Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Vannak ilyen filmek, a Birdmant is csak akkor tudnám másodszor is megnézni, ha leszedálnának. A MaC -t lehet, hogy másodszor is meg tudnám nézni, azért vannak benne vicces jelenetek, de tény hogy másodszorra azért nem olyan lenne már mint elsőre. Az említett filmeket pótolom.
(Utánanéztem, van még a The Green Butchers is a rendezőtől)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Joda írta: Mert ugye ott tortent a dolog eredetileg? :D

arra celoztam ja, varosunkban ment az az esemeny. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/1988_Winter_Olympics

One of the most popular athletes from the games was British ski jumper Eddie "The Eagle" Edwards, who gained infamy by placing last in both the 70 and 90 metre events finishing 70 and 53 points behind his next closest competitor, respectively.[56][64] Edwards' "heroic failure" made him an instant celebrity; he went from earning £6,000 per year as a plasterer before the Games to making £10,000 per hour per appearance afterward.[65] Left embarrassed by the spectacle he created, the International Ski Federation altered the rules following Calgary to eliminate each nation's right to send at least one athlete and set minimum competition standards for future events.[66] Regardless, the President of the Organizing Committee, Frank King, playfully saluted Edwards' unorthodox sporting legacy, which would also be commemorated with a 2016 feature film, Eddie the Eagle.

meg ez:
https://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_%22The_Eagle%22_Edwards

Edwards was born in Cheltenham, Gloucestershire. A good downhill skier, he narrowly missed the Great Britain team for that event for the 1984 Games. To improve his chances to qualify for Calgary in 1988, he moved to Lake Placid, New York in the U.S. to train and enter races of a higher standard, but he quickly found himself short on funds. To realise his Olympic dream, he decided to switch to ski jumping for reasons of cost and easier qualification as there were no other British ski jumpers with whom to compete for a place.[2]

Edwards began jumping under the eye of John Viscome and Chuck Berghorn in Lake Placid, using Berghorn's equipment, although he had to wear six pairs of socks to make the boots fit. He was disadvantaged by his weight—at about 82 kg (181 lb), more than 9 kg (20 lb) heavier than the next heaviest competitor—and by his lack of financial support for training—he was totally self-funded.[3] Another problem was that he was very farsighted, wearing thick glasses under his goggles, which would mist up at altitude.[3]

Edwards was informed of his qualification for the Games while working as a plasterer and residing temporarily in a Finnish mental hospital due to lack of funds for alternative accommodation (rather than as a patient).[4] He first represented Great Britain at the 1987 World Championships and was ranked 55th in the world. This performance qualified him, as the sole British applicant, for the 1988 Winter Olympics ski jumping competition.

Edwards was the best ski jumper in the United Kingdom, setting a British record of 73.5 m in one of his Calgary jumps in 1988.[5]

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ja ok, azt hittem ez elég obvious. :D Vagy hát így nem újdonság. Mind1.



a birdman-ért miért vannak annyian annyira oda?
én vagyok az egyszerű amiért nem értem meg a film fantasztikus mögöttes modnanivalóját?
vagy ennyire fantasztikus dolog, ha azt ütik az emberbe hogy mernek szembenézni a kritikusok kritikájával és mennyire zsivány dolog már?
mert már szerintem egy túlértékelt ripacskodás volt az egész (az operatőri munka viszont fasza volt)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem vagy egyedül, nálam is túlértékelt kamaradarab volt, ügyes kameramunkával/vágással.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



+1

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



+1

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



-232



-1



+1

Vagy +-100, nem tudom. A lenyeg hogy kvajo film volt. :D


CJ képe
CJ

+1

:D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nem tudom, a Birdman kicsit olyan volt, mintha a szakmának készült volna, mármint a filmes szakmának akik tudják, hogy mi a stájsz biztos jobban értékelik.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



±1

ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?



A Zöld hentesek nem rossz, de nincs benne semmi olyan ami ne lenne benne az Ádám almáiban és a Gengszeterek fogadójában, és jobban. Persze ez is szubjektív.



Winter soldier
Ez meg mindig remek!



Die Hard
Netflixen szembejött, meg is lepődtem, gondoltam belenézek... Erre végignéztem. Megunhatatlan darab. Imádtam elejétől a végéig. :)



Batman öt Superman

Az elején viszonylag koherens, csak nem túl érdekfeszítő. A második felére aztán átmegy full retardba az egész. A forgatókönyvírókat valószínűleg elfelejtették értesíteni, hogy a film nem csak a kapitóliumi jelenetig tart, szóval a maradékot minden koncepció nélkül próbálták meg leforgatni. Az eredmény egy unalmas CGI orgia nulla összhatással.
Én mondjuk nem olvastam egyetlen kapcsolódó képregényt sem, de ha ezzel a filmmel akarták felkelteni az érdeklődést a DC univerzuma és a Justice League iránt, akkor nem jártak sikerrel. Hozzáteszem, a Marveles képregényeket sem ismerem, az ő filmjeik mégis nagyságrendekkel szórakoztatóbbak.



Ezt megnéztétek anno? Egész jó.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=0K9keJYO8BM



Victoria

Eddig szinte semmit nem hallottam erről a német független filmről, a minap ajánlották nekem megtekintésre és habár maga a sztori nem hordoz önmagában semmi egetrengető megváltást (egy magányos spanyol csajról szól aki egy berlini bulizós éjjelen rossz társaságba és életveszélyes helyzetbe keveredik), a technikai megvalósításért viszont mindenképp megérte ez a 130 perc, emiatt le a kalappal az egész stáb előtt.
A film ugyanis nem más, mint 130 perc egybefüggő jelenet vágások nélkül. Egyben. Vágások nélkül. Nincsenek fake jelenetváltások mint mondjuk a Birdman-ben. Az első másodperctől az utolsóig több helyszínen át forgott a kamera a főhősnőnket követve, valós időben, ezzel még feszültebb hangulatot kölcsönözve az egésznek.
A film történéseivel kapcsolatban számomra több helyen kilógott a lóláb, főleg a naiv főhősnő egyes döntéseinél és a pár tahó karakternél akikhez csapódik, azonban a technikai megvalósításnak és talán Nils Frahm zenéjének köszönhetően is egy egész különlegesnek mondható filmélmény volt számomra.

http://www.rottentomatoes.com/m/771419752/
http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_2



ezt meg kéne néznem nekem is.
imádom az ilyen különálló technikájú filmeket, bár az kicsit hihetetlenül hangzik hogy semmi trükk nincs benne. (bár nagyon szeretném ha igaz lenne)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



3x vették fel, és abból választották ki a legjobban sikerültet.



Utánaolvastam, semmi vágásbeli trükk nincs benne, 3szor vették fel az egész filmet nyilván valós időben (hajnali 4-5kor indul és kb 7-ig tart, amit tisztán látni is), a színészek a dialógusokat javarészt improvizálták, elvileg követtek is el pár hibát a forgatás során, amiből látszólag sikerült rugalmasan helyrezökkenniük.



kafa, egyrejobban izgat :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



pontosabban a harmadik verziót látjuk. Pont három forgatásra volt pénzük, és van is egy jelenet amit elbasztak mert nem jó helyen kanyarodott be az autóval. De ügyesen megoldották.

Ettől függetlenül engem felbaszott a film:D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



BVS
Volt nagyon régen egy jackass rész amiben rántottát sütöttek, de előbb előbb külön megették az alapanyagokat majd utána sütötték meg, ez ugrott be erről a filmről. Tele potenciálisan király dolgokkal totál retardált módon előadva.



Jungle Book

Ja hogy ez 1:1-ben a '67-es film, CG-vel es egy gyerekkel?! :O

Az elejen ugy voltam vele, hogy ez bizony egy tech-demo. Na de milyen! Ilyen CGI-t eddig meg nem lattam. Egyszeruen tokeletesek az allatok (meg persze minden mas is). Ha levettek volna a hangot es ratesznek egy natgeo logot, siman elmenne elo dokumentumfilmnek. Fantasztikus, tenyleg!

Ami megmenti ettol (marmint hogy ne legyen tobb, mint egy latvanyos doku) a filmet, az Murray, de foleg Walken. Wow, hat nem gondoltam volna, hogy ilyen jol enekel a csavo, azt tudtam, hogy tancolni jol tud :D

Nem egetrengeto alkotas, de a celjat elerte: mostantol ezt fogjak nezni a gyerekek a fantasztikus-csodalatos-gyerekkentezerszerlattam rajzfilm helyett. Valtoznak az idok, na



mostantol ezt fogjak nezni a gyerekek a fantasztikus-csodalatos-gyerekkentezerszerlattam rajzfilm helyett

Bár még nem bírtam magam rávenni, hogy megnézzem, de rohadtul remélem nem lesz ezzel igazad. :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, ezek a mai suhancok! Bezzeg nekem nagymamám még a Kipling-féle verziót olvasta, meg aztán olvastam én is. De ezeknek a kölköknek a disney-s kell!

Sors bona, nihil aliud.



Rosszul olvastam, hogy lesz mostanában egy regényadaptáció is?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem. 2 év múlva, 2018 Oct. 19.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!