Jelenlegi hely

Duke Nukem világ körüli turnéra indul - FRISSÜLT

Utolsó bejegyzés

Duke Nukem világ körüli turnéra indul - FRISSÜLT
A Gearbox hivatalosan is bejelentette a múlt héten már elpletykált Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tourt, az 1996-ban megjelent klasszikus lövölde modern verzióját. Duke kapott egy kis grafikai tuningot, na meg egy nyolc pályából álló új epizódot, melynek készítésében két eredeti 3D Realms-dizájner, Allen Blum és Richard „Levelord” Gray is részt vett, zenéjét pedig a Grabbag atyja, Lee Jackson szerezte.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=SvVmSJKMktcMegjelenés október 11-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra... viszont arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ki fogja ezt 20 euróért megvenni.

ÁPDÉT: Az IGN - na meg a PAX West - jóvoltából mozgásban is megnézhetjük a játékot:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=iMpjQ0rPwDkrwurl=https://www.youtube.com...
Szerkesztette: Doom - 2016 szep 05

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Csak 20 euró? Pitchford mosolyáért is bármikor kicsengetem!

A Megaton Editionnel amúgy mi a baj? Nem jogilag értve, az még tiszta sor. Azt nem tudom, hogy az miért nem lenne nekem játékosként PC-n elég jó, leszámítva, hogy most új epizódot is kapunk.

Sors bona, nihil aliud.



A Megaton Editionnel amúgy mi a baj?

Ha az EDuke32-t használod hozzá, akkor semmi (a telepített Megatont az ED32 alapból felismeri, szóval igazán érdemes azt használni). :) A Megaton pl. HD-ban nem túl jó, mert nincs hozzá normális widescreen támogatás (a kép tetejét és az alját levágja a játék 16:9-ben, így sokkal kisebb lesz a FoV, mint ahogyan az kényelmes lenne), de maga a port sem a legjobb, mert egy régebbi source port lett átdolgozva csak hozzá.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, hogy mindössze ennyit tud a Megaton? Már korábban is húztam a szememet (szerk.: azaz a szemöldöktextúrámat, és azt is fölfelé), hogy miért kellene hozzá eDuke, az a régi verzióhoz kell, az újnak az lenne a dolga, hogy meg legyen nélküle. Kíváncsi leszek erre, hogy mit tud.

Sors bona, nihil aliud.



Nálam már ott bukik a mutatvány, hogy a World Tourban nincsen benne a 3 kiegészítő, szóval innentől tudhat bármit. :D Mellesleg meg az EDuke egyébként is sokkal jobb annál, hogy valami sebtében összedobott új port felül tudja múlni, szóval kb. ott tartunk, hogy 20 eurót kérnek 8 új pályáért... nope, Gearbox, ezt így senki sem fogja megvenni teljes áron. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!