Diablo

Utolsó bejegyzés


Nekem nem megy az export ptren :(




Hát talán a TurboHUD-ért nem kellett volna, de ugye volt róla szó, hogy egy ideje figyeli őket a Blizzard figyelőkéje...



Szerintem turbohudért nem is volt ban, ezt csak azok terjesztik akik beszoptak valami más csalást.
Régen is ez ment a csében, hogy jajj őket a bunnyhopp script miatt bannolták... hát lófaszt.



Naja, de azt is állítják, hogy egyes Razer egér/bill makrók miatt is banoltak, és arra viszont volt eset korábban, hogy Blizz visszavonta a döntését, szóval tényleg. A TurboHUD egyértelműen és durván sérti az EULÁ-t és a TOU-t meg az STB-t, és legalább egy botnak a TurboHUD volt a hozzáférési pontja a D3 memóriájához. El tudom képzelni, hogy a Blizz nem válogatott: gyökerénél vágta el a memóriaolvasást és az inputot is a TurboHUD és a makró API-k (pl. Autohotkey) letiltásával.

Azt nem mondom, hogy ez jó, főleg a makrózás büntetése aggályos.



Főleg hogy "kezdetektől" epilepsziás játékmenetre épül a játék (cmww wizz ugye). Na mindegy, engem már nem érint, "kigyógyultam" a dióból :)



Be mered írni, hány órát játszottál vele zusammen?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Persze. A fő wizzemmel van 767hrs, a 2. számún 566hrs, a WD-n van 374 hrs, ezen kívül az egyebeken pedig összesen kb. 145hrs. Az összesen 1852 óra. Én azt mondom, hogy itt sem mér tökéletesen a játék, szóval kb. 1900-2000 óránál járhatok a valóságban.

Biztos vagyok benne, hogy nem nekem van itt a legtöbb órám benne :)



A beleölt időmennyiség tudatában miként tekintesz vissza a Diablo 3-as kalandjaidra? Lehet beszélni bármilyen negatív érzésekről, amik akár a videójátékokhoz fűződő viszonyodra is kihatottak?

Nálam legalábbis az annak idei WOW-os szenvedélyemet vagy 1,5 éves [játék] szünet követett, továbbá az RPG műfajához kötődő viszonyom is jócskán átértékelődött.



Híjnye :) Az biztos, hogy amikor nagyon nyomtam utána kicsit "kiégtem", magyarul nem nagyon érdekelt más játék, gondolom azért, mert hozzászoktam ahhoz, hogy leülök diózni, és egyből jön a szokásos érzés...

Az biztos, hogy a továbbiakban ilyen túlzottan grindelős játékok közelébe nem nagyon fogok menni (legalábbis ennyi ideig), bár ez lehet a blizz sara is, hogy gyakorlatilag 1.x.N verziószám ugrásonként mindent elölről kellett kezdeni...

Nyilván értelmesebben is el lehetett volna tölteni az időt, de valószínűleg a játékidőre szánt idő játékidő maradt volna, csak mással játszottam volna. Ugye van az a mondása is John Lennonnak: "The time you enjoy wasting was not wasted." :D; meg azért összességében pozitív a mérleg, de persze vannak tüskék: RMAH "mechanika", még ha vettem is ki pénzt belőle, "irányított" loot, aztán a GRift (valahogy sose tudtam megszeretni), technikai hiányosságok (SSD igény, HC, lag, stb), "balance", nincs igazi coop játék, és így tovább.


Lou képe
Lou
Donator

ja. még én is túlléptelek már (épphogy), ha hihetünk a számoknak

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



De szar vagyok hozzátok képest, 1000 óra. Érzésre többnek gondoltam. És ebben is mennyi lebaszás volt asszony részéről, hogy már megint tolom :D

Ha nem lenne jó idő és a motort nem tolnám már 10000 fordulaton, akkor még lehet elővenném megint. Én 1 percet sem sajnálok, szeretem ezt a gamát mai napig, csak sajnos most már hamar megunom.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Chiller írta: Persze. A fő wizzemmel van 767hrs, a 2. számún 566hrs, a WD-n van 374 hrs, ezen kívül az egyebeken pedig összesen kb. 145hrs. Az összesen 1852 óra. Én azt mondom, hogy itt sem mér tökéletesen a játék, szóval kb. 1900-2000 óránál járhatok a valóságban.

Biztos vagyok benne, hogy nem nekem van itt a legtöbb órám benne :)

Én beelőztelek: 2109



Nálam is bőven pozitív a mérleg. Egy életre való Blizzard játékköltséget kiszedtem az RMAH-ból :D

Nekem 1600 h körül van, mind DH-n vanilla D3 alatt a bazár bezártáig, de ebben nincs benne a kereskedés, mert azt nem számolja bele.

Brag: Azt csak jóval később tudtam meg (mert nem vagyok listafétisiszta), hogy nálam volt EU-ban a 3. legjobb rare 2h crossbow.



Nekem 3092h, de ki szamolja...
Erdekes, hogy ehhez kepest sehol se vagyok.

THUD-ot miota ramszoltak, hogy hasznaljam azota hasznalom (kb 2 eve), es nem banoltak erte.
Februar kozepen meg az unalom miatt raprobaltam egy BOT-ra. Nem a sajat acc-tal, vettem hozza egy tejesen ujat. Neha raneztem, atallitgattam, de mar az se inditottam el par napja. ~1500plvl-ig jutott, solo, vegtelen materialt farmolt (130+ kocka, 30k+ fs, 60k+ db a tobbirol nem is beszelve), egy fulnyi lvl77+ leg gem, grift 77-et tolt idore egyedul, en meg se probaltam, hogy en mit tudnek kihozni belole.
A lenyeg, hogy top1000-be keruleshez min 78-as gr kellett volna. Bant nem kapott pedig ment 24/7. Kispalyasokat nem BANtjak.



milyen bot az? csak kíváncsiságból kérdem
(de tényleg, a sajátomat úgysem kockáztatnám ezzel, egy másikat ezért meg nem fogok venni)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



En is igy voltam vele, de aztan £10-ert hozzajutottam egy D3+RoS-hoz, es miert ne alapon. RoS-BOT.
Igazabol mostanra ertem el arra a szintre, hogy nem zavarna, ha tobbet nem tudnek D3-azni.



meglepően okos jószágnak tűnik, és látom is én hogy miért vonzó (reggel beröffentem, aztán hadd farmoljon 8+ órán át aztán hazaérve learatom a termést és darálok én is kicsit tovább)
csak valahol úgy érzem, ha már ez kell ahhoz, hogy kedvem legyen vele játszani akkor útközben félresiklott a dolog.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



En azert meg varok egy MI-ra, Season 54-ben mar az fogja farmolni helyettem :)
Amugy okosnak tunik, de egy buta segg. Riftre jo, bountyzni meg nem igen tud. Megcsinal 3-4-et az adott act-ban aztan kilep menube es ujrakezdi, vagy elakad vhol. Sima T10-es riftbol viszont 12-t is lehoz egy ora alatt. 68-asbol is 8-9 korul csinal. De pl volt olyan, hogy betelt a lada (ugy volt beallitva, hogy csak ancient legeket tart meg, minden mast tor), es onnantol kezdve semmit nem tort ossze csak eladta vendornak a cuccokat...
De van 250.000.000.000+ goldja legalabb.



rwurl=http://i.imgur.com/khxTxjK.jpg
Pedig biztos valami nagyon fontos lehet...



Skacok, valami szenonbaszás lesz, vagy örökre elengedjük ezt a fost?



En vmikor szezon kozepen megkerek vkit, hogy huzzon fel, aztan kifarmolom a lada helyet es ennyi.



Én indítok egy karit csak nem tudom még, hogy mit. Valószínűleg barbárt.


Lou képe
Lou
Donator

Kicsit úgy alakul az élet, hogy nem jut időm túlzottan játékra, szóval kb olyasmit tervezek, mint Reinhardt

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Valószínű egy DH vagy WD, S5-ben haver DH-ja brutális volt, megpróbálom megvalósítani 05.24.ig, aztán beszippant a Warhammer.



Milyen DH volt az? Multishot?



gondolom dagger dh volt (s5-ben az volt a garantált set)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Először a Dagger-es, az ilyen single targetes állatság volt, én barbárral letakarítottam a mobok 90%-t ő meg one hit-el elküldte a rift boss-t újra a pokolra.

Aztán rájöttünk, hogy nem elég effektív magasabb GRift szinten aztán összeszedtük neki a Multishot-ost, addig én kb kezdtem egy új karaktert (míg farmoltuk neki), ami Wizard lett, mert a Barb.-om nem bírta magas szinten a WW-es build-el. A Wizard meg a Spectral Blade, arcane orb exploison, bubi, 4essel gusztustalanul erős volt.



Battletagedet küldd el aztán nyomhatjuk együtt ha van kedved.
Én ma indítok egy karit kezdéskor.



Amint hazaérek dobom is! Nem tudom mikor kerülök gép elé, de én is tolom majd!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!