Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Szerintem is a lenti x.



Az mondjuk érdekes hogy ha felfelé haladsz akkor az elso X-nél van a másik 30as tábla ergo az rövidebb útszakaszra vonatkozik.

Akkor ez ilyen T alaku dolgokat ha nem keresztezodesnek akkor minek hivjak, útelágazás?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A T alakú is kereszteződésnek számít, szóval nem emiatt van.

Csak a lakóövezet behajtó szerintem nem számít kereszteződésnek.

Az a biztos, ha megkérdezed az oktatót, ezért van :)



rwurl=http://i.imgur.com/W6KUouG.png

Nem hiszem hogy úgy lenne ugyanis ott a ket alarendelt utas tabla a 4 iranyu elott, elobb balra van egy lakoovezet aztan jobbra egy nem lakoovezet :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A fenti X-ig tart, a T kereszteződésig. Az, hogy lakóövezetbe vezet, attól még ugyanúgy közút.
Ha valaki kihajt a lakóövezetből, az honnan fogja tudni, hogy 3 sarokkal azelőtt van egy 30-as tábla?



Jogos.
Mondjuk az alárendelt utasnál ha jobban belegondolok egy vékony csík keresztez teljesen egy vastagot ez a T alaku utaknal nem lehetseges igy arra nem is vonatkozhat.

Illetve, ha haladok a T vizszintes szárán balról jobbra akkor ugye a fuggoleges szaron jovoknek mindig van elsobbsegadas tablajuk, még véletlenül sem kell nekik jobbkezet adnom?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem értem pontosan, amit írtál.
Az Észak-Dél úton haladóknak mindig elsőbbsége van a lakóövezetből kifelé igyekvőkkel szemben, mert mindenhol elsőbbségadás kötelező tábla van.

A 30-as táblához még egy hint: ha észak felé haladsz, a fenti X után van csak tábla, tehát a másik irányban is csak a rövid szakaszon van érvényben a korlátozás. Ez persze nem hivatkozási alap, de a gyakorlatban legtöbbször mindkét irányban ugyanaz a speed limit.



Azt mondom hogy minden T alaku keresztezodesnel szamithatok arra hogy a masiknak ott lesz a tabla akar lakoovezet akar nem (már a 2. képnél)

A szlalompalyanak meg tovabbra is a kurva anyjat vagy 1,5 meterre van a bója vagy meghalunk ez a ket veglet van :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Tényleg nagyon sok esetben a T kalapja védett a szárával szemben, de erre semmi garancia, főleg, ha a vizsgáztató szívatni akar. Szóval egyáltalán nem példa nélküli a jobbkezes T kereszteződés.



Milyen custom szűrőt állítsak be az AdBlocknak, hogy végleg eltüntesse az nCore-on lévő és geci idegesítő bekérdező linket?

Non serviam



Közben vagy megoldotta magától az nCore, vagy valaki innen az üzemeltetője annak az oldalnak.

Non serviam



Nálam még bőven vannak.



Nálam elvileg ez a szűrő oldotta meg a problémát, habár elsőre nem működött:

ncore.cc##A[style="\a display: flex;\a flex-direction: row;\a height: 32px;\a padding: 8px;\a justify-content: center;\a align-items: center;\a /* align-content: space-between; */\a font-size: 14px;\a "] ncore.cc##.premium ncore.cc###bekerdezo-ad

Non serviam



Asszony mindig megnyitva tart 1-2 tucat weboldalt a Chrome-ban, mondván, hogy azokat majd egyszer el akarja olvasni, ha éppen lesz rá ideje. Ezek általában gyűlnek-gyűlnek, amíg valami miatt be nem kressel az egész, és az újraindításnál sem találja meg a bezárt lapokat a Chrome. Némi szomorkodás után aztán elkezdi újra gyűjteni a később elolvasandó weblapokat, és így tovább...
Már többször mondtam neki, hogy a könyvjelzők pont arra vannak, hogy eltegyen olvasnivalókat későbbre, anélkül, hogy a memóriában tartaná őket folyamatosan, de az nem jó, mert nincs szem előtt, elfelejti őket, satöbbi.
Van erre valami ésszerű, egyszerű és lehetőleg ingyenes megoldás? Néztem a Pocketet, de nem vagyok biztos benne, hogy megoldás lesz a problémára. Egy kört teszünk majd vele, de ha van valakinek más javaslata, nyomja bátran!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



új csaj? :)

Parizer forever.



Á, nem hiányzik nekem az a kálvária, amit a rewiredes-mizériás blogodban fél szemmel követek. :)

Amúgy ez nem az én problémám (mert én szívbaj nélkül bezárom a böngészőt, hogy ne zabálja a memóriát, ha pl. játszani akarok, mondván, hogy ami visszajön újraindításkor, az visszajön, a többiért meg nem kár), csak olyan jótét lélek vagyok, hogy próbálok segíteni. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Tno képe
Tno

rwurl=http://salestores.com/stores/images/images_747/KVR1333D3S8N9K36G.jpg

Óh, az ingyenest átfutottam, de végül is azt is meg lehet oldani, bár lehet nem olyan egyszerűen.

Szerk.: Már csak azért ajánlgatom bátran ezt a megoldást, mert én ugyanígy kezelem a böngészőm, mondjuk a különbség, hogy nekem nem szokott úgy összeomlani, hogy nem tudom megnyitni újra az oldalakat. (Összeomlani se. Bár nem állítom hogy nem volt már olyan, de az csak úgy ~50 tab környékén érkezik 4 gigával :D jah, télleg, nekem most már 8 van, viszont a tabok száma is tetőzik mostanság 20 körül.)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



use firefox

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Igen, az konstans gecisok memoriat eszik, nem csak ha sok tab van :D

Regen minden jobb volt.



csak most úgy a poén kedvéért tettem egy próbát, hogy ugyanazt a 6 oldalt megnyitottam chromeban mint ami firefoxban nyitva van.
a firefox 631
a chrome 618 megát eszik. (úgy hogy nincs is semmi addon telepítve a firefox-al szemben)
az hogy a chrome ugyanezt 11 különböző folyamatszálon teszi az nem mentség. nem is tudom, hogy mitől jobb úgy neki, de mindegy is.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



TabCloud

dobd fel neki ezt, én ezzel szoktam elmenteni a lapokat ha hirtelen lépnem kell és nem rakom sleepbe a gépet

rwurl=http://i.imgur.com/DV3ET14.jpg

+ megnyit, - töröl, lemez menti a mostani ablakokat nem túl bonyolult :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Sok mindentol fugg, de alapesetben tobbet fogyaszt a firefox barmi masnal (foleg legegyszerubb esetekben latszik, pl. mikor Edge 20 megat eszik, ugyanarra a FF 250-et). Cserebe pl. terheles alatt sokszor jobban pucolja a memoriat (par giga utan nem crashel el, mint pl. Chrome). Chrome-is sokat fogyaszt amugy IE-hez meg Edge-hez kepest. Hetek ota egy webapp kulonbozo komponenseinek memoriafogyasztasat tesztelem, szoval mar van kis ralatasom, lassan a Chrome forraskodig jutok (remelhetoleg nem). (edit: bizonyos high-performance dolgokra amugy FF a legjobb, meg akkor is, ha amugy alapesetben tobb memoriat zabal)

Multiprocess hosting meg amugy egy jo dolog - Chrome OS appjai miatt egyebkent is ra lettek volna kenyszeritve, cserebe viszont sokkal biztonsagosabb es stabilabb is. De amugy ez is pazarol egy kis memoriat.

Regen minden jobb volt.



16 gb ramom van már évek óta. Miről beszélünk?



Tno írta: rwurl=http://salestores.com/stores/images/images_747/KVR1333D3S8N9K36G.jpg

FYI, Crome képes 24 giga ramom felét(!) megenni anélkül, hogy azt mondaná, köszi.

Egyébként jah, ffox. Az crash / restart után nem tölti be az összes oldalt, mint idióta Chrome, csak azt, amire rákattant az ember.



Mennyire érzed magad reprezentatív mintának a Föld népességét tekintve?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Gamer oldalon vagyunk.

A kolléga ráadásul kódol is. Nem tudom elképzelni, hogy a kevés memória a legnagyobb baja. :)



Nekem meg apukám elhúzta a teherautót '86-ban, akkor most kinek van nagyobb fasza?

A jelenség szempontjából irreleváns, hogy mennyi memóriád van (ermberi keretek között). Nem megoldása az ilyen problémáknak, hogy dobsz rá még pénzt/hardvert/akármit, csak félrenézés. Attól még, hogy van píz és ott a 16/32 giga, nem lesz normális, hogy egy tab gigákat eszik meg és elcrashel (utóbbi miatt meg főleg nem számít, hogy mennyi memóriád van). Igazából a világ nyolcadik csodája, hogy a webes technológiák úgy-ahogy működnek (végülis ez is a mérnököket dícséri, szarból várat építeni nem egyszerű), de azért gáz, amikor olyanok vannak, hogy ismerten nem szabadul fel activex object a memóriából, de szándékosan nem fixálják (IE), azt se tudják, hogy mi történik a GPU gyorsítás terén és fél év levelezés alapján nincs ember aki egy memory leaket megnézne, nem hogy fixálna (Chrome) vagy hogy random száz megákat allokálok mer' van, pörögjön az a RAM, ha már a paraszt belerakta, nem számít, hogy töredékéből meg lehetne oldani (Firefox). Meg hasonlók, Dunát lehetne rekeszteni, hogy milyen gányolás megy néhol a böngészőkkel.

Regen minden jobb volt.



Windows 10 -em van, es egyre tobb erv szol amelett, hogy rakjam fel a "Windows 10’s Anniversary Update" -t jar ez valami hatrannyal ? (halottam rola, hogy vhogy elbassza a startmenut)

Ego, Draco Ordinis Mallei Inquisitor, per auctoritate Digamma Decimatio Duodecies, ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero!



Meg xyz játék nem fut rajta, a webkamerák közül a nem megfelelőeket elfelejtheted, stb... guglizz rá :)

PErsze van, akinek probléma nélkül felment



Hello, valaki plíz help!
Vettem egy uj tapot, mert az elozot megette egy 1,21 Gigawattos villám... :D

Szoval a táp egy fsp 600watt os hyper a vga egy gef gtx 560 ti es ha bedugom mind a ket tapcsatit, azt a 6 tus molexet akkor nem indul a gep, tehat nem villog a hdd led meg semmi ha viszont kihuzom az ehyiket akkor csipog hogy ugye nem lat vgat de akkor meg hallom/latom hogy megy a vincsi es betolti a winfost, de ugye nem latok semmit.. :D

Most akkor mi a szent loszar van?

Keves a tap? :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!