Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


marad a kulonbozo kezimunkazas...

***instert random HW gay mém***

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



a probléma az, hogy a második képkockáig el se jutok, mert a tool, kiírja hogy 8 giga szabad hely kell, futassak lemezkarbantartót meg egyéb szarságok. nekem ugyebár a c meghajtón van jelenleg 4.5g szabad hely (egy 64gb-os ssd) de a gépben van egy terrás winyó is, ott van hely szarásig. de ez a nyomorult meg se kérdezi, hogy hova töltse le az anyagot, csak egyből sikít hogy nincs hely a c meghajtón (az meg ugye kit érdekel, hogy a másikon konkrétan százszor annyi hely van)
otthon is megcsinálnám, de a hivatalos oldalon írják, hogy win 10-es gépen nem tanácsos futtatni az eszközt mert:

Az adathordozó-készítő eszköz használatát Windows 7-es és Windows 8.1-es PC-ken javasoljuk. Ha az eszközt Windows 10-es gépen futtatja, felülírhatja a korábbi operációs rendszerre való esetleges visszaálláshoz szükséges ideiglenes fájlokat.

felőlem a pendrivera is tölthetné egyenesen, úgyis ilyesmire használom de úgy látom mindegy honnan indítom el a progit mindenképp c-re akar töltikézni.

miért kell ilyen ostoba szarságokkal így elbaszni valamit...

rwurl=http://i.imgur.com/5dT4Ity.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



*Elvileg* a C: meghajtóra, egy "$Windows.~WS\" nevű rejtett folderbe akarja letölteni a cuccot. Én kipróbálnám, hogy ezt törlöm, létrehozom a másik meghajtón, és mklinkkel készíten egy symlinket erre a C-n.

Adminként futtass egy promptot, és
mklink /J "C:\$Windows.~WS" "D:\$Windows.~WS"

Egy próbát megér.



sajna nem vált be

létrehozza az elágazást, és ha megnyitom a linket látom is, hogy a d meghajtóra hivatkozik a szabad helyből ítélve, de ahogy elindítom a tool-t rögtön létrehozza ismét az eredeti mappát.

pedig bizakodtam :)
azért kösz a tanácsot

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



nem tudsz valamit törölni? nem lehet 60 gigás a windows magában.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



helyből 37 gb a windows mappa és ugye az a 64gb is valójában csak 55,7 gb. a maradék 18ból kéne ennek a szarnak 8
ha átpakolnám a levelezést, meg uninstallálnám a szükséges programok felét, akkor talán kipréselném a minimum helyet, de annyit nem fogok vele vesződni

otthon majd teszek vele egy próbát, úgysem áll szándékomban rerollolni win7-re.
nem értem, hogy egy ilyen alap funkciót (letöltési hely megadása) miért hagynak ki egy ilyen eszközből. öngól

meg persze lehetne az is, hogy miért nincs nagyobb vinyóm stb stb. de eddig nem futottam ilyen problémába

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



mert nem mozgatod at a c->d-re a felesleget, majd telepites utan vissza?

Parizer forever.



nincs felesleg, minden ami a c-n van, oda van telepítve okkal (levelező, office, coreldraw stb.)
minden egyéb doksi meg raktározandó a d-n van. mondom, éppenséggel ki lehetne sajtolni a helyet, de ilyen gyökér megoldás miatt biztos nem fogom.

mellesleg már megoldottam itthon :)

a tippeket azért köszönöm ;)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Hello.
Kerdesem hogy ha egy alaplap csak sima ddr ramokar tamogat es en ddr 2-edet rakok bele akkor menni fog? :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Csak egy megfelelően éles bicska kell, hogy be tudd faragni, de persze.



erről mindenképp csinálj videót!

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



pont azt mondom, elmasolod, fel a win10, utana vissza a cuccokat

Parizer forever.



Én ismerek olyat, akinek már sikerült: ha kell a száma, csak szólj.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Tehat nem...:D jo hat nem volt idom megnezni se es mar elfelejtettem hogy milyen a csatija , nem er rohogni

:D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Grifter írta: Én ismerek olyat, akinek már sikerült: ha kell a száma, csak szólj.

Idevele! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Külföldi rendelés:

Rendeltem 65 USDért amcsiból 2 óraszíjat. UPS hozza, leállt a vámnál, 5ször írtak emailt (mi van benne, hány darab, milyen anyagból van az óraszíj???)

Ezt kaptam ma:

"A hivatal okmánybekérést rendelt el, szükségünk van a banki utalási bizonylatra és a rendelés-visszaigazolást és a linket, ahonnan rendelte."

A probléma annyi, hogy a kedves küldő cég 30 USD-t írt rá (15-15), gondolom hogy ne legyen sok az ÁFA. Ámde a visszaigazoló, Paypal visszagozalás, meg a honlap alapján is 65 USD az egész.

Namost kérdés: Ha gyártok nekik 30 USD-s paypal és rendelési visszaigazolást akkor majd jól utánanéznek a banknál hogy tényleg ennyi pénzt költöttem és ennek hatására börtönbe zárnak pár száz forintért, vagy rájönnek hogy mivel 2 nap alatt átutazta a világot a cucc és 1 hete itt áll Magyarországon, ez nagyon gáz és békén hagynak?



Semminek nem néznek utána, ettől függetlenül simán lehet, hogy hülyére szopatnak, mert evidens (már ha bármi apróságot elbaszol, vagy bármi jel utal rá ugye), hogy egy fillérbaszó hülye vagy, aki 2700 forint áfa miatt hazudozik a vámhivatalnak, akikről elég annyit tudni, hogy ott mindenki katonai rangban van: nem kedvelik a hazug mitugrászokat.
De ez az ország tele van hazug mitugrászokkal.

Szóval:
- simán lehet, hogy átmegy 30-al
- simán lehet, hogy még kétszer visszadobják, hogy megtanuld a leckét (más okkal akár)

Az legyen tiszta, hogy okirat hamisítást követsz el, vám és áfacsalást - 2700 forintért.

Ettől függetlenül bajod nem 'nagyon' lehet belőle, megbüntetni nem fognak/tudnak/akarnak, pusztán elnyújtják addig, hogy megbánod, hogy szarakodtál.
Vagy nem.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Te is hiányoztál :')

Nem a 2700 Forint a bajom (bár szerintem vagy annyira intelligens hogy megérted hogy ha 18 ruppóért rendelek óraszíjat akkor nem 3 rugón fogok baszódni), hanem hogy ha most elküldöm hogy hülye volt a küldő és 65 dollár valójában, akkor azon fognak ülni hetekig én meg csak egyszerűen meg akarom kapni a kurva csomagomat kurvára mindegy mennyiért.

A katonai rang nem is értem hogy jön ide. Ha a katonának hazudsz akkor lelő? Ha a kertésznek akkor meg lenyírja a pázsitodat kéretlenül? Vagy a kertészek szeretik a hazugokat? És ha neked akkor nem adsz el nekem képregényt? Megannyi kérdés



hanem hogy ha most elküldöm hogy hülye volt a küldő és 65 dollár valójában, akkor azon fognak ülni hetekig

Nope, paypal számlára ugrani szoktak, mint gyöngytyúk a takonyra. Onnantól már gördülékenyen szokott menni. Legalábbis magánimportnál. Persze lehet, hogy megtámajda egy mérges sniccer az óraszíjadat még extrában, ilyenek elő szoktak fordulni náluk.

A katonai rang onnan jön, hogy karót nyelt, valós hatalommal nem bíró, de ezt kurvára rühellő aktakukacokkal van gondod. Ordibálni, iratokkal fontoskodni tudnak, egyebet nem, és ez egész életükre rányomja a bélyeget az abszolúte szánalomba illő, soha semmi produktívat vagy maradandót elő nem állító életük, meg az, hogy úgy gondolják, kis faszuk lesz akkor, ha nem faszoskodnak ismeretlenekkel.



Nem a 2700 Forint a bajom

Hanem hogy nem érted hogyan működik ez az egész.

bár szerintem vagy annyira intelligens hogy megérted hogy ha 18 ruppóért rendelek óraszíjat akkor nem 3 rugón fogok baszódni

Az egyikből nem következik a másik, hiszen ehhez neked kéne (többek között) intelligensnek lenned, nem nekem:
Olyanról még nem hallottam (de sztem a vámhatóság se), hogy valaki azért trükközne, hogy több áfát fizethessen - főleg magánszemélyként, hiszen úgy vissza sem igényelhető.
Szóval szerintem csak egy nagyon nem-intelligens ember feltételezi azt, hogy a vámhatóság azért fogja szopatni, mert magától és alapból elismeri, hogy a csomag értéke magasabb, mint ami fel van rajta tüntetve.
(Tehát intelligens ember nem feltételezi, hogy bárki attól félne, hogy azért fogják szopatni, mert többet akar fizetni.)

hanem hogy ha most elküldöm hogy hülye volt a küldő és 65 dollár valójában, akkor azon fognak ülni hetekig én meg csak egyszerűen meg akarom kapni a kurva csomagomat kurvára mindegy mennyiért.

1. Nem világos, miért ülnének rajta?! Szted hány csomag érkezik naponta, amire hány hivatalnok jut és nekik mennyi idejük/kedvük/energiájuk van egyesével emberekkel szórakozni hetekig?
1. b, Ha szopatnak, akkor nem ülnek rajta, hanem szemlézik, meg újra és újra 'vissza küldik' pótlásra, mármint hogy te pótold az iratokat, meg nyilatkozz róla, stb.
2. A vámeljárás lényege, hogy te nyilatkozol a csomag tartalmának értékéről, meg minden másról. Hiszen te kezdeményezed a vámeljárást. Te rendelted, te fizettél érte, te mondod meg vagy kell igazolnod, hogy ez mennyi. (Ha van hozzá csatolva számla, akkor is te mondod rá, hogy az igen annyi = mindig te vagy a felelős.)

A katonai rang nem is értem hogy jön ide. Ha a katonának hazudsz akkor lelő? Ha a kertésznek akkor meg lenyírja a pázsitodat kéretlenül? Vagy a kertészek szeretik a hazugokat? És ha neked akkor nem adsz el nekem képregényt? Megannyi kérdés.

Tudod van 3 szint társadalmunkban, amit nem árt jól megkülönböztetni egymástól, főleg ha azt akarod felmérni, hogy kivel érdemes tegeződni és részegen bratyizni:
- az átlag hülye (te meg én)
- a hivatalnok (aki kekeckedéssel és betartással, meg bürokráciával büntet)
- a hivatalos személy, akinek csak egy szavába kerül, hogy más pályára álljon az életed (rendőr/határőr, katona, vámos, orvos)

Én vagyok annyira intelligens, hogy tudjam mennyire kell félnem egy kertésztől vagy a vámhatóság törzszászlósától.
Neked is javaslom ezt mérlegelésre.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



A katonai rang onnan jön, hogy karót nyelt, valós hatalommal nem bíró, de ezt kurvára rühellő aktakukacokkal van gondod.

Pont, hogy a vámosnak nagyon is valós hatalma van.
Ellentétben a tetszőleges hivatalnokkal, aki max. azzal tud szopatni, hogy mindig a halom legaljára rakja a te papírodat, meg nem küldi tovább, meg stb.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Nem világos, miért ülnének rajta?!

Roppantul elszomorít az értetlenséged :( 5 nap alatt 5 különböző emailben kérdeztek rá arra, hogy mi van a csomagban. Hány darab. Milyen anyagból van. Mi a linkje az oldalnak ahol vettem. Will it blend? Aztán nem kell papír. Másnap kell papír. Ebből nekem nem az jön le, hogy a cél hogy minden flottul menjen és elkerüljék a szopatást :)

Hanem hogy nem érted hogyan működik ez az egész.

Sőt még azt a bűnt is elkövetem, hogy le is szarom :D Egy levélfeladáshoz sem kell tudnom, hogy milyen logisztikai rendszerek hogyan működnek a postázóban.



Roppantul elszomorít az értetlenséged :( 5 nap alatt 5 különböző emailben kérdeztek rá arra, hogy mi van a csomagban. Hány darab. Milyen anyagból van. Mi a linkje az oldalnak ahol vettem. Will it blend? Aztán nem kell papír. Másnap kell papír. Ebből nekem nem az jön le, hogy a cél hogy minden flottul menjen és elkerüljék a szopatást :)

Tehát 4× dolgoztak vele feleslegesen, amiből neked az jön le, hogy téged szopatnak és nem az, hogy full amatőrök, akik teljesen alkalmatlanok?
Mellesleg, miért nem válaszoltál 5 nap alatt egyikre sem, vagy hívtad fel őket, vagy tudja faszom, ha ennyire sürgős? :D

Sőt még azt a bűnt is elkövetem, hogy le is szarom :D Egy levélfeladáshoz sem kell tudnom, hogy milyen logisztikai rendszerek hogyan működnek a postázóban.

Én inkább arra céloztam, hogyha elég régóta élsz itt és nyitott szemmel jársz, akkor már tudod, mennyire bízhatsz meg a logisztikai rendszerben, ami a te leveledért felel.
Ha csak a HW-t olvastad az elmúlt 15 évben, akkor is legalább tucatnyi alkalommal kellett hallanod arról, hogy a postások ill. import kapcsán a vámosok mit művelnek. (És akkor még az összes többi hivatalról nem beszéltünk, pedig biztos azok egy részével is volt már dolgod.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



valamelyik kóderpápa plz help, kóding kérdés lenne:
-> http://www.rewired.hu/comment/50222#comment-50222
rwurl=http://i.imgur.com/ECbvLdS.jpg

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Uplay és Steam között össze lehet linkelni valahogy azokat a játékokat, amelyek mindkettő platformon belül megtalálhatóak?



Nem.
A Steam-hez elvileg hozzá tudsz adni bármit, hogy mutassa mivel játszol, de ez is változóan működik és mást nem tud, csak 'mutatja' - (tudtommal) ennyi.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Oké, köszi!



Ráadásul ha steam-en veszel uplay-es játékot, akkor valójában az uplay-t is futtatnod kell. Jobban mondva azt kell futtatnod, steam-et ki lehet hagyni asszem első futás és regisztráció után.



Steamen belül el tudtam indítani az Uplay-es játékot, ennyire volt csak szükségem.



Problémám lenne:

Windóz megpróbálta magát updatelni, de persze nem jött össze neki. Azóta a firefox azzal kezdi bekapcsoláskor, hogy nem tudta a lapjaimat helyreállítani (egyáltalán ki kérte, bazdmeg?) A másik érdekesség, hogy pl itt a fórumon remekül megy a magyar helyesírás ellenőrzés, de fészbuk chatjén meg valamiért angol. wtf?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!