Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Grifter egy egész oldalt érintő kérdéskör volt, ne játsszad már a hülyét...



Mondjuk ha részekre kell bontanom Grif működését, mint szerinted a póreszt minden mástól, akkor magam arconcsapása nélkül ki tudom jelenteni, hogy ő volt az egyik legértelmesebb a prolitika topikban. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Tartalmi? Jellegüket tekintve nem látom milyen párhuzamot kívánsz vonni azon túl, hogy azt a kérdéskört is nehezen vette a vezetőség.



De amíg Grif egy valós probléma része volt, addig itt egy nem létező probléma miatt rendeztetek nyirbálást a topicok között. Van különbség. Nagyon nagy különbség.



Egyedül a pornó, a hentai (ami lényegében Grif és Vajk küzdőtere volt), és a Gore (ami tulajdonképpen csak egy nyitókomment volt) tűnt el. Minden más ott van publikban, én azért azt nem nevezem nyirbálásnak.

Ezek alapján akkor most arról beszélünk, hogy hiányzik a pina?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



jaj de kurva hosszú már ez.

Most mit kell még vitázni? Eltűnt már a pandora? el? nincs porno nincs politka. Kész. Vége.

Én nem kértem sose hozzáférést mert teljesen feleslegesnek tartottam, de rohadtul nem zavart, hogy van.

Akármennyire is mondjuk vagy gondoljuk vagy hangoztatjuk, hogy ez egy közösségi oldal és majd közösen megoldunk mindent rohadtul nem így van. Gyakorlatilag még semmilyen döntés nem született úgy, hogy a közösség megbeszélte.

Általában az van, hogy amivel psi egyet ért az van. Nekem ez így egyébként teljesen jó, csak másik web szolgáltatóhoz mennék át, de az is el lett felejtve. Tök mindegy.

Viszonylag jól működik az oldal, néha regelnek is új emberek, igaz nem nagyon szólnak hozzá, de talán ez majd változik szép lassan.

Igaz amíg az ilyen belsős cicaharcos topicok pörögnek a legjobban nem is fognak. Nem is értik mi van, azt sem tudják mi a faszért van ennyi Mortal hír meg, hogy miért van KMZ bannolva azt mégis tud írni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Mivel ő adta a tartalmat a fórumhoz (a minőségéről most ne beszéljünk :D), ezért ha közvetve is, de igen. De eleve nem erről van szó, és elveszel az apró és lényegtelen részletekben. Grifter problémát okozott? Igen. A politika/pornó problémát okozott? Nem. (Leszámítva ezt a műbalhét, ami most megy)
Grifterrel foglalkozott bárki is? Hónapokig szart mindenki bele.
Most meg, hogy van egy nem létező probléma, egyből lecsap a kalapács és purgáltok mindent :) Tényleg olyan ez az egész, mint egy rossz paródia...



Én adom Ozzy véleményét, de felesleges már ezt tovább csavarni. Ki lett purgálva a cucc és kész. Lássuk a jövőbeli konkrét terveket inkább.



Azért ha mást nem is, azt remélem sikerül majd levonni, hogy az ad-hoc jelleggel születő döntések milyen hosszú távú következményekkel lehetnek. Ergo akkor is ilyen hevességű igény lépett volna fel a pornó iránt, ha nem alakult volna meg suttyomban a Pandóra, vagy a hevesség inkább a veszteségérzethez köthetők?



Minek neveznéd? Jobb érzés, ha csak annyit írok, hogy töröltetek pár topicot? Más lesz a kimenetele és a mondanivalója a mondatnak? Tényleg ezen kell lovagolni?

Igen, hiányzik a pina, annak ellenére, hogy csak bele-bele néztem. De az igazi probléma itt az elv. Ha én fellépek a focis topic ellen, akkor törlitek? Mert hát végül is látod, mennyi állat futball huligán van a világban. Most kell komolyan egy olyan topic, ami időzített bomba, és bármikor átfordulhat fasszopó újpestbe? Szerintem nem...

Nem érzitek mennyire abszurd, amit itt az elmúlt 2 napban lenyomtatok?



Annyiban nem mind1, hogy az eddigiek alapján valaki simán megálmodhatja ma este, hogy a cool stuff topik mégsem olyan cool és el lesz takarítva pik pakk. Amíg így mennek a dolgok addig miféle jövőbeli terveket akarsz ? :)



Én már megmondtam... amíg mindenki csak a magáét fújja, addig nem lesz semmi. Kompromisszumkészség hiányában makacs emberek vitáznak a vita kedvéért és ennyi. Villogtatja mindenki a szófordulatait meg hasonlatait, csak előbbre nem jut vele a téma :D
Véleményem nekem is megvan, csak feleslegesnek érzem, hogy falnak menjek vele újra meg újra. Javasoltam már korábban párszor, hogy túl kéne ezen lépni, ennyit ez a téma már rohadtul nem ér meg. Értem én, hogy elvekről van itt szó, nem az itteni nsfw collection fog hiányozni, dehát ezt már "át lett beszélve" milliószor, az nem segít, ha még 1x beírom :D



Én annyira szeretem, hogy egy nagyon-nagyon-NAGYON specifikus esetet akartok kiterjeszteni a fórum egészére... már akkor, amikor ez hasznos, egyébként viszont külön világ a pandora. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



probléma

Továbbra is nem abszolútok mentén létező jelenségekről van szó. Grifter felhasználónevét használó személy lett bannolva, de az általa produkált viselkedés miatt. Tehát a szabálykozás és végrehajtás is valamilyen viselkedés minták mentén történik. Részletekről azért nem lehet beszélni, mert ez a szabályzatban elég tisztán meg van határozva. Az illető által produkált viselkedés lett elbírálva, mert az előre meghatározott minták alapján több pontban is eltért a normától.

A jelenlegi eset kapcsán már alapvetően csoportviselkedésről van szó, ami kötődik, de több szempontból is eltér az egyénétől. Mindezzel arra kívánok rávilágítani, hogy a jelenlegi eset pont a részletekben való elmerülésről szól, mivel az egyénekre való kivetülését sokkal nehezebb szabályokon keresztül kifejezni, és betartatni. A problémamegoldás jellegű megközelítésed egy reaktív módszer, ami csoportviselkedések esetén nem túl előremutató, hiszen az ez alapján működő egyének több okból fakadóan is lemorzsolódhatnak, vagy kiszűrődhetnek, de ugye ebben alapvetően eltér a nézőpontunk.

Amúgy kalapácshasználati jogom nincsen, szóval a végrehajtás miatt nem okolhatsz. :)



De nem érzed az iróniát, hogy szóról szóra ugyanezt csináljátok, csak fordítva? És pont ezért hozzuk fel ezt az abszurd ötletet, hogy random topicot bannoljunk, ugyanezzel az indokkal, te meg lecsapod, hogy "háh, nézd már ez mekkora abszurd baromság!" :DDD



Szanálva lett a Pandorabox szekció? Volt valami amiről lemaradtam?



:D



Van egy 5-6 oldalas összefoglaló csak vissza kell lapoznod kicsit :)



Ahogy látom még a ITT4Chan is... :D Pedig az az általános részben volt. Kinek csípte a szemét?
Nincs valami TLDR?
Szerk.:
Ohh, látom a Prolitika el lett mozgatva!



Ha kötjük az ebet az irreális karóhoz, akkor végül is igazad van: bármelyik topik mehet a levesbe egyik napról a másikra, de mégsem megy, mert nem léteznek bennük azok a kritériumok, amik mentén a póresz lett törölve, szóval a topikok bizonytalan létét izélgető eszmefuttatásnak igazából nincs alapja.

A póresz egy olyan részegység volt az oldalon, ami egyrészt birizgálta sokak csőrét, másrészt meg ellentétben állt az egyébként az oldal egészére érvényes házirenddel, és istenigazából az utóbbi a fontosabb vonulat, legalábbis szerintem. Eleve egy szabálysértés hívta életre, és léteznie sem kellett volna, mivel a hónapokkal korábban megszült házirend feketén-fehéren leírta, hogy itt olyan nincs. Az RW-t nyilván nem vasmarokkal vezeti senki sem, így sokan sokfélét kísérletezgethetnek rajta, főállásban meg senki sem melózik erre, így egy kísérlet akár 6 hónapig is létezhet, de attól még kísérlet. A dolognak igazából elbuknia sem kell a megszűnéshez (lásd a gumiszobát, ami teljesen a rendeltetésének megfelelően működött, de többeknek is aggályos volt, így szanálva lett), elég, ha többletgondolatok jönnek be a képbe, meg átgondolják néhányan a helyzetet.

Egyébként meg nyilván generáltuk a problémát... csak nem a napokban, hanem 6 hónapja.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Most visszaolvastam egy kicsit, mert idegesített az, hogy "hát ezt a problémát most generáltátok", és már 2015-ben voltak beszélgetések arról - főleg Psi, kontra mindenki értelemben - hogy mennyire van szükség politikára és pornóra, de akkor megoldódott annyival, hogy senki le se szarta a témát. Idézem magam tavaly júliusból:

Hosszú lett, de teljesen egyetértek veled. Én például nagyon szeretnék a politika, a vallás, a terrorizmus, mint érthető indokok mellett gyilokpornós, és a kisgyerek is lehet szerelmes HQ-t, hiszen egy alapvetően filmes, sorozatos portál utódjának MINDEN igényt ki kell elégítenie, amelyért nem vagyok hajlandó mondjuk máshová menni. Javaslom, beszéljünk hancuval, hogy kisszínesbe rakja ki az RW linkjét az Indexre, aztán mehet majd a zsidózás is, természetesen kizárólag a Zsidrák HQ-n.

Én sem tartom azt megfelelő megoldásnak, hogy a homofób, rasszista, antiszemita hozzászólásokkal menjünk egy másik weboldalra - elvégre csak az RW létezik a világon, azzal kell mindent lefedni.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Szerintem pornó illetve nem szélsőséges prolitikai okfejtések =/= gyilok-, gyerekpornó, antiszemitizmus témakörrel.
Engem pl kifejezetten zavar, hogy manapság már minden szavadat meg kell gondolni - még ha nem is szélsőséges -, mert tuti jön egy SJW aki belemagyaráz valamit, átkozottul elegem van, hogy állandóan pollkorrektnek kell lenni.
Még mielőtt jönne egy újabb SJW nem, nem szélsőségekbe gondolkodom, soha nem is tettem, tehát ne hozzatok fel szélsőséges példákat.



Asszem ez van most:

- Supaplex < Sport HQ-ban
- 4chan átneveződött korhatáros rekeszizomra.
- Prolitika elmozdult publicba.
- Puncipöcöktető < off
- Hentai < off
- Military show < off

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Kiváló, teljesen jó így!




Hozzá kell tegyem el volt zárva, ha jön új ember nem is tud róla, aki meg régi és nem kér hozzáférést, de ha véletlen mégis van neki jogosultsága kurvára nem kell ráklikkelni, az hogy a léte zavar valakit... Nos, azt nem nagyon értem.
Amúgy ha a szabályozás révén nem fért bele az oldal mércéjébe, akkor meg miért születhetett meg?



igen, ezen megy a rugózás az utóbbi X (sok) kommentben :D



Amúgy ha a szabályozás révén nem fért bele az oldal mércéjébe, akkor meg miért születhetett meg?

Ez a kérdés kb. azzal együtt fogalmazódott meg még tavaly, hogy miért mehet ki minden ellenőrzés nélkül felszavazva a főoldalra - ezt párszor már sikerült is minőségien megtrollkodni.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Szerintem akit így zavart utólag és elkezdett ezen pörögni, mint a bógócsiga, az nézzen tükörbe... :D
A szabályozás miatt meg jó hogy szanálva lett, end of story.

Javaslat az oldallal kapcsolatban: ha nem akarunk kis közösség maradni (ez sem feltétlen rossz), akkor hirdetni kell magunkat, vagy szájról szájra terjeszteni az igét etc.



Van aki szeretné ezt csinálni, ellenőrizni, felügyelni, minősíteni? Mert ha csak magunknak csináljuk és nem törekszünk világuralomra, akkor akár fel is lehet szavazni/trollkodni a főoldalra dolgokat, hiszen csak magunk vagyunk.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!