Overwatch

Utolsó bejegyzés


Akkor miért csinálod bajnok? Én kétszer is normális hangnemben válaszoltam neked, te hisztiztél be és kezdtél el agresszív kismalacot játszani és engem sértegetni, majd próbálsz úgy csinálni, mintha én kezdtem volna.

Egyébként te nem vagy mindenki. Valahol félúton vagy egy nyomorult senki és egy magát valakinek képzelő senki között. Ez okozza a frusztrációdat, nem az, hogy a valóság sem olyan, mint te szeretnéd. Tehát felesleges erőltetned, hogy mindenki más nevében nyilatkozol. Örülnöd kéne, ha egyáltalán bárki hozzád szól.

Ha meg nem szeretnéd, hogy szét legyen baszva a topic, akkor talán ne csináld? :3

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


ShowHide spoiler #

@ Nightcrawler : tegnap kipróbáltam Symmetrát Anubison attackra. Nos... nem az én kezembe való, hogy finoman fogalmazzak :D Legalabbis nem azon a mapon, támadáshoz :)




Na majd egyszer játszunk együtt és megmutatom hogyan kell. :D :D :D Ugyanitt Hanzo és Widowmakert tanárt keresek, aki elmagyarázza hogyan tudnak egyesek noscope, 360 fejlövéseket osztogatni ezzel a két karakterrel. Undorító, hogy szerencsétlen Pharat leszedik egy lövéssel...

Bandido: :D :D :D :D



Hanzo az ilyen.
Megnéztem killcamet mert kíváncsi voltam miután hanzo kinyirt egy fejlövéssel.
Konkrétan 2 lépésre előtte állt a saját tankjuk tehát engem nem láthatott (és valóban nem látott, nem volt widowmaker ulti sem on.) főleg, hogy a sarok mögül léptem ki. Hanem csak úgy gondolt egyet eleresztett egy lövést én meg pont belegyalogoltam. Hát így.



Ja ja nagyon vicces ez. Erre meg azt mondom, hogy ha a többiek hülyék és nem választanak be megfelelő karaktert amikor ez kimondottan fontos lenne akkor ne abból álljon az okoskodás, hogy az ember odaírja, hogy "Hé kell Support!" vagy "Legyél már tank" hanem akkor a duma helyett nyeld le a pirulát és válaszd be te magad. Mert ezt kb ugyanolyan sokszor látom, hogy ott van a magas szintű player aki szeret egy bizonyos karakterrel játszani és megy a nyafogás, hogy kell ez meg az. Ha annyira kell és te olyan karakterrel vagy amiből úgyis több van a kelleténél akkor hajrá tessék te is beválalhatod. Persze rendszerint ez nem történik meg csak a sirás megy. Én nekem is vannak preferált karaktereim de ha látom, hogy kb instant szopni fogunk mert a többiek nem veszik észre inkább átváltok egy megfelelő hiányolt karakterre még ha nem is a zsánerem, hogy legalább hangyafasznyi esélyünk legyen.

Az alternatíva az, hogy senki nem mozdul és összejön a 3 Bastion, 2 Hanzo , 1 Tracer és hasonló leleményes csapatok amivel meg garantáltan mindenki beszopja.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ennek meg az lesz az eredménye, hogy soha nem játszhatsz azzal amivel szeretnél hanem mindig healer leszel vagy éppen tank. Nagy ritkán bevállalom, hogy healelek de annyira balfasz vagyok heallel, hogy mindenki jobban jár illetve sokkal több esélyünk van nyerni még heal nélkül is ha pl megyek olyan heroval amit akár csukott szemmel is zsigerből játszok. Amivel reflexből jön minden trükk.
Tegnap pl az istenért nem akart senki healt választani szóval mentem azon a meccsen Lucioval. Nyertünk is bár nem vagyok biztos benne, hogy miattam. Ez volt a második játékom vele.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

de annyira balfasz vagyok heallel,

Én nem ismerem annyira a játékot, mint itt a sok profi, de nekem az jött le, Mercyt egy óvodás is tudná kezelni, csak gyakni nem lehet vele mellette.

Sors bona, nihil aliud.



Ez így van gyakorlat teszi a mestert. Csak hát ott van a másik ok, hogy annyira nem is szeretek healelni.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szóval úgy vagy vele, mint a többiek, akiket megszólsz érte ;) Az Overwatchban minden csoportból van belépő szintű hős, így szinte bárki bevállalhatja, hogy betölti a kínosan tátongó lyukat. Nyilván ha ügyetlen, csodát nem fog tenni, de ez már minden multis játékra igaz.

Itt marhára nem az a lényeg, hogy egy vagy két hőst ismerjél, és mást ne is merjél használni. A váltogatás kimondottan élvezetesebbé teszi a játékot. Lehet másra mutogatni, de akkor előtte vedd fel te is az inget.

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: Szóval úgy vagy vele, mint a többiek, akiket megszólsz érte ;)

Zoo írta: Itt marhára nem az a lényeg, hogy egy vagy két hőst ismerjél, és mást ne is merjél használni. A váltogatás kimondottan élvezetesebbé teszi a játékot. Lehet másra mutogatni, de akkor előtte vedd fel te is az inget.

Így van.

Szerk: Pont ez a jó, hogy néha a szükségből eredendően az ember elkezd olyan karakterrel is játsszani amivel alapból nem akarna és rájön, hogy az is teljesen jó és hasznos még az ő kezében is ha csak kicsit gyakorol vele.

Pl.: Legelején én Reaperrel egy-két kört toltam és úgy voltam vele lassú a shotija és szór is és csak 8 lövés nem nekem való. Aztán az elmúlt héten elkezdtem vele játsszani és a legdurvább offense/defense köröket vele toltam.

McCree hasonló. Karakter tetszett de eleinte egyáltalán nem esett kézre. Némi gyakorlás után egyik aktuális kedvenc karakterem.

Feszegetni kell a határokat és néha lenyelni a pirulát és a CSAPAT érdekében olyat választani amire épp szükség van még ha nem is játszol vele alapból.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Feszegetni kell a határokat és néha lenyelni a pirulát és a CSAPAT érdekében olyat választani amire épp szükség van még ha nem is játszol vele alapból.

Nem egészen így van szerintem.
Ha mindig engedsz és bevállalod, hogy jó egye fene akkor majd én healelek mert senki nem akar akkor annak az lesz az eredménye, hogy mindig te fogsz healelni.

Ott van pl Kormi akivel szoktam játszani rendszeresen. Néztem profilját és láttam, hogy healerrel talán Lucio játszott vagy 10 órát míg minden más karakterrel 1-1 órákat vagy kevesebbet. Kérdeztem is, hogy Lució a kedvenced? Erre írta, hogy lófaszt csak soha senki nem akar healelni.

Szóval akkor én bevállalom, hogy önző vagyok (mert látom erre megy ki a dolog) de köszönöm nem akarok folyamatosan support herokkal játszani.

De amint írtam néha, én is szoktam healerrel vagy tankkal játszani.



Szóval úgy vagy vele, mint a többiek, akiket megszólsz érte ;)

Ez egy vicces link volt amin én nevettem ezért gondoltam berakom ide. De látom hiba volt.
Soha senkit nem szóltam meg azért ha nem akart healelni. Viszont szóltam már meg játékost azért ha Torjbornt választ attackon. Vagy ha ketten választanak widowmakert.
Mondjuk más kérdés, hogy hiába írom cseten, hogy please 1 sniper change hero. A fülük botját sem mozdítják.



Bandido írta:

Feszegetni kell a határokat és néha lenyelni a pirulát és a CSAPAT érdekében olyat választani amire épp szükség van még ha nem is játszol vele alapból.

Nem egészen így van szerintem.
Ha mindig engedsz és bevállalod, hogy jó egye fene akkor majd én healelek mert senki nem akar akkor annak az lesz az eredménye, hogy mindig te fogsz healelni.

Ez hülyeség és csak tőled függ. Ellenben a te hozzáállásod vezet akkor leginkább ahhoz, hogy ha mindenki így gondolkozik akkor inkább mindenki bevállalja a szopást mert mindenki épp Hanzo szeretne lenni és nem akar beragadni healer szerepbe vagy tank vagy defense szerepbe.

Nyilván ez nem kell azt jelentse, hogy mindig minden esetben neked kell lemondani a szerepedről de még1x ez egy CSAPATjáték és ha hiányzik egy kulcsszerep és a többiek hülyék hozzá akkor néha az ember meghozhatja ezt az áldozatot és esetleg ez talán azzal is jár, hogy nyerhet is a csapat.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Bandido írta: Viszont szóltam már meg játékost azért ha Torjbornt választ attackon. Vagy ha ketten választanak widowmakert.

A két Torbjörn még jogos viszont azért nagyon általánosítani sem kell. Vannak szituk ahol (hangsúlyozom) értelmes emberek kezében van 2 ugyanolyan kari a csapatban az nem biztos, hogy szar dolog. Pl 2 Widowmaker két jó játékos kezében durva lehet. 2 Soldier is elég tápos és pörgős támadás szinergiát képes hozni a pontfoglalós pályákon ha a többi karakter ehhez mérten nem mind mondjuk Torbjrönök vagy Symetrak vagy Zenyatak :)

Szóval azért nem kell mindent leszólni csak mert elsőre ellentmond a játék beépített tippjeinek.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Friss interjú a Eurogameren minden csacskasággal (balansz, tickrate, kompetitív mód)
http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-07-overwatch-blizzard-answers-the-big-questions

Már megint elmondják, hogy szeveroldalról 60 hz van, és csak a kliens oldaláról 20 az... mintha ez bármit is számítana. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



SOHA nem nyertem még úgy játékot, hogy két widowmaker volt a csapatban.
Pedig volt rá példa nem egyszer.
Én pl ha kezdésnél látom, hogy más is junkratot választott akkor inkább lemondok róla, holott az a kedvenc karakterem és megyek valami mással.



Nem hülyeség, hisz felhoztam rá egy élő példát is...
És leírom még egyszer én is szoktam tankkal vagy healerrel játszani néha. Igen, beszoktam vállalni ha éppen úgy alakul.

Pl nem olyan régi tapasztalat, hogy senki nem akart tank lenni egy full random csapatban. Na majd akkor én leszek. Jöttek is utánam szépen ahogy kell. Beírtam csetre, hogy akkor indulok foglalni a pontot jöjjön mindenki velem támadni. Berontottam, az ellenfél levert mint vak a poharat és akkor látom, hogy ezek meg ott álltak hátul egy kupacban és onnan lövöldöztek.... "Facepalm".



Bandido Roadhog ennyi. Amúgy az a karakter annyira durván erős hogy remélem nerfelik... Pedig imádom. Ha elkap akkor isten se ment meg a haláltól



Genjivel sikerült meglépnem tőle párszor.
Vagy túl lassú volt a roadhog játékos nemtudom. Elkap a hookjával odaránt és van egy nagyon pici idő aközött mikor odaérek pont elé és belém lő. Szóval ha pont akkor nyomom a Swift Strikeot akkor átsuhanok rajta. Párszor sikerült már így meglépnem de szerencse is kell hozzá.
Junkrattal is sikertült így lelépnem jut eszembe. Oda rántott közben eldobtam a bombát vagy mi az és felrobbantottam így elrepültem tőle nem tudott belémlőni.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én nem a linket tartalmazó hozzászólásra reagáltam, hanem a későbbi sirámra. Nyilván megértem, ha azzal játszol szívesebben, akivel jobban esik, és azt pláne, ha azzal, akivel hasznosabbnak érzed magad, de ez egy olyan játék, ahol sokoldalúnak kell lenni.

Az én kevésbé reprezentatív tapasztalataim alapján meg ritkábban tudtam gyógyító lenni, mint szerettem volna, mert más beelőzött :)

Itt A népszerűség szerinti osztályozás mit takar? Ha azt, hogy milyen gyakran választják az adott hőst, akkor az első kettő Mercy és Lucio, és a harmadik Soldier 76 is egész jól tud gyógyítani. Persze ezek nyilván a könnyebben kezelhető, úgymond alapértelmezett karakterek, és a támadó hősök között nyilván jobban megoszlanak az arányok, mint a vegytiszta gyógyítók között. Érdekes viszont Zenyatta népszerűtlensége, bár a Blizzard három csillagot adott a nehézségre, talán ezzel függ össze. Pedig vele a support mellett mehet a frag is.

Azt persze nem vonom kétségbe, hogy vadidegenekkel játszva bőven összejöhetnek béna leosztások, de ezeket kritizálni úgy, hogy közben azt hajtogatod, nem szívesen vagy rugalmas, már egy kicsit mégiscsak furábban hangzik, ha voltál is már kényszeredetten Lucio.

Sors bona, nihil aliud.



"Ellenben a te hozzáállásod vezet akkor leginkább ahhoz, hogy ha mindenki így gondolkozik akkor inkább mindenki bevállalja a szopást mert mindenki épp Hanzo szeretne lenni és nem akar beragadni healer szerepbe vagy tank vagy defense szerepbe."

Én meg pont fordítva látom.
Ha senki nem akar tank lenni pl akkor néha tudni kell nemet mondani és bevállalni a nagy eséllyel bukta meccset. Mert akkor majd elgondolkoznak rajta, hogy lehet, hogy érdemes lett volna tankot választanom és akkor talán nyertünk volna. De ha mindig jön valaki aki bevállalja a tank szerepet akkor az lesz a hozzáállás, hogy én ugyan nem leszek tank majd valaki úgyis bevállalja. És igaza is lesz...
Hozzáteszem ezt random csapatra írom. Nyilván ismerősökkel meglehet beszélni a dolgot.



Nightcrawler írta: Bandido Roadhog ennyi. Amúgy az a karakter annyira durván erős hogy remélem nerfelik... Pedig imádom. Ha elkap akkor isten se ment meg a haláltól

Na vicceljünk már. Megfelelő kezekben a hookolással valóban veszélyes tud lenni de mégis mit kéne rajta nerfelni? Egy kurva nagy és lassú célpont. Egy tucat karakterrel szét lehet kapni. Sok hpja van az oké. Nyilván az 1 vs 1 helyzetben kevés karakter birná a strapát de általában ugye nem 1 vs 1-ben találkoznak az emberek. Pl egy McCree-vel (még akkor is ha nerfelik a Fan the Hamer sebzést) leszedi az ember 2mp alatt.

Nekem pl a tankok közül Roadhog még Zarya mögött is van annyira nem jön be de ez már nyilván személyes preferencia.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



:D én CDre várom a hookot... kiszaladok és leszedem a healert. Majd vissza. CD lemegy a hookról... megint ki és megint valakit. Nem igazán tankolok vele. :


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Vagy megírod az ismeretleneknek is, a meccset lejátszod a hiányszakmával, aztán ahogy lehetsz, kilépsz, és keresel másik csapatot. Két meccs között meg eleve le tudsz lépni, nem, ha látod, hogy idiótán válogatnak, direkt nem vállalnak supportot, tankot?

Megérteném, ha mindig az menne, amit írsz, de a statisztikák vagy általam látottak nem támasszák alá, hogy senki nem akar gyógyítani vagy tankolni.

Sors bona, nihil aliud.



Nightcrawler írta: Nem igazán tankolok vele. :

Oké nincs több kérdésem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




Van még hová fejlődni.
rwurl=https://youtu.be/yt-hXFTWfeo



Uraim, bekészíteni a vasvillákat:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=LWTsJZD3YFQ

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!