Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



témára visszatérve, ami ugyan kissé kuszább de független adott:

Az egyik lehetséges út hogy ugye nem moderálunk semmit, viszont ekkor jó esélyes "4chan pöcegödör" szintre esik vissza a fórum, ahol dettó mindenhol egymást anyázós vagy "lol fag" szintű hozzászólástömegen kell az illetőnek átvergődnie magát, mire a kívánt információhoz hozzájuthat. Plusz elindul ilyenkor egy olyan vonal is, aminél kérdésesebbnél kérdéses tartalmakat fogunk majd látni a hozzászólásokban potenciálisan, ha más nem akár legális szempontból is. Ez mind addig kóser lenne, amíg valamiféle közös levegőben létezne a fórum pl tor hálózattal elérve a darkneten, de nem így van. Egyes emberek személyes nevüket és munkájukat vállalják fel a törvény előtt is, és ha kakitornádó üti fel a fejüket, míg a többiek simán meghúzhatják bármikor magukat vagy eltűnnek valahol, a kérdéses emberek elő lesznek véve (és adott esetben büntetve is) mint felelősek. Ez az út az RW minden jelenlegi szempontjából lehetetlen.

Egy másik volt ugye hogy adott esetben kimozdítjuk egy külön kinevezett topikba a szenny hozzászólásokat, de azzal mint beszéltük is csomó plusz probléma lenne, mivel azon is filózni kellene hogy melyik hozzászólás látszódjon a közösben, mivel egy szintű kényesebb után már oda sem lenne jó fenntartani őket, és így állandóan azon menne a filózás hogy mi az ami belefért még volna, stb. Plusz ahogy említve lett, potenciális táptalaj lehet a további (kiragadt) flame-re is, és bizonyítottan akkor van több nyugodtság, ha ezek egymást ütlegelő (mellesleg amúgy RW szempontjából full értelmetlen) hozzászólás tengerek nem bontakozódnak ki. Egymás privát anyázására ott a privát csatorna, ki lehet osztani oldalakon keresztül ugye a másikat ha úgy érzik az adottak hogy erre lenne igényük. Összevéve még nagyobb moderóciós clusterfuck lenne talán belőle végül, pont a regiment friss felmerült kérdésnek hála. Ezt a fajta melót aztán meg különösen nem nehezíteni kell hanem egyszerűsíteni, eleve ez egy olyan munka amit senki nem szívesen csinál, hanem rendfenntartás érdekéből rákényszerül.

Ott lenne az az út is hogy mindent moderálunk csendben, de semmit nem jelzünk, ami tiszta lenne, de transzparencia problémát vet ugye fel, nem tiszta sor sok esetben az embereknek hogy mi történt és miért történt a moderálás.

A köztes megoldás a jelenlegi inputokból hogy legjárhatóbb út ha nem gumiszobázunk, nem is töröljük a moderációzást, viszont ha lépünk valamit, akkor fel legyen tüntetve leíróan (akár színes betűkkel), hogy minden másik felhasználó is tisztában legyen a miérttel, és a verdict-tel. Beleértve a rövidebb vagy hosszabb kizárásokat is, és minden hasonló lépést. Nyilván nem a legtranszparensebb megoldás, de ez eleve nem bináris kérdés, hanem spektrumost, és a fullos, mindent meghagyós úgy ahogy van oldalai láthatóan túl sok gubancot vetnének fel.

Az hogy az adott moderátori bejegyzés az adott moderált topikban legyen feltüntetve, vagy legyen ennek külön jegyzőkönyv topikja, részletkérdés, de technikailag megoldható mindkettő. Részemről talán előnyösebb ha az adott helyen van, mivel akkor jobban követhető az ok-okozat, az adott kontextussal, mintsem ha csak egy listában lenne téve. Több helyen vezetésből meg már lassan drágább lenne a leves mint a hús, a modiknak a végén minden lépésnél egy 15 oldalas applikációt kellene kitölteniük és küldeni Brüsszelve átvizsgálásra. :D

Hogy miért "higgyen" az adott illető a modiknak? Mivel a közönség legmegbízhatóbb és legobjektívebb embereiből valóak, akik egy csomót áldoznak a szabadidejükből esetenként a rendfenntartás érdekében, mindenféle kompenzáció nélkül. Egyikőjük sem azért van hogy cenzúrázzon, és figyelünk is erre hogy ne a szólásszabadság ellen forduljon a dolog, csak az esetenként kibuggyanó kakit vezesse vissza a pöcegödörbe. Ez szintúgy nem az elnyomásról vagy zsarnokosságról szól, továbbra is (mint eddig is) mindenki elmondhatja a véleményét mindenről, ha nem biztosítékot kiverő, kulturált keretek között teszi ezt.

Arra a kérdésre hogy alkalmasak e a modik vagy sem a melójukra: A legalkalmasabbak az RW felhasználói táborból. Kellően aktívak, felelősségteljesen próbálják tartani a rendet, amennyire objektíven lehet. A legérettebb embereink a fórumon. Hogy potenciálisan hibázhatnak néha? Lehet. Mindenki emberből van és senki nem "professzionális", se fizetett modi, hanem a megmaradt szabadidejéből áldozik erre. De abból dolgozunk amink van. Ki is beszélhetjük ha kérdés van, mint eddig is tettük (moderátorok is egymás döntéseit mérlegelve, vagy akár a többi felhasználóval is), azt is ha esetlegesen nem a leghelyesebb döntést hozta az adott esetben. Max megrágja az adott illető az inputot, és megy az élet tovább. Az esetek túlnyomó többségében kétségtelenül korrektül járnak el a modik és maximálisan segítik hogy ne kakikupac legyen az RW helyén.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Tehát itt te vagy a főnök?

Mert a másik esetben a hozzászólásod nagyobbik fele értelmezhetetlen.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Tehát itt te vagy a főnök?

Részben igen Grift tesó. Ha nem ölök hónapokat az életemből az RW fejlesztésére és fenntartására akkor sehol sem lennénk. Bármikor technikai gubanc volt és haldoklott az RW, esetenként éjszakákat voltam fenn és dolgoztam rajta hogy visszahozzam a rendszert és stabil állapotba tegyem. Célom nekem is hogy fennmaradjon az RW és a többiekével is megegyezik akik (folyamatos) munkájukkal elősegíteni próbálják ezt.

A helyzet az hogy az elméleti abszolút anarchia azért nem működik az esetünkben, mivel az igények nem csak abból állnak hogy kifejtsük őket és elvárásaink vannak, aztán varázslatosan megszületnek valahogy, hanem tenni is kell érte. Sokszor elég sokat. Esetemben kegyetlen sokat áldozok rá az életemből hogy kóser legyen a rendszer.

Strato, Zoo és a többiek is szintúgy emeltebb tiszteletet kapnak mivel csomó melót ölnek bele a rendszerünkbe. Lektorálnak, cikkeket írnak, próbálják objektíven fenntartani a rendet, mind mind a saját életük mellett áldoznak ránk. Vajk rendezte és fizette a domaint, Cartwright a nevét és a hátát adta a törvény előtt. Megígértük neki is hogy nem hagyjuk cserben és adott esetben kakiban. Egy csomó szervezés és munka volt (és van) is a gyakorlati fenntartásban, nem csak a levegőben létezünk.

Adott estben ha mindezek után a kész talajra felreggel egy friss felhasználó, és van 2 kommentje, akkor valószínűleg érted hogy miért nincs automatikusan pontosan megegyező tekintélye mint egy több éve önfeláldozóan rendszert fenntartó embereknek a fórumon.

A véleményedet szintúgy figyelembe vesszük mind a többiekével (akár a frissen reggeltekkel) együtt, de szerinted mit tudsz/tudtál érdemi munkát belefektetni az RW működésébe? A kritikán felül.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Nem mintha én számítanék, de sztem is így a jó.



Egyrészt, már átbeszéltük, hogy nem vagyok a tesód. Semmilyen értelemben. Tudom, távoli kezdés, de jobb ezt tisztázni.

Másrészt a háttérsztorid sem érdekel, ahogy az sem, hogy kinek veszik figyelembe a véleményét, elvégre bárkiét figyelembe lehet venni. De nem ez volt a kérdés.

Engem kizárólag az érdekel, hogy KI A FASZOM DÖNT, kié a végső hatalom ezen lényeges kérdésekben. Persze utána jöhetnek a bonyolultabb kérdések is, ha ezt sikerült tisztázni.

De amíg erre nincs egyszerű és közérthető válaszotok (meg leginkább semmilyen), illetve bárki elkenheti és kibújhat bármi alól, igazán kár azzal próbálkozni, hogy mást szabályozzatok. Magatokat sem tudjátok, az elmélkedéseitek és elképzeléseitek innentől meg elég nevetségesek - elvégre nem most kell újra feltalálni a fórumozást.
Meg hát nem is tudom ki képviseli a hivatalos álláspontot a felsorolt nevekből és modokból, akik talán nem is azok, vagy kitudja - nehéz ezt tisztán látni. Melyikőtök szava az igazabb, melyik a betartandóbb, hogy is kell elképzelni ezt a nagyon bonyolult rendszert, ahol egymást meg még 20 embert képtelenek vagytok az erőforrások birtokában kezelni?
Mi a fasz lenne itt, ha netán egyszer erre járna még pár száz ember? Ne adj isten ezer? (Amiről közben lelkesen álmodoztok meg próbáljátok elérni, mintha egy közös imádkozás lenne, hogy legyen végre sáskajárás.)

Továbbá most, hogy így belementél, adódik egy csomó más lényeges kérdés. Hogyha mondjuk ki kell baszni innen a Cartwritgh-ot, mert kiderül, hogy borsóval eszi a levest, akkor mi van?
Vagy akkor őt lényegében nem lehet kibaszni, meg moderálni se szerencsés?
Ha netán a Strato holnap kifordítja az alsógatyáját és olyan véres szájú troll lesz, amilyet még nem látott a világ, akkor mi van?
Hova tűnt Damon Hill? (Mert gecire csendben maradt hirtelen és erős a gyanúm, hogy nem önerőből.)
...és ha most én veszek egy bannert százezerért a főoldalon, akkor lehetek dupla tesó?

Szóval elsőre tisztázzuk kérlek:
- ki mit birtokol
- ki miért felel
- ki szavatolja az én adataim biztonságát

Remélem világos, hogy ezek a beugró kérdések: ennek kéne szerepelnie az impresszumban. Hogy csak egyetlen apró hiányosságot említsek. Amíg erre nincs válasz, a többire kár válaszolni.

Valójában a ti az egymásnak tett vállalásaitokat sem tudjátok szavatolni, hiszen részben nem is rajtatok múlik - részben ti se tudjátok kin is múlik. Jogilag sem tisztázható igazán, mert minden valaki más nevén van. Sztorizgathatsz itt feszt hőskölteményeket, amit majd sok év múlva biztos belerakhatsz a visszaemlékezős videóba, hogy ő hozta a kalapácsot, ő meg fogta a szögeket - csak ahhoz fel is kéne építeni valamit, hogy legyen miről sztorizni.

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Én nem tudom mikor vállik világossá, hogy kivel vannak itt alapvető gondok, de mindegy... Buta vagyok.



Ezt most olvasd át és gondold át, mert gecire leoltottad saját magad egyes szám első személyben.
(Rosszul feltett kérdésre adott válasz, ami vallomás és indoklás egyben. Mint egy rossz poén.)

Egyébként egy újabb teljesen szükségtelen és offtopic 'poén', amivel engem akarsz piszkálni (meg ugye még szar is). Generálja a feszültséget, tereli a témát, de meggyőződésed, hogy kellett ide. (Az előző semmit mondó hozzászólásod mellé.)

...egyébként mi a faszt gondol bárki, minek írom én ezt mind le?
Mert gecire élvezem elmagyarázni az alapokat átlag hülyéknek, akik gecire rátermetnek és okosnak képzelik magukat, miközben láthatóan fingjuk sincs?

Sajnálatos, hogy nem világos, hogy egy jobb fórumot szeretnék - számodra is.

Ahogy egy jobb országot, meg egy jobb bolygót.
Ennek a sok milliárd agyhalott fasznak, akik nagyrészt kurvára méltatlanok rá, hogy megvédjék a kibaszott jogaikat.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Hát szeretném akkor felkérni a közösséget, hogy megannyi szubjektív vélemény szerint ki generál feszültséget úgy kb mindenhol. Aztán meghajlok a közvélemény előtt és elsomfordálok.



A főnök én vagyok, ha valami szájonbaszott problémád van, nekem panaszkodj.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem ki, hanem mi. A hülyeség, a felkészületlenség, az alkalmatlanság, meg hogy egész életedben azt hallgattad, hogy te vagy a legszebb és legokosabb. Ez okozza a legtöbb feszültséget bajnok. Benned, meg a többiekben is, mert nekik is pont ugyan ezt mondták.

Meg a Bagoly. De ő körbe tudja forgatni a fejét.

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Tno képe
Tno

Még egy ilyen, és annyira gecire offtopic leszek, hogy öröm lesz nézni.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



hát jó, folytasd... nem mondom, hogy nem idegesít ez a folyamatos 'mindenki hülye' hozzáállásod az emberekhez (nyilván ezért is szóltam bele), de azért annyira nem zavar, hogy kutyába menjek le emiatt.

Szerintem gáz, hogy ezt az állandó tldr idiótázást eltűri a közösség, és most nem térnék ki arra, hogy kinek mennyi esze van (vagy ki mennyi észt vall magának), mert az nem ide tartozik. De állandóan ezen lovagolni, meg ezzel a stílussal kommunikálni nem túl emberi.



Egyrészt, már átbeszéltük, hogy nem vagyok a tesód. Semmilyen értelemben. Tudom, távoli kezdés, de jobb ezt tisztázni.

fair enough, Grift elvtárs.

Engem kizárólag az érdekel, hogy KI A FASZOM DÖNT, kié a végső hatalom ezen lényeges kérdésekben....

Bagoly tesó.

Mellette ha 1-2 ember megy az összes többi ellen, és bolygassa fel mindenki más nyugalmát, akkor az nem fog sehova sem vezetni. Ha több tucat ember igényel valami érdemlegeset, akkor megpróbálunk kialakítani valamit és lépéseket tenni abba az irányba, (technikai) lehetőségeink szerint. Gondlom tapasztaltad hogy létezik webdrót/bugjelentéses/kívánalmas topik, ahol pont a közérdeki/technikai kérdéseket beszéljük meg, és próbálunk megoldásokat keresni rá, ha tudunk.

Tetszik nem tetszik az RW ilyen amilyen. Nem brutálisan stabil alapokon kidolgozott, nincsenek fizetett emberei, nem teljesen átgondoltan szervezett módon működik, hanem így ahogy. De legalább van, és ezt az emberek belefektetett önfeláldozó hozzáállásuknak köszönhetjük elsősorban, már ha azt nézzük honnan indultunk, egy semmiből kb.

Elsősorban nem is a pénzről szól a dolog, mivel nincs benne (bannereket meg lefizetést kár is ezért említeni), hanem a belefektetett munkáról. Ha pl a 400+ hozzászólásos vezetett kívánalmakból leprogramozod az embereknek már csak a negyedét is, a levegőben leszel a kezekkel felnyomva a tömegek által. Én is egyikük leszek alattad az ujjongóknak. :)

"Mi van ha valaki rogue-gá válik vagy elmegy a szervező gárdából?"

Az hogy valaki az érzelmileg/értelmileg stabil állapotból átesik csak úgy fullos krézibe, nem egy olyan kérdés amire építenünk kellene jelen esetben. Potenciális ugyan lehetséges, de semennyire sem valószínű. Az admin jogosok (LtB tesó és én) kvázi egy gombal is törölhetnék a rendszert ha úgy akarnák, de nem fogják. Nyilván nekik van a legnagyobb belenyúlási erejük a rendszerbe, de egyben ők a legérettebbek is a melóra, a legnagyobb felelősséggel felruházva hogy egyben tartsák azt.

Ha valaki megunja és lelép a szervezőgárdából? hatalmas érvágás lenne a rendszernek. Funkciójától függően döntően határozhatja meg az RW további sorsát. Minél kevesebben foglalkoznak vele, annál jobban szopik mindenki más is aki csak használná és élvezné a rendszert.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Jöttél és mentél, a megértés vagy az érdemi hozzászólás teljes hiányában, de közben meg vagy róla győződve, hogy én vagyok kártékony, én csinálom a feszültséget és én vagyok minden gond oka.

Annyira jók ezek az ismétlődő afférok, amikor belőletek lesz tök átlagos és valódi buta kis troll, amit egyszerűen észre se vesztek, mert annyira meg akarjátok mondani a másiknak, hogy szerintetek ő egy troll*!
(*Persze ez a troll esetünkben nem egy valódi trollt jelent, csak egy olyan embert, akinek a véleménye nagyon nem tetszik és nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, leginkább felfogni sem. De elfogadni sem akarod, meg érveid sincsenek, tehát ő troll. Te meg, aki jöttél 4 felelseges hozzászólásban trollkodni. Te meg csak egy átlagos járókelő vagy, aki jogos felháborodásának ad hangot és kikéred magadnak, hogy TE troll lennél. Még ha szó szerint csak is azt csinálod, akkor is.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Még nagyobb képzavar, hiszen garantáltan nem vagyunk elvtársak.

A Bagoly neve meg kimaradt az előző hosszú hozzászólásodból, amiben arra válaszoltál, hogy ki mindenki valaki itt. Most meg ő lett az, így hirtelen. Vérprofi meglepetés! (Szerintem nem csak nekem.)

Szóval ez így sajnos tökre komolyan vehetetlen, akármennyi szart lapátoltok köré. Ettől csak egyre többen lesztek szarosak.
De mivel tisztáztuk, hogy van főnök, meg hogy én nem tettem érte semmit, lényegében részemről rendben vagyunk. Sokkal egyszerűbb lett volna egyből az elején közölni, hogy ez NEM egy közösségi kérdés, hanem csak a közösség érdekeibe való beleszarás mértéke.

Úgy mindenki érti, mitől ilyen büdös és nincs miről beszélgetni.

De akkor már megint ugyan ott vagyunk, hogy még a kommunikáció is szar. Ezek a fránya civilizációs alapok, mindig útban vannak.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Itt viszont te látod rosszul a dolgot.
Senkinek semmi baja nincs a véleményeddel. Néha még sikerül értelmes dolgokat is írnod.
Sokkal inkább az orbitális, tahó stílusoddal van baja kb mindenkinek. Ha ezt sikerülne felfognod akkor nem lenne itt semmi gond.

Gondolom kisvártatva jön is egy válasz a fent nevezett stílusban, csak, hogy bebizonyítsd, hogy igazam van.



DIREKT nem ugatok közbe, mert akármilyen alpári, bicsaknyitogató tahó stílusban csinálja, tökéletesen igaza van. Amikor elkezdtük, mondtam: legyen üzemeltetőnk\tulajdonosunk, legyen FELELŐS FŐSZERKESZTŐNK, aki felel a FŐOLDALRA felkerülő tartalmakért, nézzen ki úgy az egész, hogy aztán ez a FŐSZERKESZTŐ eldönti, kik lehetnek moderátorok, és ha valami balul sül el, a főszerkesztőt lehet számon kérni - bár hozzá teszem, nem feltétlenül az olvasóknak, hanem abban az esetben, hogyha psi rögeszméje valóra válna, és hirtelen Grifter elkezdene gyerekpornót nyomni, nyílna "én szeretek állattal" topik - nyitok is mindjárt, elvégre bagoly volnék, értek hozzá. Ehhez olyan embert kellene találni a gárdából, aki rendelkezik szerkesztői tapasztalatokkal, vett már oldal építésében részt, és nem sunyul össze abban a pillanatban, ahogy EGY OLVASÓ felháborodottan baszogatni kezdi valamiért. Aki összefogja a - HOBBI -hírírókat, és valami tematika szerint megpróbálja őket bíztatni. Aki - a Google - statisztikák alapján, saját @rewiredes címmel rendelkezik, és mondjuk kunyizhat akár tesztpéldányt is. És ha ez - tulaj, felelős főszerkesztő, híríró és moderátorgárda - megvan, EZ UTÁN LEHET elkezdeni tervezni.

Tudom, hogy erre psi alapból jönne valami hippi szöveggel, szóval szerintem az sem hülyeség, ha akár szavazásos úton kerül ki a főszerkesztő, afféle kvázi demokráciában, így a káposzta is megmarad, és a kecske is megsül.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



(Azért kerültem oda, mint főnök, mert két hozzászólással az előtt közöltem, hogy én vagyok a főnök - ne legyél már hülye :D)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Kár tagadni!

Egyébként nem tudom minek és miről beszélgessek olyan emberekkel, akiknél bármelyik pillanatban kérdéses lehet, hogy most éppen valós információkkal látják el a felhasználót, vagy hülyének nézik és dezinformálják, miközben a vakvilágba beszélnek.
Ha választani kell, hogy te vagy a főnök, vagy nincs egyetlen értelmes főnök sem ... akkor inkább legyél te.

Nem maradt olyan általam ismert felelős egyén, aki hozzám szólna (a témában) és szavahihető lenne.

Előbb csak Vajk (de csak finoman), majd Strato (de az már búcsújáték volt), most pedig psy is eljátssza (simán telibe), hogy egymásnak homlok egyenest ellentétes kijelentéseket tesznek egymás után, mert szerintük ez vicces.
Szerintem meg mindent elárul arról, mennyire vehető komolyan az oldal: egyszer vki rád mutat és le lesz vágva a faszod.
Hogy nem te voltál? Dehát csak viccből Bagoly, nézd, a golyóid is megvannak, ide félre raktuk őket! Hát nem vicces? Csak poénból mondtuk, hogy te vagy a főnök, érted, haha!

Minden hülye(!) azt hiszi, hogy ez vicces - amíg nem az övé a két golyó.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Szerintem ezt a részét te teljesen rosszul veszed le - a kérdéseiddel, no meg a stílusoddal frankón zavarba hoztad a "felső tízezret", és most kicsit próbálják kiengedni a gőzt a hülyüléssel. Utána jön majd a gondolkodás.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Látod, mondom: többet tudsz és érthetőbben adod elő, mint ők együtt = főnök.

VOTE HUHOGÓ

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Én már el is gondolkodtam és rájöttem, hogy Grifter for prezident, mert mindig igazat szól és megmondja a frankó nérót. Szarom le, hogy hülyének néz és lekezel mindenkit, de legalább kitartó és gondolkodásra ösztökél önzetlenül.
Csapatépítő tréningen is van, aki szerint jó poén részegen a heréjét rátenni az alvó kollégája homlokára és fotózkodni :D. Emberileg elég nulla szerintem, de attól még persze lehet okos és jó mérnök, akinek adnék a véleményére sok téren.
Ha erre van igény, akkor nekem mindegy, csak hosszú távon zavar a stílus és hangot adok neki. Ahogy Bandido is megmondta, nem a dolgok meglátásával van a gond, vannak jó érvek (bár sokszor a vitákban előjön a klasszikus szalmabáb érvelés, de mind1), de a stílus igenis kihúzza a gyufát sok embernél. Miért nem lehet ezt elfogadni és normális módon tudomásul venni és egy kicsit nem leszarni?



Most akkor rájöttél, vagy van még kérdésed?
Fontos lehet még, hogy mivel a kérdést senkihez sem intézed, kitől vársz választ: tőlem, vagy bárki mástól is megteszi?

Szerintem a Bagoly válaszolhat bárki helyett, mint főnök. De én mindenképpen felhatalmazom rá, hogy mostantól veled tárgyalhat az engem érintő kérdéseid tisztázásában - persze privát.

Ami engem érdekelne: milyen érzés, amikor nálad is gyökerebb multis munkatársakkal próbálnak egy csapattá formálni?

Én a nagyon frusztrálóra tippelnék.
Lehet ezért nem lettem soha semmilyen multinál leginkább semmi. Érdekes mennyire hasonlít ez ahhoz, hogy miért nem lettem katona sem. Ott is komoly hiányosságokat éreztem a közösség minőségének és az engem dirigálni kívánóknak az általános színvonalával kapcsolatban. (Nekem még kötelező lett volna.)

De ha akarod, beszélgethetünk még róla, a lényeg, hogy kiengedd! Borzasztó lehet egy zacsival a homlokodon ébredni, tökre adom. Vagyis...
Bocs.
Szóval teljesen megértem, a hideg ráz ki a lehetőségtől is!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Nem én voltam szerencsére :D
Meg tudom választani a saját baráti körömet normálisan, de azért csak kiragadtad a 'lényeget'


Tno képe
Tno

Én inkább a darkwebre szavaznék.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ezek mind tök jó gondolatok, csak nem a RW-hez. Felelős főszerkesztő? Itt? Hagyjál már! Az egész egy hobbi projekt "users for users" alapon. Itt sosem lesz annál nagyobb rendezettség, mint ami az elmúlt évben volt, pont azért, mert senkinek nincs ideje és idege felvállalni és végigvinni egy összefogó szerepet. Igazából szerintem az a csoda, hogy önszervező, nonprofit jelleggel oda eljutottunk, ahova. Ettől még persze bilinek tűnik, ha kerti tavakkal vetjük össze. Ebből ennyit lehet összehozni, de ez legalább tök saját, még ha néha viharos is. Kár is ide komolyabb moderáció, meg átgondoltabb szabályok.
Lehet álmodozni persze, csak az egy teljesen más történet, amiben felelős szerkesztő van. A mi malacperselyekből és önkéntes munkából összerakott alapunkra az nem építhető fel. Ha még lenne is itt olyan tapasztalatú ember, aki alkalmas lenne rá, az ő helyében én legalább kétszer meggondolnám.
Szavazunk meg valakit? Ugyan már, az mivel lenne jobb?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Szavazunk meg valakit? Ugyan már, az mivel lenne jobb?

pont azért sem működő az a szitu, mivel ha pár hónap után úgy dönt mégsem akarja a főkolompos szerkesztő vezetni a káoszt, mivel jobb dolga is van annál, akkor megint ott vagyunk hogy sehol. Vagy meg jobb megszavazod az illetot, de eleve nem akart semmifele ilyen felelosseget magara. :D

A jelenlegi "aki amiben tud segít" verzsn nekünk a legjárhatóbb út. Mivel minden önkéntes alapon működik eleve, senkit nem tudsz kényszeríteni hogy dolgozzon. Ezzel is épültünk fel, ezzel is működtünk eddig is. Cikkírás is gördülékenyebben megy a jelenlegi önkéntes módjával, ha nincs egy főnök akinek folyamatosan be kell számolnod a melóddal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



A köztes megoldás a jelenlegi inputokból hogy legjárhatóbb út ha nem gumiszobázunk, nem is töröljük a moderációzást, viszont ha lépünk valamit, akkor fel legyen tüntetve leíróan [az adott moderált topikban]

Tehát ha egy filmes beszélgetás kapcsán egymás torkának ugranak páran, akkor a sértegető hozzászólások nem kerülnének törlésre, hanem a [filmes] topikban kapnának egy sárgabetűs ejnye-bejnyét? Vagy a törlést követné a moderátori üzenet?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!