Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Heal mindenképpen kell. Akár egy megfelelő pillanatban eljátszott healing touch (amikor lent van lorewalker cho), vagy pl tegnap ez a kombó jött nagyon jól:
rwurl=http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/272/392/27214.gif
+
rwurl=http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/252/268/22374.png



Igen, ezért is fogtam a fejem, amikor lerakja Bronzebeardet 3. körben, úgy, hogy nincs utána semmi, amit letenne. Nyilván a robot meg rögtön bombát dobál... A másik királyság, amikor leteszi Lorewalker Chot a játék elején, úgy, hogy nincs is spellje, amit elmondana, plusz nekem sem.

Értelmes játékosokkal simán megvan egy ancestral healing oda-visszadobás (ha jól láttam, nem azonnal szedi le Lorewalkert, hanem hagy egy kört a másik játékosnak is).



Úgy tűnik jobban tudok a deckjeimnek nevet adni, mint játszani velük. Csináltam egy új sámán decket azzal a névvel, hogy Mechmester, de eddig többet vesztettem, mint ahány nyertem. A legfőbb baja, hogy hiába van egy raklap minionom, egyik sem jön gyorsan vagy nagy tételben, úgyhogy mind a control, mint a zerg deckek szétkapják simán. Miközben hosszú játékra sem egészséges, mert nagyon nincs end-game kártya benne. Na mindegy, lesz ez még így sem.

Cserébe húztam ma egy Doomhammert a coop Tavern Brawlból szerzett pakliból. :)

The strong eat, the weak are meat.



Doomhammer-ről jut eszembe, ladderen viszonylag kevés a sámli, de köztük most nagyon népszerű ez a deck
rwurl=http://kepfeltoltes.hu/160114/aggrosamli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aki kicsit többet játszik a napi quest letudásán kívül, az biztos találkozott már vele.
Nagyon durva aggrodeck, ha jól kijön, akkor 4. 5. körben már csak pislogni tud az ember.



4 játékból 1et simán kiszoptunk, egyet nyertünk, 1ben az ellenfél engem támadott!!, másikban meg kurvajól álltunk és a felénél lelépett. Nagy ötlet volt a cooperatív.

Well.... f*ck. o.O



Majdnem teljesen ezzel toltam én is, rank 14-ig jutottam, váltottam warriorra, most újra 19 vagyok :-D

Sir Finleyt kivettem, nekem nem működött (tízből egyszer jött hunter), helyette egy lightning stormot tettem be, nem egyszer volt nyerő lap aggró ellen!



roodie írta: Sir Finleyt kivettem, nekem nem működött (tízből egyszer jött hunter), helyette egy lightning stormot tettem be, nem egyszer volt nyerő lap aggró ellen!

Na ez jó tipp, én is érzem az AOE hiányát sokszor és igen, Sir Finley előszeretettel ad be rogue/warrior/priest power-t :D



Tegnap egy mech sámli vert le de úgy, hogy semmit nem tudtam ellene csinálni. És, hogy jó kedvem legyen a következő játékban megint őt kaptam ellenfélnek... 3ik kör után feladtam annyira esélytelen volt.



Lent volt a büdös parasztjának 3 lapja... és nem támadta a boss hanem nyomott egy end turnt... Komolyan egy IQ tesztet kéne kitöltetni telepítés előtt.



Azért támadni se mindig kell. Én pl a violet teacher tanítványaival rendre nem támadok, mert minek. 1/1-es semmik, inkább arra jók, hogy ha a boss randomban támad, akkor legyen esélye ezeket leszedni inkább és nem azokat a lényekeg amik érnek is valamit.
VAGY
Ott van kézben egy savage roar amit már nem tudott kijátszani és inkább köv körben üt jóval nagyobbat.



Persze, hogy így van de nem volt a kezében savage roar mert mageval volt másrészt meg semmi pluszt nem adott az a 3 lap neki.

Hál Istennek a következő játékos már tudta, hogy mi a helyzet nyertünk is. (Kölcsönösen healeltük egymást ha valamelyikünk szarabbul állt élettel.)
A pakliból meg jött egy druid lap amire szükségem volt meg ez ni:
rwurl=http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/495/660.png

Kb haszontalan de bedarálni jó lesz és tudok belőle egy hasznos rare lapot faragni.



Ehh faszomba. Egész nap csak szopás volt ma. 11-ről sikerült 14 1/4-re visszaesnem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nekem ilyen problémám nincs mert nem, hogy 11 et de még 14 et se értem el soha sajnos.



Köszi a tippet. Sajnos kicsit sokat kellene craftolnom hozzá, bár annyira nem sokat, ha jobban belegondolok. Csak épp készül összegyűlni annyi dust, hogy legendaryt craftoljak és Mal'ganis nagyon csábító, ugyanis főként lock deckkel tolom.

Jah igen, bontottam egy Hemet Nesingwaryt, de egyből nem akartam disenchantolni, de hearthpwnt olvasva úgy tűnik, hogy ideje beváltanom 400 dustra. :D

The strong eat, the weak are meat.



Mal'Ganis rohadt nagy csicska :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Ez az unstable portal még mindig egy kurva mókás lap :) Elöbb sikerült megidéznem vele a Priest Legendary Confessor Paletress-t aki Inspire hatására megidéz másik Legendary minionokat :D

Elsőnek megidézte nekem Leeroy-t aztán meg egy Justicar Trueheartot :P Persze Leeroy nem hozta magával ilyenkor a whelpeket sem szóval abszólut win-win :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ohhh Unstable Portal hogy én hogy szeretlek :)

Megidézte nekem az elöbb Prophet Valent aminek a következő kellemes és gyors lefolyású eredménye volt :P Szegény Druid :P

rwurl=http://i.imgur.com/zM3u6qe.png

rwurl=http://i.imgur.com/TjgMGBc.png

rwurl=http://i.imgur.com/EPbYqOr.png

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Csináltam egy hunter decket.
Párat játszottam csak vele szóval hosszú távon nem tudom, hogy mennyire eredményes. De eddig jók a tapasztalatok vele.
Flare-vel el tudom rontani a secret palák napját. Vagy a tempo magekét :)
Nyertem is ellenük. Snake trap haszontalannak látszik és kb mindig ignorálják a 3 db 1/1 es kígyót de houndmasterrel tudok belőlük csináli egy 3/3 as tauntot.



Én még a Ram Wrangler miatt szeretem letenni 4. körben, hogyha nem szedi ki mindet, köv körben 2 miniont tudjak pakolni, meg faszán tud kombózni Knife Jugglerrel (főleg 2 vel :D). Egyszer a Wrangler lehozta King Krush-t. Volt nagy nézés 5. körben. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Ram Wrangler sajna nincs meg de anélkül is egész használható a pakli. Lehet legyártom majd ha lesz rá keret.



Hogy van az, hogy amint 1 nyerésre vagyok a következő szinttől azonnal elkezdek veszíteni és ez minden alkalommal így van...?



@Bandido: igen mindig így van. bele van kódolva a játékba :D (én is rendszerint így járok)

MÁS: Trolden-t szoktam nézni, ezt a csatornát viszont most fedeztem fel. Ucsó 2 videot megnéztem, mókás ez is :D
https://www.youtube.com/user/hsepicplays



Még1x óda az Unstable Portalhoz. Ó de szeretlek! :D

Behúzta nekem Archmage-et amit kiraktam így 3-as körben. 7-es körben kezemben 6 db tüzlabda kint az Archmage és két firewalker az asztalon. Szerencsétlen Priest meg csak kapkodta a fejét :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az egész Discover mechanika is ugyanezt a véletlenszerűséget növeli. Nekem nincs ezzel bajom, extra változatosságot visz a játékba, de nem értem miért tolják a HS-t mint "e-sport"-ot ennyire. Minél több ilyen kártya van, annál valószínűbb, hogy egy ilyen húzással teljesen meg lehet fordítani egy meccs menetét, márpedig ez azt is jelenti, hogy a skill a háttérbe szorul, a tornák meg átalakulnak 'ki dob nagyobbat a kockával' versenyekké.
Tök jól lehet látni, hogy az ilyen lapok mint a jeweled scarab vagy az etheral conjurer nagyon közkedvelt lapok a 'profik' körében is. Hamár nem húztál jót, hátha dob egy jó lapot a gép...



Hát esportnak ezt eleve nem tudom elképzelni, hogy lehet eladni. Pont a HS tényleg az a játék amiben a mákker faktor kurva nagy. Amúgy egyetértek azzal amit mondasz viszont én kimondottan szeretem az ilyen lapokat mert legalább ad az embernek néha esélyt az olyan paklik ellen amiknél máskülönben többször mint sem hamar szopóágra kerül az ember ha egyáltalán nem találja el őt a kezdőlap. Plusz ahogy te is irtad néha kellemesen változatossá teszi a játékot és nem mindig a megszokott lapokkal kell kihoznod a legjobbat aminél esetleg tudod, hogy ha nem bizonyos konstellációban jönnek akkor kb x-edik körben már visszafordithatatlanúl szopóágra kerültél.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Viszont nagyon élvezetes nézni... látványsport, mondhatni :-)



Ja ez igaz, én is szeretem nézni, csak sokszor tényleg úgy állítják be, hogy mekkora tudás kell hozzá.



Nyilván valamennyi azért nem árt, hogy ne teljesen random és káoszosan pakold a lapokat de szerintem egyértelmű, hogy egy olyan játékban ahol ekkora a luck faktor kár is komolyabb tudásról beszélni.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Micsoda "véletlen" 1 nyerésre voltam 15 től és hogy hogy nem vesztettem. ismét:)
Visszaküzdöttem magam odáig és megint vesztettem lol.



Az okosok azt mondják, hogy ilyenkor mindig decket kell váltani. :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!