Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Silicon Valley 3x01

Ez is elindult újra. Szolid évadnyító. Elrich még mindig az egyik legjobb dolog az egészben. Hála neki most már azt is tudom mi az a forking :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



The full cast list for the new Twin Peaks is here, and it’s really, really strange

Showtime has released the names of all 217 cast members of the upcoming show, and included are: Trent Reznor, his wife Mariqueen Reznor, Eddie Vedder, Jim Belushi, Monica Bellucci, Robert Forster, and pretty much every random person you could possibly think of.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lucifer (FOX) első évad

Valami zseniális.
Tom Ellis Lucifer karaktere a tenyérbemászó-imádnivaló, pofátlan-karizmatikus, tipikusan Terrence Hilltől vagy Belmondotól megszokott típus,
rwurl=https://media.giphy.com/media/xThuW7nrrsC7oBHioM/200.gif
nagyszerű párban Lauren German pechjére teljesen normális nyomozónőjével, aki mint hülye gyerekét kénytelen pesztrálni a pokol meglépett fejedelmét.
rwurl=https://media.giphy.com/media/26FPuCeAkwSZyeH3a/200.gif
Tom Ellis brillírozik, részint lubickol a tenyérbemászó-vicces aranyifjú szerepében, részint tökéletesen tud másodpercek alatt átlényegülni, pl. önelégültből sérülékennyé, majd sérülékenységét hamis vidámsággal leplezővé...
rwurl=https://youtu.be/_X9ZfMziFAw?t=87
A többi szereplő is nagyon jó. Lauren German Chloe-jét nem is méltatnám tovább, magáért beszél, de mindenki más is hozza a formát, legyen az Maze, a démon aki nem igazán érti mi a jó a halandó dolgokban (kivéve talán a szexet), Linda a pszichológus, Amenadiel, az egyre földre szálltabb angyal, vagy a kis Trixie, akit meg kell zabálni olyan édes... És nem csak a karakterüket hozzák jól, de azt is, ahogyan változnak.

Kiemelném még a zenét, ami kiváló. Ahol kell dögös, ahol az kell, érzelmes - néha felesleges, de ez ritka.
Néhány példa:

Magához a történethez nem árt tudnunk, hogy a pokolbéli uralmát megunva Los Angelesi bártulajdonossá avanzsált Lucifer-alapötleten, és néhány szereplő nevén kívül semmilyen köze sincs a Neil Gaiman által megálmodott, és a Vertigo által képregényfolyammá duzzasztott Fényhozóhoz.
Ez egy sokkal könnyedébb, aranyos kis sorozatocska.
Az epizódonként megoldandó bűntények nem túl kidolgozott krimik, de nem is kell annak lenniük: A szerepük csak az, hogy bukott angyalunk újabb aspektusát ismerje meg az emberi létezésnek. Ezzel újabb lépést tegyen a saját jellemfejlődése útján - gyakran visszafelé :-) - és egyre nagyobb fejfájást okozzon a szerencsétlen detektívnek, aki természetesen nem hiszi el ennek a bájgúnárnak az ördög-mesét. De hát, ahogy Rejtő Jenő írta, tiszteld barátaid agybaját...
rwurl=https://youtu.be/s35pkI4P_pY?t=90

Nyilván nem kell Shakespeare-i történetszövésre vagy színjátszásra gondolni, de én személy szerint nem is emlékszem hogy mikor szórakoztam ilyen jól, mint ezzel a sorozattal.



Ezt mind elolvasva ez kurva szarnak hangzik... :P Nyomozós sorozat egy vicces könyedt Luciferrel. Nope.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ízlés kérdése :-) Ez nem a Sandman-beli vagy neadjisten a Constantine-filmbeli Lucifer ( rwurl=https://media.giphy.com/media/10uflQVmRCHWrC/giphy.gif ), ez egy teljesen független vígjáték-krimi sorozat, némi természetfelettivel. Nem szabad úgy beülni rá mint akik felháborodottan kijöttek a moziból az 1991-es Oscarról mert Stallone nem lövöldözött benne :-) Szórakoztató, és ennyi. Annak viszont nekem nagyszerűen bevált.



Ugyan a kilencedik rész után már inkább pihentettem volna, de végül bepróbáltam a Vikings negyedik évad 10es részét (ami ilyen félévadzáró lett) és meglepetésemre igencsak kurvajó lett:)

ShowHide spoiler #

Mindenesetre így már várom a következő felét:)



az ugye megvan, hogy

Constantine-filmbeli Lucifer

lesz Czernobog az american gods-ban?
http://www.imdb.com/name/nm0001780/?ref_=ttfc_fc_cl_t12

amugy a Lucifer nekem is nagyon bejott, egyszeru kis sorozat. tobbet elvistem volna az olyan reszekbol mint amik az ellopott szarnyakrol szoltak. a demonikus sminkek sajna kiabranditoan leegyszerusitettek, de talan ez volt (szamomra) az egyetlen hibaja.

"okey-dokey!"



Király :-) Az egy jó karakter, és jó színész.
Kíváncsi leszek amaz milyen feldolgozás lesz, most olvasom újra, és hát vannak részek amiket ha nem vágnak meg/írnak át, lehet megfekszi a Trónok harca - Vörös nászon edződött közönség gyomrát is :-)
Szerda úr szerepére is kiváló a színész akit választottak. http://www.imdb.com/name/nm0574534/
Árnyék picit aggaszt, nem sokat tudok a színészről és az se mind jó :-)
http://www.imdb.com/name/nm1340638/
Laura picit tapasztaltabb szinésznőnek tűnik, remélem az is, mert sok múlik majd rajta...
http://www.imdb.com/name/nm0115161/



igen, most mar gyulnek rendesen! a multkor volt egy nagyobb cikk vhol, van mar anubis
mad sweeney meg sok egyebb karakter. Shadow egy kicsit engem is bizonytalanna tesz, en ot csak a the 100-ban lattam, ott vegul is ok-s volt de semmi kiemelkedo. mindettol fuggetlenul a casting eleg igeretes, bar szamomra az idealis mr wednesday bill nighy, mad sweeney meg brendan gleeson lett volna, shadow meg talan jason momoa. azert drukkolok a sorozatnak, az alapja az egyik legjobb modern fantasy a konyv a korbacs ota. szvsz
szerk
ehun e! megkerestem neked!;)

"okey-dokey!"



Ujjuuuj :-) Bilquis, és a dzsinn, ha egy az egyben benne lesz ami a könyvben, keményen kicsapják majd a kertkaput 3:-)
Tényleg, vajon RatedR lesz...?



Sorozat készül az EVE Online-ból.
Remélem valami hasonló lesz látvány oldalról:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=0bjTrPutt4k

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



Lesz önálló Punisher sorozat a Netflixen.

"A Netflix és a Marvel együttműködésének következő mérföldköveként megrendelték a Daredevil spinoffját. A Punisher, avagy Megtorló művésznéven közkedvelt Frank Castle címszerepét Jon Bernthal ismétli meg, mindannyiunk vélhető megelégedésére. A showrunner teendőit Steve Lightfoot (Hannibal) látja majd el." - Aeonflux

Remélem, olyan lesz, mint a Daredevil évad első három részében, nem pedig...

ShowHide spoiler #




Végső soron csak kettővel feletted írta Nokedli. Érthető, hogy ilyen sokat nem olvasol vissza.

Non serviam



Nem baj, Vár Ferenc urat többször is.

ShowHide spoiler #






Gúd. + Obligatory

rwurl=https://youtu.be/6ZrsJsvL30g

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nagyon próbálkoznak minden irányban, remélem, egyszer összejön.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ha megint egy raktár, vagy elhagyott gyártelep lesz a helyszín, akkor kapják be. Punisher hentelést meg alsó hangon elvárok.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Egyébiránt én nem vagyok annyira optimista így elsőre a Punisher sorozat kapcsán. Egyrészt a Netflix kezd kicsit érzésemben elszállni a képregény sorozatgyártás mennyiséget nézve (DD, JJ, LC, most meg ez plusz szó volt még Iron Fistről meg asszem Black Panther sorozatról is stb) és félő, hogy a túl sokat akar hirtelen markolni hatás lép majd fel.

Másfelöl pedig a Punisher (a tökös no bullshit DD S2x01-2x04 féle) aki nem szarozva henteli a rosszfiúkat az limitált adagolásban működhet csak jól. Ha kap egy saját sorozatot leginkább az történhet vele, hogy 10-13 részve higítva a) vagy minden ötödik részben hentel csak és közben valami szar moralizálós, humanizálós töltelékkel töltik meg a sorozatot vagy b) minden részben mészáról valakit ami egy rövid ideig még jópofa is de egy idő után elveszti a szórakozási értéket mert az ember letompul.

Szóval én azért fenntartásokkal várom azt a Punisher sorozatot.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Mert még nem olvastál Punisher-t (sem) ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Tény. Sok mindent nem olvastam de azért elnézve a karaktert a fenti lehetőségeket látom elsősorban egy prime time sorozatos megvalósításban. De persze mindig boldogan csalódok pozitívan :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Bőven van abban a karakterben, amúgy meg simán megette a Daredevil showt amikor ő jött színre (az utolsó részt leszámítva, bár ott több minden Xena egyszerűségűre lett véve). Tökéletes figura a szuperhősök moralizálos szembesítésére.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



több minden Xena egyszerűségűre lett véve

Így :-D
És a többivel is egyetértek.



plusz szó volt még Iron Fistről

forog

asszem Black Panther sorozatról is

film lesz

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!