Jelenlegi hely

Foci

Utolsó bejegyzés


Belgák értelem szerűen erősebb játékerőt képviselnek, de ha olyan labdakihozatalokat tudunk, mint amiket csináltunk, akkor nem értem miért remeg a lábunk... :( Azt érzem mintha túlságosan tisztelnénk őket és kicsit be lennénk rezelve.



Sok nálunk a pontatlanság, és mintha totál tanácstalanok lennénk.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mintha a régi válogatottat látnám újra. :( Amatőr hibákat vétünk, olyan mintha kiestek volna a lendületből. Megkönnyebbültek, hogy csoportelsőként továbbjutottak, és nem tudnak újra felpörögni szvsz.



Így első félidő alapján egyszerűen más dimenzióban játszanak a belgák. Simán üresen vannak hagyva csomószor, boldogan elfutnak bármelyik játékosunk mellett úgy ahogy akarnak. Eh :(

Viszont volt pár szép magyar indítás csak befejezni nem sikerül egyszerűen. Remélem a második félidőre egy kicsit felébrednek, mert egyelőre rossz nézni mekkora a különbség a két csapat között.



Belgák nem támadtak le eddig, vagy legalábbis nem elég agresszívan, olyan 40 méteren kezdenek védekezni a 16-osig bezárólag, ami elég szűk terület. Szalainak nehéz bepasszolni ennyi ember közé a labdát, nem véletlen próbálkoztak a srácok átlövéssel (talán 3-4-gyel). Amikor meg átlövés sem volt jellemzően ekkor vesztettünk labdát, mégpedig többször is úgy, hogy a belga kapunak háttal álltunk, amit aztán könyörtelenül megkontráztak. Ehhh
"Remeg" a lábunk kicsit, ezért lépett rá Gera is a lasztira szerintem.

Nah most lesem a félidei statisztikát, kb. az van amit fent mondtam. Ezért van több passzunk és több mozgásunk, amit labdavesztéskor megkontráznak pár húzással. A lényeg azon lenne, hogy fejezzük be a támadásokat, mindegy hogyan, a lényeg az hogy a befejezést követően rögzített helyzetből jöjjenek (kirúgás, bedobás etc.), így nem tudnak megkontrázni.



Ezeket a 2 méteres jetiket nem lehet lefutni...



Szalainak kár oda adni a labdát csak elpattog tőle, meg helyben totyog vele, vagy előad egy műesést (abban profi, mint az olaszok). Tényleg rossz nézni mikor hozzá kerül.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Részben egyetértek, részben nem. Volt egy két szép kényszerítő illetve egy-két jól megtartott labda, de ennél nagyobb százalékban kéne megtartani talán ill. fürgébben továbbpasszolni.



Nem nagyon értem ezt a "csak egy nullra vezet az ellenfél" a látottak alapján belőnek még vagy kettőt ha minden marad így. Szóval így azért az az egy bekapott gól is kurva sok.



Igazából itt tét nélkül, nyílt sisakkal, letámadással kéne tolniuk, élvezve a focit, mert ez nekik már örömjáték kéne, hogy legyen.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Azt szokták mondani, mindenki annyit és úgy játszik amennyit az ellenfél enged, azért tegyük hozzá, hogy ez a belga csapat nem olyan rossz, mint inkább nagyon jó.
Amikor belgák veszítenek labdát csak Szalai van elől, viszont pillanatok alatt visszazárnak a labda mögé, ami miatt Szalainak meg kell várnia a felfejlődő csapattársakat, mivel egyedül hiába menne neki 4-5 védőnek.



"Remeg a lábuk"
Azt nem csodálom. Sosem látott (az elmúlt 10-20 év alapján) magasságában a foci hype itthon, mindenki piroszöldfehér zászlót aggat a kocsira (nálunk elfogyott a visszapillantóra húzható a boltokból).
Ezt is meg kell szokni, gondolom :)
Az eredménytől független, hatalmas bizalmam van irántuk, remélem marad a színvonal, és már csak felfelé megyünk, mert tényleg feledhetetlen élményt nyújtottak nekem eddig. Gera gólját megkönnyeztem (kb. az ő távozása után "hagytam ott" én is az NB1 nézést), életre szóló élmény volt a Portugál meccs. Szóval, legyen bármi is, nyertek egy rajongót ;)



Tessék 53 percben azt játszottuk, mint a belgák labdavesztésből gyorsan felfejlődtünk, amit Szalai-fejessel befejeztünk.



Ezekkel a hátrafelé pontatlanul visszapasszolt labdákkal kicsinálnak engem a srácok...



A belgákhoz szinte ragad a labda a mieinktől meg elpattan :(



Nah ez a második gól viszont abszolút a régi idők focija volt, 2-en nézték a labdát és nem mentek az emberükkel befelé.



3. gól 4 passzból, mintaszerű kontra...
Fejben szétestünk. :(



Hát ennyi. Hihetetlen....



Akkor ahogy mindig, most is beállok a németek mögé és várom a belga - német döntöt.



Mindent egybevetve, nem vagyok elégedetlen. Lehetett volna szebb a vége, de mint mondottam volt már ez is óriási siker volt, amit eddig nyújtottunk.



Tény, ennyi év után kieséses szakaszba jutni baromi nagy teljesítmény. Na majd legközelebb. Mostmár csak abban reménykedem, hogy a sok őrült szurkoló nem kezd el vadállat módjára viselkedni....



Jussunk ki a legközelebbi Vb-re és ha újra lehet szurkolni, akkor azt mondom azon az úton vagyunk, amivel elégedett vagyok.



Ha a belgák jól játszanak, hazáig rugdosnak minket holnapután

Bocs ezért a megjegyzésért. :(

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem illik magadtol idezni, de nyilvan varhato volt :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Jajj baszki... :)
Úriember biztosra nem fogad! Most jössz ezzel a megmondtammal? Illetve kérdeznék is rögtön. Annak "örülsz" (mivel szomorú smiley-t látok ott), hogy kikaptunk, vagy annak hogy igazad volt egy teljesen egyértelmű helyzetben, amit senki nem vont kétségbe?!



Szépen kitartottunk, de elfáradtunk már (a meccsen és előtte is kinyírtuk magunkat :) ) Szép volt fiúk! :)



Hát ennyi volt, azért az eddigi jó teljesítményen ez a vereség nem változtat. Voltak helyzeteink amiket nem tudtunk kihasználni, a belgák igen. Kíváncsi vagyok amúgy meddig jutnak a belgák.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Babonásként mindössze sajnálom a falra festett ördögöt. :D

Haver:
"Kár volt Hajnalt behívni a stúdióba, mert az éjjel azzal ér véget." :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Értem...



Vereségre számítottam, de 4-0-ra nem. =/ Ehh. A végére totál szétestek. Mondjuk voltak szép támadások csak tényleg rohadtul nem sikerült semmit befejezni rendesen.

Most pedig:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!