Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Ámen.

Parizer forever.



Gabika írta: sry, ezt nem meselem el, mar igy is rajtam rohogtok par honapja :)

más hibájából tanulunk ironikusan és holtkomolyan mondva is, szóval érdekel minket azért is, hogy kiröhögjünk, meg azért is, hogy belül kicsit megborzongjunk, hogy hát bazmeg, én is pont így szopnám be.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Végül csak a harmadik sörnél ugrottál be, az barna volt. Ha a szőkéket szereted jobban, akkor bocs :(

Sors bona, nihil aliud.


KMZ képe
KMZ

Kurvákra vonatkozóan. Legénybúcsú szervezés megy havernak és pár ismerősöm mondta hogy nem ártana kurva, hogy legalább a lehetőséget adjuk meg a vőlegénynek egy kettyintésre.
Mondtam hogy szerintem egy kizárólagosan táncosnő lenne jobb aki akkor sem dug ha 60k-t belegyömöszölünk a bugyijába, mert annak ellenére hogy bízok a vőlegényben hogy ittasan se csinálna semmit, engem az is zavarna ha az éjszaka fele azzal menne el hogy a 4-5 kan gangbangelni akarja a csajt. Amúgy szerintem az egész nőcis dolgot skippelni kéne, nemtom mi a baj a gokarttal, horgászattal, paintballal...

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



+1

Parizer forever.



Majd megy Vajk bouncernek.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Én sem értem miért jó a legénybúcsúra lányokat hívni. Nekem sem volt, és nem is szerettem volna, mert csak zavart volna. Ha nem nyúlhatok hozzá minek van ott? :D Legtisztább ilyenkor az, ha megkérdezitek a vőlegényt, hogy akar-e táncosnőt.



Láttam én már elég sutyerákságot legénybúcsú szervezésével kapcsolatban. Általában az a valódi helyzet, hogy pár nyomoronc erőlteti a csajt, abban a reményben, hogy majd szépen rárepülhetnek a koncra - semmi más nem is érdekli őket, pl hogy az ünnepeltnek mi lenne a jó.

Amikor egy srác hozzám szervezte a dolgot, volt két srác is, akik teljesen meg voltak rökönyödve, hogy fizetniük kell a szállásért, mert ahogy kifejtette; náluk az a szokás, hogy a legény meghívja őket magához, ők meg hoznak neki piát, és várják amúgy, hogy a "házigazda" ellássa őket. - Egyiknek az ünnepelt ki is fizette amúgy a szállását, mint utóbb kiderült.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Az ilyen jellegu legenybucsuknal gazabb es nyomorekabb dolgot elkepzelni se tudok.

Regen minden jobb volt.



Nem teljesen önzetlenül csináltam egy Legénybúcsú topikot, ahol lehet bővebben ecsetelni a prókat és kontrákat, meg mindenki megmondhatja, hogy szerinte mi (lenne/lett volna) a tuti:
http://www.rewired.hu/content/legenybucsu

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


KMZ képe
KMZ

Köszi, amúgy valszeg soha az életben nem fogunk beszélni róla mostantól :DD

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nem tudom, az én legénybúcsúmon nekem kellett vetkőznöm :-)

Először is alá kellett íratnom a fenekem öt csajjal, ez aránylag könnyen ment. Aztán szereznem kellett egy használatban lévő női bugyit, ez nehezen indult de találtam egy leánybúcsúst akinek meg le kellett dobnia a bugyiját és így megoldódott :-)

A vetkőzés meg: előtte fél-egy évvel megkértek a haver csajok minket, hogy mivel az egyik csajnak szeretnének csippendélt a leánybúcsújára, de ő szégyenlős idegenekkel, dobjunk már össze valamit. Én bevállaltam hogy megcsinálom és betanítom a műsort, és öten meg is csináltuk, előtte viszont hónapokig gyakoroltunk mire leküzdöttük a felmerülő akadályokat... Fény derült rá például hogy Imi barátunk balkezes, ezért a nadrágszíjjal mindíg orrbaverte Szaszát - oké, mostantól mindenki balkezes és arra fűzi a szíjat. Aztán hogy Attila mindíg lemarad a mellény-kibontós résznél, hát persze, mert az ő mellénye öt gombos - oké, mindenki csak hármat gombol be. És végül, de elsősorban mindenki (én is persze) totális antitalentum volt ritmusérzék és a koreográfia megjegyzése tekintetében, ezért a végefelé már kissé erőszakosan erőltettem a próbákat, mondván, ha majd álmodból felkeltve is reflexből gombolod amit a zene megfelelő részén kell, akkor majd nem b*od el élőben sem!

Na a legénybúcsún meg az Oktogon sarkán közölték a haverok, hogy akkor itt és most lássuk azt a sztriptízt. Kizárt dolog, mondom én porhanyósra itatva. Erre benyomták csőmaxon a vetkőzéshez vágott zenénket. Basszátok meg, hallatszott halkan, és győzött a rutin :-)
Kábé száz éjszakai bulizó röhögött rajtam, aztán jött arra rendőr és gyorsan elhajtott velünk a sofőr haver.

Rámadtak egy bébidollt, és úgy vittek haza az asszonyhoz...

Tibor legénybúcsúja még jobb volt, de az már másik történet.



Lassan kellene már egy Férfiak Lapja Café topik.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Átzúztam a dolgokat ide:
http://www.rewired.hu/content/egyuttelesi-mizeria

Sorry, de némileg összekeveredtek az időbeliségek, mivel nem mindig adott kommentre válaszolgattatok. :/

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



igazából tucatnyian vagyunk, de szeretem, ahogy fél threadek átrepkednek másik topikokba és időutazósat lehet játszani mert szét is hullik leginkább tőle a fórummotor a gecibe, ahogy azt kell. viszont ha lenne egy topik, amiben arról beszélhetnénk tovább ugyanazokkal, hogy minek nyissunk egy adott mondatban inkább saját topikot, az picsajó lenne, lájkolnám! :P

lehetne a címe: topik arról, hogy miért nyitottam valaminek külön topikot. az előbb utóbb elvinné monty python irányba és legalább kicsit vicces tudna lenni. na jó, nem lenne az még úgy sem.



fél threadek átrepkednek másik topikokba és időutazósat lehet játszani mert szét is hullik leginkább tőle a fórummotor a gecibe, ahogy azt kell.

ez nem a motor hibaja hanem hogy basznak valasz gombot hasznalni a kedves felhasznalok adott esetben, aztan talalja ki a motor ugye hogy epp mire ment volna. :)

Azon felul nem faj a motornak/adatbazisnak az atmozditas, legrosszabb esetben is csak kicsit kusza lesz az a par reply nelkuli komment helyzete a friss topikban.

A tobbihez meg annyit hogy valahol azert meg kell huznunk a kozeputat. Ugyan egy ket off beszolasra meg nem fogunk kulon topikot nyitni minden esetben, de ha mar harom oldalon megy a teljesen fuggetlen beszelgetes, az meger annyit hogy sajat dedikalt helye legyen neki. Ellenkezo esetben tenyleg olyanok lennenk mint az IRC, ahol belogolnak az emberk es 1 chat-lapra hannyak a sodert, aztan ha masvalaki felnez par ora mulva, vesezheti a kommentaradatbol hogy epp mi relevans vagy mi erdekli. :)

Ergo, kategoriakra filterezve a beszelgetest hatalmas mennyisegu idot sporolsz meg az embereknek. Foleg azoknak akik nem egesz nap az RWn elnek ugye, hanem naponta egy keveset felneznenek es olvasnak az epp erdekelt temakat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



hat franc se tudja, de szerintem igy lesz egy halom par szaz hozzaszolassal rendelkezo, de elhalt topik, amibe havonta max 1-2 hsz fog szuletni

Parizer forever.



es ez meg mindig jobb variacio mintha lenne 1 "altalanos dumaljunk mindent meg", amiben van 10000000 hozzaszolas mindenfele temarol, egymas beszelgeteseibe allandoan bele bele turo es kerulgetni valo modon, adott esetben 10 teljesen fuggetlen vonalon egyidoben, amiben sok szerencset akar par nap lefolyasa utan is "visszakeresni" valamilyen beszelgetest, es kivenni belole a fontosabb reszleteket.

Mindig gondolj masra is, aki epp nincs gep elott az adott idoben amikor te beszelgetsz valamirol, erdekelne a tema es megosztana az o gondolatait is vele, de baszottul nem fog 12 oldalnyi kvazi teljesen fuggetlen egyeb beszelgeteseket sorozatokrol meg diablo 3-rol atvesezni, csak hogy osszealjon a fejeben a sztori.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



nyilvan kozeput kell (nem jo a mindent egybe, és a szettordeles sem), es te latod a statokat, hany halott topik van

Parizer forever.



cset kell ide ugyerzem :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



nyilvan kozeput kell

jaja tiszta lap, erre torekszunk. Nyilvan nem fogunk minden hozzaszolast vadaszni es kulon topikba nyomni ha "veletlen" off lenne, de ha megindul egy impresszivebb (mint adott esetben is) tobb oldalas vonal, annak mar van letjogosultsaga hogy dedikalt topikka promotalodjon.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ha meg nem lenne neki, akkor itt sírna mindenki (ha jobban belegondolunk jó helyen), hogy ennek a (jelenleg) 130 hozzászólásnak miért nem lehetett már az elején egy rohadt új topicot nyitni?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



ti gyakorlatilag most manuálisan próbáltok redditet csinálni ebből, Miguel de Cervantes korában erről regényt írtak volna ám! ;) de csak úgy mesélem.



nem, manualisan tartjuk magunkat a 2x+ eve mukodo forum felallashoz, ahol letrehoztak a topikok fogalmat ugye, ahelyett hogy atmennenk mindent egy helyre osszehanyo IRC csatornaba. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



minden 5-nél nagyobb hsz láncnak külön topik kell, különben nem lesz picsamód mikromenedzselt a fórum

Regen minden jobb volt.



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



ne merd bantani a kedvenc jatekom topikjat :)

Parizer forever.



Jo, hogy szolsz, ki is ment a fejembol a jatek!

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

Strato saját bevallása szerint mindössze kétszer mozdított át hozzászólásokat másik topicba.:P (Bár lehet azóta már háromszor(!))

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!