Jelenlegi hely

Ma startol Steamen a Dead or Alive 5: Last Round

Utolsó bejegyzés

Ma startol Steamen a Dead or Alive 5: Last Round

A Tecmo valaha szebb napokat is megért verekedős szériája, a Dead or Alive végre valahára PC-n is tiszteletét teszi! Örömujjongás, pezsgőbontás? Na, azzal azért várjunk egy kicsit, úgy tűnik ugyanis, hogy a derék japán fejlesztők letértek a korrekt port felé vezető arany ösvényről.

IMAGE(http://www.fightersgeneration.com/nz3/game/doa5-last-round-logo-kasumi.jpg)

A Tecmo már a bejelentéskor azzal indított, hogy a multiplayer csak a megjelenést követő 3 hónap folyamán, egy patch formájában érkezik. Nem sokkal később kaptunk egy nyilatkozatot arról, hogy a fejlesztők nem igazán szeretnének modokat látni PC-n, majd a fícsörökkel kapcsolatos hosszú, néma csönd után a nevetségesen pontatlanul meghatározott gépigény lohasztotta tovább a kedélyeket. Az átlag vásárlójelölt ennyitől már bele is kezdett a PC-n sajnos ismerős homlokráncolós szeánszba, pedig az igazi gyomrost csak a következő fejlemény vitte be: a Tecmo... huhh... szóval a Tecmo a PS3-as verziót portolta a jelen generációs konzolokra érkező változat helyett. A Steames júzer így búcsút inthet a realisztikus testábrázolást (nem röhög) és fizikát biztosító Soft Engine-nek, de kimaradnak az extra pályák, az achievementek és nem lesz cloud támogatás sem.

IMAGE(http://www.robshep.com/wp-content/uploads/2014/08/jesus_facepalm.jpg)

Most egy perc néma csend, aztán benézhetsz a fórumba is.

Szerkesztette: swoder - 2015 máj 03


Csöcsrengés van e? Ha van akkor semmi nincs veszve.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrNincs, illetve pontosítok: next gen csöcsrengés nincs. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Akkor itt bukó is. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!A prevgen csecsrengés is csecsrengés. Mondjuk nálam ezek a bunyós cuccok tizenkettő egy tucat, szóval ha ez nem jó, ott lesz a Mortal, meg ahogy rányitott a piac, gondolom minden más is.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. RowlingUtána megszámolják, és sajtóközleményezik, hogy na ugye megmondtuk PC re nincs is értelme kiadni.REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!