Jelenlegi hely

James Wan lesz a következő Mortal Kombat film producere

Utolsó bejegyzés

James Wan lesz a következő Mortal Kombat film producere
Az utóbbi napokban több helyen is felbukkant pletykaként, hogy James Wan produceri felügyelete mellett készül a Mortal Kombat reboot. Az Insidious, a Conjuring és a két év múlva betoppanó Aquaman mozi rendezője jelenti: a hír igaz, és ha már így megkérdezték, a project jelenlegi állásáról is sztorizott egy kicsit.
 
 
Az IGN-nek adott nyilatkozatában Wan elárulta, hogy a film jelenleg előkészítési fázisban van, és egy jó ideig még ott is marad. Ennek oka meglehetősen prózai: a játékhoz méltó adaptáció érdekében semmit sem akarnak elrontani és elsietni. A szakember gyerekkora óta szereti a szériát - a maguk helyén kezelve még a filmeket is -, az egyik újságírói kérdésre adott válasza alapján pedig a Mortal Kombat lényegével sem áll hadilábon:

"Imádom a karaktereket, szerintem nagyon színes fickók. A Mortal Kombat remek variációja a Sárkány közbelépnek, tulajdonképpen annak a filmnek a videojátékos, fantasy verziójáról van szó. A készítőknek baromi érdekes karaktereket sikerült kitalálniuk hozzá, a világa pedig igazán frankó: egy nagyon mítikus, hatalmas világ a miénk mellett, egy másik dimenzióban. Szerintem remek móka ezzel eljátszadozni, szóval ezt is csináljuk."

Remélhetőleg a "játszadozás" eredménye feledteti majd velünk a Mortal Kombat 2: Annihilation című förtelmet. Néhány év múlva meglátjuk, addig is sok sikert, Mr. Wan!
Szerkesztette: Doom - 2016 aug 12


legyen benne sok scorpion meg csöcs

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nekem már annyi elég lenne, ha az első filmhez hasonlót állítanának össze. :D



nagi írta: Nekem már annyi elég lenne, ha az első filmhez hasonlót állítanának össze. :D

+10

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!