Jelenlegi hely

Indiana Jones 5 – Jön!

Utolsó bejegyzés


Még a mozikban volt a film, de már látszott, hogy relative bukta, amikor Shia egy interjúban elsírta magát, hogy részben miatta lett elkúrva a fencsájz a majomparádés rész meg hasonlók miatt. Nem túl jól fogalmazott, ezért olyan hatást keltett, mintha Spielberget is sarazná. Utána Harrison Ford egy "kibaszott hülyének" nevezte, amiért elmondta a valódi véleményét, mert szerinte egy színésznek akkor is támogatnia kell egy filmet, ha közben mást gondol. Spielberg meg megsértődött. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Kétféle szinkronja van, az Eszenyi Enikős kicsit hardcore, gondolom, te ezt láttad. A művésznőt ismerve nagyon nem is számíthat az ember arra, hogy megússza a nyávogást. Ha valakit zavar, van egy Götz Annás verzió is, na meg az angol hangsáv.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A csajszi vonal valóban gyengébb volt az 1-nél a 2-ben, de a 3-ban se volt egy nagy eresztés. A Die Hardban a 4 már meh.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Akkor most elmondom, hogy az első egész jó, a második egy borzalom minden téren (még a Smaragd Románca is erősebb volt), a harmadikra meg tudom, hogy kéne, de nem emlékszem :D

Ezért én tök elfogulatlanul ki merem jelenteni, hogy a 4 színvonalában majdnem a Billy Zane-s Phantom környéke. (Amit én egyébként nagyon kedvelek, mert az egy teljesen őszinte film :D )

Azóta viszont láttunk olyan dolgokat, mint mondjuk a Múmia (ami szintén nem tegnap volt), de már a franciák csajjal is megoldották, szóval talán nem hűtőkből kéne kiugrálni. De tényleg.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



minden szóval egyetértek

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!