Jelenlegi hely

Mortal Kombat XL: Elindult a PC-s béta

Utolsó bejegyzés

Mortal Kombat XL: Elindult a PC-s béta
A Mortal Kombat X PC portjának meglehetősen rögös útja volt az utóbbi másfél évben. A botrányos löncs után teljesíménygondok és programhibák garmadája fogadta a játékosokat, melyekkel a konverziót istápoló High Voltage Software nem is tudott minden igényt kielégítően megbirkózni, így gyors fejlesztőváltás után végül a QLOC-nak kellett befejeznie a játékot. A QLOC kiváló munkát végzett a foltozgatás során, így a feketeleves pont akkor jött, amikor már senki sem számított rá: januárban a WB Games közölte, hogy a Kombat Pack 2 nevű DLC-csomag és a nagymértékben fejlesztett online funkcionalitást tartalmazó Mortal Kombat XL egyelőre nem jelenik meg Steamen.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=i1ERdDkdQj4A bejelentés után öt hónapnyi hallgatás következett a WB részéről, melynek szerencsére a mai nappal vége szakad: érkezik a Mortal Kombat XL, melynek béta verziója augusztusz 29-ig bárki számára ingyenesen játszható. A tesztváltozatot az MKX steames oldaláról lehet letölteni, célja pedig az új, rollback alapú netkód tesztelése lesz. Hát, ezt is megértük.

ÁPDÉT: A konzolos módival ellentétben a PC-s bétában az XL verzió összes játszható karakterének jutott hely, így bekerült a mixbe a Kombat Pack 2 négy új bunyósa is. A netkód-teszt miatt csak és kizárólag multiplayer funkcióval rendelkezik a játék, de a béta még ennek ellenére is kiváló lehetőséget nyújt az utóbbi évek egyik legjobb verekedős címének ingyenes kipróbálására.

A portot a rendelkezésre álló infók alapján ismét a QLOC-os lyányok kalapálják.
Szerkesztette: Doom - 2016 aug 26



admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ha már ingyenes, szerintem próbáld ki, még a végén pozitívan csalódsz majd a "buta" bunyós játékban.

Egyébként meg nem hiszem, hogy elhanyagolható hír az, hogy 4 napig ingyér nyüstölhetsz egy AAA játékot, főleg úgy nem, hogy az utóbbi évek egyik legjobb és legsikeresebb fighteréről van szó. Ahogy nézem, benne van az összes karakter a Kombat Pack 2-ből is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Látom én a szenvedélyt a cikk mögött és biztos jó is, csak... lásd psi linkje. :D

Amúgy az, hogy én mit gondolok a játékról az huszadrangú. Próbáltam, a 9 szvsz jobb volt (kollektors edition a kis szoborral ott is csücsül otthon a polcon), túlléptem. Maradjunk ennyiben.



Látom én a szenvedélyt a cikk mögött és biztos jó is, csak... lásd psi linkje. :D

Ehhez csak annyit, hogy az utóbbi 5 és fél hónapban egyébként kettő MK-hír volt az RW-n, ráadásul ebből az egyik mégcsak nem is a játékkal, hanem a filmmel foglalkozott. Ha korábbra nézel, akkor is azt láthatod, hogy sokszor hónapok teltek el két hír között, egyedül a löncs környékén volt cunami.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



:-D



And no fucks were given

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Várható volt, de ezt lehetett volna jobban is kommunikálni. Vagy egyáltalán kommunikálni. Igazából nem is tudom hova tenni ezt a fajta magatartást, amit a WB és Boon csinált az MKX és a PC kapcsán az utóbbi fél évben.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nézzük:

- A SteamDB-s infók alapján kb. 5 hónapja fejlesztik a PC portot, de erről néhány hülye hintet leszámítva egy rohadt szót nem szólnak, miközben a Steam fórumon megállás nélkül megy a rage "fuck WB" és hasonló frázisokkal.

- Nem jelentenek be semmit sem...

- de azért fű alatt egyik napról a másikra elindítanak egy bétatesztet, amiről szintén nem szólnak előre.

- Valaki megkérdezi az eddigi semmihez képest nevetségesen nagy számú support teamet arról, hogy mikor jön a játék, a válasz: "hát izé, ez most béta, aztán megyünk vissza kalapálni, nem tudunk még pontos dátumot mondani."

+ A bétában benne van a Kombat Pack 2 tartalma teljesen, de maga a DLC a mai napig nincs bejelentve. :D

Kommunikációs Oscar járna ezért. :D

Kedvenc rész a fórumposztjukból:

Thanks for your patience as we’ve been quiet for a while. We’ve been working behind the scenes updating MKX on PC and wanted to make sure when we had something to share with you, it was good news.

"Igazából tökre nem volt ötletünk arról, hogyan kezeljük a shitstormot, szóval inkább kussoltunk a frankó verzióig." :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Így összeszedve még szánalmasabban hangzik, mint ahogy eddig éreztem. Hiperfészpalm.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



A PR sokszor nem ötlethiány, hanem inkább erőforrás kérdése. Megjelenés után ez hatványozottan igaz (más területekre egyaránt). Amúgy a Mortal Kombat 9, illetve az X mennyire volt PC-n promózva? Konzolos címként gyanítom, hogy nem nagyon.



A PR sokszor nem ötlethiány, hanem inkább erőforrás kérdése.

El nem tudom képzelni, hogy a WB-nek ilyen gondjai lennének, főleg az MKX esetében, ahol a Netherrealmnek a WB-sek mellett külön community managere és csapatja van, akik megjelenés után is vagy fél évig aktívan promózzák a játékot meg ott csücsülnek az összes nagyobb amerikai versenyen. A másik meg az, hogy ott van Ed Boon, aki a fejlesztés oroszlánrészében már régóta nem vesz részt, igazából a koncepcionális fázisban van csak fontos szerepe, egyébként meg sportot űz a twitteres promóból.

Amúgy a Mortal Kombat 9, illetve az X mennyire volt PC-n promózva?

Az MK9 annyira nem, össz-vissz egy tréler volt hozzá. Rengeteget eladtak belőle, szóval az MKX-re már vérszemet kaptak: a PC logó minden egyes trélerben ott volt, a konzolos indulással egy időben is jelent meg, és még nálunk is rommá promózták (így lett hülye sárkányos kulcstartóm meg valami versenyt promózó poszterem is :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ezek után az lenne a minimum, hogy aki megvette anno pcre az megkapja ingyen az egész xl-t a kp2 karikkal együtt
persze erre semmi esély, de azért megnézném a "rendkívül szolidáris" konzolosok reakcióját:))



Egyébként szerintem sem kéne teljes áron lóbálniuk a KP2-t PC-n, de tekintve, hogy a netkód miatt drága portolás volt ez, nem hiszem, hogy vágnának rajta pár dodót a gesztus kedvéért. A béta mondjuk legalább jó 5let, mert legalább látja a nép, hogy történik valami, na meg hogy jó a port és a netplay is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!