Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Mert köcsög vagy, és élvezzük, hogy neked nem jó ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



wut? :D Szükségem van rá? Ezt hol meg miért meg hogy? :D.



Egyszerűen nem fogom fel ésszel, hogy MIÉRT osztja meg a közösséget az, hogy nem lehet pornót posztolni - nem ez lenne a teljesen normális dolog? Miért érzi pár ember fontosnak, hogy egy fórumon mélytorkos fasszopás jöjjön szembe, és erre azon kívül, hogy "hát hogy megosztja a közösséget!" "Zaxx egy keresztény prűd köcsög!44", soha, senki nem adott értelmes magyarázatot - általában eljutunk oda, hogy Zaxx egy KDNP-s köcsög, mindenki sunnyog, aztán jönnek az orvfaszos, orvpinás, képbe vésett hardcore pornó linkek, meg a kacsintgatás, hogy "hát ez nem poresz, hohohoh!!44".

Tegyük túl magunkat a szájonkúrt pornón könyörgöm, és fogadjuk el, hogy se képbe égetve, se külső linkeken, se sehogy nincs. Kecskének se. Különböző topikokba relevánsnak álcázott tartalomként se. Beszólogatásként se.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Én megmondom miért van ez és ebben osztom Gabika véleményét. Rohadtul nem a pornó a probléma, hanem a dacosság. Én személy szerint teszek arra, hogy van e itt poresz vagy nincs, de szerintem sose mondtam mást. Eredendően csak azt nem értettem, hogy ami eddig ment, az miért lett hirtelen práblem. Gátolja a nagyratörő terveket? Nemhinném, de ezt majd kifejti (illetve már kifejtette) a pár tiltakozó.

Ezt a részt ne is görgesse tovább senki plz, nem akarok új szikra lenni :D

Szóval ez az issue már csak dacból megy, egyesek csökönyössége mások makacsságával ütköztetve szüli az újabb meg újabb kommenteket. Zaxx túltolja a talicskát, többiek meg felhúzzák rajta magukat.

A szabályok betartatásása nyilván védhető dolog. Ha van házirend, akkor ahhoz alkalmazkodni kell, mindenesetre itt - ahogy mondtam már - maroknyi emberről van szó, nem pedig egy akkora közösségre, ahol már rendőrséget meg törvényhozó szerveket kell állítani a kezelhetőség miatt. Nem kell semminek se kőbe vésve lenni, azért ezeket a szabályokat nem Mózes hozta le a hegyről kőtáblák formájában. :D



NightBagoly írta: Miért érzi pár ember fontosnak, hogy egy fórumon mélytorkos fasszopás jöjjön szembe

Marhaság. Elzárt fórumrész volt, ahova moderátornak kellett lehetett kézbe osztania a belépőt minden egyes embernek, senki más nem látta, nem is kellett tudnia róla. Szóval ne gyertek ilyen faszságokkal, mert csak árt nektek.

Egyébként már megszületett a 'döntés', hogy Zaxx füttyére ropjuk nem lehet hc pornó*, innentől rakjátok ideiglenes parkolópályára a rendszegőket, miután figyelmeztettétek őket privátban, illetve mindenkinek küldjetek egy privát levelet a házirend frissítéséről – értitek, kezeljétek normális módon, legalább kváziprofi hozzáállással, ne itt basszátok ki a balhét már ezredjére, mert a tököm tele van már a cirkuszolással ezen a témán.

*egy nem-pornófilm natúr villantása NEM PORNÓ

ibi amentia latet



Eredendően csak azt nem értettem, hogy ami eddig ment, az miért lett hirtelen práblem.

Eddig is probléma volt, a HW / RW történetében pedig az anomáliának betudható 6 hónapot leszámítva sosem volt megengedett a póresz. Oké, 6 hónap hosszú idő, de senki sem szeret másokkal konfrontálódni, és nyilván mindenki tudta, hogy shitstormot von magával a szanálása - a hiba eleve az volt, hogy ki lett nyitva Pandora szelencéje.

Szóval ez az issue már csak dacból megy, egyesek csökönyössége mások makacsságával ütköztetve szüli az újabb meg újabb kommenteket. Zaxx túltolja a talicskát, többiek meg felhúzzák rajta magukat.

Nézd, én a talicskát csak azért tolom túl, mert még mindig van mit tolni rajta. Nyomtan én a témát, mielőtt újra aktuális nem lett? A legjobban én örülnék annak, ha már nem kéne erre visszatérni, de amíg van mire visszatérni, addig ez csak vágyálom marad.

A szabályok betartatásása nyilván védhető dolog. Ha van házirend, akkor ahhoz alkalmazkodni kell, mindenesetre itt - ahogy mondtam már - maroknyi emberről van szó, nem pedig egy akkora közösségre, ahol már rendőrséget meg törvényhozó szerveket kell állítani a kezelhetőség miatt. Nem kell semminek se kőbe vésve lenni, azért ezeket a szabályokat nem Mózes hozta le a hegyről kőtáblák formájában. :D

Én ezt a hozzáállást már akkor sem tudtam megérteni, amikor először jött a házirend ötlete, aztán az első draftra megkaptuk, hogy ez egy törvényszöveg (na meg azt is, hogy csak én akarom a létezését, pedig rohadtul nem lenne házirend, ha ez valóban így lett volna). Érted... EZ a törvényszöveg, ez a közepes hosszúságú wall of text, amiben semmi égbekiáltóan szigorú megkötés nincs:
http://www.rewired.hu/content/hazirend

Itt is egyetlen szabályról van most szó, de amint bármi ilyen felmerül, mindjárt jönnek a túlzások... és én tolom túl a talicskát.

Egyébként konkrét választ még te sem adtál a pornós szabállyal kapcsolatban, ahogyan mások sem, pedig én tényleg nagyon kíváncsi lennék rá. Vegyem úgy, hogy valami elvi megfontolás van a háttérben a liberalizmus jegyében?

damoqles: Erre az én füttyömet a többi összeesküvés-elméletet meg a műfajokon lovaglást leszámítva egyébként +1.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Egyébként konkrét választ még te sem adtál a pornós szabállyal kapcsolatban, ahogyan mások sem, pedig én tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.

Mármint hogy "miért kell"? Ne akard meglátni, hova forgatom most a szemeim. Én is leírtam már többször, hogy felnőtt hobbioldalba per definitionem beleférhetne az is, senki anyukája nem nyitna rá sikoltva és ítélné őt jézustáborba miatta, meg más is megírta már, hogy a sokszínű témáknak és a közösség milyenségének köszönhetően nem kizárólag gameroldalnak tekinti az RW-t, joggal. Ha ezek számodra nem elég jó magyarázatok arra, miért néznék el egyesek (a többség), hogy pornó is megfordul a fórum extrakorlátozott, alapból láthatatlan, személyre szabott szegletében, akkor azt mondd, ne pedig azt, hogy még nem kaptál rá magyarázatot, és ez Bagolynak is szól.

ibi amentia latet



Zaxx írta: Egyébként konkrét választ még te sem adtál a pornós szabállyal kapcsolatban, ahogyan mások sem, pedig én tényleg nagyon kíváncsi lennék rá. Vegyem úgy, hogy valami elvi megfontolás van a háttérben a liberalizmus jegyében?

Én 'megturés' párti vagyok; értsd: engem nem bánt, nem gátol, nem zavar; szivesen lapozgatom ha van, a tartalom pedig nem mindig szolgálja ki az ízlésem, dehát na, ez ilyen, mindenki a saját találatát linkelgeti. A kecske féle bráneres poszton én mondjuk jót röhögtem, mert egybol beugrott a mém, de instant léptem is tovább.

Számomra Okés, ha szét van választva a soft és a hard, okés az is, ha merge-elve van egy elzárt fiókban, de okés az is, ha amiatt lett remove-olva, mert visszafogja a 'terjeszkedést', bár ebben én személy szerint nem hiszek.

Ennyire engem nem érdekel ez a téma, inkább csak az ezt körülvevo érzelemvihar :D. Érdekel kit mi motivál és - ahogy említettem már ezelott - a sarkosan kialakított vélemények engem mindig valamilyen hozzászólásra ösztönöznek. Ezúttal te vívod a kereszteshadjáratot engem meg érdekel, hogy mi a túró van ennek a gyökerében. Az eddigiek alapján az jött le, hogy számodra él valamilyen kép/vízió az oldallal kapcsolatban, szeretnéd elvinni valamilyen irányba, amivel ez a topik nincs szinkronban, ezért tuzzel/vassal uzöd. Bár inkább liberálisnak mondom magam, mint konzervatívnak, de azért ennyire nemvagyok az, hogy nyakamba vegyem ezt az ügyet csak azért, mert itt tiltják :D. Mint mondtam, csak érdekel miért szúrja _ennyire_ a szemed, mert láthatóan elég 'sok' embert megkavar ez a dolog, szóval mondhatod, hogy a HW/RW történetében ez régi ügy, mégis 1 hónapja lett belole ekkora shitstorm :D

Tudom unalmas topik, meg úgysem változik meg semmi, csak annyit mondok, hogy poresz ide vagy oda, régebben nem volt ennyi kakaskodás ilyen ügyekben.

ShowHide spoiler #


Mármint hogy "miért kell"?

Pontosan. Jó szemforgatást.

felnőtt hobbioldalba per definitionem beleférhetne az is, senki anyukája nem nyitna rá sikoltva és ítélné őt jézustáborba miatta, meg más is megírta már, hogy a sokszínű témáknak és a közösség milyenségének köszönhetően nem kizárólag gameroldalnak tekinti az RW-t, joggal.

Tőlem főzőoldalnak is lehet tekinteni az RW-t, de szerintem nem egészséges az, ha az "icipici közösség, hobbioldal, anything goes" mentalitás jegyében szemet hunyunk azon stigmák fölött, amiket egy zárt részleg, ráadásként pedig egy zárt pornórészleg magával hoz. Az utóbbi időben több ismerősömnek is elsztoriztam a koncepciót (filmes-játékos híroldal fórummal, ahol többek között zárt pornórészleg is van): a csajok mind egy szálig elborzadtak, a srácok meg kiröhögték a dolgot a "mi a fasz?" kérdés és változatainak kíséretében, mondván mekkora abszurd baromság ez, "erre veri a sok kocka, mi?", szóval a mindig fontos külsős feedback egyáltalán nem kecsegtetett jó dolgokkal.

Őszintén? Én is kiröhögöm, sőt, ha én most találkoznék az RW-vel először és megtudnám, hogy itt ilyen van, dobbantanék a fenébe "hú de kurva gáz már" alapon. Miért? Mert egy olyan oldalt nem lehet komolyan venni.

miért néznék el egyesek (a többség), hogy pornó is megfordul a fórum extrakorlátozott, alapból láthatatlan, személyre szabott szegletében

Azért én ezt felbontanám több részre. Egyrészt ott van az adminok / moderátorok / hirirók többsége, akik leginkább ellenzik a dolgot. Aztán ott van a "hagyományos" fórumozóközösség egy része, ahol a kisebbség ellenzi, a nagy többség indifferens, a másik kisebbség meg támogatja.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nekem nem kell magyarazni a bizonyitvanyt. minthogy nem ismerlek szemelyesen az en szememben az vagy aminek latszol a forumon. ne haragudj, de nem az alapjan itellek meg amit mondassz/irsz magadrol, hanem amit/ahogy itt teszel. es grifter sem vagyok, hogy belemenjek tobb oldal magyarazkodasba.

"okey-dokey!"



Fair enough.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


ShowHide spoiler #

szerk.
ehhhhhh, minek menjünk bele ebbe még még még egyszer

Amúgy mennek majd azok a privát üzik az általános figyelmeztetéssel? Akár seggbevédés címén is.

ibi amentia latet



egy pármondatos – nyilván merőben méltányos és pártatlan – összefoglalód

Csak egymondatos, de egyébként stimmt. Kb. úgy közelítettem meg a témát, hogy "van ez az oldal [link], van rajta fórum, nézd. Van egy zárt része pornóval, mi a véleményed róla?", mivel úgy tényleg semmi értelme sem lett volna, ha a saját véleményemmel kezdek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Megkértem hasonló érdeklődésű ismerős hölgyet, hogy nézzen rá a fórumra minden előzetes információ nélkül, olvasson bele random pár topicba amit érdekesnek talál (meg párba amit nem :-) ), hogy milyen benyomást tesz.

rwurl=http://i.imgur.com/3ZcJRnW.jpg

A fórumról kérdeztem, nem a főoldalról, nem a facebook oldalunkról, és nem a hírekről.
Ezt írta:

Nah, hát belenéztem pár topicba.
Mint mondtam eleve nem vagyok egy nagy fórumozós, én nagyjából csak akkor olvasnék fórumot sokat ha ott a közösség megragadna, de ezzel kb rá lehetne venni arra h napi szinten olvassak.
Ezzel a fórummal kapcsolatban is ezt érzem.
Akkor olvasgatnám ha a haverjaim sokat dumcsiznának itt és én is részese szeretnék lenni ennek.

Kérdeztem, nem tűnik-e hímsovinisztának, vagy csak túl fiúsnak az oldal, ezt felelte:

Miért fehér a menyasszonyi ruha? Mert hát minden háztartási gép fehér... ^^

NE KEZDJETEK EL MEGINT PÖRÖGNI RAJTA, de ha már téma, megkérdeztem hogy elzárt részen poresz gáz-e

Hátööö...
Tegye fel a kezét az aki szerint a lányok nem néznek pornót vagy legalább is kiakadnak tőle...

Zaxx, Mindenki más, ha elviszitek ezt a témát is pornó-nempornó irányba, lilát szarok! nem azért csináltam, hanem mert ezek KÉRDÉSEK, JAVASLATOK AZ OLDALLAL KAPCSOLATBAN !!!!!4444négy!

Megkértem egy másik, határ-érdeklődésű ismerős hölgyet is, ha kötélnek áll, az ő véleményét is tolmácsolom.



no offense, de az már az érvelések legalja, amikor random ismerősök véleményével kell vitába szállni :D
Kíváncsi vagyok, hogy Győzike, Ferenc pápa vagy éppen Lúk Szkájvóker mit szólna a témához.


KMZ képe
KMZ

Én ugyan nem nézem, de szabadjon. Valahogy szabadabbnak érzem magam ha megengedhető a pina/fasz. Sőt, nagy pluszpont, mert akár segíthet is az önkielégítésben más ízlése, nabumm.
Szánalom.hu, Kiégés.rar, Kárhozat.zip, your choice. Ja, ma van másnap. Baszódjatok meg :D
Apátok faszát hogy 10 komment amíg írtam ezt. Mindenki alkesz it seems.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Ez a topik baszki....
rwurl=http://i.imgur.com/86a3j8g.gif


KMZ képe
KMZ

Amúgy Zaxxot megkutyáznám, meg téged is Joda, kár hogy nem vagytok itt :D

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


Boz képe
Boz

Kicsit sűrűn van nálad ez a másnap+RW-re irogatás, nem? :D

Éljenek a videojátékok!


KMZ képe
KMZ

Dehogynem, nincs életem! Mármint SÜRÜN változik és amikor nem tudom kiélni a szeretetemet a külvilágbaan akkor ti vagytok az elsők :) Amúgy kell egy új dizájn az egész oldalnak.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Arra kérlek, hogy sok-sok ondó, hímtag, és e köré húzd fel, plz.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



bump

azé' me' azt mondtátok, kell a friss vér, meg az "amazon hordák". Meg hogy mit szólnak a csajok az oldalhoz. Azért gondoltam hogy hasznos adat az ilyen.



Nem az.



Akkor mégis mi a lófaszról szól?

arrol, ha felmerul az oldallal kapcsolatos dontesi helyzet, milyen uton modon fog az megszuletni, kik szolhatnak bele, stb.
meg arrol, hogy volt egy kompromisszumos, vedheto megallapodas, ami jogilag is megallta a helyet (porno a pandoraban, eldugott helyen), de ezt a status quo-t sem birtak paran elviselni, es (bar a pontos szamoakt nem tudom), tobbsegi akarat ellenere keresztul lett verve a valtoztatas a tisztelt nagykozonsegen, nulla kompromisszumkeszseggel

Parizer forever.



Zaxx evvel érvel. A sajátjával.

ibi amentia latet



Szerintem amikor ezt írtad, még aznap volt. :D

damoqles: Ja, most hirtelen üldözendő lett a saját környezetben gyűjtögetett RW-feedback? Kb. annyira reális erre fújni, mint a stigmatizálást szorongáskeltő faszságnak nevezni néhány hónappal azután, hogy az új Ghostbusters stábja a teljes amerikai tévét végigturnézta azzal, hogy csak a "hülye, anyucival együtt elő pincelakó nördök" utálják a filmet. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem volt az.



Óbazmeg... már értem miért baj hogy hoztam feedbacket... mert Zaxx pár kommenttel előttem ilyennel érvelt.
Basszus, egy hónapja sincs hogy arról ment a diskurzus, hogy kell a feedback meg az új hús meg a lányok is a közösségbe... most meg ez is annak az eszköze hogy pornó legyen inkább az oldalon vagy Zaxx :-D
rwurl=https://streamable.com/qaw4



Én jobb vagyok a pornónál. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én már régen sem értettem, hogy minek ide, erre az oldalra pornó és most sem. Azt sem értem, hogy egy pislogás alatt miért lett törölve szavazás nélkül, de ha már így történt, akkor meg a sírást nem értem miatta, lásd. első mondat.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!