Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Tény, hogy egyszer meg lehet nézni, de minek? Mondom ezt úgy, hogy már láttam.



Ez a vak veterános?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem, ez az amikor fel kell kapcsolni a villanyt, mert a sötétben/félhomályban jön egy mumus.
Amire te gondolsz az a Dont breathe



Igen, ez pont az a film volt aminek minden lehetősége megvolt, hogy baromi jó legyen. A zene, rendezés, operatőri munka mind kiváló volt, még a szereplők is jól játszottak. Már csak egy épkézláb történet kellett volna hozzá, ami nem megy szembe önmagával 10 percenként, úgy hogy közben szarik rá, hogy egyáltalán mit akar elmondani...



Mert egy jo film? :D Baromi sok aprosag van ami sokat hozzatesz az elmenyhez ha az ember nem csak nez ki a fejebol film kozben.



Egyszer meg lehet nézni [az It Followst], de minek?

Mert nem a horror műfajának legismertebb toposzaiból építkezik?



Nekem nem jött be. Sokkal jobb volt pl Ez szerintem.



Tegnap újra néztem (15 év után?) az Eight Legged Freaks-et és ismét jól szórakoztam. Egy igazi családbarát horror :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



mudoKon írta: Lights Out

Egynek jó. Inkább ötletes, mint félelmetes és főleg jumpscare-ekkel operál, nem a nyomasztó hangulattal. A mellettem ülő 5 fős csajbrigád összefosta magát, rajtuk jókat röhögtem. :D

Ez ilyen Darkness Falls wannabe?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Víkend
6.5/10
Magyar film felhozatalban mindenképp nézhető, magyar/krimi kategóriában főleg.

Saul fia
7/10
Nem rossz, gyakorlatilag története is van a filmnek, amire nem számítottam.

Room
8.5/10
Én azt hittem, hogy valami totál művészfilmről van szó, de nem. Az alapfelállás sem az volt amire az első 15 perc alapján tippeltem.

ShowHide spoiler #

[/spoiler]

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



(Nem sikerült a spoiler a spoilerben)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Semmi szukseg nincs ra ugyhogy leginkabb sehova.



Jason Bourne
Minden idők legfeleslegesebb filmje. Néhány cool mozdulaton/képsoron kívül a világon semmi értelme nem volt leforgatni. Ezek mindegyike benne van a trailerekben, úgyhogy moziba már teljesen felesleges volt elmenni.
(mindezt úgy, hogy a Supremacy nálam nagyon közel van a tökéletes akciófilmhez, és az Ultimatumot is nagyon szeretem)

Respect is not given. It's taken.



Holden Caulfield írta: Minden idők legfeleslegesebb filmje.

Ezt elég kemény így rögtön a szellemirtós téma után ideírva látni.

ibi amentia latet



Azt még nem láttam, de nem hiszem, hogy ennél értelmetlenebb lenne a létezése. Sőt, kizártnak tartom, és ez nincs összefüggésben a minőséggel. A Jason Bourne valószínűleg jobb film egyébként, mint az új Szellemirtók, de attól még jóval kevesebb a létjogosultsága, ráadásul ez rányomja a bélyegét minden egyes percére. (főleg, ha előtte újrázza az ember az előzményeket)

Respect is not given. It's taken.



Olyasmi, itt is a sötétben tud csak mozgolódni a szörnyezett, de amúgy a Darkness Falls sokkal királyabb szerintem (mondjuk nálam a top horrorok között van)

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



A legjobb horror a Prince of Darkness !4



The Raid 2
Továbbra is masszív 5/7



A bunyók hibátlanok benne, bár a legutolsó már-már ásítozós, annyira el van túlozva/nyújtva.

Non serviam



Finding Dory
Pixar minőség. Az első azért jobb volt, de itt is voltak nagyon ütős poénok és a témája is meglepően komoly volt amiből nyilván egy 5-7 éves gyerek nem fog semmit felfogni, de az most mellékes, nekik marad attól független egy nagyon aranyos vicces mese. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz.

*A Piper kisfilm a film előtt meg simán a legjobb pixar short eddig.



Nyaralás alatt megnéztem pár filmet:

Hardcore Henry
Te jó ég, ez mekkora kalap szar volt. A techdemó jellege és a megvalósítás nem volt rossz, de ennyinek kellett volna maradnia: techdemónak. Mert sztori az nem volt, színészek se nagyon (főbossz: LOL), Sharlto Copley elripacskodta az egészet és ha van a youtubeon valami összeállítás a leglátványosabb jelenetekből, akkor azt talán megéri megnézni.

Keanu
Key & Peele fanok megnézhetik, mert a srácokat jó újra együtt látni a sorozat befejezte után. De az egész olyan, mintha egy ötperces szkeccset emeltek volna át másfél órába. Nézhető, néhol poénos, de ennyi.

Evolúció
Mindig csak részleteket láttam belőle, a teljes filmet sosem. Afféle guilty pleasure ez, mert nyilván nem egy korszakalkotó cuccról van szó, de szórakoztató. Volt egy jelenet, ahol majdnem megfulladtam a könnyeimben, úgy röhögtem. Jópofa.

The brothers grimsby
Ez hogy ment át a filmkészítés szűrőin? Mark Strong hogy vállalt el egy olyan filmet, ahol Sacha Baron Cohen kiszívja a heréjét, majd ketten egy elefánt méhében bújnak meg a genyák elől, miközben a tehenet épp gengbengeli egy csorda hím?! WTF?



Evolúció ideát lemegy legalább egyszer évente, zseniális :D



igen, örök klasszikus.
nálunk egy időben szállóige volt a"káká... káká... pukipukipuki tuji tuji tuji"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ááá, nálunk még most is így megy egymás keresése random kocsmákban



máj gád, itsz Dzsészön Born

ahogy máshol is írták, mikrózott kaja. ezeket már mind láttuk az eddigi filmekben, csak jobb változatban, a sztori azonban rémgyenge, Vincent Cassel totál B-múvi verőemberként viselkedik (Karl Urban hozzá képest shakespeari szintű karakter), az akciók egy kivételével semmi extrák, sőt, van egy, ami konkrétan Die Hard 5 szintű unalmú. DE. Tommy Lee Jones kurvavicces :D minden egyes snittben úgy néz ki, mint akinek fingja nincs, hogy hol van és csak bexanaxozva vigyorog és/vagy random módon ültet ki érzelemszerű dolgokat az arcára.



ibi amentia latet



Ez a sima GB reviewjukhoz meg a Terminatoros Scientist Man részhez képest határozottan gyenge és felesleges volt.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Valóban? Szerintem jól rávilágítottak arra, hogy a stúdió milyen jelentéktelenül parányi fújolóhalmazra alapozta is a szupermasszív sértettség-reklámkampányát, ami az első számú promóciós taktikává vált a megjelenés előtti és utáni hetekben, és persze minden "modern szellemiségű" média azonnal boldogan felkapta, felfújta és orrba-szájba tolta a nőgyűlölői demagógiát. Szidni se lehet ezt a szánalmas idióták által írt egynyári hígfost anélkül, hogy felmerülne a narratíva, hisz' manapság az Üzenet és a dekoráció fontosabb, mint a belbecs és a minőség.

Mehh, hagyjuk.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!