Jelenlegi hely

Friday the 13th: The Game - Vérengzés a PAX Westen

Utolsó bejegyzés

Friday the 13th: The Game - Vérengzés a PAX Westen
A PAX Westen debütált az aszimmetrikus multiplayert felvonultató Péntek 13. videójáték legújabb előzetese. A téma: két és fél percnyi tömény Jason-vérengzés, miközben kellemes glam-metál szól a háttérben. Jason wins, fatality!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=rUmkTGSyRA8Ez mind szép (?) és jó (?), de az októberi megjelenés már vészesen közel van, igazán kiforrott formában pedig még mindig nem láthattuk a játékot.
Szerkesztette: psishock - 2016 szep 11


Már egy ideje tartok attól, hogy ez a játék nagyon nem is fog másról szólni, mint a filmekből ismert kivégzések szolgai másolásáról. A múltkor látott játékmenet nagyon semmilyen volt.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



mi másról lehetne?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nincs a kivégzésekkel semmi gond, ha van mellettük épkézláb játékmenet is.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Erről a játékról mindig a Dead by Daylight jut eszembe, meg az, hogy az is teljesen kiforratlan, az ötlete azonos, de nem tud vele mit kezdeni. Gyanús, hogy ez is hasonló sorsra jut...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Igen, többször is majdnem bezsákoltam a Dead by Daylightot, de a játszópajtásaim nem voltak meggyőzve, a program határait/hibáit maximálisan kijátszó vadidegenekkel meg nem igazán van ingerenciám vegyülni. A L4D2 ékes példája, hogy az újdonság faktorának lehullása után zömében csak azok maradtak, akiket a teljesítmény motivál, bármi áron. Ez egy koncepció szinten nem teljesen egyértelmű játéknál kétlem, hogy jobb lenne, tekintve hogy mennyivel jobban igényli a kommunikációt, ami a Steam közösségéből kiindulva már halmozott hátránnyal indul.



a program határait/hibáit maximálisan kijátszó vadidegenekkel meg nem igazán van ingerenciám vegyülni.

A Mortal Kombatről beszélsz? :D

Egyébként a Péntek 13.-nak az lehet az előnye, hogy sokkal specifikusabb játék a DbD-nél, így valószínűleg a balansz is jobb lesz a két "csapat" között.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ráillik a leírás, de mindezek szerves részei egy eredendően kompetitív játéknak, míg egy cooperációt igénylő, ill. más hatásokra hivatott játéktól nem ezt várom.

Van valamilyen linked a Friday the 13th konkrétumairól? Nem követtem szorosan a promókat, és nem is kívánok túl sok gondolatot fecsérelni egy megjelenés előtti játékra, de a videókból nekem az omázs szerepkör betöltése mellett egyedül a bújócskázás jött át.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!