Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


0

Regen minden jobb volt.



De én majd mindent megteszek, hogy legalább menő robotok legyenek :)

Xenofóbiában meg pl. a kínaiak rosszabbak (talán még angolban is), mégis megrendezték az egyik legjobb modern kori olimpiát, szóval én bízom a japánokban is :)

Regen minden jobb volt.



Tudtommal Nagano röcc nélkül lement annó. És nagyon fasza weboldaluk volt emlékeim szerint.

Vill du bli ihop med mig?



mi köze a xenofóbiának egy olimpia megrendezéséhez :D



Pl. rossz fényt vethet a szervező népre, ha a fogadott sportolókat nem nézik embernek, ahogy azt a kínaiak teszik :)

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

Hisz ez épp azt bizonyítja, hogy mennyire egyenrangúan is bánnak velük. :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Minden feher egyenranguan fereg :D A feketek meg meg inkabb.

Regen minden jobb volt.



Üvölt, hogy nem szóltunk, hogy késünk fél órát. Miért nem bassza meg az anyját, de most komolyan?



mi vo't?

Parizer forever.



Budos ribanc, szivat:

#1 penteken deltol nalam a gyerekek, elhozom oket sulibol, elviszem a nagyobbat edzesre, keri, hogy utana ne velem kelljen jonnie a kicsi edzesere, hanem az anyjanal maradjon kicsit, majd mi foci utan felszedjuk. Oke mondom... Foci utan megyunk erte, hivom, hogy johet le, nincsenek otthon, de majd az anyja elhozza. A kisebbikkel haza, elkezdjuk nezni a valogatott meccset, gyerek hiv, hogy mehetek erte. Mondom wtf, arrol volt szo, hogy anyad elhoz. Nem, menjek erte vagy az anyjanal alszik...

#2 vasarnap delelott visszavittem a gyerkocoket. Kisebbikkel megdumaltuk, hogy kimegyunk focizni 3 korul, az anyja is rabolintott. 5 korul vegeztunk, hivom, hivom a nagyobbik gyereket, senki sem veszi fel. Jo, elmegyunk hozzam (en mar mentem volna ketteskehez, de mindegy). Irok SMS-t, viberen is, hogy hol vannak. Vissza nem hiv, de fel ora mulva ir viberen, hogy arkad. Jo mondom, gyereket bedobjam, vagy elugrik erte? Ujabb fel ora szunet, mondja szol, ha hazaertek. Visszairok, hogy bazmeg, itt lakom 1 percre az arkadtol, ugorj mar be a gyerekert. Fel ora mulva viber uzenet, hogy otthon vannak, vihetem. (mar 7 korul) (nyilvan azert nem lehetett az arkadban talalkozni, meg azert nem ugrott be, mert a kopasz gecivel volt, de hat qrvara nem erdekel mar regota.)

#0 bar kozos felugyelet van, de kurvara nem igy van a valosagban, pl. mar nem alhatnak hetkoznap nalam a gyerekek
mondtam, hogy ertem, hogy azt akarja, hogy nala tanuljanak, de pentek konnyu nap (nagyreszt toltelek orak), aludjanak nalam cs-p-sz napokon... Nem azt nem lehet. Okes, akkor legyen p-sz-v, nalam is tudnak tanulni... Nem az sem lehet, nala tanuljanak. Ok, akkor legyen p-sz es vasarnap delutan visszaviszem oket. Nem, hetvegen is akar programokat csinalni veluk o is. Igy ossz-vissz ket estem van a gyerkoceimmel :(

Total kompromisszumkeptelen, fogalmam sincs mit csinaljak, mostanaban behulyult teljesen. (Eddig barmikor aludhattak nalam a gyerkocok, ettol nem volt semmi gond, se vele, se a suliban.) Meg amikor kuropartin volt a kopasszal 2x3 napot, akkor nem volt gond, hogy hetkoznap nalam pihizik a gyerek suliidoben :)

Parizer forever.


Tno képe
Tno

Baromira nem vagyok képben, de amennyiben sérül a közös felügyeleti jogod, azt nem lehet jelezni valami felé?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



de, gyamhivatal

Parizer forever.



Olyan rossz ebbe belegondolni, h akivel tökéletesen megvan az ember azzal egy nap kvázi ellensegekke válhattok :/ (most nem Gabikaek, ennél sokkal huzosabban tudnak viselkedni egymással sokan)



hatja, ezen mar en is gondolkodtam
de ilyeneket se ertettem, hogy:

- miert kellett egyatalan valas elott megcsalni, miert nem lehetett elotte szetmenni
- mikor emiatt a masik megzuhant, miert kellett vele olyan penzugyi megallapodast kotni, ami "meglehetosen" inkorrekt
- (ez van most) mikor mindent vittem, van jo lakasom, normalis autom, almaim pasija, a gyerekeim nalam vannak (az otthonuk is, kb. minden cuccukkal, jatekok, xbox, stb.), akkor miert kell a luzerrel (aki epp kezd egyenesbe jonni, lelkileg, anyagilag, kapcsolatilag) cseszekedni, miert nem lehet nagyvonalu gyoztesnek lenni?

szerk: totalisan ugy viselkedik, mintha en csaltam volna meg ketteskevel, pont ugy fuj ra, mint egy megcsalt no a masikra, vett a kiscsaj a gyerekeimnek valami aprosagot, az ex kidobta, szidja allandoan, velem is uvoltozott mikor nyaron eloszor mentunk otosben strandra (az o gyereke, meg az enyem is egyutt), most meg akkor kezdte a hepajt, mikor par napot egyutt voltunk a kiscsajjal pecsen

ja meg az elozohoz

#4 a nagyobbik gyerek elkezdett angolra jarni, de nekem nem szolt, nem is kerdezte, hogy mehet-e (orulok neki, de ezt akkor is elotte meg kellett volna beszelni ket mondatban)

Parizer forever.



Te elküldtem már olyan jó aggresszívan a büdös kurva anyjába, ever?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de kicsit olyan visszahúzódzkodónak tűnsz nekem, vagy nem mersz beszólni, Ő meg fölényeskedik, szopat, mert téged lehet.(?)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Az a baj, ha ilyen helyzetben belemegy az adok-kapokba, azt egyrészt ő is megszívja, mert méginkább ahol tud, keresztbe tesz majd az ex, de ami nagyobb baj, hogy az elmérgesedő viszony a gyerekek szempontjából a legszarabb. Hogy ezzel visszaél a másik fél, egy igen elítélhető dolog (nagyon finoman megfogalmazva), de sajnos valamennyit nyelni kell.
Ha ezt nem lehet normálisan megbeszélni, az már régen rossz.



Jóvan Gyerekek, mindenki a maga tenyerének a pogácsa. Remélem Nekem ezt nem kell megélni soha.
Kitartás, nem basztatni akarlak, csak kérdeztem.
Peace

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Na már csak ezért is érdemes lenne összeimádkozni egy gyereket, mert akkor viszont megütné a guta, te pedig 4 gyerekkel élnél tovább boldog kapcsolatban. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Tökéletesen látod a dolgot szerintem. Kemény egy helyzet ez sajnos :/



Ráadásul sokan ilyen helyzetben pont arra játszanak, hogy annyira felcsesszék az exük agyát, hogy az csináljon valami akkora baromságot, amivel lehet menni újra a gyámügyhöz, hogy még kevesebb időt ítéljenek neki.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Gabika súgok egy tippet:
Lehet azért ilyen, mert megy tönkre a kapcsolata vagy kiábrándult az új krapekból és tudja, hogy már nem lehet visszacsinálni...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Moken írta: Én 3 hely miatt hagynám el Mo-t: LA,NY, Mars :D

LA egy nagy kiterjedésű büdös beton falu, két-három látnivalóval, aztán ha az megvolt, akkor felejtőparti (autó nélkül fejlövés, autóval dupla fejlövés).
NY, ez is max 5 napig érdekes, aztán már csak zombi hordát látsz a betondzsungelben, ahol az eget csak kicsi csíkban látod, így egy idő után a hazai panel falanszter hangulatos falusi mulatságnak hat.
Mars :DDD

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Oscee írta: Mikor a népszínház utcában járkáltam rendszeresen és standard business volt a vértócsa kerülgetés, ordibáló ember elől félreállás, akinek épp ellopták a kocsiját, betört kirakatok, falhoz sorba állított prostik/dílerek, ilyesmik. Bár azóta állítólag az arabok ellenőrzés alá vettek jópár blokkot és rendet vágtak kicsit.

(ugyanakkor van ismerős, akit Nápolyban megloptak)

Sikerült a legrosszabb helyek egyikét kiemelned, mint általánosságot. Amúgy a hazai statisztika alapján havi 2-3 komolyabb eset történik arrafelé, ami nem is olyan magas egyes nyugati civilizált városok átlagos statisztikájához :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Jó párszor, legutóbb kb. két hete, vártam a gyerekeket és lejött ordibálni... De nagyon nem ugrálhatok, a magyar bírói gyakorlattal elég könnyen elérhető, hogy kéthetente egy hétvégén lássam őket. Sajnos leginkább az én érdekem, hogy a jó viszonyt fenntartsam. (No meg a gyerekeké.)

Parizer forever.



Lefty, Strato: pontosan
Veralafutas: franc se tudja, de a gyerekek szerint zabalja otthon a vaniliaskarikat, pedig azt allitolag az altalam okozott boldogtalansag miatt kellett intravenasan magahoz venni :) De gyerekek szerint jol megvannak.

Parizer forever.



Ha beledöglök se fogom tudni megcsinálni a házijaimat hétfőig :(

Regen minden jobb volt.




lehet hogy a kopasz geci oltja folyamatosan belé a hülyeséget



szerintem mar en hulyere kefeltem :)

Parizer forever.



azért benned is dolgozik a düh :D

ShowHide spoiler #

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!