Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Hihetetlen mennyiségű és minőségű kontentet tol ki magából a netflix. Gyakorlatilag három hetente jön valamiből egy új évad.

Bloodline s2 most jött ki egy vagy két hete. Mindjárt jön az Orange is the new black, aztán meg ez, meg Marco Polo.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



De tulképp mi is lesz ez a Stranger Things mert a trailerből nem derült ki és sok infót máshol sem találtam?

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Set in Hawkins Indiana in the 1980s, Stranger Things chronicles the search for a young boy who vanishes into thin air under highly suspicious circumstances. His mother (Winona Ryder) opens an investigation into the boy’s disappearance with local authorities that unravels a series of mysteries involving top-secret government experiments, terrifying supernatural forces and one very strange little girl. A love letter to the ubiquitous cult classics of the 80’s, Stranger Things is a coming of age story for three boys that draws this quaint community into a world where mysteries lurk beneath the surface.



Aham. Hát kb ennyi a bemutatóból is megvolt de gondoltam van ennél több konkrétabb infó is de mindenesetre felkerült a listára. Nyár úgyis uborkaszezon.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



hát nekem E.T. és harmadik típusú talákozások feeling szóval like:)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nekem még a super 8-et juttatta eszembe. :) Nagyon bejövős.



ne már, hogy ez baj legyen :)



Nézi/Nézte valaki a Deadwoodot? Vélemény?
Most találkoztam vele és jónak tűnik így első ránézésre.



Angol nyelvtudás-gazdagító tanfolyamnak maga a tökély.

ibi amentia latet



Szuper sorozat, csak sajnos elkaszálták.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



De ugye nem ilyen érthetetlen redneck szleng dumát nyomnak benne?



Meglepően szofisztikáltan fuckolnak benne, amennyire emlékszem.

ibi amentia latet



Áh Deadwood KURVAJÓ!!! Mindenképpen ajánlom.



Na, akkor ma meglesek 1 db részt. Ha bejön akkor meg 7végén jöhet a többi.



Én az ilyeneknek 2-3 részt simán adok, ha nem is feltétlen nyer meg az első.
Egyébként meg ne egy akciódús western-re számíts, hanem inkább lassabb, jó dumákkal és karakterekkel teli drámázgatásra. Mindegy, nekem nagyon bejött.




Erre a szivárványszínre nem számítottam :-) Árnyék és Bolond Sweeney nem hasonlít arra ahogy elképzeltem, de Janmeksén szerintem nagyon jó Szerda lesz, és nagyjából rajta áll vagy bukik a balhé :-)



jaja, már beleéltem magam, hogy Sean Harris lesz Sweeney és kb mindig is kb olyannak képzeltem el :/ Árnyéknál nem emlékszem, hogy a könyvben benne van-e, hogy fekete, de nekem mindig egy Ron Perlman szerű alak volt :D



Némelyik úgy beszél, hogy azt hittem, hogy az Androméda galaxisból jött..



Megállapíthatatlan etnikai hovatartozásúnak mondja valaki, tehát sétatéri keverék :-) Ami sokkal fontosabb, hogy nagyon nagydarab, erős, és ennek ellenére nagyon csendes, háttérbe olvadó. Ez a színész nekem nem tűnik olyannak. Meg olyannak se aki kevés szóval sok érzelmet/gondolatot tudna kifejezni, pedig ez fontos lenne. Remélem rám cáfol!



hátha mást is érdekel:
rwurl=http://i.imgur.com/4u8LqL7.jpg



Orange is the New Black 4x01 - 4x02

Eddig ok semmi extra. A rém gyenge S3 után remélem új erőre kap a sorozat és valami érdekes eddig nem látott irányokat is vesz végre fel de egyelőre, ami lebegtetve van az kb a S2-es sztorira emlékeztet csak a feketék helyett most a latino bagázzsal.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Preacher e04ig: Cassidy zseniális, a többi picit kevésbé, de azért jó.



Átköltik az egészet. Az első epizód még ígéretes is volt, de ahogy halad előre, egyre jobban utálom. És nem mintha nem eleve negatív álláspontból indultam volna ki Seth Rogannel kapcsolatban... A rosszullét kerülget ezeknek a taplóknak a képregénytaposó brainstormingolásába belegondolva, hogy miként tudnák hipebbé és a sajátjukká formálni az alapanyagot, kéretlenül és a lehető legirritálóbb modernsorozatos módokon.

Mint mondtam, inkább a Banshee-stábnak kellett volna odanyújtani a licencet.
No persze manapság már szinte senkit sem az érdekel, hogy XY adaptálásakor minél hívebben és tisztelettudóbban járjon el, hanem hogy hogyan lehetne minél hosszabb életű franchise-t csinálni belőle, meg felpróbálni azt a breakingbades majompórázt.
Ehh.

Apropó, a Lucifer meg még fosabb ilyen szempontból (is). :D A kurva életbe már, Vertigo DC/W!

ibi amentia latet



Azért szerintem onnantól gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak, hogy nem hű feldolgozás lesz, mikortól is a weben első epizód után elkezdett kijönni képregényben az AMC verzió ...
Jelenleg a sorozatot szvsz Cassidy miatt nézem még. Viszont megint megjegyzem, hogy a szinkron fordítás hülyeségeit nem győzték hárítani az Ep3 alatt, annyi utalás volt a medvecsapdára amit a hülye cipzárra cserélt le.



Bár sose tudjuk meg, de azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mondjuk a Vertigo sorozatok 'hű' változatai mennyivel lennének sikeresebbek az átlag nézők körében ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Hé, el a kezekkel a Lucifertől :-) Egyik kedvencem :-)
(Semmi köze a Vertigo képregényhez, nem érdemes úgy nézni hogy bármit vársz amonnan, műfaja hangvétele mindene más, de amúgy tök szórakoztató. Nekem. Attól még persze te lilát hányhatsz tőle :-) )



Komplikato írta: Azért szerintem onnantól gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak, hogy nem hű feldolgozás lesz, mikortól is a weben első epizód után elkezdett kijönni képregényben az AMC verzió ...

Hogy mi?

ibi amentia latet



Preacher AMC Edition 2016 - Ez elvileg egy képregény sorozat, ami nyilván nem azonos a 66 fejezet (+special) 1995-2000-es verzióval sem a 2009-2014 közötti hat kötetes verzióval.



Ja, ez - ez teljesen azonos az eredeti első füzettel, leszámítva az új borítót.

Egyébként rosszabb a helyzet, mint gondoltam. Lehet, hogy agyőt is intek a sorozatnak a saját lelki épségem kedvéért.

The result is a show that eschews a surprising amount of its source material in an effort to make a well-paced tale that’s true to the original’s outlaw spirit while also figuring out what you could do in the Tarantino-infused, p.c.-backlashing late ’90s but simply can’t do now.

Menjél kapálni.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!