Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



preacher se1/2-4
hanemtom. csak nem akar elindulni az esemenyek lancolata, viszont mar a legelejen behoznak minden olyan karaktert akik kesobb jonnek a tortenesekbe es egesz evedot ki tudnanak tolteni a sajat tortenetukkel (quincannon, the saint, the grail).
nem tom hova faragtak at jesse elo sztorijat, nem tom hova faragtak at jesse es tulip kapcsolatat... fura. meg nem rossz de mar most teljesen elter az eredetitol.

"okey-dokey!"



Peaky Blinders S03 E01-02
Ugyanaz a magas minőség (vagy még magasabb?), mint eddig volt. Kurvára élvezem, hatalmas nagy dumák / jelenetek vannak benne. A sorozat egyetlen negatívuma, hogy egy évad csupán 6 részes.

Non serviam



Szép malamut.

Non serviam




Az Aeonflux összegyűjtött mindent amit eddig tudni lehet az Ameriaki istenekről
(szereplők, írók, rendezők, operatőrök, a sorozat el(nem)készültének rögös útja, stb.)
http://aeonflux.blog.hu/2016/06/24/ime_az_amerikai_istenek_foszereploi
A könyv nagyon jó, a szereplőgárda meggyőző, a készítés gyakori bökkenői nem, és az is aggályos hogy a stúdió nem csak a könyv történetét akarja sorozatra vinni, hanem ki akarja dolgozni az egyes istenek hátterét külön... Szerencsére maga Gaiman is tagja a stábnak, és egyes epizódokat egészében ő ír. (Több sorozat világába írt már rövid "epizódokat" könyvben, pl. a Dr. Who világában játszódó zseniális Nothing O'Clock.)



Preacher S01E05
A kezdő jelenet megint klassz volt, utána kissé leült a film. Quinccannon bácsi kezdett uncsi lenni kedvesen. De szerencsére ennek vége. Az a tárgyalási jelent totál kész volt.



Outcast

Végre egy jó horrorsorozat!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



Marco Polo teljes második évad elérhető holnaptól. Netflix.



Stranger Things Trailer 2
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=HfQXcV4a8HU

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nekem mint nagyon old school E.T. rajongónak ez tetszik. :D

Más. AMC berendelte a Preacher S2-t 13 epizóddal.



Pedig egy ruppót nem ér, kb. egy részt nem néztem végig: mindig félbehagyom őket, annyira unalmas :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Én azért nézem, mert pont most más nincs, ami érdekel és jó. És csak némelyik karakter meg a sok red hering tartja fent érdeklődésemet még. Aztán lehet megy a kukába pár részen belül mint a Killjoy, meg a Dark Matter. Bár utóbbit lehet most visszakotrom a kukából, mert semmi sci-fi.



Inkább olvasd, jobban jársz.

ibi amentia latet



Rajta vagyok azon is. Hála istennek van bőven mit.



Dark Matter-t egyszer végig lehet nézni, míg a Killjoys... szót se róla többet.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Csak azért vetődött fel bennem, mert ugye kijött abból is második szezon. Mármint DM-ből.



Ez pontosan így van. Dark Mater második évad első részét most néztem meg. Killjoyst meg kb 3 részig bírtam.



Én Breaking Bad-et ismétlek. Lehet, hogy a végére túl nagy lett a hájp, de attól még igenis ez egy kurvajó sorozat volt.
4. szériát kezdtem most.



Vasárnap délelőtt: gondoltam belenézek az Expanse első részébe, mennyire újra nézhető.
Vasárnap este: ez még mindig egy remek sorozat, kár, hogy csak 10 rész :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



killjoys se1
egesz szorakoztato kis pihenteto sci-fi volt! kosz hogy feldobtatok! (elnezest, hogy szamomra boven gogyaszthato, de en orionon, meg alfa holdbazison nottem fel, nekem minden sci-fi elmeny ami nem ID4). erdekessegkepp -sokaig szenvedtem mint desznyo a jegen, hogy a kisklampec nem letezik, hogy nem a jegfiu a regi x-menbol, mire utana neztem alaposabban es kiderult, hogy ikrek.:D

powers se1
ez nekem egeszen bejott. elfogult vagyok mert szeretem a delafrikai hollandus foszereplot (vegulis csak miatta talaltam a sorazatra) de jo kis szuperhiros, beteg kepregenyes a tortenet.

kingdom se1
allat! MMA-s skacok dramai eletvitele, egy-ket egesz jo bunyoval, sok droggal, lehetetlen kockahasakkal es korlatozott mennyisegu csoccsel.

Dark Matter temahoz-most neztem ujra asszonnyal, merthogy o meg nem latta. sztem tovabbra is jofajta-foleg a karakterek (megha klisek is) kozti feszkok miatt.

+1, elkezdtem a fargot is de olyan veszett idiotizmus(pozitiv ertelemben), hogy csak lassan megy.:D

"okey-dokey!"



A Fargo minden csak nem idiotizmus. Az utóbbi évek legjobb sorozata az eddigi 2 évadja alapján. Vannak persze idióta karakterek de az más kérdés. Tessék szépen folytatni!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Preacher S01E01-06

Jelenleg a kedvencem. A képregényt nem olvastam, így nem kötelességem kiakadni az eltéréseken. Fogalmam sincs, hogy hova fog kifutni, de bejön eddig a történet, és a kicsit Tarantinós beütés. Most már biztos, hogy lesz második évad, az elsőhöz még hozzácsapnak három részt, szóval ihaj-csuhaj.

Wynonna Earp S01E01-13

A kettes számú kedvenc. Ezt szinte egyben daráltam le, napi két-három rész elfogyasztásával. Ez is képregény feldolgozás, de természetesen ebben az esetben is kimaradt a forrás. A főszereplő csaj kemény a bunyóban, kemény a piában, pont a zsánerem. Limonádé, de szórakoztató sorozat. Az egyik részben viszont volt egy olyan jelenet, amit eddig még nem nagyon vállaltak be TV-ben. Meg is lepődtem.

Outcast S01E-03

Az erős kezdés után borzalmas nagy visszaesés. Az első rész kiváló volt, de a következő kettőt már csak ásítozva tudtam végignézni. Az egyik főszereplő (az elhanyagolt szakállas) számomra totál ellenszenves. Ezt kaszáltam.



Wynonna Earpöt már kerülgetem egy ideje de valahogy nem vitt rá semmi, hogy belekezdjek.
Asszem bepróbálom az első részt.



Peaky Blinders S3

Továbbra is az egyik legjobb dolog, ami csak létezik tévében. Szuper színészi alakítások tömkelege, kifogástalan rendezés, forgatókönyv és olyan fényképezés, amire eddig kb. csak egész estés filmekben (meg a Game of Thronesban :D) volt példa. Az egyetlen szívfájdalmam, hogy Tom Hardy karaktere, Alfie Solomons elég keveset szerepel... de amikor igen, akkor kőkemény büntetés van:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=o1-KhODAwQs
Tökéletes. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Fos. Minden részben egy tengernyi vér és belek. Óvodás szintű poénok és 0.5 dimenziónális karakterek. Erre kár volt sorozatot csinálni ebből és még nagyobb vicc, hogy kap még 1 évadot ugyanennek a folytatására. De úgy látszik ez ma már elég a sikerhez... :/

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Imádtam minden percét.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ez a Vikings jobb lesz valamikor? Eddig három részt néztem meg de olyan hallmarkos az összes kosztüm és a nagy gonosz viking király is elég nevetséges.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!