Jelenlegi hely

Star Wars - Thrawn admirális visszatért!

Utolsó bejegyzés

Star Wars - Thrawn admirális visszatért!
Múlt héten zajlott egy kisebb Star Wars-os népünnepély, melynek keretében nem mutatták be az átlag halandóknak a várva-várt, új Rogue One trailert. Helyette kiadtak egy kulisszák mögött videót, mely ugyan pofás, de egy bantha jól seggbeharaphatná őket ezért.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=HUb_zpdyDpU

Viszont a meglepően (felnőttek által is) nézhető, Rebels című animációs sorozat harmadik évadához is kerítettek előzetest, melyben ráadásul egy régi, Extended Universe karaktert, Thrawn admirálist is újrakanonizálják. Timothy Zahn regényeiben tűnt fel annó, és bár a könyvek eléggé megkoptak az idő múlásával, maga a karakter sokak számára maradt emlékezetes, kedvelt szereplője a SW univerzumnak. Ezúttal már az eredeti trilógia előtt feltűnik a sorozatnak hála, de fog kapni egy új, ismét csak Zahn által írt regényt is.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=xmXp802sFgQ

Ezt meg a cikk végére beszúrom, biztos fel fogja dobni sokak napját :)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=XkAPmPDb_Ss
Szerkesztette: Strato - 2016 aug 13


Illetve kaptunk még egy plakátot is.
rwurl=http://i.imgur.com/zy1p5hx.jpg

Aki bővebben kíváncsi a hétvége eseményeire, az itt lesheti meg őket.
https://www.youtube.com/user/starwars/videos

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Lucast megteremté az EU-t, Zahn megteremté Thrawnt. Disney elpusztítá az EU-t, Disney elpusztítá Thrawnt. Disney megteremté Thrawnt. Kathleen Kennedy örökli a jogokat.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nem tudok elvonatkoztatni Jokertől, miközben Hamillt hallgatom. :)

Szerk.: Most értem a 33. perchez. :D

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Nagyon szépen fejlődik a játék a senki által nem kért MMO-ból szóló RPG irányba. Tavaly egyszer már előfizettem egy hónapra, amikor megnövelték a történet-alapú küldetések XP-jét annyival, hogy ne kelljen mellette grindelni (egyszer még jó volt, de másodjára már unalmas, még több év távlatából is). Azóta már a flashpointokat is lehet szólózni, a Knights of the Fallen Empire pedig a hírek szerint csak azért nem tekinthető KotOR 3-nak, mert néhány helyen még beleszaladhat az ember másik játékosba is, ezzel átmenetileg sértve az egyjátékos immerziót. Eléggé várom már, hogy az egyértelműen lehúzás alapú disztribúciós modell keretén belül havonta publikált fejezetek végre elfogyjanak, és végig lehessen tolni együltő helyben. Ahogy pontot tesznek a végére, már iratkozom is fel egy újabb hónapra (elvileg az augusztusi 16. fejezet az utolsó).

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!