Jelenlegi hely

Márciusi ingyenjátékok konzoltulajoknak

Utolsó bejegyzés

Márciusi ingyenjátékok konzoltulajoknak
Mindenki szereti az ingyenes játékokat, nyilván a Master Race árnyékában, a borsosabb játékárak miatt extra köveket törő konzoltulajoknak akkora felüdülés egy-egy ilyen akció, mint mikor Andy Dufresne elérte, hogy rabtársai hideg sört vedeljenek a tűző napon.

PS Plusz előfizetők a következő hónapban a (kiváló) Broforce-ot és a Galak-Z nevű űrlövöldét kapják meg PS4-re, PS3-ra pedig a The Last Guy nevű, szörnyek elől embereket mentős szösszenetet, illetve a Super Stardust HD lövöldét tehetik konzolukévá. Vitára a Flame Over és a Reality Fighters érkezik.

XB Live előfizetésükért a One tulajok március 1. és 31. között a Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentet, illetve március 16. és április 15. között a Lords of the Fallent kapják. A 360, illetve a visszafele kompatibilitási oldalon Supreme Commander 2 lesz elérhető március 1. és 15. között, 16. és 31. között pedig a Borderlands.


naná, hogy két hete vettem meg a super stardust
viszont én broforce helyett a cactus-ra szavaztam, az jobban érdekelt volna.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sajnos egyre érdektelenebb ez a PlayStation Plus, illetve már nem egyre, már régóta a gödör alján pihen. Korábban a legkomolyabb exkluzív játékokat adták ki rá, és a 2013-as AAA címek közül is jó pár érkezett 2013-14 során. Aztán ott tartunk, hogy PS4-re kötelező lett a multihoz. Ráadásul a teljes kínálat csak akkor érhető el (amellett, hogy addig, amíg perkál az előfizetésért), ha az embernek van PS4-e, PS3-a és Vitája is (néha ezen a crossbuy enyhít), de ha van melléjük PC-re is, akkor lehet, hogy arra már fillérekért megvehette.

Nyilván korábban (évekig!) volt miből válogatni, és lehetett sejteni, hogy beetetésről van szó, de így a korábbi ingyenjátéközön helyett inkább olyan érzete van, hogy havonta adnak az embernek egy egydolláros Humble Bundle-t, ha már fizet évi 15 rongyot a multiért.

Szóval a Broforce biztos jó (érdekel is), és a többi sem feltétlen rossz játék, de ez a szolgáltatás lelombozóbb, mint az eddig összehozott PS4-es exkluzívok. (Lassan azért legalább jön az Uncharted 4 és a Ratchet & Clank rebootja, de szomorú, hogy éppen az új IP-k nem igazán sültek el jól, a Gran Turismo leamortizálta magát, a Santa Monica körül pedig a visszafogott sikerű GoW: Ascension óta csend van.)

Egyszóval én régen kiszálltam, és semmi motivációt nem érzek az újbóli előfizetésre. (Ami mellesleg a download listet is tönkretenné PS3-on, tehát csak csökkentené a nyomokban azért fellelhető felhasználói élményt.)

Sors bona, nihil aliud.



illetve már nem egyre, már régóta a gödör alján pihen.

PS4re megjelenése óta nem volt értelmes ps+ játék, ami azért sokat elmond. Vicc az egész.



talán az injustice volt az egyetlen AAA címnek mondható.
azért szerintem voltak jó címek
resogun
velocity 2x
transistor
helldivers
valiant hearts
infamous first light
dust: an elysian tail

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!