Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


csak kíváncsiságból, szerinted mely sorozatok főcímzenéi a legjobbak?



Pfff de messze van még Iron Fist... Március 17.



legjobb főcímzenéje egyértelműen a House M.D-nek van :P



Viccet félretéve nem gondoltam át a dolgot és eszembe sem jutott, hogy esetleg Te is napszemcsiben szoktál feszíteni az éjszaka közepén és így beletaposok a lelki világodba. Elnézést kérek!



Oké ez a Westworld focimzene tényleg ultragagyi :D kb mintha valami gimis zongoratanonc írta volna.



"okey-dokey!"





Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



ibi amentia latet




Aaa sírok :DDD



asszem ez megerett egy uj topikra-kedvenc sorozatok intro- vagy valami hasonlo :D

"okey-dokey!"



"okey-dokey!"



Westworld 1x01

Huh ez bizony jó volt. Szerencsére nem láttam az eredetit, így nincs meg a sztori 'vége', bár nem tudom mennyire pontosan követik le majd ugyanazt.



Westworld szerintem is nagyon jó. Viszont azt nem tudom, hogy hány évadra terveznek ezzel, mert én max 1-et tudok elképzelni itt ezen a helyszínen. Ed Harris és Hopkins nagyon jók voltak ebben a részben, féltem hogy nehogy Odin féle átéléssel játsszon az öreg, de hozta a jó formáját. (amúgy, ha már Thor, akkor érdekes, hogy a Security Chief Chris Hemsworth bátyja, bár nagyon vicces, hogy 2 fejjel alacsonyabb a két híresebb tesónál) Even Rachel Wood-ot is szerethetőre sikerült megcsinálniuk (ez külön hatalmas bravúr...), de igazából mindenki egész jó. Annyi a bajom egyedül, hogy még nem érzem a "lelkét" a sorozatnak, annyira mesterségesen tökéletesre akartak csinálni mindent, ilyesmi érzésem van, de lehet a nagy költségvetés hátránya ez. Mindenesetre tudtam volna még nézni sokáig, alig várom köv. epizódot.



Westworld 1x01

Főcím zenéje szar. Nem tudom ebbe, hogy lehet GoT hasonlóságot belehallani. Rész alapján ígéretes a dolog de még túl korai bármit is kijelenteni. Lássuk milyen irányt vesz a köv 2-3 rész mielőtt győzelmi zászlókat lengetnénk.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az alapkoncepción túl szerintem nem fog nagyon hasonlóságot felmutatni a filmhez képest szóval ha érdekel a film ez ne tartson vissza.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




Ez a Flash háromnullaegy nem volt olyan jó :/



Westworld 1x02

Kicsit lassúnak érzem de nem zavaróan mert van azért itt lehetőség de továbbra is kell még pár rész, hogy eldönthessem jó lesz-e ez vagy csak Lost szindrómás irányt vesz esetleg fel.

Mindenesetre azt ez is jól hangsúlyozza, hogy emberek eredendően seggfejek ha nincsenek szabályok és bármit megtehetnek.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




Ez az a show amiről hajlamos vagyok két szezon között megfeledkezni, de amikor nézem akkor meg imádom minden percét. Nagyon sajnálom, hogy vége lesz, nagyon egyedi, jól eltalalt hangulata volt, és nem kapta meg szerintem azt az elismerést ami kijárna neki.



Ugyanígy vagyok vele.




"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



Hmmm ez a Midnight Texas még akár valami jó is lehet. Bár a True Blood felirat azért nálam nem a legjobb reklám.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Freak írta: Bár a True Blood felirat azért nálam nem a legjobb reklám.

Haha, hát igen. Amúgy általában az ilyen sztorik sajnos gyorsan kimerülnek és unalmassá repetitívvé válnak, mindenesetre látványban jó :D



Most nézem a Westworld 1x01-et, a felénél tartok, de ez eddig elég gyér. Az egyetlen highlight egyelőre a Soundgarden - Black Hole Sun zongora feldolgozás.

Lesz ez jobb?

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!