Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Abból, hogy Swoder indítványozta, hogy azok a topikok is menjenek be a Pandorába, amik vagy határesetet képeznek, vagy néha túl is vannak egy bizonyos határon. Csak ebbe bele lett fonva az is, hogy a Pandora egyáltalán jó-e, ha van.

Psi, ha rám hallgatsz, bevágod a Supaplexet meg a 4chant a pandorába, a dulakh által törlésre javasolt topikokat törlöd, a többiről beszélgetni meg még ezek után is lehet. Vagy szólhat ez akár dulakhnak is, vagy akármelyik moderátornak, akinek van bejárása a Pandorába.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Támogatom!

Adom is hozzá az első képet!

rwurl=http://m.cdn.blog.hu/fr/friss/image/mindenes/shutterstock_151442603.jpg



A tisztánlátáshoz hozzátartozik, hogy technikailag már most sem lehet zárt közösségről beszélni, azaz már most mutatunk egy arcot kifelé magunkról, még akkor is, ha az nem egy átgondolt, megszerkesztett arc. Swoder szerintem ezért is indítványozta a 4chan és társai áthelyezését a rejtett szekcióba.

Igen, egy fokkal szalonképesebb jövő reményében tettem elsősorban a javaslatot, hogy a főoldal és a fórum egybeolvasztásának eredménye jobban tükrözze az oldal - szabályzatát követő - szellemiségét. Ugyanis az idő múlásával törvényszerű létszámcsökkenést csakis valamilyen fokú nyitással lehet kompenzálni.

Dulakh törlést és átmozgatást takaró javaslatát osztom. A véleményes topikok teológiai és egyéb vonulatai értékesek, de a témák egyszerűen annyira vonzák a bajt - és többek között ezért is kaptak külön szabálypontokat -, hogy a jövőre nézve a bemozgatásuk minimum indokolt. A Pandórán újonnan tett látogatásomat követően, a Prolitikába csak be-belapozgatva viszont elég ambivalensek az érzéseim, mert mégha nem is ugranak mindig egymás torkának az emberek, több menyílvánulás is a legjobb jóindulattal is csak casual rasszizmusnak címkézhető, ami egyrészt szabálysértő, másrészt, mint minden kirekesztő magatartás, ez is rendesen megoszthatja a közösséget. (A korábban tagltalt egyéb lecsapódásairól nem is beszélve.) Szóval én hosszú távon a Pandórára csak egy felszámolandó tényezőként tudok tekinteni.

@psishock:

Ugy gondolod hogy mivel meglatjak nalunk az ujkrumplink hogy van 4chan topikunk fedetlen csajos-pasis felsotesttel, es futva menekulnek tolunk? Szeretnel egyaltalan olyan emberrel beszelgetni aki ilyen szinten sem elfogado a masik erdeklodesikorevel? Hogyan reagalnanak esetleg mas nezetelteresekkel a felmerult kerdesekben a jovoben? "Ha nincs ez vagy ez (vagy ha epp ez vagy ez van) akkor hagyom itt az oldalt"?

slippery slope mintapéldája ez a fajta okfejtés

A borzalmas hírnév, vagy kiskorúakat felvonultató és egyéb mód ízléstelen tartalmak láttán "megfutamodó" felhasználók viselkedéséből semmilyen szemléletmódukat érintő következtetéséket nem lehet levonni. Másrészt az érveléseddel pont a szabálysértő tartalmon keresztüli kirekesztésről beszélsz, ami a szememben nagyságrendekkel jobban megvetendő bármilyen céges alakoskodásnál. Mivel ott a márkanév és a munkáját végző nyájas PR emberke eredendően nem "őszinteséget" kínál, és a kommunikátorok közti viszonyok sem egyenrangúságot feltételeznek. Ellenben az RW-vel, ahol a hobby oldalként tetszelgő fórum sorai között kirekesztő tartalmak és szemléletmódok bújnak meg: "szeretnél egyáltalán olyan emberrel beszélgetni, aki nem tartja elfogadhatónak a kiskorúak képeit csere-berélő témákat, erotikus környezetben, azok beleegyezése nélkül?"

Az erős megfogalmazásomat nem a személyed ellen szánom, hiszen a sajátos ízlésvilágoddal is kedvellek, de szerintem te is beláthatod, hogy a 4chan topikot "PG13-as rekeszizomként" való megélésével inkább a különvéleménnyel élők táborát erősíted.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Megtettem az említetteket.

Sors bona, nihil aliud.



Supaplex jó testű sportoló csajokról tartalmaz igényes ruhás fotókat/videókat. Nem igazán értem annak épp mi helye az elzárt szekcióban és miért nem volt jó kint. Ha teszem azt linkelek valahova egy model csajt (mondjuk PalvinBarbit), akkor az is elmozgatandó lesz?



Egy dologról elfeledkeztünk (duma szintjén is): a hentai-ról. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jaj.



A puncipöcöktető törölve lett?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Boz képe
Boz

Szóval probléma volt az, hogy pár ember hirtelen felindulásából létrejött Pandora pöcegödör, de azért most csak úgy bevágjuk oda x meg y topikot is, mert 2-3 ember úgy akarja?
Ez az egész egyre nevetségesebb.

Éljenek a videojátékok!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Dulakh javaslatának megfelelően jártunk el, tehát hiába keresed. (Technikailag nem vált véglegesen az enyészetté, de elzártam a széfbe.)

@Boz

Valahol jogos, de azért ez nemcsak hirtelen felindulás, már a megszületése előtt is beretvaélen táncolt, hogy legyen-e vagy se, most is. Ezeket Vajk akarta, de ő most offline, és kiutálhatjuk! Látni kell, hogy van vagy kéttucatnyi aktív fórumozó, tehát néhány ember szava már csak ezért is számít, pláne ha érvekkel alátámasztják az álláspontjukat. A hardcore pornó tényleg megkérdőjelezhető a zárt szekcióban is. Sok témánál megérthető, hogy egymással szeretnék a fórumtagok megvitatni, de pornólinkeknél ezt kevésbé érzem meggyőzőnek.

Nyilván mindenki leírhatja a véleményét, és meg lehet vitatni a kérdéskört, de gyakorlatilag néhány ember posztolt abba a topikba is, ha már ez a kiindulópont.

A Pandórába áthelyezett topikoknál is régi kérdés, hogy inkább ott lenne a helyük, ha már van erre külön szekció, most csak egy régóta esedékes profiltisztításról van szó.

Sors bona, nihil aliud.



Kérem vissza a pináimat!!!



Kérdés hogy a Pan Dórába mit lehet posztolni?
Fehérnemű katalógust azon kívülre meg Lidl pizsama akciókat?

Mellesleg fel vagyok háborodva.
Senkinek sem ártott semmi sem ami ott volt.
Aki meg csak azért kért jegyet oda hogy csak szörnyülködhessen és balhézhasson emiatt az szégyellje össze magát.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Én nem láttam sehol alátámasztva, hogy egy nyilvánosság, és a nem aberrált fórumozók elől is teljesen elzárt részen megkérdőjelezhető pl. a hardcore pornó (szerintem psi-t ne kérdezzük meg, valójában mi a hardcore pornó). Igazából tudomást sem kéne róla vennie annak, aki nem kíváncsi rá.
Az egy védhető vélemény (én is így gondolom), hogy ne lehessen pandorából kiszavalni, és akár a 4chan is jobb helyen van ott (nekem mindegy).
Nyilván az sem kérdés, hogy pandorában se legyen törvénysértő dolog, és témától függetlenül a házirendnek megfeleő viselkedést várunk el. (Speciel, ha van igény egymás gyalázására, én egy speakers corner topikot is megtűrnék, ahol még viselkedni sem kell.)
Eddig úgy tekintettem pandorára, mint amikor a suliban tanítás után lehetőségünk volt az osztálytermet használni társasozni, csereberélni, stb.. Az RW-nek megvan a technikai lehetősége játszóteret biztosítani az arra vágyóknak, ez miért fáj másoknak? Egyértelmű, hogy tanítás alatt nem illik kártyázni, de azon túl senkit nem zavar a tanulásban a dolog. Ilyen erővel összeröfföket se szervezzünk az oldalon, mert ott pl. a "háta mögött" beszélünk illetőkről? Sőt, még be is csűrök néha, ami nekem is ártalmas, nem hogy a kiskorú látogatók számára.

Zoo, most emiatt nehogy kifordítsd a fórumot, és tegyél publikba puncikat, töröld a többit, a híreket meg pandorába!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Zoo, most emiatt nehogy kifordítsd a fórumot, és tegyél publikba puncikat, töröld a többit, a híreket meg pandorába!

Ilyet én csak 100 hozzászólásonként teszek, ha több kolléga is kéri, de reggelig ez összehozható, hajrá!

Ilyen erővel összeröfföket se szervezzünk az oldalon, mert ott pl. a "háta mögött" beszélünk illetőkről? Sőt, még be is csűrök néha, ami nekem is ártalmas, nem hogy a kiskorú látogatók számára.

Sajnos (?) még egy összeröff sem csapott át hardcore pornóba :( De felírtam az igényt, hogy Bebaszcsiztam a Pandórába való: a címe túl erotikus, a tartalma pedig csak akkor fogadható el úriemberek között, ha a delikvens a kisujját eltartva nyomta le a feleseket (az utolsó párat opcionálisan már a garbója mögé).

Szerk.: Az a baj, hogy az egész pandórás jegykérés nem egy kőbevésett dolog, csak annak idehjén bevezették, és megy, ahogy megy. Elvileg nem reklámozzuk, de nem is titkos, és közben egy rakat őstag csak véletlenül hallott róla.

A CP-gyanús, személyiségi jogokat sértő tartalmak viszont legmegengedőbb esetben komolyabb szűrést igényelnek, és azokhoz már moderátori kapacitás kell. Ez persze nem feltétlen a HC pornó maga (tehát áll a 4Chanre és a Suplaplexre is), már inkább psishock képe indította el, de azért ebből a szempontból is nézni kell, hogy ki tudna ezzel foglalkozni. Azért ezt mindenképpen ésszel kéne tényleg.

A fórum arculata pedig a főoldaltól függetlenül is jó kérdést. (Lásd fentebb: mennyire nyilvános a Pandóra?)

Sors bona, nihil aliud.


Boz képe
Boz

Igaz, csak nekem ez kicsit wtf volt, mert bár annyira nem zavar, nem létszükségletem, de 4chan topic-ot többnyire mindig követtem, hátha akad valami érdekes benne és sose éreztem úgy, hogy a tartalma nem illene az oldalhoz és rejteni kéne. Pandora tartalma viszont már nem érdekel, nem is vagyok benne, ha olyan dolgok érdekelnének akkor arra van más hely az interneten.

Éljenek a videojátékok!



A cím szerint ráadásul még istenesen bebaszni sem lehet, csak bebaszcsizni...

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nézd, ha minden mást törlünk a Pandórából, akkor már kérhetsz jegyet, vagy unalmasazod a többit :)

Tény, a 4Chan már a HW-n is beretvaélen táncolt, Birdy többször is fellépett ellene, és nemtetszését fejezte ki. Itt lazábban kezeljük a dolgokat, de ki kéne alakítani már egy ésszerű keretet. Ha megtörténik egy lépés egy régóta belátott irányba, legalább meg lehet vitatni, ki lehet próbálni. Nyilván ha teljhatalmú és egyhangú véleménnyel rendelkező üzemeltetők működtetnék az oldalt, akkor ez kevésbé menne ad hoc alapon, mert kevésbé játszanának be az aktuális vélemények, lenne a diktátor(ok)nak egy víziója, és kész.

Szerk.: Személy szerint én sem tartom a közeljövő realitásának a kocsmából operabállá válást, arról sem vagyok meggyőződve, hogy ez a cél, de kezdetektől fogva elgondolkodtató, hogy mennyire érdemes mégis nyitni. Régi kritika volt már a HW-n is, és belülről is érezhető volt a belterjesség, ami egyfelől jó, másrészt némi frissesség nem árt, és segítheti is a fórum hosszú távon való működését, mert természetszerű, hogy morzsolódunk lefelé.

Így pedig tényleg egy releváns kérdés, hogy milyen szintű tartalmak lehetnek végső soron félig nyilvánosak. Ezt nem érdemes lesöpörni azzal, hogy akit nem érdekel, az ignorálja, és kész. (Én pont így tettem eddig.)

Sors bona, nihil aliud.



Na, akkor most az kell, hogy egy másik tárhelyen létrehozunk egy új oldalt, Hardwire néven, és ott csak poresz hírek lesznek a főoldalon (Big Dick már javában heggeszti a Fiatal Popsik 6 szereplőit - Újabb rókabőr vagy lesz megint pár jó bőr? /Kovi kiadja a Michelle Wild filmek digitálisan felújított verzióját ) a fórumban meg ilyenek:
- Harkórpornó
- Pornó holduvara
- Kézzel fogható, játékok
stb.)
Pornó oldal gémer/kocka szemszögből.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

És így máris lenne egy oldal, mely hajlandó reklámozni minket! Mi pedig őt nem. Csak félek tőle, hogy psishock átállna, és odafektetné be minden energiáját, sőt a Vajk is inkább ott pornózná - ó, Freud! szóval promózná - a könyvét.

Sors bona, nihil aliud.



Prolitika és pornó egyben: Készül az Egy turul háturul! :-) Vagy flmes rovat: In Diana Jones, Shaving Ryan's privates, Ben Huge...

On: én csak egy vagyok a sokból és annak se fontos, de szerintem jó a fórum ahogy van. Hogy a lyányok a pandórába száműzettek, ám legyen. A prolitika szerencsére eddig se nagyon mászott ki a topikjából, amikor érdekel ránézek amikor nem nem kell hallgatnom, király! (nem lehetne az életben is átmozgatni valami zárt helyre? :-) )
Még annyit hogy én bírom Psi mindenre nyitott, picit idealista személyiségét továbbá nagyra becsülöm a rengeteg munkáját az oldallal. Csak hogy ne csak az hangozzék el róla hogy pedofil ;-)



A Rewired ellentéte, a "Deriwer - Minden nap teliver! Bré felverő szétélvezés", benne elzárt "Remény HQ" :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Úgy érted, szar volt a hasonlatom.

Gondolom, az ellen majdnem senkinek sem lenne kifogása, ha Cartwright bérelne új tárhelyet, Vajk regisztrálná az antirewired.hu-t, psishock varázsolna rá egy semmiképp sem drupal alapú fórumot, monyopara meg meghirdetné a mi jut eszedbe topikban, hogy aki a házirend által tiltott témában akar nyálcserélni, az jöjjön oda.
Innen csak pár lépés a Pandóra.



Dehogy pedo, csak türelmetlen

ShowHide spoiler #

De most komolyan átmegyünk 5. osztályba ahol megbotránkozunk meztelen nők láttán?
Sőt még azt is megkockáztatom, hogy a mai ötödikesek ennél szaftosabban élik meg az életet.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



rwurl=http://i.imgur.com/Md2Y6rX.png
ok.

Latom mi a kivant csapasirany, de akkor a kettos mercet es a kepmutatast fejezzuk be itt.

Elfogadom hogy a dolgozni kivano emberek kozul tulnyomoreszt a SJW vonalon mozognak, de gondoljatok bele hogy egy olyan ember igenyeit veditek akit az eletben sohasem fogtok talalkozni, es kb magasbol tesz ra hogy mit gondoltok (egy random kitett csajkep), mellette a sajat forumtarsaitok igenyeit romboljatok le es veszitek full semmibe, akik itt elnek veletek es aktivan reszei a tarsasagnak, aktivan tamogatjak a forumot amin vagytok, es nyugisan elnek az eletuket.

Igen, tudom mi volt a HW-n es a 3 papa ertekrendjeven nem ertek egyet (btw lathattatok is mennyi igeny volt manapsag egy affele yet another gamer blog-ra, "omlottek" a friss tagok oda is, pedig ok meg professzionalisan is csinaltak, nem hobbibol). Aztan a papak elsosorban gyerekeknek csinaltak az oldalt, en nekem meg nem igazan hianyoznak a gyerekek, de az uj tagok sem, ha azzal jar hogy mindenrol amit szeretek le kell mondanom itt rola. Orultem hogy van vegre sajat oldalunk ahol nyugisan tehetunk azt amit szeretnenk, es mindenki bekesen el tud ferni, miutan meghalt a HW, es nem kell teljesen ertelmetlen szabalyozasokat kovetnunk, csak azert mert a papak gyenge SJW szive nem tudta elviselni/felfogni hogy masrol is lehet teljesen normalisan beszelni, anelkul hogy kitorne a 3. vilaghaboru a forumon es mindenki mindenkinek a torkara ugrik. Politikarol, vallasrol egy egyeb temakrol is mind mind nyugisan el tudunk beszelgetni eddig is, bizonyitottan. Aprobb osszezordulesek mindenhol akadtak, a rekeszizom topikban is ha mar ott vagyunk, de overall nagyon is siman vittunk eddig mindent.

Gaming/mozis hirek tipikusan hidegen hagynak (evek ota nem is jatszottam komolyabban, csak hebe hoba, es a perspektivaimat elnezve nem is fogok), de megepitettem a fooldalt is hogy aki azzal szeretne foglalkozni, nyugodtan tehesse, mellette orommel beszelgettem szamomra nagyon fontos kerdesekrol az RWs ismeroeimmel. Ideologiai, es technologiai kerdesekrol, mint politika, vallasossag, drm kerdesek, egyuttelesi kerdesek, stb stb. Es igen, egy szep noi testet is nagyobbra ertekelet mint egy adott videojatekot/mozifilmet sokszor.

Es most ti azt akarjatok mondani, hogy minden ami nekem es fele masik forumtarsainknak is fontos, azt kaszaljuk, illetve "zarjuk el" a kulvilag elol, hogy a friss tagok akik jonnenek azokkal meg veletlen se tudjak olyan temakrol beszelni amik szamomra fontosak, illetve szorakoztatoak, hanem csak a ti erdekeiteket erositsek (mivel be akarjatok zarni a topikok nagy reszet, nem fognak tudni ok sem hozzaferni ugye).

"Szabalyzatra" hivatkozas amikor az oldalugyekrol beszelunk azert komolytalan velemenyem szerint, mivel a szabalyzatot mi alkottuk azert hogy konnyebb legyen moderalni a topikokat a modoknak. Nem egy kobevesett valtoztathatatlan iranyelv, hanem kizarolag a modok munkajat hivatkozott megkonnyiteni, es mivel mi alkottuk meg es mi beszelunk az oldalugyekrol, ugyanugy teljesen flexibilis, nem kobevesett biblia.

That being said, amit az elejen is kezdtem emliten, kettos merce / kepmutas forumrekeszt (Pandora HQ-t) toroljuk akkor teljesen.

A porno teljesen meg tudom erteni hogy nem osszeegyesztetheto a SJW RW vilagkeppel, azaz hentai es a puncipocogteto igy siman kaszalhato. A politikat atdobom az agyturkaszba a vallasossag melle, es akar szemelyesen vallalm a moderaciot ra, ha valakinel (akar friss tagnal) elszalna a lec, ha mas mod nem akar foglalkozni vele, vagy olvasgatni azokat. Ha ugy erzitek vannak olyan kommentek benne amelyeket moderalni kell, moderaljatok nyugodtan. En is belenezek majd, foleg az elejen kell ritkitani keveset gondolom.

Supaplexet atdobom a Sport HQ topikba, vegsosoron teljesen odavalo es nem postolunk kulonosebb cuccokat oda, mint teniszezos embereket. Kb minthogy az egeszseges eletmodba sulyemelos kepeket, stb. A korhataros rekeszizom kb a 4chan (csak farok/punci is volt benne, igy szuletett kulon topik ra), de kaszalhato, meg tudunk lenni nelkule, alig porog. A 4chan tenyleg full szerencsetlen elnevezesu. Atnevezem "korhataros rekeszizom / szep noi testek"-re, ami vegsosoron a jelenlegi funkcioja is. A disznobb vicceket igy oda lehet szintugy gyujteni, hogy ne a rekeszizmot, vagy egyeb helyeket fertozzek igy, mivel nincs kinevezett topikuk ra az embereknek. Es visszadobom az altalanosba (jobb hely hijan egyelore). Akar szabalyzatba is bele tudjuk foglalni ha akarjatok, hogy a forumunkon nincs pornografia, csak egyetlen kinevezett topikban megengedett fedetlen felsotest, azaz enyhe erotika, es annyi. Ennyi bele kell ferjen a SJW RW kepbe is. Egyetlen fedetlen felsotestes / diszno vicces topik. Ennyi meg a hetkoznapi heti/napilapokban is megvan.

A Pandora HQ-t igy akkor likvidalom is. Ne kelljen mar sajat megepitett hazankban "elnyomottkent/megturtkent" forumoznunk, de masoknak is meg legyen a kiepitett (porno mentes) szocialis terulete a forum tovabbepitesere, szervezesere.

Swoder tesonak adok szamocat meg mod jogot, eddig is kifejezetten aktivan foglalkozott az ilyen olyan forumugyekkel. Bagoly tesonak szintugy egy szamocat, regebben is mindig mondta hogy csak normalisabb csapasirany hianyzik neki, addig vonakodik. Ha mas ker szamocat hogy Hiriroskodhatjon, jelezze csak nyugodtan szinten.

Fokuszalhatunk a gaming/mozis/geek cuccokra akkor a fooldalon/forumon, had lassuk tudunk es friss emberkeket keriteni igy es novekedni! :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ja, es a footert atirhatjuk akkor valami normalisra hogy (facebookos/twitteres) megosztasoknal ne hulye szoveg (se a poresz szo) toltodjon be, hanem valami altalanos RWs.

Valakinek valami par montatos terve?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



kitoroltem a linkelt pedosnak velt kepet is a (nehai) 4chanbol. Ha egyeb tema lenne benne, szoljatok es moderaljuk.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Igenis diktátor úr!

De azért az engedtessék már meg, hogy a kitüntetésekkel járó felelősségkörök elfogadásán elgondolkozzak. Főleg az érvek, erkölcsi normák személyes szeszélyek nevében történő félresöprés tükrében.



termesztesen. Nem kotelez semmi swoder teso, de ha moderacios, illetve egyeb kerdest latsz, legalabb konnyebben tudsz igy mozogni. Plusz tudnod kell ha te nem inditod me, tuti nem keveredik idaig, es elotte is csomoszor aktivan segitetted a szervezest, igy mindenkepp megerdemled a jogokat.

Amugy pont most dolgozunk a normak kialakitasaban es soportuk el a komplett porno arzenallunkat, azaz emeltuk a szintet.

A Pandora likvidalasa a kettos mercet torli szintugy el. Az vagyunk akik vagyunk, es amit bevallalunk hogy vagyunk, nem jatsszuk meg magunkat masok elott. Ha mar nyitni akarunk masok fele is, ez egy fontos lepes.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



kitoroltem a footerbol a suletlensegeket es a poreszt akkor, megosztasnal mar nem latszik igy. Ha megvan a parmondatos leiro szovegunk, akko tudjuk azzal updatelni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Megpróbálom elképzelni mondjuk a Eurogamert, milyen lenne, ha lenne egy napicsaj gyűjtő mélyedése valahol nem annyira hátul, amibe betévedve megtudnám, hogy kicsit hátrébb HC tartalom is van ám *wink-wink*, ha a megfelelő embernél jelzem a belépési szándékom... *nudge-nudge*
Hááát, nálam ez nem áll össze.

btw épp rácsekkeztem gyorsan, eurogamer tesónak is vannak csajos topikjai:

"Red headed females you admire" http://www.eurogamer.net/forum/thread/240723?start=240

De "PwnedByGirls.com (NSFW)" címmel egyik camwhore gamer streamer csaj hirdette magát, Omegle postok is voltak (tipikusan pron video chatra hasznaljak ugye a platformot), aztán "The many ways porn has lied to us", "Describe your sex face", stb.

Kulonbozo topikokban alkalmankkent ilyen ominuzus konverzaciokkal:
rwurl=http://i.imgur.com/LNgwXn0.png

Semmi HC pornnal amúgy nem találkoztam, legtobb laza erotikus kep max a csajos topikbol is.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!