Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


A veres szeklet is csak szeklet.



Találó! :D



:D

"okey-dokey!"



Olyan szép, hogy hiába tudni előre, hogy fos lesz az aktuál szuperhős film, a fórum fele előre nagykanállal zabálja, és premieren nézi.

Megérdemlitek.

Az egészet :DD

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ha érdekel egy film bizonyos dolgok miatt azért nem fogom kihagyni, mert xy azt mondja hogy nem jó. Attól még érdekel. Én reméltem, hogy jó lesz, mert ebből az anyagból könnyű lehetett volna kurva jó filmet csinálni. Ha a Ghostbusters érdekelt volna akkor megnéztem volna pl azt is annak ellenére, hogy milyen review-k voltak róla. Plusz ott van a tény is, hogy van aki szeret moziban nézni dolgokat nem pedig otthon, shocking tudom, de hidd el létezik ilyen is ám. :D

Persze te is meg fogod nézni ugyanúgy ha kijött torrenten aztán majd te is megmondod jól a véleményed, hogy mekkora fos aztán nagy büszkén mondhatod, hogy te legalább nem adtál érte pénzt!



Azert azt hozza kell tenni, hogy en mint kepregeny rajongo nem is vagytam masra mint eselyt adni a DC -nek. Mert eddig folyamatosan elbasztak a superman tolassal, en tenyleg remeltem, hogy majd most.
Hat qrvara nem

"okey-dokey!"



a Ghostbusters érdekelt volna akkor megnéztem volna pl azt is annak ellenére, hogy milyen review-k voltak róla

Magyarul csak olyan filmet nézel, amiről negatív rivjúk voltak? (GB-ről pont nem, ugye :DD)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



amúgy ki milyen filmet látott a héten? 3:-)



LESZAROM, ENGEM AZ ÉRDEKEL, KI, MILYEN KRITIKA ALAPJÁN NEM NÉZETT FILMET A HÉTEN.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Az ilyen középfos - vagy rosszabb szuperhős filmek otthon nézésével ott álltam le, mikor az Avengersen a harmada után bealudtunk. Pl a csodás Batman + Supermanust sem láttam, pedig ugye megtehetném ingyen is ;)
Ha egy filmről amúgy kategórikusan mondják, hogy szar, ott már el kell ismerni a kritikátlan fanboyságot, ha mindenképpen így is beül rá az alany. Lásd én pl a terminátor filmekkel. Tudom, hogy xar lesz, de nem tehetem meg, hogy ne nézzem meg. Szerencsére T film csak szökő évente van, míg szuperhős filmek ugye...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Tudom, hogy xar lesz, de nem tehetem meg, hogy ne nézzem meg.

Wut? Swarci duplacsövűt szegez a fejednek, vagy mi a fene? :D



Így programoztak.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sőt az is elég, ha valaki Marvel-fanboy, de a premieren akar röhögni a konkurencián.

Egyébként ez olyan, hogy ha valami téma érdekel, és aktuális fejlemény van, akkor próbálod követni. Legyen az egy nagy port kavart, de megkérdőjelezhető szakmai tanulmány vagy popcornfilm. Kinek/mikor mi.

Sors bona, nihil aliud.



The Iron Giant
Valami oknál fogva, most hétvégén újra leadták egy alkalommal itt a moziban ami kurva jó, mert így végre megnéztem. :D Baromi jó rajzfilm, tényleg csak ajánlani lehet. Ha van még olyan ember akinek eddig kimaradt, mindenképp érdemes rá sort keríteni. Elég szomorú, hogy rajtam kívül senkit nem érdekelt úgyhogy a Birdman után ez a második film amit tök egyedül néztem. :(



Nem akar szólni valaki a DC-nek, hogy ugyan már, az animációs részleg íróit hívják már át a filmesekhez, mert már azzal is előrébb lépnének?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



The Secret Life of Pets

Teljesen átlagos és kimért animációs film. Nincsenek nagyon kiemelkedően jó pillanatai de cserébe semmilyen fárasztó vagy akár béna sincs benne. Egyszer meg lehet nézni de ezt bőven elég úgy ha az ember elkapja a tvben mondjuk.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az ugye megvan, hogy mi a DC 'animációs' részlege?

Szóval nem véletlenül jók az animációk, míg a mozi filmeket és sorozatokat a Hálivúdi szakik teszik tönkre következetesen. (Akik tönkre tennék az animációs banda munkáját is, ugyan úgy.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Star Trek Beyond

Ez kurva jó volt, na persze nem tudom, hogy a fanokon kívül másoknak mennyire fog jól esni. Egy biztos: a reboot óta ez az első "tényleg" Star Trek-film, és ezt baromi kellemes volt látni. Abrams munkái is frankók voltak nyilván (én az Into Darknesst sem utáltam, sőt), de itt most előkerült az ismerős történetszövés, vele meg a Star Trek szív.

Mellesleg az hogy lehet, hogy ez pont a Fast & Furious filmek rendezőjének jött össze?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



SQ

Ahogy ez kezdodik! Te jo eg. Ha olyan maradt volna a film, kimegyek a terembol. Mindig fenntartasokkal kezelem az ILYEN hireket, de tenyleg arrol lehetett szo, hogy ujravagta a filmet a trailert keszito csapat. Amikor a hatodik percben felcsendult a hatodik zeneszam es meg mindig nem volt se fule, se farka a jelenetnek nem nevezheto, egymas utan pakolt kepsoroknak, na akkor mar tudtam, itt gond lesz.

Jojjenek inkabb csak a pozitivumok:
- nem untatott kulonosebben, lattam mar ennel rosszabbat is iden
- a karakter-design, pontosabban a megvalositasuk nagyon bejott, foleg Enchantress
- Margot Robbie es a segge
- Joker alig szerepel. Igen, ez pozitivum. 'szom akarta nezni azt a vergodest

"Szerencsere" akad, aki sokkal rosszabb szineszi teljesitmenyt mutatott be es mind kozul a legrosszabb az Viola Davis volt. Hanyingerkelto volt, amit muvelt. Na nem ugy, ahogy egy ilyen karakternek lennie kene. Nem azert utalod, mert gyulolnivalo es ezt jol adja vissza a szinesz. Egyszeruen csapnivalo, ertekelhetetlen a produktum. Pfujj!

Dory

Fenttartasokkal kezeltem. Pixar mar nem az igazi, kiegtek, folytatas mert $$$, stbstb. A trailer azt sejtette, hogy ez eroltetett lesz es faraszto, mert csak siman egyik problemabol a masikba esnek hoseink es.. ize.. ez igy is volt :D DE! Eszmeletlenul jol volt kivitelezve, nem volt agyzsibbaszto a dolog, sot!
Jok voltak a poenok (fokak!!), a hegyibeszedek, a karakterek (Ed O'Neill fantasztikus volt!), a film ritmusa. Szoval tok jol ossze volt ez rakva.

Tokeletesen megmutatja, hogy a fenti dolgok milyen fontosak, amikor arrol van szo, hogy mit vesz be a gyomrom es mit nem. A Secret Life of Pets c. szarhatar utan itt meg sem fordult a fejemben, hogy "naaa, azert ez mar sok, ezek megis csak allatok. Mit muvelnek a kov. jelenetben, betornek a Pentagonba?" Ez persze soha nem kene, hogy zavarjon, hiszen ez csak mese. De vagy be kell tartani bizonyos szabalyokat, vagy kapraztassanak el. Pixarnak az utobbi meg minding megy!



Zaxx írta: Mellesleg az hogy lehet, hogy ez pont a Fast & Furious filmek rendezőjének jött össze?

script is king

ibi amentia latet



Na ja, Peggnek sikerült egy igazán ütős szkriptet összehoznia, de ide azért kellett a kimagasló rendezés is. Annyira frankó volt látni, hogy lehet egy normális Star Trek filmet csinálni ilyen akciójelenetek közbetoldásával is, főleg úgy, hogy tavaly egymás után megnéztem az összeset meg egy szép adagot a TNG-ből is, és itt most valahogy visszakaptam ugyanazt a feelinget egy nagyon picit máshogyan.

Pl. az Into Darkness-szel is meg lehetett volna csinálni ugyanezt, de ott az utalások borzasztóan erőltetettek voltak sok helyen, itt meg olyan szépen, természetesen működött minden, a nosztalgiát meg tisztelgésnek éreztem random kikacsintáshalmaz helyett. Fasza volt, na, kérek még egyet ugyanezzel a stábbal. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Suicide Squad

Hopp, meglepődtem, ebből sztem cikk lesz a főoldalra.

Röviden: ha szereted a képregényeket (és itt most hangsúlyozottan a képregényekre gondolok, nem a karakterekre, hanem a "matériára"), akkor NÉZD MEG EZT A ROHADT FILMET! Fucking hell, ez kurva érdekes volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ST
A vegtelenbe es tovabb (vagy valami tok hasonlo)
Jopofa egyszer nezos. Nekem kicsit sok volt a Kamera rangatas, a tortenet fovonala szetcsuszott a szupertitkos szuperosi fegyvernel es nem kevesbe szupertitkos szuperosi Idris elbanal.

"okey-dokey!"



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Suicide Squad

Nos... Eléggé megosztó volt a vélemény a neten. Nagyon vártam a filmet és örültem annak, hogy talán végre egy szórakoztató filmet kapunk DCtől is. De ez?! MIAJÓBÜDÖSATYAÚRISTENVOLTEZ? Én megnéztem még a legótvarabb képregényhős filmeket is (Hello, Ghostrider!)... de ez... majdnem be is aludtam közben. Ezek a műkönnyek és nyáladzások kiverték a biztosítékot teljesen. Apám, aki nagy képregény film kedvelő (nulla képregényes és háttérinfóval) is megkérdezte a film végén, hogy mikor lesz a következő Marvel film... Egyetlen pozitívuma volt a filmnek: WILL SMITH. Isteni volt őt végre újra látni akcióhősként és nem depresszív apukának.

Értékelhetetlen moslék... Joker meg mióta imádja Harleyt?????? Nem úgy volt a képregényben/animációs sorozatban, hogy le se szarta Harley fejét? Sőt sokszor meg is akarta ölni? WTF?! Meg pimp lett belőle? Meg ki volt az a fickó a fagyasztóban? Meg egyik pillanatban a metróban van az ezredes a következőben meg a kiképzőbázison? Hogy mehetett át ez a szitán?

Meg is iszok egy korsó sört szerintem és megnézem The Dark Knight című filmet...

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ

Arról már nem is szólva, hogy egy feles mellett megbánja mindenki a bünét? DAFUQ?



A Harley-Joker kapcsolathoz olvasnivalónak:
rwurl=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8a/Mad_Love_cover.jpg

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ránézek, de elvileg Harleyt az animációs csapat találta ki nem?
Ez égett bele az emlékeimbe:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=km9_hkx0Fb0



A képregény ugyanez a történet, csak alaposabban, Paul Dini (akit Harley kitalálójaként szoktak emlegetni) és Bruce Timm csinálta azt is. (Szerk: Ja, és egyébként a képregény volt előbb.)

Ezen az oldalon mindig röhögnöm kell:
rwurl=http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2014/07/bats...
:D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



(Szerk: Ja, és egyébként a képregény volt előbb.)

Marmint ebbol a sztoribol vagy Harleybol? Mert Harley valoban az animated seriesben volt eloszor.


LY képe
LY
Donator

Na ez tök jó példa arra, hogy kontextus nélkül az ember csak értetlenül nézi hogy mit kéne ebben látni :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!