Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Pont ezt csináltam. Váltottam egy paladin paklira. Azzal meg egyet vesztek egyet nyerek :D
Tudja valaki, hogy meddig tart a "season"? 31ikén lesz vége jól gondolom?



Hja, vasárnap vége ennek a hónapnak, úgyhogy az az utolsó nap, amikor még vadászhatsz januári csillagokra. Én ebben a szezonban megrekedtem R17-en, mindig 1 győzelem hiányzik R16-hoz, de akkor jön a 3-4 vereség sorozat. :)

The strong eat, the weak are meat.



Akkor megpróbálom elcsípni a 15 öt. Mindig 1 nyerésre tudom megközelíteni aztán jön a lekváros bukta :) De ma hátha sikerül.

Milyen paklival próbálkozol a 16 ot elérni?



Amivel az adott napi questet tudom teljesíteni. :D Nem mondhatnám, hogy túlzottan megfontolt stratégiát folytatok. Egyébként totál össze-vissza, mihez kedvem szottyan... hogy aztán egy tucat csúfos vereség után megfogadjam, hogy a hearthpwn-ról rakok össze decket ... amit aztán nem teszek meg és megint egy totál béna deckkel erőlködöm.

The strong eat, the weak are meat.



Pedig érdemes deckeket nézni. Én is onnan szoktam ellesni egyet kettőt. Persze pont ugyanolyat nem tudok csinálni mert mindig hiányzik 1-2-3 kártya amit pótolok valamivel. De azért így eredményesebben lehet játszani valamivel. De azt ugye tudtad, hogy naponta egy lehetőség van arra, hogy kérj új napi questet ha valamelyik nem tetszik? A quest jobb felső sarkában van egy kis x arra nyomj és kapsz helyette másikat. Pl ha én warrior vagy druid questet kapok akkor elnyomom mert azokkal nem nagyon szoktam játszani.



Érdemes deck-et másolni az ismertebb játékosoktól. A pakliépítés külön műfaj, nekem nincs hozzá türelmem. Egyszer csináltam magamnak egy Buffadin névre keresztelt divine shield-es/lény buffolós, paladin paklit ami egész jól szaladt (r12), de még TgT előtt. Azóta nem nagyon lehet vele nyerni, újra kéne gondolni.
Egyébként meg simán lehet bukni bármilyen májer, legendarikkal telepakolt, profiktól nyúlt deck-kel is. Mindenki bukik, a profik is buknak, csak ők cserébe mocskosul sokat is játszanak. Napi 30-40 perc játékkal nem nagyon lehet 14-15 alá bemenni szerintem. Fogalmam sincs a matchmaking mennyire 'okos', tehát csak valami MMR-t néz a sorsolásnál, vagy akár azt is, hogy xy deck-kel volt zsinórban 3 nyerésed, ezért berak egy olyan ellenfelet, akinek a deckje ellen nagy eséllyel vesztessz. Gyanítom azért ennyire nem rafinált, mindenesetre az motiváció mögötte az, hogy ne nagyon legyen 50%-nál nagyobb nyerési arányod összesítve. Amivel fentebb lehet jutni, azok nyilván a bonus star-ok, tehát ha 'szerencséd' volt, akkor nem felváltva nyersz/buksz, hanem egymás után nyersz többet és egymás után buksz többet és a végén így még mindig bentebb leszel.

Más:
Amit nagyon szivesen látnék a játékban:

- Több paklihely. Nem értem ezt a 9-es limitet, nagyon sokan sírnak emiatt. Én szeretek minden kasztból egy paklit tartani, hogy bármivel tudjak játszani, de ugyanakkor jó lenne, ha egy kaszton belül is tudnék válogatni anélkül, hogy valamit szét kéne bontani.
- Valami statisztika panel. Mennyit nyertem/buktam a szezonban kasztokra lebontva. Milyen kasztok ellen buktam/nyertem, stb... Akár még kijátszott kártyák szintjén is érdekelne pár adat. Hányszor tettem le piloted shreddert, ilyesmik ... :D
- Lehessen paklit exportálni, ne kelljen printscreen-elni és azzal bénázni.
- 2v2 mód. Erről már volt szó, világos, hogy ez nagyon problémás lehet, baromi nehéz lenne balanszolni a játékot kaszt párokra, de szarok rá, nagy királyság lenne akkoris :D


CJ képe
CJ

Ez az új priest deck kész agyfasz..

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



... ja és replay lehetőség

@CJ: Entomb priest?


CJ képe
CJ

igen. :)

mc és társai ráadásnak. :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Úgy látszik, hogy hiba vana mátrixban! 13+2 csillagnál járok. Magam sem értem.




Zanzásítva, tavasszal érkezik:
- Egy új kieg
- Még 9 deck slot
- Standard format, vagyis korlátozott kártyahalmaz az előző és a folyó évben megjelent kártyákkal (plus basic és classic halmaz), ebben az esetben Blackrock Mountain, The Grand Tournament, The League of Explorers és ami megjelenik még az idén. A Standard format lesz az e-sport mód, tehát a Curse of Naxxramas és a Goblins vs Gnomes kártyák NEM MEGENGEDETTEK a bajnokságokon.
- Wild format, minden kártya megengedett.
- Külön ladder Standard és Wild formátumokra. Arénában, szólóban, kalandokban továbbra is minden kártya megengedett, a Standard korlátozás csak a Casual és a Ranked játékot érinti. Tavern Brawlnál változni fognak a szabályok, egyszer így, egyszer úgy, néha meg sehogy, vagyis ahogy eddig is.

Némileg fontos megjegyezni, hogy amikor elindul egy új évad a Standard szabályrendszerben, az elévülő kártyahalmazok és kalandok már nem lesznek elérhetőek a shopból, kizárólag craftolni lehet majd őket (a kalandokból jövő kártyákat is). A megkezdett kalandok befejezhetők maradnak, ha legalább az első részt megvette az ember.



kösz a zanzásítást :D

Annyi kiegészítés, hogy végignézik a classic/basic kártyákat is és ha kell, akkor változtatnak rajtuk, valamint lesz 9 unlock-olható deck slot a meglévő 9 mellé.

Kiváncsi vagyok mit hoz ez a standard mód. Casualként wild párti leszek inkább, kicsit félek, hogy a standard mód egysíkú lesz és kevésbé lesznek élvezetesek a tournamentek is (kevesebb szinergia -> több hasonló deck).

Ez a bejelentés amúgy kb a blizzard beismerése, hogy jelen formájában nem tudják kordában tartani a játékot, de nem is csodálom.

SZERK: közben látom szerkesztettél te is a hozzászóláson :D nevermind...



Jah, hát az én játékszokásaimat nézve nagyon kevésben érintenek a formátumok, mert kerülöm a rankedet mint a tüzet. A Ranked továbbra is érdekes lesz.... nézni :D A metát elsősorban megkavarja a mechek letiltása (bye-bye Dr. Boom), de Naxxban is van nem egy erős kártya (Loatheb), másodsorban jönni fognak továbbra is kb félévente új kártyák, szóval nem fog megposhadni a víz. Szerintem egyértelműen jó az, hogy természetes elévülést vezettek be. Így nem (olyan) nagy gáz ha néha becsúszik egy OP kártya*

* - azért a Mysterious Challengert nerfeljék már a kurvaéletbe.

...bocsi a szerkesztésért :)



Cool.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Némileg fontos megjegyezni, hogy amikor elindul egy új évad a Standard szabályrendszerben, az elévülő kártyahalmazok és kalandok már nem lesznek elérhetőek a shopból, kizárólag craftolni lehet majd őket (a kalandokból jövő kártyákat is). A megkezdett kalandok befejezhetők maradnak, ha legalább az első részt megvette az ember.

Az, hogy nem lehet paklikat venni a shopban (leginkább a gvg pakli miatt vagyok bosszús) elég nagy szemétség. Rendben van, hogy bevezetik a Standard módot, de miért kell a wild-ot is szétcseszni? Persze, tudom miért. Ha ugyanúgy lehetne paklit venni wildban, senkit sem érdekelne a standard, és nem lehetne az embereket rákényszeríteni a vásárlásra.



Ez messze nem olyan nagy probléma mint amilyennek látod. Kb. 30 millió acc volt aktív GvG fénykorában, szóval szét van terítve az a kártyahalmaz rendesen, az Aréna meg nem is lesz érintve. Normális halandóknak mindig kellett craftolni, hogy meglegyen az aktuális fotm deck, annyi csomagot épeszű/épzsebű ember nem vesz, hogy dropból rakjon össze drága deckeket.

Szóval az új játékosoknak drága lesz megszerezni a gvg-től súlyos deckeket, az tény. De szerintem inkább ez, vagyis a természetes elévülés, mint masszív nerf vagy überbrutál új kártyák. Egy idő után úgyis kezelhetetlen lenne a kártyamennyiség.

Nagyobb hülyeség a kalandok kiszedése. Miért jó az, hogy tartalmat tesznek elérhetetlenné? Ok, ne legyen elavult kártya a jutalom, hanem inkább valami arany dummy kártya vagy elev dust, de kihívások és a speckó események maradjanak bent. Vagy félnek, hogy túl nagy lesz a háttértár-követelmény mobil eszközökön?



Mastodon írta: Vagy félnek, hogy túl nagy lesz a háttértár-követelmény mobil eszközökön?

Ne is mondd. Eleve elképzelhetetlen fejlesztői bénaságnak tartom, hogy egy ilyen tartalmú játék 3GB-ot foglaljon mobilon baszki!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az újoncoknak pont nem kell megszerezni a gvg kártyákat, mert ők a Standardot fogják használni. Miattuk lett kitalálva.
A wildban továbbra is elérhető lesz az összes kártya, tehát itt nem lesz semmiféle elévülés. A blizzard nagy valószínűséggel nem fog időt és energiát pazarolni arra, hogy balanszolja az új a játékot az új kártyák miatt, hanem egyszerűen kivezeti standardból ugye. Ahogy írod a kezelhetetlen kártyamennyiséget hivatott a Standard mód kezelni. Ez azt vonja maga után, hogy a Blizzardnak nem kell a balanszolással foglalkoznia az összes kártya tekintetében. Wildban viszont továbbra is minden elérhető lesz, ami azt jelenti, hogy olyan op deckek fognak születni, hogy öröm lesz nézni. Amit miatt szerintem az emberek szépen lassan elhagyják a wildot.



A vicc az, hogy ha letörlöd, és újra felrakod, akkor megint csak 1,5GB. :)



Így jobban megemésztve határozottan tetszik ez a wild/standard szeparálás. Kicsit merészebbek lehetnek a kártyák megalkotásánál, kisebb az esély arra, hogy valami fel nem fedezett szinergia miatt broken lesz a játék és gyorsan javítani kell. Azért annál rosszabb nincs, mikor menet közben kap nerfet egy lap (gondolom ezért is nyúlnak hozzá olyan ritkán). Anno mikor végre megcsináltam leeroy-t, rá 1 hétre jött a nerf. Mérges is voltam rendesen :D.
A grim warrior megérdemelte a nerfet. Szerencsére okosan nem a grim patront hanem a warsong commandert módosították. Jelenleg a mysterious challenger miatt sírnak legtöbben, de nem hinném, hogy hozzányúlnak. Előtte Dr. Boom volt a főellenség, aztán szépen átalakult a meta és ment minden tovább.



Factor007 írta: A vicc az, hogy ha letörlöd, és újra felrakod, akkor megint csak 1,5GB. :)

Én nem próbáltam ugyan de egy haverom igen és ő azt mondta újrahúzta és miután letöltött magának x csomagot a háttérben a cucc újra 3GB-ot nyomott. Nyilván a plusz csomagokban az addon lapok vannak benne stb. De akkor így mondom 1.5 GB is kurvasok egy ilyen grafikájú és tartalmú játéknak!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



hát valószínűleg azért van, mert egész egyszerűen nem írták újra a játékot, hanem ilyen-olyan wrapperekkel android kompatibilissá tették oszt csókolom.



Igen ez eléggé valószínű. Emellé azért viszont gyönyörű, hogy mindezért hány hónapot kellett várni csak Androidon. No de ne menjünk bele a Rohadt Blizzardozásba :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Én csak azt nem értem, hogy miért nem képesek a képeket/hangokat jobban betömöríteni (gondolom ezek foglalnak a legtöbbet)? Telón azért nem nagy érvágás ha ratyibb minőségben szól, vagy nem tűélesek a lapok. Vagy legalább lehetne egy option, agyontömörített / downgradelt verzió letöltésére.



Hearthstone lite, mi? :) Egyébként tényleg nem lenne rossz, túl sokszor kapom meg a "telefon megtelt" üzenetet, miközben a HS 3 gigájából kb. 50 megát tudok a 64 gigás SD kártyára pakolni, a többi marad a telefon 16 gigájában a többi szar mellett.

Tényleg, akkor most az új kiegészítő megjelenéséig milyen paklikat érdemes vásárolgatni? Mert most épp Classic paklikat veszek, hátha jön valami zaftos klasszik legendary.

The strong eat, the weak are meat.



Én összeírtam melyikből pontosan mi hiányzik és az mennyire 'fontos'. Ez alapján az jött le, hogy egy darabig GvG-ből kell veszegetnem, utána meg classic. Ott is van hiány még bőven. Nem is legendary-k szintjén, inkább a fontos lilákból hiányzik. Force of Nature, Cabal Shadowpriest, stb... Ilyenekből csak 1 van, de van olyan is amiből még egy sincs és elég sok deck-ben szerepel.



Ha free player vagy ne vegyél semmit. Őrizz meg kb. 3k goldot a nyári-őszi kalandra, az felett meg vásárolj be majd a tavaszi kieg pakkjaiból.

Ha fizetős játékos vagy akkor meg ugyanaz a tippem, csak a 3k-s spórolás nélkül :D



Mwuhahaha amikor a köcsög Warriort aki pajzsokban kb 40 hpt magára tolt már, brawlal letörölte a boardomat ....végső nyugalmát és halálát a Fatigue okozza... vagyis inkább okozná.... ha kivárta volna :D

rwurl=http://i.imgur.com/AgPZJe2.png

rwurl=http://i.imgur.com/FzVdFI9.png

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Mi az a 19-es szám az ellenfél lapjának bal alsó sarkánál?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!