Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Arany eleted van, komam.

Regen minden jobb volt.



:D :D :D jó elfelejtem mindig hogy a Rewireden vagyok



@Gabika
@Nightcrawler

igazabol mindkettotok problemajat ertem, nekem egyik a masikbol/a masik utan jott. a valasom utan (tobb mint tiz ev, egy gyerek) nekem harom honap volt az undorfaktor amikor gyozott a termeszet. akkor jott a fentebb emlitett dugas>reggeli lepes/ignor idoszak es ugyanugy meguntam azt is. bele eroszakoltam magam egy kapcsolatba, egy porno szineszno alkatu am de kobuta novel. szolgalelkusegemnek hala egyutt voltunk ot evig, mondanom sem kell a vegen mar majdhogynem pofozkodasig fajult a kapcsolat. aztan hirtelen jott a mesebeli szerelem elso latasra. mar vagy nyolc eve vagyunk egyutt.
szal never give up! lessz ez meg szarabb is, de lehet jobb is.

hogy on legyek
a faszert nem tud itt tavasz lenni???? 15 fok utan egybol 35 fok! a faszert kell mindig pont a melletunk levo hazakat ujra epiteni bezikrol, hetvegen reggel hettol legkalapacsolni a qrva falakat????!!!! a faszert kell a szomszednak korcs kutya tenyeszetet uzemeltetnie vietnami modra es vinnyogtatni 24/7 ben a kiskutyakat? a faszert az erkely ajto alatt van a helyi hulladek feldolgozo uzem es amikor talalnak egy acel szef ajtot ket darab femkalapaccsal akarjak leverni a festeket rola penteken este 11 orakor!!!!?

"okey-dokey!"



// 2 nap alatt nyár lett itt is b+ Tavasz meg ősz már nuku, globálisan felmelegszünk, meg fogunk dögleni mind.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ami nekem fura, hogy a globalis felmelegedessel, nemcsak hogy a nyarak egyre melegebbek, de az idojaras egyre szelsosegesebb, itt evtizedek ota nem volt ennyire hideg a tel, eszakon a hegyekben (sapa es kornyeke) meg ho is esett, meg fagyott. az arckonyvem tele volt videokkal, hogy a vietek mekkorakat taknyoltak a fagyott hegyi utakon es nem ertettek mijafaszez.:D

meg fogunk dögleni mind.

ebben valahogy biztos voltam eddig is.:)

"okey-dokey!"



Sajnos pont hétvégére 15-16 fokot mondanak... Viszont utána hétfőn kezdődik elölről a szép idő.

Van itt a sétányon ahol lakom egy Zumba stúdió. Minden este 18-20ig üvöltetik a zenét... Zeng az egész sétány. Nyitott ajtóval és ablakokkal. Lehet öregember stílusra váltok és egyszer rájuk hívom a rendőröket. (ui járok edzőterembe mégse zúg az egész környék a Come on Barbie lets go party dallamaira.



Úgy tűnik, tényeg kihagytál néhány stádiumot, és rögtön zsémbes öregember szintre léptél, ami egyébként egy tök jó állapot. Én is rá szoktam szólni a gyerekekre a játszótéren, hogy ne szaladgáljanak.


KMZ képe
KMZ

Belőlem most az új szomszéd kis 20éves párocska hozza ki a nyuggert :) Az még nem is zavarna hogy a csajszi jó hangosan nyög miközben basszák (élvezze az életet), de hogy mellé cickánypatkánymajom hangon kaffog és vinnyog, aláfestésnek meg suttyódiszkó zenét bömböltetnek hajnali 4ig, már kicsit sok. Meg a rácsot se zárják a lépcsőházban.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Rohadjon meg az összes mester/szaki (gondolok itt kőművesre, szobafestőre, ácsra, burkolóra, stb), akikkel nem lehet NORMÁLISAN időpontot egyeztetni. Sosejó amit megbeszélünk. Jó esetben csak simán nem jön és utólag szól, hogy nem jöttem (jéé tényleg?) rosszabb esetben ismét hívhatom hogy WTF és jönnek a kamu indokok. Ez az egész akkor a legjobb, amikor 3 mestert kell összeszinkronizálni.



Tolem nem messze kettlebell edzoterem van, azok a retardalt nyogesek, amiket tolnak estenkent... De regebben fitness edzes is volt, na az edzo csaj visitasa megspekelve az elviselhetetlen synthpoppal az meg rosszabb volt, neha majdnem elindultam, hogy szetverjem lapattal a fejet.

De a felso szomszedok igazabol mindegyiknel rosszabbak. Zartosztalyra valo az egesz familia, de komolyan, teljesen atlagos vasarnap esti uvoltozes a "rohadt mocskos kurva" "akkor baszodjal meg" anya-fia parbeszed.

Alattam lako felsuket bacsi neha kora reggeltol hangosan szolo radioja/teveje ezekhez kepest semmiseg. Mondjuk elsore furcsa volt a vasarnapi reggeli lepedoszaggatas a felhallatszo szentmisere, de meg lehet szokni :)

(dugas teren szerintem a 2-vel ezelotti szomszedaim elkoltozese ota talan mi vagyunk a leghangosabb a kornyeken meg talan a szomszed epuletben egy csaj, aki kellemes nyaresteken menetrendszeruen ejfel kornyeken felsikkant parszor es elcsendesedik :)

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

Elég rossznak hangzanak a szomszédos sztorik (mi két hete bontottunk pezsgőt, mikor a szomszéd félcigány nőék kiköltöztek, hála istennek csak egy évig voltak, többet sem hallunk "a Karcsiról" (akit csak hallomásból ismertünk, de már elég jól)), de az a helyzet, hogy mikka egy olyan helyen lakik, ahol az emberek genetikailag érzéketlenek a zajra. Őszinte részvétem.
Talán valami Index fórumban (létezik ilyen?) találtam egy nagyon szórakoztató topicot úgy 10 éve "idegesítő szomszédok" vagy valami ilyen címmel, ott volt jó pár röhögős sztori.
Még egyszer leírom, hogy még a napokban is önkéntelen vigyor ül ki az arcomra, ha épp rájövök, hogy nincsenek szomszédok. Nincs szirénázás. Nincs félcigány nő. :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nekem is Novemberben felkopogtak a földszintről este, hogy nagyon nyekereg az ágy, pedig elvileg egy iroda fölött lakok. :D Szomszédok szexuális élete rendkívül jól hallható annak ellenére, hogy csendesek (if you know what I mean).



Irodában volt, hogy néztük, melyikünk is hallgat hangosan pornót.... jah, nem, a szomszédban a lezbi pár akciózott nyitott ablaknál úgy, a házban mindenki hallotta. :D

Sajnos nem sokkal később el is elköltöztek, pedig elviselhető háttérzene lett volna programozás mindennapjaihoz.



és szexi leszbik, vagy a toplák, hülye-minden-pasi (igazából: egy-férfinek-se-kellünk) leszbik voltak?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Boz képe
Boz

Most minek akarod elrontani?
Szexik voltak és kész.

Éljenek a videojátékok!



úgy sokkal jobb, ha tényleg azok voltak.
fantáziálni enélkül is lehet :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



brianaspirin írta: és szexi leszbik, vagy a toplák, hülye-minden-pasi (igazából: egy-férfinek-se-kellünk) leszbik voltak?

Egyébként tényleg szexik voltak. :D



na, ilyenek ezek, még a nyögéseiket is sajnálták tőletek :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



na bazzeg, a valas masik kivallo eredmenye, hogy koltozok vissza tarsashazi lakasba a hazbol (ahol csak egy szomszed volt, igaz az eleg hulye)

asszem agyfaszt fogok kapni

ma ugyfelnel voltam eleg messze, asszony/ex felhiv, hogy lemeritette az akksit, mit csinaljon
hat, mondom a gyerekek menjenek haza busszal, verdat meg bebikazzuk az enyemrol
de neki dolga volt, igy elment az enyemmel, igy a real meccs 2. felidejeben alltunk neki attolteni (szakik a megane klubban azt mondtak, hogy ha csak lemerult, ne bikazzuk, toltsuk csak 15 percet a masik akksirol)
amint kicsit feltoltodott, azonnal bezart, az egy darab kartyat termeszetesen benne hagyta a no
szoval holnap meg lehet hivni hozza az autonyitos emberket

Parizer forever.



Nem is tudom, hogyan lehetne jellemezni az ilyen embereket. Egyáltalán mi az, hogy bajba került Kiss László? Kényszerítette valaki arra, hogy harmadikként megerőszakoljon egy ájult nőt, vagy mi a fasz?! Ha koncepciós per volt ellene, akkor miért csak most jutott eszébe megtenni a szükséges lépéseket? Az elmúlt ötven évben nem volt rá ideje, vagy úgy volt vele, hogy nem fontos? Ha valaki ártatlan, akkor küzd az igazáért, és nem titkolja 50 éven keresztül, hogy mikor borul a bili, akkor majd előjöhessen ezzel a koncepciós faszsággal. Lehet, hogy a 60-as években sok koncepciós per zajlott, de még akkor sem csoportos nemi erőszakkal vádolták az egyéneket. Egyébként ki volt akkoriban ez a KIss László, hogy ellene koncepciós perre volt szükség, méghozzá egy csoportos nemi erőszak vád?? Továbbá kérdés az is, hogy ha valaki ellen indul egy koncepciós per, akkor hogy a faszomba nem kellett neki letöltenie a 3 évet ( ami kurva kevés ám egy bűntettért), hogy szabadulhatott 20 hónap múlva? Ha valakit anno (és most is) le akartak járatni, akkor gondolom nem engedik ki a sittről 20 hónap után, és nem rakják be edzőnek se. Vagy ez valami unortodox lejáratás, véletlenül felfelé bukik az ember??

http://444.hu/2016/04/08/a-halhatatlanok-klubja-kiallt-kiss-laszlo-es-az-uszoszovetseg-mellett

Vill du bli ihop med mig?



ha bent van a kartya, miért nem tudod kinyitni?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem is tudom, hogyan lehetne jellemezni az ilyen embereket. Egyáltalán mi az, hogy bajba került Kiss László? Kényszerítette valaki arra, hogy harmadikként megerőszakoljon egy ájult nőt, vagy mi a fasz?! Ha koncepciós per volt ellene, akkor miért csak most jutott eszébe megtenni a szükséges lépéseket? Az elmúlt ötven évben nem volt rá ideje, vagy úgy volt vele, hogy nem fontos? Ha valaki ártatlan, akkor küzd az igazáért, és nem titkolja 50 éven keresztül, hogy mikor borul a bili, akkor majd előjöhessen ezzel a koncepciós faszsággal. Lehet, hogy a 60-as években sok koncepciós per zajlott, de még akkor sem csoportos nemi erőszakkal vádolták az egyéneket. Egyébként ki volt akkoriban ez a KIss László, hogy ellene koncepciós perre volt szükség, méghozzá egy csoportos nemi erőszak vád?? Továbbá kérdés az is, hogy ha valaki ellen indul egy koncepciós per, akkor hogy a faszomba nem kellett neki letöltenie a 3 évet ( ami kurva kevés ám egy bűntettért), hogy szabadulhatott 20 hónap múlva? Ha valakit anno (és most is) le akartak járatni, akkor gondolom nem engedik ki a sittről 20 hónap után, és nem rakják be edzőnek se. Vagy ez valami unortodox lejáratás, véletlenül felfelé bukik az ember??

http://444.hu/2016/04/08/a-halhatatlanok-klubja-kiallt-kiss-laszlo-es-az-uszoszovetseg-mellett

Vill du bli ihop med mig?



na ez lehet hulyen/durvan hangzik de
ha el akart valni akkor sajat eletet akart. az azt jelenti, hogy nem teged ugraltat, ha csopog a csap/nyikorog az ajto/nem indul a kocsi.
soxor lattam ezt es ruhellem amikor a no nyiffnyaff, de ha szarban van a haza azonnal a meg mindig szolgalelku (bocs) exet ugraltatja, mint a jol idomitott kutyat.
legkozelebb

asszony/ex felhiv, hogy lemeritette az akksit, mit csinaljon

google a te jobaratod is, meg az autoszerelo.

"okey-dokey!"



Gabika írta: neki dolga volt, igy elment az enyemmel

ne szoktasd rá, hogy ugráltathat. milyen dolga volt, ami ennyire fontos, hogy elvitte a kocsid?



Szex


CJ képe
CJ

Küldöm a CV-m hozzátok... lol

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



szerintem qrni, mas nem lehetett olyan fontos :D

ShowHide spoiler #

Parizer forever.



Továbbá kérdés az is, hogy ha valaki ellen indul egy koncepciós per, akkor hogy a faszomba nem kellett neki letöltenie a 3 évet ( ami kurva kevés ám egy bűntettért), hogy szabadulhatott 20 hónap múlva? Ha valakit anno (és most is) le akartak járatni, akkor gondolom nem engedik ki a sittről 20 hónap után, és nem rakják be edzőnek se. Vagy ez valami unortodox lejáratás, véletlenül felfelé bukik az ember??

ez ecceru, a mult rencorben privilegizalt allatfaj volt az elsportolo
csak veletlenul valami rendor lanyat qrtak meg

Parizer forever.



allitolag azert engem hivott, hogy el tudok-e menni a kolkokert :)

Parizer forever.



gecire unok mindent és mindenkit. még ezt most ide írni is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!