Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


az, sry, ez csak a saját url rövidítőjük eleje... ezek szerint nem kötötték be, lol.


Tno képe
Tno

Szeretem az ilyen honlapokat, ahol minden oldalon az arcomba nyomják, hogy mindenki ezt használja és milyen übercoolságfaszajó, csak a konkrét működésről/kinézetről nem közölnek részelteket, mert ezek után miért is, de azért köszi, majd ránézek, a paintnél valszeg még mindig jobb, persze lehet maradok tényleg a papírlapnál. (Persze úgy nehéz lenne pixelre megvizionálni :P)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Kitartott manager-gyerek találta saját magának, sry :)



Tehat neked csak egy mockup kell, nem egy design? Ahhoz hagyhatod ezeket a fancy webes szarokat, wireframe mockban Balsamiq a kiraly mar nagyon reg ota. Illetve jokat hallottam a Pencilrol is (open source), de en azt meg nem hasznaltam.

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

Ezek már jobbnak hangzanak (már nem személyeskedésként nagi:P), valszeg a balsamiq-kal (val?) kéne elsőre próbát tennem, de az uxpin meg a pencil is jónak néz ki így villámfelmérés után. Kösz. :)

Ilyen Diagram Drawing Support gondolom a balsamban is van?...

Ahogy látom, a balsamiq-nak zéró trial időszaka van, hm.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Találtunk egy régi szekrényt, van benne jópár antiknak tűnő/régebbi könyv, hova kellene fordulnom, megnézni, hogy ér-e bármelyik 3 Ft-nál többet esetleg? Mit érdemes figyelnem? Szerző, a mű címe, a kiadó és hogy hanyadik kiadás? Mert arra gondoltam, összeírom, amik ott vannak és teszek vele egy kört, hátha lapul valami milliókat érő foszlott őskódex köztük. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Írd össze, esetleg csinálj fotót is róluk, és hívj fel/e-mailben keress meg 5-10 komolyabbnak tűnő antikváriumot. Lesz, ahonnan kijönnek megnézni a könyveket, lesz olyan, ahova magadnak kell bevinned őket. Nagy eredményre ne számíts, de érhetnek meglepetések. Akár olyan kötetek kapcsán is, amik halandó szemmel nem tűnnek értékesnek.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Windows~BT meg WS ugye mehet a kukába nyugodtan?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Én most töröltem a windows old mappát laza 15 GB. Amúgy azt írják hogy simán lehet törölni kivéve ha vissza akarsz térni az előző win hez. Eddig nem is tudtam ezekeről kösz a kérdést :)



S.O.S. valakinek van Galaxy S7 edge teloja?



az vajon mitol lehet hogy windows alatt hallok valami elektronikus zajt a gépházból de vissza alttabolva pl a Quantum Breakbe eltunik?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



kicsit ilyen visító ciripelő hang?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Két ok. Egyfelől QB-ben is ott van, de a venti elnyomja.

Másik, hogy QB-ben megemelkedik a terhelés megnő, de egyben stabilizálódik is, míg idle-ben a proci állandóan ugrál különféle power state-ek közt. Ez a különféle komponenseket, ha nincsenek eléggé túlméretezve, vagy leszigetelve, cicergésre kényszeríti. Nem azt mondom, hogy terhelésnél nincs, csak ott kevésbé észrevehető, mert egy frekvencián cicereg, így sokkal kevésbé idegesítő.

Egyébként általában fordítva szokott lenni, terhelés alatt cicereg a gép, csak a ventik hangja ott már elnyomja. Néhány alkatrész azonban annyira WTF, hogy terhelés alatt is elnyomja a ventik hangját. Pl anno ezért nem vettem az AMD Fury gpu családjából egy darabot se.



az a problema hogy QBban mondjuk menuben vagyok tehat nincs nagyobb terheles/ventillator hang mint desktopon

http://picosong.com/a3bz/ 10sec venti+9 sec zaj

En is a forditottjanak latnam ertelmet, most kiporoltam a gépet a zúgás továbbra is megvan de csak addig amíg fut a játék utána normális hang van desktopon, ki tudja lehet eddig is volt csak nem figyeltem fel rá, nehogy már megdögöljön itt a jó kis Seasonic táp vagy valami :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



No para, csak a bitcoin miner dolgozik.

Non serviam



Nem, most nem olyan forrásból van :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



coil whine vagy coil noise
Nekem az egyik VGA-m csinálta nagy (200+) fps esetén.



szóval ps store-ban nem tudok vásárolni, "missed charges" hibajelzéssel. új virtual kártyát adtam meg, de máshol már fizettem vele gond nélkül, és semmi más nem változott, többször leellenőriztem már, hogy nincs e benne hiba és van is rajta annyi lé ami a vásárláshoz kell.

itt az expiration date meg azt jelenti, hogy ma jár le a ps+om?
rwurl=http://i.imgur.com/0JKn8vH.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Help! Rohadt M$ mától kitalálta, hogy AdBlock mellett (Chrome) nem tölt be a hotmail weboldal. Nyilván a tök sem tiltja le emiatt az AdBlockot, még a hotmail tartományban sem, ellenben a leveleimet meg látnom kell.

Van erre valami tuti megoldás?

Non serviam



Van még hotmail? :D

Amúgy nekem az outlook.com bejön Chrome alatt, bár tény hogy uBlockot használok.



outlook.live.com

Maga az oldal bejön, de aktív AdBlock mellett nem enged belépni. Kis gecik.

Ha valakinek van hotmailes címe, legyen szíves megnézni, hogy be tud-e lépni (csak desktop játszik, telefonról állítólag gond nélkül elérhető) más reklámblokkoló használata mellett. Köszi!

Non serviam



Én most csak a te kedvedért beléptem (még a jelszó emlékeztetős kört is lefutottam, lásd kivel van dolgod), és Adblock Plus mellett minden működőképesnek látszik.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Boz képe
Boz

Nálam is működik AdBlock mellett.

Éljenek a videojátékok!



Köszi szépen!

@Boz: Adblock vagy AdBlock Plus? Nem mindegy. Nekem a sima van eddig.

Non serviam


Boz képe
Boz

Plus, szóval lehet akkor a sima szórakozik veled.

Éljenek a videojátékok!



Garantált. Akkor váltok is a Plusra.

Non serviam



Hát ez kurva jó, AdBlock Plus mellett is ezt az üzenetet kapom, ha engedélyezve van:

:-( Hiba történt Jelenleg az információ nem érhető el. Kérjük, később próbálkozzon újra. Több részlet... Az oldal frissítése

"Több részlet"-re kattintva ezt kapom:

client-request-id: F27A6CE6640E4579A07A4A9BB3CCC11E_1476378344645 X-OWA-Error: SDServerErr;null X-OWA-Version: null X-FEServer: null X-BEServer: null Date: 2016.10.13. 17:05:45

Szerk.: Advanced level google-fu segített, de azért hagyom a fentit, ha netán más is így járna.

A megoldás: ki kell venni a pipát a malware domains rubrika elől. Bár nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos lépés, de így működik a hotmail sima AdBlock és Adblock Plus alatt is.

Non serviam



Néhány tipp:
- Válts böngészőt
- Válts levelező szolgáltatást
- Add be kivételnek a Hotmailt a reklámblokkolónak (tudom...)
- Hagyd a picsába az e-mailek világát, költözz fel a hegyekbe egy faházba és élj tovább remeteként

Szerk.: Vagy vedd ki a pipát, de az kevésbé fantáziadús. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Megoldottam, ld. fent.

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!