Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


atdobom ide is a mod csevejfarm topikbol:

feldobtam egy fejlesztest ami valamelyest konnyitheti a munkankat a jovoben, megkapta minden mod is jogosultsagot a hozzaferesehez. Itt idorendi sorrendbe tudjuk kovetni hogy mi hogyan tortenhetett, es ip-cimen feluli adatokkal is rendelkezni tudunk majd ha valami furcsasagot eszlelunk. Hatranya hogy visszafele mar nem fog mukodni, csak ezutani torteneseget logol, ertelemszeruen mivel most hoztam be ugye.

Zaxx kerdesre raterve:
Nem vagyunk Cyberpolice(tm) nyilvan, azokkal a szerszamokkal dolgozunk amink van, es ha hinni is probalunk neki hogy epp minden bolygo osszeallt vertikalisan es tenyleg nem o volt aki jatszott a Zimba acc-al, akkor is egy rohadtul nagy veletlen egybeeses esete lenne. Pont ekkor reggelt fel valaki hogy reszt vegyen a csetepateban, pont Zaxx-ot osztotta akinek amugy ugyanaz volt az IP-cime, pont neki is ugyanazt az IP-cimet osztotta a rendszer, stb. Plusz hogy Zaxx teso history-jat ismerve ugy is vehetnenk hogy ki is tellhetne tole, mivel voltak mar kicsapongasai.

Mindezek tudataban mint mondtam siman lehet hogy igazat mond es brutalisan nagy veletlen egybeesesek sorozata miatt kerult celtabla ala epp, es amugy nem hibas. Lenyegeben ezert fejlesztettem a juzer csekkelo rendszerunket is ugye, a jovoben ugyesebben tudjuk remelhetoleg kezelni az ilyesmit is.

Jelenleg el is engedhetjuk az esetet, meglatjuk mi alakul a jovoben, tortenik e a jovoben barmikor hasonlo veletlen.

Amit mondjuk megtehetunk, hogy nagyon elhamarkodottan nem fogunk cselekedni, hanem elobb 2-3x is bebizonyosodunk hogy kizartuk a lehetseges potencialis hibas megiteleseket. 100% nyilvan nem fogjuk kizarni a hibalehetosegeket sem, mivel mint mondtam nem vagyunk Cyberpolice, de jobb szerszamokkal talan jobban tudjuk minimalizalni azokat a jovoben.

All in all talan a friss szerszamnak hala ugyesebben tudjuk a jovoben az ilyen incidenseket is kezelni, de az ilyen loggolos/ip kerdesekre valoszinuleg ezutan is erdemes valamelyes (kozos) megragas utan lepni csak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Moderáltam legutolsó személyeskedős bekezdést. Why do this Grift. Vágod hogy különösen a modik stresszelésébol semmi pozitív nem fog bekövetkezni a számodra.

Kritizalni/megbeszelni egy egy potencialis lepest siman lehet, miert is ne, de a szemelyeskedes nem koser mar.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Milyen második? Nem volt első. Nem értem miért ne közölhetném bárkivel, hogy ezentúl ne szóljon hozzám, mert nem tekintem ebben partnernek. Tehát nincs egy se, de te még hozzám szólhatsz. Egyelőre!

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Milyen második? Nem volt első.

marmint bekezdesnek hivom (lehet hibasan, nem vagom amugy a pontos definiciot a fogalomra) ha ures soros elvalasztas utani irasba kezdesz, meg ha 1 rovidebb mondat is az egesz, mint jelen esetben is tortent.

Nem értem miért ne közölhetném bárkivel, hogy ezentúl ne szóljon hozzám, mert nem tekintem ebben partnernek.

Nincs azzal gond hogy kozlod szerintem, tipikusan nem is a "mit" kerdesre tertem itt se ki, csak a "hogyanra".

Egyelőre!

rwurl=https://i.imgur.com/GdGoY97.gif

ShowHide spoiler #

szerintem elsosorban preventiv probalt csak Zoo teso lenni itt a lepessel, hogy ne fajuljon megint ki tudja milyen egymasnak esos flametengerbe az eset. Emlitette is hogy normal esetben Zaxx tesoet is lehet torolte volna.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



marmint bekezdesnek hivom

Én a Zoo által moderáltra mondtam, hogy nem volt első.

"hogyanra"

Törlés után? Nem TUDOM miről beszélsz, nem megfogható.

szerintem elsosorban preventiv probalt csak Zoo teso lenni

Akárcsak én.

rwurl=https://31.media.tumblr.com/b023e58f193122c086c0f37f9901398b/tumblr_n3is...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Tehát akkor én voltam, mert a Szaturnusznak a Jupiterbe kéne robbannia ahhoz, hogy ne én legyek. :D Psi, megnézted te ezt alaposan? Hagynám a dolgot én is már bőven, de nem akarom, hogy szürkén maradjon, konzekvenciaként meg az legyen levonva, hogy hasadt tudatú egyénként magamat szapulom egy alton keresztül, szóval akkor nézzük szép sorjában.

A tények (már ha Zoo-nak hihetünk, én hiszek): az van, hogy Zimba IP-je megegyezik az én TELEKOMOS, itthoni IP címemmel. Ezt használtam korábban is, ezt használom most is, le lehet csekkolni, egyezik... DE: július 26-án, vagyis azon a napon, amikor Zimba feltűnt, én csak reggel voltam itthon, aztán elutaztam és onnan folytattam a bájcsevejt. Zoo elmondása alapján ez meg is látszik az IP címemen: egy tök más IP-t láthatsz a 26-án délután született kommenteknél, mégpedig egy DIGISET kb. 60 kilométerrel odébbról. Hatalmas nagy király vagyok, de egyszerre (illetve Zimba első kommentjét elnézve fél órával az én utolsó kommentemet követően) két helyen lenni még én sem tudok.

A szubjektív rész: SOSEM volt altom úgy, hogy közben van egy élő, nem bannolt nickem, és a névváltásnak sincs sok köze a bujkáláshoz. Kb. 6 éve voltam utoljára Sance, és nem azért váltottam nevet, mert akartam, hanem mert hülye szar "Sance231" és hasonló neveken kellett újraregelnem, a pápák meg rendszeresen kibannoltak szimplán a névegyezés miatt. Így jött asszem Dimenio először, aztán Kibbutz (ha más is volt, akkor bocs, nem emlékszem, de szerintem ennyi volt), és sosem titkoltam, ki is vagyok valójában, mindig voltak utalások itt-ott (pl. ilyenekre emlékszem, hogy amikor már Zaxxként írtam a Duke Foreverről, poénból odaírtam, hogy Dimeniótól kaptam kölcsön a játékot), ha meg rákérdeztek, általában válaszoltam, hogy "igen, ez vagyok, helló".

A Zaxx egy régi, de a Sancénél újabb, baromi sok helyen használt nickem, manapság meg már mindenhova ilyen néven regelek. Ezért használtam a HW-n is, amikor meg annak lőttek, logikus volt Zaxx néven regisztrálni az RW-re is, hiszen onnan ismer meg a közösség, meg vagy 5 éve én is arról "ismerem fel magamat" (titok persze itt sem volt a törzstagok részére: az első, jó sokáig használt RW-s avatárom teljesen ugyanaz a kép Axl Rose-zal és a puskával, amit Sanceként is évekig használtam, nyilván direkt - senkinél sem láttam még, csak én használom, szóval a kicsit is régebbi tagoknak teljesen egyértelmű volt a legelső naptól kezdve, hogy ki vagyok). Mellesleg mindkét Zaxx előtti nick random lett bannolva emlékeim szerint, amikor a pápáknak is feltűnt, hogy "hé, ez az a srác, aki x éve beszólt mindenkinek, bannoljuk már".

Szóval felhánytorgathatod nekem, hogy 600 éve milyen csúnyaságokat műveltem a HW-n (egyébként igazán nincs sok, érett fejjel nézve is biliviharok voltak azok), de ennek semmi köze nincs a mostani esethez, a fejem lágya meg régen benőtt már. Idióta, kicsit mérges tini voltam nagy pofával, ahogyan még sokan mások is.

ShowHide spoiler #

Szerk: Ja, Zimbi, egyébként ha itt vagy és olvasod, akkor a "cefreszagú izzadt here" kifejezést ezennel elbirtokolnám és beépíteném a saját szótáramba, mert kurva nagy. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az oldali aktivitásod alapján Sanceos, hogy helyenként átcsapsz az alteregódba. Sorry, de azért ügyes próbálkozás volt Szimba!

ShowHide spoiler #

Amúgy az új Star Warsok vizuálisan és politikailag egyaránt mélyebb belátást adnak a galaxis sarkaiba. A jedik rendjének árnyalása és a világban való elhelyezkedésük kifejezetten fénypontját jelentik a szériának. Szóval ha trilógiaként és részenként is elmaradnak a klasszikus kaland-szappanoperához képest, rendesen árnyalják a Star Wars kánont. Én legalábbis lényegesen jobban tudom értékelni az újakat most, mint kijövetelükkor.



De csak azért, mert egy cefreszagú izzadt here vagy.

ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Psi, megnézted te ezt alaposan?

ja, nem hoztam volna fel kulon, az emlitett fejlesztesekkel sem ha nem csekkeltem volna elotte le.

a szitu mint mondtam ez, az egyik oldala a tenyeknek, hogy az IP megegyezik a mindennapos hasznaltaddal, es veled van kapcsolatba, es Zimba is veled szallt vitaba.

a masik oldala hogy azt mondod nem te voltal.

Ha nem adnek a szavadra mar biztos pihin lennel, vagy ha ujkrumpli lett volna az illeto nyilvan permabannon, mint a spambotok is, de figyelembe veszlek es bizalmat is elolegzek mint latod.

jelenleg patt helyzet van mivel innen tovabb ugy sem tudjuk sehova vinni, ezert is mondtam hogy hanyagoljunk ezesetben barnifele szankciot (nem vagy elitelve ugye, csak fel lettek hozva a tortentek, legalabb te es mas is tisztaban van igy a szitukkal), de vannak friss szerszamok amivel a jovoben meg tobb infot tudhatunk meg a potencialis altolorol, igy kovetkezo esetben ha valahol ilyen guban lesz mar nem kell csak reszinfobol talalgatnunk. Ez lenyegeben hosszutavra nezve csak hasznunkra lesz igy is ugy is.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



a szitu mint mondtam ez, az egyik oldala a tenyeknek, hogy az IP megegyezik a mindennapos hasznaltaddal, es veled van kapcsolatba, es Zimba is veled szallt vitaba.

Miért érzem úgy, hogy egy falnak beszélek? Ott van egy nap, pont a releváns esemény napja, amikor NEM egyeznek az IP címek. Feketén-fehéren láthatod, hogy ez így van.

Két dologra válaszolj, kérlek:

- Hogyan lehettem volna egyszerre két helyen?
- Miért lett volna okom ilyet csinálni? Csak nekem furcsa, hogy "magamat" oltogatom? :D

Ez az egész egy hatalmas nagy faszság, szóval szerintem ha azt a képet szeretnéd kialakítani, hogy "bizonyítékok hiányában ejtjük a dolgot, mert egyébként tévedhetetlenek vagyunk", akkor inkább mondd azt. Szánalom meg melléduma.

Mi lenne, ha mondjuk bocsánatot kérnétek azért, hogy ilyen buta hülyeségeket feltételeztek rólam? Annyira jó azt látni, hogy következmények nélkül lehet bárkit bármivel vádolni, miközben úton-útfélen bele lehet kötni az egész sztoriba, az érintett fél még két hétig nincs itt, aztán egy mellékes moderátori megjegyzésből értesül arról, hogy micsoda csúnyaságokat követett el álmában. Teljes elmezavar, kurva nagy fail, mindenkimonnyonleapicsába.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hogyan lehettem volna egyszerre két helyen?

nem vagyok cyberpolice mint montam, fogalmam nincs hol jartal/voltal, csak abbol itelkezek amibol tudok, a szavadbol es a loggolt infokbol.

Miért lett volna okom ilyet csinálni? Csak nekem furcsa, hogy "magamat" oltogatom? :D

rendbontas jo inditek, amugy igazabol fogalmam nincs mire jo eleve oltogatni tagokat, de vagod hogy mindenfele ember van.

Mi lenne, ha mondjuk bocsánatot kérnétek azért, hogy ilyen buta hülyeségeket feltételeztek rólam?

nem alaptalanul felteteleztuk mint vagod, epp minden radmutatort a logolt infokbol csekkezve. Aztan elmondtad mar egy csomoszor utana hogy nem te voltal, nem is stresszelt senki rajta tovabb, be tudtuk veletlen egybeesesek tomegenek.

En kanakai IPmrol (elozoleg mas infonk nem volt, most mar lesz) is ha beloggol valami alt es elkezdi oltogatni a tagokat/engem, teljesen joggal kerdezhetnek meg a modok ha eszreveszik hogy psi wtf.

Megáll az ész, hogy ilyen faszságokkal kell foglalkozni

de rajtad kivul nem foglalkozik senki vele, te irogatsz tovabbra is wall of texteket a szuturol es mentegetozol, holott mondtam is hogy az elso mondatodban is mar megvedted magad a lehetosegeid szerint. En tenyleg nem stresszelek rajta egyaltalan, es pont azert hoztam be a friss fejleszteseket hogy minel kisebb eselyel hozzunk elegendo info hianyaban esetleges hibas dontest/vadolast, a jovobe tekintettel is.

Mi lenne, ha mondjuk bocsánatot kérnétek azért, hogy ilyen buta hülyeségeket feltételeztek rólam?

ha csak ennyi kell a lelki bekedert, bocsanat a tobbiek neveben is fonok, a fiuk csak a munkajukat vegeztek. Most mar kaptak apgreded nagyitokat is a cegtol hogy ugyesebben tudjanak dolgozni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



rendbontas jo inditek

Minek rendbontanék?

En kanakai IPmrol (elozoleg mas infonk nem volt, most mar lesz) is ha beloggol valami alt es elkezdi oltogatni a tagokat/engem, teljesen joggal kerdezhetnek meg a modok ha eszreveszik hogy psi wtf.

Engem is teljes joggal kérdezhetnének... csak ugye kérdezgetés az nem volt, hanem ez ebben a topikban:

Vajk írta: Strato tesó szólt, hogy akit Riplának hittünk, sajna valóban Zaxx (IP alapján). Ezt azért nem gondoltam volna. Nem kellene fullba' tolni :/

sterner írta: Mondjuk ilyet nem szokás kiírni, vagy ha csak vicceltél, akkor elég érdekes humorod van.

Vajk írta: Nem vagyok IP mágus, de nem is vicceltem. Sajnos.

Zoo írta: Zaxx meg szintén észhez kaphat a multiaccos "vicc" miatt is, az is tiltott viselkedés itt, a jövőben szintén nem tolerálandó.

Ki kérdezett meg engem? Bingó, SENKI! Baszki, ha én nem "mentegetőzöm", akkor még az se derül ki, hogy aznap nem egyezett az IP-cím. Ha nincs akkora mákom, hogy pont jókor lépek fel máshonnan az oldalra, mostanra már mindenki Zimbának szólítana, én meg néznék, mint a Rozi a moziban.

A legdurvább az, hogy ezt egyáltalán magyarázni kell, az meg fel sem tűnik a világon senkinek, hogy nagy nyugiban küldözgetik a moderátorok egymásnak a bulvárt úgy, hogy nekem, a "gyanúsítottnak" még lapot sem osztottak.

Szerk:

ha csak ennyi kell a lelki bekedert, bocsanat a tobbiek neveben is fonok

A lelki békém nem ezen áll vagy bukik, de hidd el, hogy a HW-n meg itt is kaptam rengeteg savat úgy, hogy rosszkor voltam rossz helyen, és a franc se akarja ezt tovább nyelni, főleg a legutóbbi adag anyázás után (ha szerinted túlreagálom, hát ezért). Köszi, hogy korrekt voltál, innentől én is hagyom a témát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



atbeszeltuk mar a reszleteket, a fiuk kaptak jobb szerszamokat es javasolam is hogy az ilyen szitukban probaljunk ovatosabban es elotte egymas kozott atragva itelkezni inkabb. Meg bocsanatot is kaptal. Mit szeretnel meg kihuznina szitubol?

szerk:
most olvastam a szerkedet, koszi.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Kéretik áttenni a DRM-es topikot a Játékok holdudvarába, ha már szóban forgó DRM és a beszélgetések is mind játékokhoz köthetőek. Köszi!



Az előzmények errefelé, a topik elejétől guberálható ki - Zoo

Én gecire nem szóltam oda, hanem leszögeztem, hogy ő kurvára nem tudja mit beszél, fogalma sincs róla, nem ért hozzá, amit mond az egyértelműen ostobaság és láthatóan egy végtelenül felszínes és hirtelen szerzett tudás birtokában akarja előadni a szakértőt és vitatkozik olyan emberrel, aki 10-20 éve is többet tudott az egészről, mint ő valaha fog.

Ez nem sértés, nem odaszólás, hanem egy kibaszott tény. Így leállni vele diskurálni sem bölcs, mert ettől még ő, vagy mások azt hihetik, hogy komolyan kell venni. Hiszen ahogy te, úgy más sem ért hozzá, így elhiheti az ő hülyeségeit is könnyedén.
Tudom, ezrével találkozok ilyen hülyékkel, akik más hülyeségét hitték el.

Nekem pedig aszem kibaszottul jogom van leírni egy képregényes témában, hogy az egyik félnek megalapozott a véleménye, a másik pedig egyszerűen nem kompetens, mert a példáiból tökéletesen látszik, hogy azt sem tudja miről beszél. FOGALMA SINCS arról, amit megmagyarázni próbál.

Neked az lenne a dolgod, hogy az off topic wall of textjeit kitakarítsd innen.
De hiába írom le én, meg szól érte még fél tucat ember, hogy picit sok lesz az off, ami egyébként faszság is, neked annyi jön le az egészből, hogy ne folytassuk.

Csak ugye mit? Elmondtam, hogy nem szólok hozzá, amit persze te, a nagyon felkészült kitöröltél, de ettől én még nem szóltam hozzá azóta sem. Vagy igen? Nem.

Szóval szerintem az lehet a helyzet, hogy 2 nap után gecire baszta a csőrömet, hogy egy tudatlan hülyegyerek ennyi ostobaságot hord össze képregényekről, bárki is legyen az.

Egyetlen kérdés marad már csak:
Én olyan vagyok, aki kiskutya módban szaladgál mások után, hogy beszólogathasson neki közvetve, mert direktbe nem meri felvállalni, csak ilyen netcigány módon? Ezt szoktam csinálni és rám kell szólni, hogy ne folytassam?

Mert nekem úgy rémlik, hogy ez fordítva szokott lenni. Utánam jön a sok kis szarfaszú, hogy a velem vitatkozókkal érthessen egyet, nekem beszólva, de persze hozzám nem szólva.

Szóval szerinted az a helyzet, hogy nem merek hozzászólni Sancikához? Vagy direkt nem szólok hozzá?
Jah várj, hiszen te törölted ki, amikor mondtam, hogy nem szólok hozzá ÉS mivel nem is szóltam hozzá, te most jól megoldottad, amit nem kellett, miközben basztál megoldani, amit meg kellett volna - már előtte. Tapsoljuk meg !!!

Viszont, ha már sikerült teljesen félreértelmezned a helyzetet és így egy teljesen alkalmatlan megoldást is felkínáltál, beszélgessünk erről is egy picit.

Nekem az rémlik, hogy ettől a netcigánykodástól (amikor nem hozzád szólnak, de persze neked szól) engem még soha a büdös kurva életben nem védett meg itt senki. Pedig százas nagyságrendben fordult elő és fordul elő máig, csak itt az RW-n.

Ehhez képest, te most fontosnak érezted, hogy véget vess annak, ami nem volt. Arra nem érzetél kényszert, hogy a sok szart átmozgasd/kitakarítsd. Arra se, hogy a sok direkt és csak is lázításnak ide rakott szart, mint az a szívecske kitöröld. Csak arra, hogy közöld velem, hogy ne folytassam, amit el se kezdtem.
Én hozzá se szólhatok már a témához sem, míg ő kedvére szarhatja ide az ostobaságait naphosszat. Tökéletes!

Összefoglalom neked:
Elmehetsz te a jó büdös picsába, szárnyad alatt a nyomorék kis szerkesztőtökkel együtt.
Ha pedig ban, akkor egyből permanens legyen, miután már direkt hírbe hozol, sértegetsz (azzal, amit teszel és ahogy teszed), egyoldalúan szolgáltatsz igazságot és te magad találod ki a bűnt is.

Akkor már csináld rendesen faszarc, mert az kurva biztos, hogy engem egy ilyen ember nem fog megrendszabályozni.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Santiagot is megrendszabályozták, pedig nem kérte, de nem is tehetett ellene semmit.
Néha a valóság csak úgy magával sodor bennünket. Érdemes alázatot tanusítani a világegyetemmel szemben, és mindig tudatában lenni, hogy mi csak porszemek vagyunk.
(Dupla permanens ban?)



Alázatot tanúsítani valamivel szemben, amire nincs ráhatásod?

Ez pont olyan epikus képzavar, mint hogy mentsük meg a bolygót.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Most biztosan én leszek a nagyköcsög, hogy már megint a moderációt kritizálom, de who cares, néhányak szerint egyébként is én vagyok az, szóval belefér.

Szerintem az ilyesmit hanyagolni kéne:

Amelyikőtök folytatja az odamondogatást (mindegy, hogy megcímzi-e a hozzászólást, értjük anélkül is), lepihen egy hétre.

Ezt még anno a HW-n elneveztem "moderációs csapdának" (csak ott láttam ilyet, meg most itt, de a szokások nehezen halnak), mert sehogyan sem tud jól kijönni belőle az, aki a fasz rossz oldalán áll (a vita azon résztvevője, aki nem a vita utolsó kommentjét írta). A mostani eset nem volt tipikus állatorvosi ló, mert nem akkor jött a moderátori dádá, amikor éppen a hevében volt a vita (a HW-n általában igen, így az éppen válaszolni akaró kommentelő már nem tudta megállni azt az utolsó kommentet, az utolsó előtti komment szerzője a ban után meg örömködhetett, hogyaszongya "működött a mesteri tervem, kiprovokáltam, hogy bannoltasd magadat, te faszkópé"), de így visszagondolva nagyon olyan képet fest a dolog, mintha jelen esetben pont a moderátor provokálta volna ki az uccsó kommentet, mégpedig ezzel:

(mindegy, hogy megcímzi-e a hozzászólást, értjük anélkül is)

Nem tudom, hogy volt-e ban, ha volt, akkor jogos is volt, mert Zoo-nak igaza van (hozzátenném, hogy szerintem, mivel érintettként az én véleményem itt nem sokat számít - max röhögök megint egy jót azon, ha csak egy gyenge blöff volt), de ezt beárnyékolja az, hogy ha ilyet írsz a narancssárgába, akkor provokálsz vele (és nyilván én érzékeny vagyok erre, hiszen én is azért kaptam a nagy feddést a "jogtalan moderáció" után, mert a törölt komment helyére beírtam egy cinikus megjegyzést, amitől a delikvens aztán végképp ledobta az ékszíjat... mint ahogyan most is).

Nem ultimátumokat kell adni, hanem időben bannolni / törölni, vagyis döntést hozni, lehetőleg csöndben, ellenkező esetben úgyis a moderátor lesz a főgonosz, akár tudatosan csinálja, akár nem. A HW-n egy ilyen komment falra hányt borsó lett volna, mert az esetek többségében tudatos gecizés ment a "rosszarcokkal", de itt ilyen nincs, bárki bármit is mond.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Nem arról van szó, hogy nem lehet reagálni bárkire, ha tartalmi kritikád van, azért szóltam, mert sikerült vele személyeskedni, ezzel választ indukálni, és az esetek 90 százalékából ebből az lett, hogy állt a bál. Most azért szóltam, hogy ne folytatódjon, egyikőtök részéről sem, mint szokott, egy STOP tábla volt a következmények felemelgetésével, nem BAN tábla. A hozzászólást Zaxxnak címeztem, és őrá is vonatkozott, hogy ne folytassa. Ez egy vészbeavatkozás volt, mert arra volt akkor időkeret (hihetetlen, de van olyan, hogy csak 5 percre néz be egy moderátor), de az átmozgatásos kritika természetesen tőled és a többiektől is jogos, és meg is történt. Bármikor kifejtheted, ha nincs igaza, csak nem átesve a túloldalára, mert akkor a múltatok alapján joggal jön a közbelépés.

Az elbocsátó szép üzeneted is azért került törlésre, mert durva személyeskedésről szólt a tartalmi része is, tehát kisípolva alig derült volna ki belőle a tartalom. Azt más módon bármikor lehetőséged lett volna beírni bárhová, ha nyilvánosság kell, egyébként ott a privát üzenet.

Az alábbiakra hívnám fel a figyelmet a
házirend különböző pontjaiból összeollózva:
 
  • Más felhasználók gúnyolása, sértegetése
  • Mások személyeskedő kritizálása, amiért nem egyezik a véleményetek
  • Topik témájának rendszeres kisiklatása (offolás)
  • Nyilvános vitatkozás moderátorral
  • Másokat sértő vagy zavaró tartalom, céltalan trágárkodás

Nyilván lehet észrevételeket tenni a moderálásról, a véleményekre nyitottak vagyunk, de ez direkt feleselésbe nem csaphat át. És nem is kell úgy beszélni, mint egy apácazárdában kell a közhely szerint, annál mindenkinek magasabb az ingerküszöbe itt, nem vagyunk álszentek. Tök mindegy, ki milyen stílust preferál, mivel mindig szétveri topikokat, a szabályokon túl is kénytelenek vagyunk fellépni ellene. Ez a hozzászólás most egyelőre itt a dedikált moderációs kibeszélős topikban marad mementónak, részben a tartalmi észrevételek miatt, részben mert így látszik, hogy itt is mit jelentene kisípolni. A következő ilyen elkövetése törölve lesz, mert senki nem fogja egy óráig moderálni mondatonként, és jár érte a ban, mert sokadjára mondjuk, hogy elég, és mindez csak századjára is újratermeli a balhét.

Sors bona, nihil aliud.



Bocs, semmi személyes, de leszarom. A hozzászólások szét lettek szórva a szélben tök feleslegesen, a helyzetet abszolút nem tudtad kezelni, de cserébe legalább túl reagáltad és rosszul. Most meg itt lóg egy hozzászólásom a semmiben, kontextus nélkül: ez nem az a játék, amiben részt kívánok venni.

Én ezt nem ide írtam, nincs előzménye vagy értelme, veled pedig nem kívánok arról diskurálni, hogy miért nem szeretem a feladatukra szerintem alkalmatlan hivatalnokokat, akikről ez persze akár 30 évig sem derül ki - csak a kritikus helyzetben. Addig tök szerethetőek.

Annál frusztrálóbb nincs, mint amikor a másik az alkalmatlanságával kényszerít ki olyan helyzetet, amitől utána mindenkinek rosszabb lesz - teljesen feleslegesen.

Végszóként csak annyit:
Mostanában húzkodod a bajszom.
Pedig tudod, hogy én az vagyok, aki rosszul tűri, végül mindig megtámadja az idomárt és le kell lőni.
Mégis húzkodod. Nyilvánosan, feleslegesen.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Bizonyos hozzászólások kitakarítását te magad is kérted, a megoldás kuszasága ezúttal is nyilván releváns felvetés.

Konkrét javaslatokat hasonló esetek kezelésére szívesen fogadunk odaát a javaslatos topikban, bárkitől, aki szívesen megosztja, mert nyilvánvalóan nem találtuk még meg a minden igényt kielégítő megoldást.

Sors bona, nihil aliud.



http://www.rewired.hu/comment/76867#comment-76867

A 17 másodperces módszer kiegészítve némi takarítással még mindig megvan egy percen belül.

A másik verzió után a szart is sokkal, de sokkal nehezebb vissza lapátolni a lóba = sokkal praktikusabb megelőzni, akkor nem kell megoldani sem.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Fél-off, de nem tudom, hová:
skacok (vagy psi), szeretnék kérni moderátori kitűzőt, elsősorban azért, hogy a házibarkács, úgynevezett piszkozat topikjaimat, amennyiben értelmüket veszítik, törölhessem, illetve főleg botokat mészárolnék, ha szükséges a dolog, az aktív moderációba - vérmérsékletem okán - nem feltétlenül szolnék bele, leszámítva, ha ez nem zavarna senkit, mármint, hogy ezt a részt is időnként magamra vállalnám, a szabályzat figyelemben tartásával.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem pont erről van szó, de témába vág, és igazából a te problémádat is megoldaná: nekem az a gondom a hirirói restrikciókkal, hogy a HQ-ban lévő olyan piszkozatos cikkeket, amiket nem én írtam nem tudom szerkeszteni, ez pedig eléggé megnehezíti a kívülről érkező vagy átnyálazásra felkínált cikkek javítását. A járható út egyelőre az, hogy új kommentbe kopipésztelek mindent, majd ott javítgatom ki a cuccost, de ez tud kisebb kavarodásokat okozni, mert néha elég sok komment megy a piszkozatos topikok alá, a cikk írójával is le kell egyeztetni a beillesztésekhez, a főoldalra kilőni is "érdekesebb" (pl. nagi NMS cikkénél a kommentemet kopipészteltem a főoldalra, majd átírtam a szerzőt :D).

Szóval én valamiféle "korlátozott moderátori jognak" örülnék a hiriró HQ-ban, mert könnyítés lenne, és úgy több cikkbe is lenne kedvem belenyúlkálni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Valójaban egy Hiriro HQ-ra korlátozott moderátor szerepkör kellene nektek. Szerintem ez a drupalos alap eszközökkel megoldható, de majd psi megmondja.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hát, azért ezt szomorúan hallom, valójában csak ki akartam bannolni mindenkit, aki leírja, hogy pornó, de hát ez is megoldás lehet :( :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



- Hiriro HQ-ban minden Hiriro kapot altalanos szerkesztes/torles jogot, kollaboracio effektivitas elosegitesere.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ha egy lila telefonom látszólag nem vált ki semmilyen reakciót, várhatok némi indoklást, vagy legalább azt, hogy feldolgozva, tiltakozás elutasítva?



siman,

megkapta mindenki a szokashoz hiven a jelentest, de a PC gaming szent megmentoje Lord Gaben egy hosszan futo mém egy jo ideje az interneten, senki nem offenzivnek kezeli vagy szanja a tartalmat (se egyes vallasok, se Gaben fele nezve), csak egy laza poennak (Steam segitette fel a poraibol a PCgaminget a mem szerint, lord gaben a megmento, stb).

Ennyi bele kell ferjen mint gaming poen, egy gamer portalon.

Mindezek mellett koszi ezt a beszelt jelentest is, jegyzokonyvbe lett ez is veve termeszetesen.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ok, köszi!

Persze attól, hogy valami régen futó mém, még nyugodtan lehet offenzív. Ha pl. a leendő fórumtag katolikus apukája meglátja ezt a vicces képet (márpedig a főoldalt már esélytelen megkerülni), nem csak az rw bővülése, de a gyermek kompúterhasználati lehetősége is ugrott.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!