Jelenlegi hely

Körséta a Kilencedik Világban

Utolsó bejegyzés

Körséta a Kilencedik Világban

Egy milliárd évvel és a mostani után még hét fejlett civilizációval később játszódik a Torment: Tides of Numenera. A Kilencedik Világ hajnalán járunk, közvetlenül az előző civilizáció bukása után, melynek rejtélyes maradványaival tele van a világ. A korábbi civilizációk között volt olyan, amely átalakította a Földet, mások megbabrálták a Nap működését, hogy megakadályozzák a naprendszer pusztulását, megint mások pedig idegen világokról telepítettek be új fajokat. A korábban élő népek olyan technológiai magasságokba jutottak, melyeket a Kilencedik Világ lakói fel sem foghatnak még. Sokak számára a technika nem más, mint mágia. Egy része talán tényleg az is.
A Wasteland 3 kezdőhajrájában az inXile kidobott egy videót, mely bemutatja a Kilencedik Világ, vagyis az új Torment prominens helyszíneit.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=dyLFgmsVhSQ

Szerkesztette: Strato - 2016 nov 30


A szuperkontinens egyébként így föst; a felfedett részek azok, amik már részletezve lettek az alapkönyvben és a kiegészítőkben, és az "alapszettinghez" (Steadfast & Beyond) relatíve meglepően közelre helyezett Sagus Cliffset is bejelölték nekünk rajta nagy kegyesen:
rwurl=http://i.imgur.com/KxYuMmz.jpg

Illetve nem is, mert már a Tides területeit leíró könyv is kijött, abban biztosan Sagus környékét is normálisan felfestették a térképre. De újabb képem nincs.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!