Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Erre csak azért reagálok, hogy nehogy így maradjon meg benned:

Ozzy írta: Strato : nem tudok elfogadni egy érzelmi alapú érvet, egy ennyire sarkalatos kérdésben. Rettentő gyerekes ez az "akkor se legyen, ha nincs kihatással rám, mert csak" reakció, és szerintem elfogadhatatlan, pláne ha a vezetéstől érkezik egy ilyen reakció. És sajnos nagyon jól jellemzi is, hogy mi a baj odafent.

Akkor jó, mert az nem valódi érv volt, hanem egy afféle pofon akart lenni, hogy inkább arra koncentrálj, ami előre visz, és ne az iszapot turbózd tovább. Még jó, hogy gyerekes, mert szándékosan túloztam el, de akkor ezek szerint mégsem eléggé ahhoz, hogy át is menjen.

Sajnálom, hogy nincs időm érdemben is hozzászólni a többihez, de ordít mindkét gyerek, szóval most ismét léptem. Tartsátok az irányt, és akkor nem futunk zátonyra!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nem akarom visszaolvasni, pedig BIZTOSSSSSS nagyon velős indokok voltak a kedvenc (4chan) topikom, meg a top10-ben lévő poreszes törlésére (a prolitika meg hidegen hagyott, néha jót röhögtem rajta(tok)).

én azt is meg tudom érteni, ha valaki itt gyakorolja az önjelölt nevelőtiszt szerepkörét, vagy paragép - mert ezt a két indokot tudom elképzelni - csak hát ugye a kvázi személyesen is ismert haverokon ez nem annyira illik. persze NYÍLVÁN tudom ezeket nélkülözni, de hát MIT NEM.

belegondolva a rewiredet is tudom. csak gratulálni tudok, még sok jó döntést kívánok az életben.



Akkor a kecske az végül is mégsem marad meg... too soon? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



bazd meg

Parizer forever.



Kitartás. Nem teljesen lefutott menet ez.

Csak úgy mondom.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mire lefutodik a kor addigra a fel torzsgarda lelep a faszba. Oh wait...



Szeretném, ha senki nem kapkodná el a dolgot - mondom ezt én, aki már a nap elején azt állította, hogy read only, aztán mégis maradtam a háttérben (mivel kértek) dzsudózni. Remélem, az ügy a közösség nagyobb megelégedésére zárul, és mindenki visszanéz a napokban, hogy ezt láthassa. Ellenkező esetben újra read only / ki tudja részemről, de ne ez lebegjen a szemünk előtt elsődleges jövőképként.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Most vettem a faradtsagot es visszaolvastam az egesz elejet. Hat nagyon orulok neki, egy maroknyi ember hisztije es egy hat jovan akkor it is done komment kereteiben tortent ez a kis valtoztatgatas. Alapvetoen nem az zavart, hogy nincs tobbe pinatopik hanem, ez ahogy ki lett verve a hiszti, meg az egesz... Elkepeszto. Jobban felbasz mint szeretnem. Inkabb kerem vissza griftert meg freelancert meg az osszes notorikus bajkeverot a hw tortenelmebol mint ezt a szintu picsogast meg rinyalast amit lemuveltek a temaban paran. Eszem megall.

Reszemrol mentem read onlyba egy idore. Par nap vagy het, faszsetudja, de ez most nagyon kiverte a biztositekot. Aztan remelem lesz valami ertelmes valtozas is hamarosan.



Megszületett végre egy részhalmaz egyetértés az adminkörben, hogy megmaradjon az egység, és ne borítsa mindenki a kakis bilit magára:

- Pandora marad;
- HC poresz, hentai stb. kaszálva lesz teljesen;
- a 4Chan vissza lesz nevezve, Prolitika, Vallás, Együttélési mizéria, Korhatáros rekeszizom (mit tudom én van-e még más) akkor Pandorában landol, és a szokásos felkéréses behívóval lehet továbbra is bejutni;
- Supaplex maradhat public a Sport HQ-ban, mivel a sima Cosplay-el egy kategória "perverz" szinten;
- így a főoldal/fórum kvázi tisztább lesz mint valaha, semmi HC poresz az oldalon titkos helyen sem, a szép pár csöcsök meg csajok, ami eddig full szabadon volt (azaz enyhe ártalmatlan erotika), most teljesen elzárva lesz a kinevezett fórumrekeszben, azaz mindenki hírezhet és osztogathatja az oldalt, tiszta lehet a lelkiismerete, hogy mocskos dolgok nem folynak a háttérben, és egy szem csajt nem fog látni sehol;
- Zaxx nem kap Pandorába belépőt :) (j/k persze de poén lenne)

okozatra összeállított szöveg:

Az irány nem a semmiből és egyéni szeszélyből született, ha a korábbi kommunikációban és lépésekben voltak is félreérthető vargabetűk. Sok egyeztetés, átgondolás után azt a tanulságot vontuk le, hogy a jelenlegi gárdával a jelenlegi főoldal sem lenne tartható e változtatás nélkül. Szeretnénk jobban felpörgetni a főoldalt, de nagy ígéreteket nehéz tenni, mindenesetre úgy nehéz, ha hozzá az alapok sem adottak. Kibővíteni a hirirói kört a próbálkozások ellenére sem tudtuk, alig marad valaki hosszabb távon aktív, aki hajlandó volt belevágni.

Lehet várni érveket arra, hogy valakit miért zavarnak hardcore kényes tartalmak, de amíg rossz szájízzel építi vagy reklámozza az oldalt, addig ez érvek szintjén nem rendezhető probléma. Senki nem kényszeríthető arra, hogy szerepet vállaljon, órákat áldozzon az RW-re a szabadidejéből, ha nem osztja annak a saját házirendjét is sértő működési kereteit. Erről lehet beszélgetni, de a vitázás róla annyira meddő lehet csak, mint kevésbé aktív – egykori – törzstagokat rávenni az aktív részvételre.

Mindez nem jelenti további topikok retorzióját, ha nem ütköznek a házirendbe; mindannyian ódzkodunk az RW kötetlen hangnemének megpiszkálástól. Ennek megfelelően áll szándékunkban megtisztítani ellentmondásaitól a Házirendet is, amit a topikjában igyekszünk majd megfelelően jelezni.

Fontos még egyszer aláhúzni: nem a főoldal és a pornó erőltetett szembeállításáról, vagy a lelépésekkel való zsarolásról van szó (ha néha így is tűnik), de a folyamatok alapján ez az oldal jövőjét illető realitás. Szerintünk az RW érdekeit ez szolgálja hosszú távon, de ha másképp gondoljátok, és más irányban látjátok a jövőt, akkor ki kell mondani, hogy a nép más RW-t képzel el, mint ami az volt a pandórás kitérő mellett, mert az eddigi módi csak ideig-óráig tartható fenn.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Azt azért remélem észreveszed, hogy az ilyen hozzászólásokkal pont az olajat öntöd te is arra a tűzre, ami már rég nem égne ezek nélkül.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



rwurl=http://www.mememaker.net/static/images/memes/3418583.jpg

Strato : Hidd el, annak hatására, ami itt le lett rendezve, sok emberben fog még jó ideig égni a tűz... Itt nagyon csúnyán elkentetek valamit...



Mondhattad volna 10 perccel hamarabb is. -.- Igy most teljesen szarul jon ki az en hisztizesem. :( mindenesetre koszonom, hogy sikerult ertelmes megallapodasra jutni. Legkozelebb ha valami hasonlo dologra kerulne sor lecci beszeljetek mar meg rendesen elore meg mondjuk vessetek fel az otletet szelesebb korben. Ne pedig 2 ember hisztije miatt boruljon a bili. Na mind1. Koszi akkor most ezennel vissza is megyek write onlyba. :D

@strato: igen, eszre. nagyon felhuzott az amit olvastam. tobb szempontbol is amit most nem akarok meg ertelme sincs mar reszletezni. remelem mindenki tanult ebbol az esetbol azert. (en biztos. legkozelebb ha kicsapom a hisztit azert alszok ra egyet biztos ami biztos) mindenesetre eleg erdekes elgondolkodni azon, hogy ez az egy nap tobb "kart" okozott, mint Grifter eletmuve osszesen. :D Valahol szomoru es vicces egyszerre... sebaj. Az elet megy tovabb csak azok is vegyek eszre akik ma katapultaltak.



*sóhaj* Hagyjuk! Megyek inkább írok egy levezető hírt mára.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



mint az okozatban is kifejtettek az emberek, nem arrol van szo melyik fel "nyer" vagy "veszit", probalnak az emberek kezdeni valamit az oldallal, azt mondtak rafekszenek es megprobalnak szervezkedni hogy probaljon kibontakozni tenyleg jobban a lassan haldoklo mivoltabol, de ehhez az kell hogy szivvel lelekkel tudjak vallalni a tartalmakat rajta es ne erezzek a keseru szajizt amikor postolnak es megosztanak RWs tartalmakat mas szocialis oldalakon is.

Tudom hogy tobbet engedtunk "mi" a poreszos kedvelok ebben az egyeszsegben de elolegezzunk meg nekik egy bizalmat, ha van egy otletuk es iniciativajuk arra hogy vigyek valahogy elore a dolgot miert ne lehetnenk partner benne? Kiprobaljuk par honapig fel-evig evig mit tudom en meddig, es meglatjuk tud e valtozni valami, van e barmifele erdemi valtozas.

Ha nem valtozik semmi es barmennyi erobefektetes se segit az oldalon, ugyanugy barmikor visszafordulhatunk magunkba, sot akar atmehetunk porn/warez megoszto oldalba is egymas kozotti postolasra ha ugy erezzuk, de akkor tenyleg az van szinte hiriras nelkul maradunk. Mint mondtam vagom en is hogy kozel nem optimalis lepes, egyik felnek se optimalis, es mivel nagyon kulombozoek vagyunk ugy sem tudunk mindenkinek optimalis utat mutatni. Legyunk mi a nagyobb ember es szivjuk mellre (ha mas nem legalabb egy ideig) az ideologiankat es probaljuk segiteni azokat akik probalnak szervezkedni es tenni valamit az oldal jovoeert, hogy legalabb lassuk hogy tudunk e barmit is erdemlegesen javulni pozitiv iranyba. En is ezt teszem latod.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



elore szolok, ha a mizeria topik torlesre kerul (mert nem tarskereso, hanem gamer oldal vagyunk), akkor tiplizek :D

Parizer forever.



ott van a Pandoraban es Harvy egyik kedvence is, sokat tanulhat belole. :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



A jövőről beszéltem...

Parizer forever.



"what is this 'future' you speak of?"
rwurl=http://i.imgur.com/kcM2yhu.png
ven farkak vagyunk szinte mind (3x, 4x+), fellabbal a sirban.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ven farkak vagyunk szinte mind (3x, 4x+), fellabbal a sirban.

3x-el meg oruljel, de igy 40 felett vazzeg rohamos a romlas :(

na majd az eü topikban feldobjuk a témát :) (reméljük az nem kerül törésre :P)

Parizer forever.



Na, örülök, hogy végre döntés született. Részemről oké lett volna bármi, de ez tűnik amúgy tényleg a legjobb választásnak.

A sértődős részét nem értettem, de mindegy is, ha végre szent a béke. Remélem mindenki visszadugja akkor most már ezek után a sörlesőjét :)



Reméljük, Zaxx nem fog belerokkanni ebbe a rengeteg kompromisszumba!

És akkor most kérjük elárulni, hogyan, honnan, mikor és ki fog nekünk új tagokat toborozni, ha már egyszer állítólag ez volt a sarkköve ennek az egész, rém előremutató feelz before realz döntésnek.

ibi amentia latet



psishock írta:
Ha nem valtozik semmi es barmennyi erobefektetes se segit az oldalon, ugyanugy barmikor visszafordulhatunk magunkba, sot akar atmehetunk porn/warez megoszto oldalba is egymas kozotti postolasra ha ugy erezzuk,

Hát én így biztos nem tudnék híreket ontani magamból, hogy ott lebeg a fejem felett damoqles (bocs) pornója.



Reméljük, Zaxx nem fog belerokkanni ebbe a rengeteg kompromisszumba!

kb. ja
remeljuk adott esetben fontosabb kerdesekben kompromisszumkepesebb lesz

Parizer forever.



ja hát én nem igazán értettem részéről ezt a merev hozzáállást. Oké ő egyike a maroknyí hírírónak és ez nyilván tisztelendő meg becsülendő, de a víziója az oldallal kapcsolatban ne legyen már ennyire fajsúlyos dolog. Lehet kötni az ebet a karóhoz, de akkor vár is érte valamit a plebs.
No offense de tényleg, én örülök, hogy elült a hisztéria, végső soron ez a lényeg.



Már vártam, hogy mikor lesz rám fogva ez az egész. Igen, én találtam ki MINDENT, továbbá azt se felejtsük el, hogy az a néhány ember, aki száműzte volna a póreszt tényleg csak pár random senki volt az oldal életében, véletlenül sem a moderátorok és az adminok egy igen jelentős hányada. Igazából mindegyikük én vagyok, az IP is egyezik!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RsU1-OKfZC8
Szerintem osszuk még őket pár napig, hiszen egyértelmű, hogy objektív, elfogulatlan nézőpontból itt mindenki elbaszott mindent. "Nincs pornó, én leléptem, nézzetek magatokba!" :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Remélem, ma lefutnak az utolsó asszók, amivel mindenkinek sikerül lenyugtatnia magát, este mindenki megnézi a tűzijátékot és/vagy berúg, holnap kipiheni magát, aztán hétfőtől megpróbálhatnánk mind konstruktívan állni a dolgokhoz.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Az, hogy megúsztad a kis dupla nickes ámokfutásodat, mert jóhiszeműek vagyunk, még távolról sem indok, hogy kérkedj vele. Legalábbis nem tartom szerencsésnek, de te tudod.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



miert, nem lehet ket nickkel irogatni?!?!

szerk: mondjuk szabalyzatot nem olvastam es nem is tervezem :P

Parizer forever.



Emlékeim szerint nem én kérkedtem vele, hanem te. :D

RW - a hely, ahová az ártatlanság vélelme jár meghalni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem tudom, mit kéne vélelmezni az IP egyezés után, de folytasd csak.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!