Hopkins meg Harris miatt eredetileg érdekelt.

Non serviam



Reaper írta: Most nézem a Westworld 1x01-et, a felénél tartok, de ez eddig elég gyér. Az egyetlen highlight egyelőre a Soundgarden - Black Hole Sun zongora feldolgozás.

Lesz ez jobb?

Várj, megnézem a varázsgömbben.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ritkán értek egyet veled, de ezt most nagyon jól megmondtad! Ultragaz ez a viselkedés.



Őszintén meglepődtem volna, ha tetszik neki. :D Én kivárom míg lemegy az évad, de ismerősök eddig dícsérték. Persze nekem úgyis tetszeni fog, mert új meg shiny. :)



Szokás szerint túl nagy ahhoz a hype, hogy ne okozzon valamilyen szinten csalódást, mindenesetre eddig tetszetős, de azért áradozni messze nem lehet róla egyelőre. Én eddig azt kaptam amit vártam. Jófajta dialógusok, a beleölt pénzhez méltó látvány és titkok amiket szép lassan ki lehet bontani.



The Last Kingdom s01e01-02
Ez eddig jobb a Vikingsnél (abból az első két évad volt meg eddig). Rendes történelmi kontextus (ott van Nagy Alfréd), konkrét történeti ív, dráma, mellette vér és sár.

ShowHide spoiler #

Érződik, h európai produkció, egyszerűen valóságosabbnak hat az egész. Persze csak két rész eddig...
Hozzá képest a Vikings túlságosan is csapong, nem érződik, h valahova is tartana és a karakterek is papírmasésabbak. Az egész sokszor túlstilizált, fantasys, ami nem lenne baj, ha nem akarná történelmi sorozatnak eladni magát. Talán ez később javul.

Vill du bli ihop med mig?



Moken írta: Ritkán értek egyet veled, de ezt most nagyon jól megmondtad! Ultragaz ez a viselkedés.

Milyen ultragáz viselkedésről beszélsz te...? Mert itt HC-n kívül senki nem viselkedik kretén módon, tőle meg már megszoktuk. Ha nem is szeretjük.

Non serviam



Arról amit leírt. Megállítani sorozatot a felénél, bekommentelni a nyavajgast... én nem is értem te mi alapján választod ki amiket megnézel. Ennyire nem tudod felmérni előre, hogy mit varhatsz egy sorozattól vagy filmtől? Mert itt nem azzal van a baj, amit te hiszel, hogy mennyire gyengék a filmek meg sorozatok, hanem veled.



Te el vagy tévedve. Azt hiszed, hogy a fórumban írtak kizárólag neked szólnak, neked pedig értened kéne, hogy én mi alapján választok, vagy éppen hogyan nézek sorozatot... ugyan miért is? Mit törődsz vele? Érdekes módon HC tahó fröcsögése mellet 5-6 másik ember normálisan tudott válaszolni a "nyavalygásomra" (ami ly-os...), amit megint csak rosszul ítélsz meg.

Mindegy, a halál sem töri magát, mész az ignore listára te is. Problem solved.

Non serviam



Ha nem tűnt volna fel én is normálisan válaszoltam, aztán te kezdtél el velem "poenkodni" külön. Ezután én HC-re reagáltam, ami után te ismet engem szólítottal meg :D és még fel vagy háborodva, hogy akkor már kifejtettem a véleményem a szokasaidrol... de mint látható itt a fórumon nagyjából mindenki tisztában van a szemelyisegeddel. Es tudod mi valószínűleg minden ember (legenyhébb) reakciója rád? "De jó, h én nem vagyok ilyen." ;>



Halt and Catch Fire S3 befejezve. Fura hatása van ennek a sorozatnak. Alapvetően lassú és kevés rész is van egy évadban de ennek ellenére valahogy a kezdettől fogva tetszik az alap témája miatt. A technológiai jövőbe látás és a forradalmi gondolatok megszületését átélni a számítógépek hőskorának időszakából a karaktereink szemein át nézve engem az elejétől megfogott.

Még mindig úgy érzem, hogy az első évad volt a legjobb mind karakterek mind a történetvezetés szempontjából és a második habár jó volt szintén valahogy hangulatilag nekem sokkal komorabb volt azzal, hogy a karaktereink útjai miképp váltak egyre jobban szét ami valahol szomorú. Ezt a trendet folytatta a S3 is ami valahogy föképp az utsó elötti részre eléggé lehangolt már. Itt vannak ezek a karakterek akik együtt évekkel korábban sajátos szinergiában egymást hajtották, hogy valami forradalmit alkossanak és külön-külön mindegyik szépen lassan lesodródott és meghasonlott emberek lettek akik szépen lassan távol kerütek egymástol meg az álmaiktól is.

Ettöl még érdekelne, hogy milyen irányba menne egy S4 ha lenne de eléggé kicsi esély van rá, hogy azt megéli a sorozat az isszonyat alacsony nézetsége melett plusz tekintve az időbeli ugrást is az utsó kettő részben már a korszak sem lenne közel sem olyan izgalmas mint amit ebben a 10 éves időszakban elmesélhettek nekünk. De azért megnézném de valahol mégis úgy érzem ez a történet itt véget ért.

Edit: Most olvasom, hogy az AMC mindenki meglepetésére megrendelt egy negyedik és egyben utsó évadot. Jöhet!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



The Night Of / Aznap éjjel

Első 4 rész 100%-os, utána picikét vesztett a lendületből, de még így is az egyik legjobb minisorozat, amit valaha láttam.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



+1 !!!



Mondja már meg valaki mitől ekkora f*s a Timeless? Hogy lehet ennyire rupótlan forgatókönyvet összehozni, ilyen felületes, fejlődésre képtelen egy dimenziós karakterekkel? Szerencse, hogy jön a Black Mirror, meg itt van a Westworld ...



Nem tudom miért savazzátok annyira a Luke Cage-et játszó színészt. A Jessica Jones-ban szerintem is nagyon rossz volt, aggódtam is amiatt hogy mi lesz a saját sorozatával. De itt szerintem abszolút hozza a színész amit kell, tökéletesen megtestesíti a karaktert, úgy ahogy van.



Black Mirror S1-2

Sokat dicsérték ezért gondoltam bepótlom. Brit színészekkel teli sorozat mindig jót jelent és végül is itt sem volt másképp. Azért olyan sok brit sorozatot én sem nézek de vicces volt látni mennyi áthajlás van színészekben itt is (Broadchurch anyuka, Penny Dreadfullból Frankenstein szörny, Agent Carter, stb).

Mindemellett azért erősen egyenletlen szerintem a minőség még ha az elmesélt történetek alapkoncepciói nem is feltétlen rosszak.

1x01 koncepciója végül is jó de maga a rész nem mozgatott meg se így se úgy.
1x02 szatíra a sztárhajhászát meg a fölösleges kütyükről illetve az ember miért cserébe adja el magát és ez már jobban tetszett habár az üzenet nem egy kimondottan erős ha az ember nem teljesen zombie módra él ebben a világban.
1x03 ez már sokkal jobban tetszett és a 2x01-el nekem ezek voltak a kedvenc részeim az első két évadból.
2x02 hasonló érzés mint a 1x01 résznél. Koncepció érdekes is lehetne de annyira a kivitelezésben már nem az és az üzenet itt is eléggé semmilyen.
2x03 na ez viszont kimondottan szar volt szerintem.

Szóval szó ami szó jók a kis külön történetek de úgy érzem ez a sorozat is túl van magasztalva a látottak alapján de ettől még kíváncsi leszek én is a harmadik évadra mit hoz.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Harmadik évad előtt szerintem nézd meg a White Christmas-t is, abban három sztori van egy filmbe összefűzve.



A White Christmas is jó, de kicsit ügyetlen a lezárása, plusz a sztori egyik alappillérét átemelték az egyik korábbi epizódból.



Atlanta

Belekezdtem aztán nem tudtam megállni míg meg nem néztem az eddig kijött 7 részt.

Szerk: A 7.-ik részt kiemelném. Egyik másik poénon hangosan felröhögtem.



Westworld 1x03

Nem rossz de ez most azért lehetne kicsit több cselekményt (és itt most nem agyatlan akcióra gondolok) is rakni a részekbe. Azért 1 órás idővel elférne benne. Még mindig nem derült ki számomra hogy ez nagy jóság vagy nagy bukta lesz-e.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Kicsit ez az érzésem nekem is. A filózásokat nagyon bírom, benne van a potenciál továbbra is, de valahogy kicsit szét van töredezve az egész. Legjobban az időrendiség zavar. Nem áll össze a folytonosság, ha különböző szemszögekből nézem. Mikor indulnak újra a sztorik, meddig vannak bent a vendégek, mikor, hányszor és hogyan emelnek ki androidokat stb... Tudom kár ezen rugózni, alapvetően nem is zavarnak az apróbb logikátlanságok, de itt úgy érzem nagyon kilóg a lóláb :D.
Érzésem szerint a sztorit is túl sok szálon kezdték futtatni, Ed harris szála ki is maradt amit kicsit luxusnak érzek tekintve, hogy 10 részről beszélünk összesen.
Na mindegy, jó a cucc, nem bánom azt sem (sőt kifejezettem elvárom), hogy az utolsó részig legyen puskapor tartalék, de egy kicsit lehetne kerekebb az odavezető út is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!