Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Nem hasonlítottam rablótámadáshoz semmit sem ("ha beszólnak neked az interneten, az olyan, mintha kirabolnának" - said no one ever), az utólagos okoskodás hülyeségén lett volna a lényeg. Bármi mást mondhattam volna, amire ráillik a szituáció, most ez jutott eszembe, mint jellemzően hasonló "bezzeg ha nem így csináltad volna" helyzet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Van, aki pedig nem tudja komolyan venni a trollkodást a lényegéből adódóan, és ennek szellemében szórakozik vele hasonlóan / szarik bele. Ezt kéne megérteni, esetleg alkalmazni szegény "áldozatoknak".

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Eléggé elbaszott ez a rablós hasonlat, de ha már: nem azt mondom, hogy ne menj az utcára, hanem hogy nem kéne ordibálva sétálni, hogy itt a soksok pénz a zsebemen, majd miután kirabolnak, még utánakiálltani, hogy hé!! hát ne menj el ilyen gyorsan, a lakáskulcsom meg nálam hagyod? ott is van még sok szép dolog!!



Na jó mindegy, feladom, természetőből fakadóan itt nem lesz megértés, nem ugyanazt a nyelvet használjuk mindannyian.



Ne add fel! Engem érdekel a véleményed. Gyere el a talira, hátha ott jobban megy majd nekem a befogadás.



Oké, de ha ordibálsz meg lóbálod az Audi kulcsot, normális helyen nem törnek rád a finn természetjárók, szóval továbbra is itt vagyunk, hogy "húzd meg magadat, mert veszélyes emberek vannak az utcán". Erre mondom én azt, hogy nem jó gondolkodás, mert igazából nem is a toleranciáról szól, hanem csak arról, hogy legyél a konformizmus csúcspontja. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az a jó Zaxx-ban, hogy mindig mondania kell rá valamit :D



Coachingon kijött, hogy az alkalmazkodóképesség trait-em a bottom 2%-ban van, ami egyrészt kétes dicsőség (bár megtapsolták :D), másrészt ennek fényében biztos nem a konformizmusomon múlt.

Igaz az önállóság meg a top 2%-ban, így ezt most önállóan leszarom. :Đ (Jó, a kettő kombinációja extra ritka, azt tapsolták meg, de akkor is..)
Griftert idézve "jobb dolgom akadt, például bármi más". Most pl. kezd az M3-on a Derrick. :P

#Egyébként meg szórakoztató színfolt volt annak is akit alázott szerintem, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy unalmukban az emberek utána már elkezdték felszámolni a pornót. Nem is értem. Hát bele mertek nézni a barátok szemébe, hogy úgy éreztem a pornó nem helyénvaló egy fórumban ezért kitöröltem? :DDDD Na jó mindegy, hagyjuk is. Túl sok szabadidőtök van és faszságokon merengtek az az igazság, ezért tart itt ez az ország.. ;)



Mondom hogy Visnu!



Nincs bennem ilyen görcsös vágyakozás az utolsó szó iránt, általában addig tépem a számat, amíg van mit tépnem rajta.

kecske: Azt osztom, hogy egy bizonyos szintig vicces a dolog még "szenvedő" alanyként is, de azt én pl. sosem szerettem, amikor lemegy valaki a sértegetésnek / vagdalkozásnak a legalsóbb szintjére. Van a vicces egymás vérének szívása, meg van a "Maunika" szint.

Mindenesetre én Grif utólagos osztásából kiszállnék, mégiscsak gáz ez úgy, hogy nincs itt az érintett személy.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



az tény, hogy a verbális abúzus létező dolog

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Az miért van, hogy akárhányszor benézek a Pandorába, mindig látok valami olyat, amit tilt a szabályzat? Értelmi fogyatékosok látogatják a helyet, akik nem értik, hogy pl. orális szexet ábrázoló fotót nem lehet kitenni?

Valami szankción szvsz ideje lenne elkezdeni gondolkodni, mert ez nem lesz jó így, azt meg elég gáz látni, hogy psi még dicséri is a kérdéses kontentet. Psi, esetleg a múltkori megegyezés nem volt elég érthető? Mi a büdös kurva istenért kell még mindig a kurva pornón pörögni?

Őszintén? Be kéne zárni az egészet a picsába softcore-ostul, mert láthatóan nem volt elég egyértelmű a múltkori pontosítás... annak meg úgy nincs értelme, ha az egyik fél önkényesen felrugdossa a megállapodást, mert nem bírja ki, hogy két napig ne legyen fasz az RW-n.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



mindenki szembe megy az autópályán? :O



...itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopterrrrrrr! :-D



Nézd, én erre nem akarok többé klaviatúrát vesztegetni, mindössze arról van szó, hogy valami meg lett beszélve, és nem tartjátok magatokat hozzá. Pl. rendszeresen becsúsznak olyan tartalmak, amik egyértelműen tiltva lettek a múltkor, és valamelyik zseni még azt is kitalálta, hogy ha nem beillesztve van a kép, hanem csak linkelve, akkor már nincs is póresz az oldalon... miközben van.

Tök fölöslegesen túráztatják magatokat, mert ezek úgyis ki lesznek moderálva, viszont melót adsz annak a moderátornak, aki megcsinálja, na meg sérted a szabályt is, annak meg csak következményekkel van értelme. Szvsz simán repülnie kéne a zárt részlegből annak, aki szándékosan, "csakazértis" alapon tömi a póreszt egy "softcore" topikba, hiszen elég egyértelmű, ha péló van egy képen, a szabályzat meg tiltja a pélót. Érdekes módon csak olyanoktól láttam ilyen posztokat, akik a múltkor egyértelműen részt vettek a témáról folyó shitstormban, szóval még azt is ki lehet zárni, hogy az illető nem tud a változásokról.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



wow. cirka 600 hsz. valaki foglalja ossze pls, a hazautazas es az azutani elso par napban nem(tudtam) olvastam az RW-t.
azt latom, hogy grif pihin van, de azt is latom megint megy a dramazas a pina topic miatt. szemely szerint mint szuper radikalis arc, engem nem zavart a meglete, viszont a hianya sem.
szal mafasz van?

"okey-dokey!"



nincs pina, szokj hozzá

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ötletem sem volt, hogy mi baszta fel ennyire az agyad, de most látom, hogy az a pár link a halomban, amit egyébként az oldal tetején lévő képből kaptam ki nyitható formátumra, hátha valakinek nincs a gépén onenote. két kérdés merül fel bennem (ill. több is, de most hagyjuk :Đ):
- az oldal tetején lévő képből meg painttel ki fogod editálni a linkeket (igazán alapos, módszeres adminként)?
- egyenként te tényleg megnyitottad azt a rahedli linket, hogy melyik sérti a szabályzatot? Mert szerintem te voltál akkor az egyetlen :DDDDDDDD Vagy a link alapján egyesével végignézted, hogy mire utalhat? :O

Fúúúú basszus, bele se tudok ebbe gondolni, főleg így másnaposan.



np, az en koromban mar ugy is csak dekor elem.;)

"okey-dokey!"



Az agyamat még1x mondom, hogy nem a képek baszták fel, hanem az, hogy ti magasról hugyoztok egy megállapodásra, onnantól kezdve meg fölösleges veletek a dologról beszélgetni. Én nem tudom, hogy ki moderálta ki azt a geci hosszú listádat, de minden tiszteletem azé a szerencsétlené, akinek végig kell túrnia azt a sok szart, amit odahánytál.

bele se tudok ebbe gondolni

Úgy tűnik, hogy ez veled már csak így van.

az oldal tetején lévő képből meg painttel ki fogod editálni a linkeket

Nem ezt tenném:

- törölném az egész kommentet
- bezárnám a pandorát a fenébe, mert volt egy lehetőségetek a limitált módú folytatására, de elcsesztétek.

Ilyenkor baromira tudom sajnálni, hogy nem vagyok moderátor.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



FYI: brianaspirin linkelte a képet, aki azt hiszem admin, bár amúgy tököm se tudja ki admin itt

ezt a fröcsögő indulatot és belső feszültséget nem annyira értem ami a soraidból átszűrődik, de sebaj. Most mondanám, hogy igazából neked a KDNP-ben kéne adminnak lenni, nem egy kanhalom privát szekciójában, de még csak ez sem, mert tudtommal nincs ultra-ortodox szárnyuk.

kicsit elegem volt most ebből, további jó kakaskodást.


KMZ képe
KMZ

Én meg pont emiatt örülök hogy nem vagy moderátor, légyszi harcold le privátban azzokkal akiknek ez dolga. Személy szerint örülök ha cikkeket írsz, de amikor ilyenek miatt kirohansz és rimánkodsz, az már kurvára unalmas. Béke.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Tényleg csak engem zavar az, hogy

- megegyeztünk arról, hogy nincs pornó a pandorában
- aztán hogy, hogy nem, mégis megjelenik a pornó a pandorában, a közhangulatot nézve pedig úgy tűnik, hogy a "most lapítunk egy kicsit, aztán mehet majd minden ugyanúgy, mint régen" mentalitás a menő.

Lehet, hogy én hisztizem, de én legalább nem vertem át senkit és senkinek sem hazudtam a képébe. Ez lesz a divat itt? Hogy hazdunk egymásnak meg fű alatt elnézünk dolgokat, mert csak? Hát én egy ilyen oldalból nem kérek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

De most valami népszavazást nem lehetne kiírni? Valami páropciós, normálisan megfogalmazott kérdés, mert egyelőre nekem úgy tűnik hogy csak téged zavar ez, de nagyon.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nézd, nálam sokösszetevős dolog ez, de leginkább amiatt akadtam ki, hogy - már sokadjára - elvileg valamiféle megegyezésre jutott a közösség, de ez - sokadjára - inkább látszólagos, mint tényleges kompromisszum. Röviden: fogalmam sincs arról, hogy mi a stájsz, miközben azt hittem, hogy van, emiatt meg átverés szaga van a dolognak. Úgy tűnik, hogy a felszínen kezelve lett egy probléma, gyakorlatilag viszont ugyanott tartunk, mint korábban és én tökre nem akarok ugyanott tartani, mert nem ebbe egyeztem bele.

Őszintén szólva a pornóhívők oldalán nem látom a megbékélést, mert elég egyszerű elválasztani egymástól a random csöcsös képet és a hardcore orálozást, szóval teljesen direkt kerülnek ki az utóbbi típusú posztok a pandorába. Az ilyen típusú tartalom ellen már a HW-s időkben is ment az ellenkezés a pápák részéről, de valahogyan ott sem sikerült kiirtani, szerintem meg nem kéne elkövetni a múlt hibáit még egyszer.

Ezt lehet nem megérteni, meg KDNP-zni egy sort (kecske ízlésvilága alapján mondjuk szerintem neki még Kovi is KDNP-s lenne), de attól még időtlenül abszurdum, hogy egy szórakoztatni vágyó gameroldalon / fórumon pont a pornóval kapcsolatban kell az embernek állandóan szájat tépni. Személy szerint megérteni sem tudom a dolgot, mert ha én pornót akarok nézni, 50x jobb lehetőségeim vannak kecske random orál-anál délutánjánál (amiben természetesen csak és kizárólag ronda és közepes hölgyemények szerepelnek vagy épp olyanok, akikből csak egy segg látszik - amin persze feltétlenül látszania kell a pattanásoknak :D).

Szerintem ha népszavazást tartanánk a dologról, abból csak olyasmi végeredmény születne, mint a legutóbbi két országgyűlési választáson, szóval én nem támogatom az 5letet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Akinek van csillag a neve alatt, az az admin.

Nem titok, én kapáltam ki a linkeket, a többit azért hagytam benne, mert vannak ott használhatók is, de arra már nem volt energiám, hogy a publikusokat szanáljam.
A pinatémához: megegyeztünk hogy mi a tiltott, így muszáj volt, de nyilván egyszerűbb lett volna az egészet törölni a picsába...Mellesleg lefty kvízshows feladványa szerintem éppen erre reflektált (ami előtt csak vakartam a fejem), mert hát igen, abban a filmben valóban így szerepelt ez a kép.

Zaxx kiakadása jogos (én is kerestem hogy mi lehetett az, amin ennyire felkapta a vizet, de nem találtam), bár kétségtelenül eltúlzott. Magának a linkhalmaznak az átnyálazását már jóval korábban elkezdtem, így lehet hogy ha hamarabb a végére érek, akkor ez meg sem történik.

Szóval move along, KMZ, te meg csináld a fb coverünket! ;)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



kerestem hogy mi lehetett az, amin ennyire felkapta a vizet, de nem találtam

Ki lett moderálva azóta, de elég jól leírtam. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

De a cover mi legyen? a header átalakítva? Vagy valami tökmás? Hülye vagyok én ehhez :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



A szociális média jelenlegi állása alapján egy 828*315 pixel méretű borítóképre, valamint egy 180x180 pixeles profilképre lenne szükségünk. Az utóbbi lehet jellegre olyasmi, ami most van, de mivel azt én vagdaltam össze és skáláztam fel egy kisebb méretről, elég homályos lett. A borítókép tőlem lehet gigeri, de akármilyen más is (pina ne legyen rajta ofkorsz :). Szerintem jó, hogyha a REWIRED felirat ott virít a közepén (ahogyan most is), ezen túl nem tudok támpontot adni. Tükrözze az oldal egyéniségét! (Szólj, ha megtaláltad, mi az, engem is érdekelne! :)
Free your mind!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



- bezárnám a pandorát a fenébe, mert volt egy lehetőségetek a limitált módú folytatására, de elcsesztétek.

es mi lenne, ha lenyugodnal a pitschaba? :)

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!