Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


progabe írta: olyan jelenetekkel, amik nem gyerekeknek valok

Mint?

ibi amentia latet


ShowHide spoiler #

Termeszetesen sok gyerek volt a teremben. Rohogest nem lehetett hallani, de amikor korbeneztem, szoritottak a karfat, plussallatot, anyuci kezet, kikerekedett szemekkel. Nem igy kell gyerekfilmet csinalni, szerintem.
Sokan retardaltaknak neznek gyerekeket, utalom, amikor gugyoknek nekik (nem arrol beszelek, amikor csak par hetesek, honaposak). Sokkal tobbet megrtenek, mint azt sok felnott gondolja. De ennek a filmnek a keszitoi szimplan tehetsegtelenek es keptelenek voltak valami erteket letenni az asztalra.

Tl;dr: szar, hidd el :D



Nem tudom, mi lehetett annyira potenciálisan káros hatású egy

ShowHide spoiler #

de végső soron szerintem túlélik a gyerekek, ahogy mi is túléltünk valószínűleg még "rosszabbakat". Sőt, előnyükre válik. Azt írod, ezeknél a részeknél nem volt nevetés a teremben, mintha ugyan az üres, süket, biztonságos szórakoztatásban és a senkit meg nem lepő klisékben kéne kimerülnie a gyerekfilmes eszköztárnak, és negatívumnak kéne venni, ha feszültség és megrendítőbb, elgondolkodtatóbb dolgok is belekerülnek egy ilyenbe...

Ezzel együtt amúgy elhiszem, hogy szar.

ibi amentia latet



Persze, hogy nem tudod, ha egyszer nem lattad :D
Ahogy elo van adva, azert rossz. Nem csak ezeknel a jeleneteknel nem volt nevetes, hanem kis tulzassal az egesz film alatt.
Amugy nagyon mas az, ahogy a TS-ban vannak ezek eloadva. Raadasul jatekokkal. Ezek meg allatok, van nemi kulonbseg a ketto kozott, ezt talan nem kell mondanom



The Neon Demon

Pár órája már túl vagyunk a filmen, de még most sem tudom eldönteni, hogy ez egy jó film, vagy pusztán egy mocskosul beteges furcsaság... :) Jól van felépítve, a szokásos Refn stílussal és pazar képi világgal, az utolsó felvonásban szépen gyomron is vágja a gyanútlan nézőt, csak nem tudom.. Ez tényleg azon áll vagy bukik, hogy ki mennyire tudja lenyelni ezt a szintű szimbolizáló művészkedést, nekem olykor egy kissé megfeküdte már a gyomrom.
Mindenesetre fogyaszthatóbb szerintem, mint az Only God Forgives, a zene és a fényképezés fantasztikus, szerintem akinek a rendező eddigi munkássága tetszett az ebben sem fog csalódni, töményen fogja kapni ugyanazt a stílust.

Ja, és... van ez a Jena Malone nevezetű hölgy, aki amúgy egy egész csinos és aranyosnak tűnő színésznő..

ShowHide spoiler #


Baszki az a kep onmagaban leirja az utolso 15 percet. :D Zsenialis gondolat volt hasznalni. :D :D

Szvsz amugy sokkal de sokkal kevesebb szimbolizalni akaro faszsag volt benne mint az Only God Forgivesben. Minden sokkal direktebb es kezenfekvobb ami baromi jot tett az amugy is kifacsart stilusanak. Ami sokaknal szvsz kiutkozhet az az, hogy baromira erzodik, hogy kvazi tul van rendezve a film elso fele. Halistennek a masodik fele mar sokkal szabadabb azutan a bizonyos kifuto utan. Valoszinu nem veletlen ez sem. Az mindenesetre biztos, hogy sokaig az emberrel marad vagy igy vagy ugy ami nagyon keves filmrol mondhato el. Alig varom hogy ujra lathassam. :)



Érdekes, amiket írtok. Nekem a túlhájpolt Drive agyonvágta minden kedvem, hogy bármilyen Refn filmet megnézzek :D
(Ok, kivétel a Bronson, de azt Tom Hardy alakítása durván elviszi a vállán.)



Dante írta: Érdekes, amiket írtok. Nekem a túlhájpolt Drive agyonvágta minden kedvem, hogy bármilyen Refn filmet megnézzek :D

This.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Hopp, nekem viszont ennél jobb kedvcsináló nem is kell!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A Drive számomra sem nyújtott maradandót...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Fura pedig a Drive elég jó film ellentétben az only god forgives el.



Nagyon rossz filmnek semmiképpen sem mondanám amúgy (ellentétben az Only God Forgives-el, ott egyből el tudtam dönteni, hogy az elég rossz volt számomra), de nyilván erősen rétegfilmről van szó, ami tényleg attól függ, hogy kinek mennyire van gyomra az ilyen szintű művészkedéshez, minimális dialógushoz, elnyújtott/lassított jelenetekhez. Szinte lehetetlen ezt objektíven megítélni, viszont ha a Drive nem tetszett, elég nagy a valószínűsége hogy ez sem fog, mert ugyanazokat a stílusjegyeket hordozza magában, mínusz az akciójelenetek.
De amúgy érdekes, mert még most se tudnám rá azt sem mondani teljes bizonyossággal, hogy jó film. Egyszerűen csak érdekes élmény volt, amit a film felépítése és ebből következően az utolsó felvonásbeli extrém sokkfaktor fokozott olyan szintre, hogy benne ragad az emberben ideig/óráig/napokig.
Viszont a színek, fények használata, és zenei oldalról abszolút kifogástalan, a film csöpög a stílustól, persze megint más kérdés hogy ez kinek mennyire elég.



The Neon Demon megint
Masodjara meg jobban tetszett. Par dolog meg jobban atjott mint elsore. :)



jajdejo! akkor nem vagyok egyedul. a drive-nak tobbszor is nekifutottam es meg egyszer sem tudtam vegig nezni.

"okey-dokey!"



Nekem 1x sikerült, betépve. Azt hittem halálra unom magam. :)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



A Drive tipikus hangulat film és csak moziban van hatása. Kis képernyőn totál bukta.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Semmire nem emlékszek a Drive-ból, csak arra, hogy nem volt rossz.

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

Ennyire emlékszem :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Valami okból mindig összemosódnak a fejemben a Drive és a Shame emlékfoszlányai.

ibi amentia latet



Warcraft

Nem értem a fikkantókat. Mégis mit lehet várni egy Warcraft filmtől ? Látvány rendben volt, a karakterekkel nem volt különösebb bajom, a sztori korrekt, folytatások jöhetnek részemről.
7/10

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Bad sectoros lett az agyad? Pedig elég könnyű megkülönböztetni: az egyikben Christina Hendricks szerepel, a másikban meg német kolbász.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Amúgy van valami furcsán izgató ahogy christina hendricks tekintélyes csöcseit próbálják elrejteni.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Azt a mondhatni természetes bizsergést éled most át, amit előtted generációk százainak szintén megadatott, válogatás nélkül - a korlátlan ingyen pornóval ellentétben :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Húsz óra (1965)

Ritkán nézek közszolgálati tévét, ha nem sport megy rajta, de ezt véletlenül elkaptam. A '60-as évek kádárista modernizációjának jegyében készült rendszerkritikus film, ahol persze a meglehetősen kemény él elsősorben a rákosista rezsim téeszesítései, padláslesöprései felé (persze a grófi világnak is odaszól), a kádári céloknak már inkább megfelel. Sánta Ferenc azonos című dokumentumregényét feldolgozva, az idősíkok között ugrálva rekonstruál egy ávós által elkövetett gyilkosságot, és közben látjuk, hogyan változott meg egy falu, és benne élő emberek erőszakba torkolló viszonya egy hamis rendszerben.

A diktatúra kötöttségei ellenére sem lehet elintézni azzal, hogy propagandafilm lenne. Az új szeleket jelképező hajlékony téeszelnök (akit az exnyilas, újra sztár Páger Antal játszik kiválóan) erkölcsileg tökéletes lenne, ha pozitívabb szereplő is, jutott rá is folt.

Minőségi magyar film, jó színészi játékokkal, a történelmi kor és a politika iránt érdeklődőknek feltétlen ajánlott. Érdemes megfigyelni azt is, hogy mit lehetett akkor kimondani egy filmben és hogyan.

Sors bona, nihil aliud.



(off: ha még nem olvastad voln, ajánlom NB figyelmedbe az Óriástököt.)



De béna vagy, hogy ilyen avétos magyar filmeket nézel, mikor tele van faintos amerikai blockbusterekkel a ház!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Imgur megérezte
A special level of Hell https://imgur.com/gallery/8TkUo

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem olvastam még, de érdekesnek tűnik, köszönöm az ajánlást.

Sors bona, nihil aliud.



legend of tarzan
a cgi gorillak nagyon kilognak a kepbol, amugy sztem tok jo!

"okey-dokey!"



(én nagyon várom hogy legyen már egy jó film CGI gorillákkal, de azok zöldek :-) )

ShowHide spoiler #

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!