Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Hat szerintem az a legprosztobb dolog, amit ebben a varosban lehet csinalni :D

Regen minden jobb volt.



Kivülállóként én mindig szidom, mert kurvára feltartják a forgalmat. :) Userként még nem próbáltam.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Én legénybúcsún próbáltam, az volt az első program. Amellett hogy rohadt lassan haladsz, hiába tekersz izomból (az áttétek miatt), általában úgy megy, hogy megveszed a hordó sört, és az a tied, tehát célszerű adott idő alatt kiinni. De közben haladni is kellene. És aki többet iszik, annak gyengül az ellenállása, elkezd alibizni, a többiek tekernek helyette, majd ők erre rájönnek, és már alig teker valaki...
Egyébként fárasztó, nyáron leizzadsz, annyira nem nagy móka. Egynek jó volt, azóta se vágyom rá.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Srácok, kellene nekem egy olyan vírusírtó, meg egy olyan kémprogram ellenörző, amit nem kell telepíteni, lehet használni pendrive-ról. Valakinek valami ötlet?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Többek között az ESET-nek is van ilyenje:
https://www.eset.com/us/support/download/tools-and-utilities/



Vissza lehet valahogy állítani az új Chrome kinézetet (menüsáv ikonjai, betűtípus) a régire, illetve ki lehet kapcsolni a kattintáskor látható, irritáló vizuális "ping"-et?

Gondolom, a frissítés nyúlt bele, de nem kérem.

Non serviam



chrome://flags/

Material Design in the browser's top chrome-ra keress rá és ott non material opcio

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Köszi, ez így működik.

Non serviam



Amúgy meg bármi probléma van keresni kell rá egy subredditet, ott sírt rögtön mindenki ebben az esetben is :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



egyébként teljesen jó a flags.... a probléma, hogy pár revízió után ezt is kiveszik, mint megannyi mást, amit "idejétmúltnak" gondolnak ott bent az elefántcsonttoronyban. :(



Nem mindenki redditen éli ám az életét. Van, akinek akadnak normális elfoglaltságai is. :-)

Non serviam



Elhiheted eddig be sem tettem a labamat a r/Chrome-ba :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



De valakinek a google a baratja. Google-nek meg a reddit. Szoval erted.

Regen minden jobb volt.



Kihasználom már ezt az 1 fórumot amit látogatok egy kis segítség kérésre, amennyire tudom többen foglalkoztok webes munkákkal és gondolom kutyás is van köztetek. Indítottunk nemrég egy kutyaágyakkal és felszereléssel foglalkozó webáruházat www.petsker.hu címen, viszont a látogatók száma és a vásárlások száma nagyon eltávolodott egymástól, így valami zavart érzek az erőben. Nem tudom, hogy hol csesztük el, így szeretném ha véleményeznétek.

Kizárólag olyan európai gyártókat válogattunk össze, akik egyébként nyugaton már szép sikereket értek el prémium-luxus minőségű termékeikkel, ráadásul árban a most piacon lévő silány cuccokkal is egálban vagyunk (argep.hu, olcsobbat.hu, jofogas.hu, ... sokfele fennvagyunk).

Korábban hasonló rendszerben volt egy másik webáruházunk, ami szvsz sokkal gyengébben volt megvalósítva és nem is volt túlreklámozva, mégis sikeres volt, így azzal összehasonlítva gyengék az eredmények.

Azt is megköszönöm, ha tudtok olyan kutyás közösségi oldalt ajánlani, ahol fórumot nyithatnánk a témában, reklámot helyezhetnénk ki vagy bármi hasonló.



Kutyás dolgokhoz nem értek. Az oldal egyszerű és ízléses.

Viszont egy dolog szemet szúrt ami engem konkrétan nagyon zavar:
Itt melyik menü van kijelölve? Én tudom mert én jelöltem ki. Értem én, hogy almenü meg főmenü de nagyon zavaró a 3 szín. Persze ez nem függ össze a vásárlások számával abban biztos vagyok. Ez csak amolyan szőrszálhasogatás.

rwurl=http://imgur.com/aJqRW3n



Nem néz ki rosszul szerintem sem. Mondjuk a menükijelölés szerintem is lehetne jobban megkülönböztetve (mondjuk lehetne zöld?).

Amúgy nem az az egyik gond, hogy messze vagytok pesttől? Vidéken a nívós cuccokat ritkábban keresik. Tudom, van házhozszállítás, de a manapság már minden mindenkinek azonnal kell. Főleg ha mondjuk elszakad a póráz vagy ilyesmi. A kutyának nem lehet mondani, hogy bocs, majd csak szerdára érkezik meg a póráz, addig nem mehetsz le kakilni.

A másik meg, hogy már szinte senki böngészi csak úgy a netet, főleg nem webshopokat... minden arról a rohadt faszbukról szól. Ott kell nyomni a reklámot ezerrel, kutyás csoportokban, megosztásokban, képeken, mindenhol és lesz egyből bevétel.



Szőrszálhasogatás is jöhet nyugodtan. Fel se tűnt nekem, hogy ilyen idétlen a kategória menü. Ez már megy is a "to do" listára.

Teljesség kedvéért amúgy itt van a facebook is:
https://www.facebook.com/petsker/

Van valakinek tapasztalata abban, hogy pesti webshopokban kb milyen %-ban megy a személyes átvétel?

Szerk. Minden like számít, úgyhogy köszönjük a 31.-et :D



Igen, 30 egész darab kedveléssel. Térjünk vissza a témára 1000 (de inkább 2000) felett, oké? :)

Amúgy hogy lásd kivel van dolgod, én nyomtam rá egy lájkot, szóval már 31!

Sajnos én leszarom a faszbukot, szóval velem nem lettél nagyon kisegítve. :(



Ha neten akartok érvényesülni, akkor mindenképp mássz bele (vagy valaki) az adwordsbe, fb-hirdetésekbe, seo-ba, mert manapság már azzal tudsz hatékonyabbá válni.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Elsősorban a konverziós ráta borzalmas ~0,05%. Korábban másik webshoppal ilyen gondjaink nem voltak. Kimentünk kiállításra ahol még úgy is eladtunk egy csomó cuccot, hogy nem is árulni mentünk elsősorban, hanem marketingelni. Így magával a termékkel nem hiszem hogy gond lenne.



No, van egy kis időm, úgyhogy reflektálok erre.

A honlap vizuálra jól fest, de az árukhoz nem tudok érdemben hozzászólni, mert én hc sport- és munkakutyás vagyok, nem koca kutyatartó, mint a hülyék az emberek 90%-a. Amikor megláttam a csokornyakkendőt, felállt a hátamon a szőr...

Na, de nem erről van most szó. Nem vagyok marketinges, de ahogy a többiek is mondták: facebook. Tessék rákeresni ilyen-olyan "kutyások" csoportokra, ott az adminnal beszélni, mehet-e a hirdetés (akár csak néha bedobva a linket) stb. Havonta akció, X. fb profilt "lájkolónak" kedvezmény meg hasonló faszságok, gondolom, megy ez.

Kutyás fórum a netboardon van, legalább is pár éve még létezett, én sosem használtam. Fingom sincs, mennyire van ott élet, de egy próbát megér.

És a másik tuti, bár látom, már voltatok kint Kecskeméten: a kiállításokra kimenni, akár csak szórólappal, de pl. felvezető pórázt meg ilyesmit ott is vesznek az emberek. Esetleg azokat a csiricsáré nyakörveket is. Kutyakozmetikában, állateledeles boltban szórólapokat kiszórni. Mindenféle egyéb kutyás rendezvényen/családi napon megjelenni, ott is promózni. Bár ezek már lassan lecsengenek, nyáron volt minden hétvégén valami hasonló marhaság.

Esetleg szegedi/pesti/stb. ingyenes reklámújságban kiemelt hirdetés.

Non serviam



(Meh... egy rossz emlékű évig dolgoztam állatgyógy. nagykerben, ahol minden mást is árultak állatoknak. Százezreket költenek egy csivavára a népek, tízezer forintos strasszköves rózsaszín nyakörvtől a narancsos lazacos tápig - ember, én nem eszek olyan kajákat mint azok a kutyák...
A mélypont hogy a vegamániások miatt van vegetariánus kutyatáp! És fogy! Nem baj hogy az állat amúgy húsevő, ha a hülye gazdi pitypangot rág, azt fog az eb is...!)



igen, mindig azt mondom, hogy nem az a hülye aki ilyen szarságokat árul, hanem aki megveszi.
sőt szerintem aki árulja az egyfajta zseni is, az más kérdés hogy morálisan erősen megkérdőjelezhető a legtöbb ilyen, de hogy ha megtalál egy ilyen piaci rést és működik és meggazdagszik vele, akkor márpedig zseni.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Köszi a választ mindenkinek, akkor marad a marketing orrba szájba. Facebook csoportok meglepően néptelenek, ahogy a kutyás fórumok is, de nézelődök még. Esetleg ha valaki ismer olyan facebook marketinges varázslót, aki anyagi ellenszolgáltatás fejében tud látogatószerzési stb. akciókat megkomponálni, akkor nyugodtan ajánlja be ide nekem privátban, vagy ahogy tetszik.

Egyébként kutyaruhát, ékszert meg ilyenek nem árulunk. A nyakkendő is csak azért került ki, mert a textil nyakörveket gyártó manufaktúra küldött nekünk, de azok árban se egy egetrengetőek, inkább jópofa, nem egy kategória a tiarákkal :D. Épp a kiállításon is azt néztem, hogy a mellettünk lévő kutyaruhás rózsaszín kutyakabátjait két marokkal vitték, de a 20 év strapabírású krómbőr nyakörvre még érdeklődő se volt :P.

Azon kívül az ágyak hasznosak, a luxus kategória meg már pénztárca kérdése, de gondoljatok rá bútorként, lakásdíszként (nappaliban lévő koszos, szőrös pokróc helyett)

ui. Reaper: Munkakutya cuccokra van magyar gyártó, így azzal már elvből se versenyeznék külföldi cuccokkal, de őket gondolom nem kell bemutatnom neked :). Egyébként van 5 év tapasztalatom CAC/CACIB kiállítások szervezésében, de IPO-ba csak itt a hódmezővásárhelyi versenyekbe segítettem be (Hód-dog kupa). www.hod-dog.hu -n is ki vagyunk bannerezve, de most pont lecsengett a szezon, így nem sok találat jön át onnan.



Én azt is utálom aki gyártja, azt is aki veszi, nagy híve vagyok az egyenlő bánásmódnak :-)



Félreértés ne essék: én sem a kereskedőt hibáztatom, hanem a gyártókat, akik kitalálnak és felfújnak egy nem létező igényt. Pláne a kutyák elmajmolásától kapok agyfaszt.

(A kutyaágy amúgy aláírom, hogy jó dolog; nálunk babzsák van, imádat övezi.)

Ugyanakkor azt is vallom, hogy mivel rengeteg a hülye, belőlük kell meggazdagodni, annál jobb nincs. Én is a tuti bizniszre hajtok, akar a franc még évekig dolgozni -- sőt: úgy egyáltalán.

Szóval hajrá!

Non serviam



Frissült az Origin kliensem, ami meg meglepetésszerűen frissítette a Steamen keresztül telepített Burnout Paradise játékot. Tudja valaki, hogy mire fel a frissítés? Remélem, nem zeneszámoknak járt le a licence a játékban, vagy valami ilyesmi...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Tno képe
Tno

Kéne egy adatbázis kezelő programhoz egy felületet kitalálnom, tud valaki valamilyen hatékony programot erre, hogy ne paintben kelljen megrajzolnom? :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



http://invis.io Én speciel nem szórakoztam vele, de PM-ünk ebben dobta össze a webes mockupokat.



valami nem jó

This link is no longer valid.
Please contact the project owner for a new url.

Vagy ez lenne az? https://www.invisionapp.com/

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!