Jelenlegi hely

Első Passengers trailer

Utolsó bejegyzés

Első Passengers trailer

Címkék:

Tehát a cél: sok pénzt termelni. Hogy? Szerezd meg Hollywood két legfényesebben ragyogó csillagát (Chris Pratt és Jennifer Lawrence mondjuk megteszi), és csinálj velük egy romantikus filmet. A nők már sorban állnak, a papucs pasijaik is, node hogy viszed be rá a szuperhősfilm/geek generációt? Helyezd érdekes sci-fi settingbe az egészet. A végeredmény valami olyasmi lesz, mint ami a Passengers előzetesében látható.

A sztori ugyanis arról szól, hogy egy több ezer utast szállító, a mélyűr átszelésére képes csillaghajó robog célja, egy távoli kolónia felé – a bárkán az embereket hibernált állapotban tartják, hogy ne járjon le idő előtt a szavatosságuk. Két mélyhűtő azonban meghibásodik, a pipi és a bikahús kienged, magukhoz térnek, és szomorúan konstatálják, hogy a céldátumot sikerült 90 évvel elvéteni, újrafagyasztásra meg nincs esély. Aztán persze lehet, hogy nem is volt véletlen, hogy ők ketten felébredtek. Persze ha már ott vannak, akár egymásba is szerethetnek :)

A fentiek ellenére persze lehet hatalmas csalódás a múvi, de az első előzetes egyelőre egész biztató képet fest.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=7BWWWQzTpNU

Thx, SBKMozes!
Szerkesztette: dulakh - 2016 szep 21


Elvi kérdés, hogy J-Law bankszámláját nem gyarapítom, úgyhogy ezt legfeljebb majd az HBO-n nézem meg, de lehet, hogy inkább várok egy remake-re valaki mással.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Lou képe
Lou
Donator

kíváncsivá tettél.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Komolyan mondom mar gyulolok elozeteseket nezni. Ma megneztem ezt meg az uj Neo filmet es mindketto kb levezette a sztori 90%at. Nevetseges es borzalmasan bosszanto. :(



Nem azért, de elég lassan esett le... Én már vagy 10 éve nem nézek trailert filmnézés előtt.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

És helyette?

Sors bona, nihil aliud.



Imdb, és fórumvélemények.

Évente kb. 2-3 filmet tudok megnézni moziban, a többit jóval később, itthon. Addigra meg már kiderül, ha valami szar.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Másra gondoltam, de a viccnek nem tesz jót, ha magyarázzuk, inkább passzolok :)

Nekem mondjuk kellenek ahhoz a trailerek, hogy a filmek - legalábbis egy részük - felkerüljenek a térképemre.

Sors bona, nihil aliud.



Tényleg kicsit spolieres a trailer, főleg ha mondjuk az Arrival-hoz hasonlítjuk, de szerintem mire megjelenik a film nem fog remélni minden pillanat senkinek. Amúgy azért is hiba nem nézni trailereket, mert 80%ban többet érnek, mint a később elkészült 2 órás "művek". Ilyen filmet meg egyszerűen muszáj moziban nézni, otthon akármilyen tv meg hangrendszer van nem lesz olyan az élmény.



Az alapsztori engem elsőre a Pandorum sztorijára emlékeztet bár nyilván a képi világ meg a jelenetek alapján nem ez lesz.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Tényleg! Ezen agyaltam, de nem ugrott be a címe. Szerintem Pandorum - Sunshine - Wall-E mix feelingje van trailer alapján :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én elő tudom idézni itthon a zacskócsörgést, csámcsogást, szürcsölést és telefoncsörgést is, tehát teljes a moziélmény.

Sors bona, nihil aliud.



azt ne mondd már, hogy egy moziteremben lévő hangerő mellett a közvetlen közeledben ülőket leszámítva hallod a zajokat. Eleve a szürcsölés max a film legvégén következhet be mondjuk 2 másodpercre, telefoncsörgést meg nem hallottam évek óta moziban. Engem itthon filmet nézve sokkal több zajhatás (idióták ordibálnak, gördeszkások,stb.) vagy zavaró tényező (csengetnek, telefon, chaten írnak) ér, mint moziban. Szerintem ehhez iszonyat ingerlékenynek kell lenni, hogy valakit egy átlagos előadáson kizökkentsen az élményből (persze néha mindenki kifog valami kretén társaságot maga mellett), de még akkor is megéri a nagy vászon és a durva hangzás.
Ott van pl. hasonló filmnek az Interstellar. Moziban 4x néztem meg, és minden egyes alkalommal beleborzongtam a jelenetbe amikor beüt max. hangerőn az orgona amikor Cooper otthagyja Murphyt, vagy amikor csatlakoznak a sérült hajóhoz. Itthon hiába a brutál házimozi egyszerűen nem tud úgy átjönni. De eleve a közönség, hogy ott van is sokkal több pozitívumot ad, mint zavaró pillanatokat. Ugyanígy Interstellarnál amikor Cooper visszanézi az üzeneteket és akkora kussban van mindenki, oldalra nézel és látod, hogy könnyes az emberek szeme, ez olyan jó érzés, amivel szemben hol érdekel engem, hogy néha hangosan rágcsálják a popcornt...



ha egyszer veletlenul felem jarnal meghivlak itt egy moziba!;D (de tenyleg, meg a cukor szirupos popcornodat is fizetem!)

"okey-dokey!"



Vagy keveset jársz moziba vagy piszok nagy mázlid van. Engem is az őrületbe tud kergetni ha valaki csörög a popcorn zacsijával vagy baszogatja a jeget az italában, mert az bizony hallatszódik messziről is. Vagy amikor valaki nem tudja befogni a pofáját arra a másfél-két órára. Rengetegszer van valami zavaró tényező sajnos. Hál'istennek egy idő után ezt már képes vagyok kiszűrni, hogy ne zavarjon, de ettől függetlenül tény, hogy ezek nem legendák hanem tényleg léteznek. Ahogy a balfasz is létezik aki hátulról nyomkodja támlát megállás nélkül az egész film alatt. Örülj, hogy nem sokszor volt még ilyenekhez szerencséd.

Amgy a moziélmény mellett +1, de ez nyilvánvaló.



Arénában voltam legutóbb az ID4 2-n és az Ice age 5-ön.

Előbbin talán 50-60-an voltunk, szóval viszonylag ott is volt hely. Zavaró tényező nem nagyon volt a számomra.

Utóbbin pedig totál üres volt a terem, kb 20-an voltunk (ennek ellenére start előtt 2 perccel képes volt a pénztáros kisasszony az egyetlen 10 fős csoport mellé adni a jegyet - utána mondjuk arrébb ülhettem).

Persze én műszakban dolgozom, nem vagyok kárhoztatva a H-P 18:00 utáni és a hétvégi műsorra.



A zacskócsörgés ritkán zavar, a szaggató kép és az elnyűtt, zörgő hangfalak annál inkább. Otthon milliószor jobb élmény bármelyik film. Egyedül az event filmeknél (premier vetítéseken) tesz hozzá valamennyit a mozi, mint a Star Wars vagy Gyűrűk Ura, ahol a fél társaság be van öltözve, és a film előtt/után vetélkedők, vetítések, beszélgetések, és mindenkiről tudod, hogy 100%-ig tisztában van az adott saga minden elemével, mindenki egy emberként lélegez és reagál az apró nüanszokra a filmben, és nem csak úgy beesett popcornt zabálni.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

(idióták ordibálnak, gördeszkások,stb.)

Nem mindenki lakhat panelban.

(csengetnek, telefon, chaten írnak)

És ezek ellen semmit nem lehet tenni a világon, tényleg.

Mondjuk a csengővel elbánni tényleg radikálisabb húzás lenne, de nem is jellemző, hogy így zavarnak meg. Telefont alapból csak akkor viszek filmnézéshez (több szoba is van ám itthon! még a vezetékest is el szoktam dugni a spájzba), ha eleve hívást várok (mozinál az is kellemetlen, ha előtte kiderül, hogy fontos ügyben valaki bejelentkezik majd). A chat nálam a hét 365 vagy 366 napján 7/24 kussol.

Egyébként nem gondoltam teljesen komolyan, csak a mozis hangeffektekre reagáltam. Nem vagyok moziellenes, volt idő, amikor gyakran jártam, mostanában nem igazán. De itt nemcsak másokról van szó, rólam is. Néha szeretem elereszteni magam, meginni pár sört a haverokkal, és utána megnézni valamit, közben pedig majszolgatni, adott esetben kommentálni. Ebbe egy háromórás vagy még hosszabb film nem fér bele kényelmesen (máig gyűlölöm a Return of the Kingst, nagyon rossz élmény volt moziban, azóta nem is láttam). Semmit nem tudok úgy a saját igényeimre szabni, mint az itthoni filmnézést. A legjobb, amikor a mozgalmasabb jelenetek a 24 fps miatt szaggatnak a nagy vásznon.

De tagadhatatlan, egy látványfilmnél számos előnye van a mozinak, mára azonban sokat szűkült az olló a Junoszty készülékes gyermekkorom óta, így egyre kevésbé érzem magam kiruccanásra motiválva. Ma is inkább Blu-rayről megy majd a program.

Sors bona, nihil aliud.



Én nem vágom, nálunk nem is zacskóban hanem dobozban adják a popcornt :D Joda meg mindig Angliában élsz?

Nekem a mozi az egy szent dolog, ott teljesen kizokkenek a hétköznapokból, hagyom h magával ragadjon a film. Ott írhat nekem bárki, próbálhat hívni akármilyen ügyfél nem fogok válaszolgatni. Itthoni filmnezesnel ezt egyszerűen nem teszi meg az ember nyilvánvaló okokból. De lehet tényleg szerencsés vagyok, mert szokoevente fogok ki olyat, h beszélgetnek vagy bármi.



Igen. Itt ilyen prolik. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!