Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


+ egy akkora luk volt az oldalaban amibe egy ewok maci is elferne.

"okey-dokey!"



Jaja...

Mikka
Annyira fájt neki, hogy még ütögette is :D Az íróknak nem voltak nyílt sérülései az biztos... amúgy meg ha már az ekkora probléma, akkor meg miért is reptetett. Tedd vagy ne tedd...
Mindegy, számomra kár a gőzért a sok belemagyarázásért.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Aye, kb. ott a fordulópont, amikor levette a maszkját. Abban a pillanatban látványosan elvesztette az ellenőrzést a cselekedetei felett és megtört az illúzió. A nézőkben is, és ez teljesen szándékos volt az alkotók részéről.


Tno képe
Tno

Most ez dramaturgiai húzásként teljesen megfelelő, csak a (háttér)történethez nincs köze. Papírforma szerint Kylonak fél kézzel el kellet volna intéznie őket.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



" Today, Disney and Lucasfilm announced that Star Wars: Episode VIII, originally scheduled for release in summer 2017, will now debut on December 15, 2017.

The move follows the extraordinary success of Star Wars: The Force Awakens, which was the first Star Wars movie to premiere outside the traditional summer blockbuster window and smashed numerous records, including biggest domestic and global debuts of all time as well as the biggest domestic second and third weekends, en route to becoming the highest grossing domestic release of all time with over $861.3 million and the third biggest global release ever with $1,886.7 billion.

Written and directed by Rian Johnson, Star Wars: Episode VIII is currently in preproduction and will begin principal photography in London next month. Kathleen Kennedy and Ram Bergman will produce and J.J. Abrams, Jason McGatlin, and Tom Karnowski will executive produce. Stay tuned for exciting updates in the coming weeks."



Mindegy, számomra kár a gőzért a sok belemagyarázásért.

sry ha ugy hangzott, nem akarok en senkit meggyozni, szamomra teljesen elfogadhato volt ez igy a filmben.

"okey-dokey!"





Mindegy, számomra kár a gőzért a sok belemagyarázásért.

Az minding jó módszer, amikor az ember elmondja a véleményét, aztán amikor a másik teszi, elkezd kiabálni, meg befogja mellé a fülét ;)



Papírforma szerint

Függetlenül attól, hogy nem egyezek azzal, hogy ebben az esetben mi lenne a "papírforma", mert Rey múltja ~telmes, a "papírforma szerint" történő mesék unalmasak. Szóval érted, ha minden egyértelmű lenne, akkor hol lenne a dráma és az izgalom? Srsly guys.


LY képe
LY
Donator

Hát az hogy Reyt a midichloranok nemzették, az mondjuk nem lenne annyira nagy dráma és izgalom szerintem... :P



Januar 19-ig:

rwurl=http://s30.postimg.org/7vq22ru69/avatar_star_wars_the_force_awakens_tita...

Ez osszesegeben mar a vegso bevetel legalabb 90%-a...



Lehetne rendes apja es anyja (akik igazabol lenyegtelenek).


LY képe
LY
Donator

Lehetne, igen... De abból sokkal nehezebb olyasmit kihozni, ami elég nagyot durran, elég lenyűgöző és érzelmes és még mittomén. Mindezt úgy, hogy az átlag mozinéző számára is hatásos legyen. Ráadásul akkor miért kellett homályban hagyni az első filmben és későbbre időzíteni?

Mondjuk az sem feltétel viszont, hogy egy már ismert családról legyen szó, be lehet mutatni valakiket a második rész elején (csak attól meg kiszámítható lehet az egész).
Illetve lehet még máshogy is kapcsolni őket a fő szereplőkhöz. Mittomén, Padmé rokonai, vagy - ad absurdum - Palpatine kevésbé ismert tesójának a leszármazottai.

De az biztos, hogy a közönséget sikerült kellően felhergelni, szóval saját maguknak hoztak össze egy nehéz helyzetet. Valami nagyon eredeti vagy hatásos ötlettel kell előálniuk, hogy fel tudjanak nőni a várakozásokhoz, és csak remélhetjük hogy nem mondjuk egy Lost-os fekete füst lesz a vége... ;)



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Vak lóra ugrottál.
Elmondták és nem győztek meg, aztán jeleztem, hogy ne köpüljük tovább ezt a gittet, mert felesleges.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



De miert kene nagyot durrannia? En komolyan nem ertem, hogy ennek annyira konzponti kerdesnek kellene majd lennie a filmek soran ha esetleg azt az utat valasztjak, hogy nem ismert karakterek a szulei?


LY képe
LY
Donator

Mert szerintem eddig teljesen a klasszikus drámai utat követik. Lásd Csehov meg a pisztoly. Ha nem mutatják meg Rey szüleit, de nagyon fontos hatásuk van a sztorira, akkor muszáj hogy ne névtelen senkik legyenek a végén...


LY képe
LY
Donator

Ne érts félre amúgy, nem azt akarom mondani hogy szerintem Rey csak akkor lehet jó karakter ha a családja körül van valami Hatalmas Titok ;)

De a film ennél jobban kábé úgy igyekezhetne még, ha 4-5 szereplő kórusban szavalná a kamerába, hogy "Rey családja Nagyon Fontos és ezért direkt nem mondunk róluk semmit, elég kiváncsi lettél?"...



Az FA megtekintése után, te el tudod képzelni, hogy Rey származása nem furmányos?
Szóval hogy ő csak egy Luke, Anakin ÉS Obi Wan nélkül?

Mondjuk akkor ő egy Anakin! Vevő vagyok rá.

...de borzasztó nehezen tudom elképzelni, hogy ne csapják le a labdát. Valószínűbbnek tartok egy gyűrű teóriát jézusos verzióban (pedig azt nagyon nem tartom valószínűnek), mint hogy képesek legyenek a készítők/stúdiók (sok éven át!) ilyen önmegtartóztatásra.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


LY képe
LY
Donator

Biztosan megvan erre az igyekezet és megfelelni akarás is. A rajongótábornak nagyon kell valami Luke-Vader utánpótlás, a studio headek és hasonlók is marhára szeretnének az első trilógiához fogható örökséget (és bevételt), nem beszélve az írók és rendezők karrier céljairól - szóval minden létező érv és tényező ebbe az irányba mutat.
Arról nem is beszélve, hogy most őszintén, ha bármelyikünk előtt megnyílna egy ilyen lehetőség, akkor ki lenne képes visszafogni magát? ;)

Azt meg már írtam, hogy a film is nagyon igyekszik, gondolom itt most nem kell felsorolni hogy mi mindennel. Meg ott van Abrams tévésorozatos múltja és a "mistery box" elképzelése is.

Mondjuk mindezek után tényleg az lenne a legnagyobb poén, ha a végén sikerülne is valami hasonlót mutatniuk :)



Abrams már mossa kezeit, ő több életre előre bebiztosította az anyagi és filmipari helyzetét, majd az utódok izzadnak a nyitott kérdések megválaszolásával, azt vagy sikerül, vagy nem, ő ebből csak jól jöhet ki.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

http://video.wired.com/watch/design-fx-how-the-good-dinosaur-raised-the-...

Nem tudom hogy írtam-e már - de Maz arcán Piróth Bogi dolgozott sokat, Snoke-on pedig Ulrich Dani, akikkel a Digicben volt szerencsém jó pár évet együtt dolgozni!

További munkáik az utóbbi évekből: Guardians of the Galaxy (Bogi tolta Rocketet), Avengers 2, Paddington Bear... Amennyire tudom, most a Wetánál a Big Friendly Giant karakterein dolgoznak.


LY képe
LY
Donator

Ez igaz, de azért amikor bevállalta, akkor a világon semmi garancia nem volt arra hogy jól fog kijönni belőle ;)
Na meg, ha a Rey körüli dolgokkal bedőlnek az utána jövők, azt azért ő is megérezheti...



LY írta: Nem tudom hogy írtam-e már - de Maz arcán Piróth Bogi dolgozott sokat, Snoke-on pedig Ulrich Dani, akikkel a Digicben volt szerencsém jó pár évet együtt dolgozni!

Hát ezzel a két karakterrel pont nem dicsekednék. Biztos sok munka volt bennük, de messze pont a két leggyengébb szereplő.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Lucas vagy Arndt kukázott történetével valószínűleg lett volna kockázat, nem véletlenül írta újra Kasdannal. Olyan biztonsági játék lett a vége, hogy az ész megáll. Zseniális a maga módján, kétségtelen.
Ha bedőlnek a folytatások, neki semmi bántódása nem lesz. "Bezzeg, ha Abrams rendezte volna..." - jönnek majd a siránkozó vélemények. Mondom, csak jól jöhet ki belőle. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

Én igen.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Dejó lesz emellett a sok teória mellett még 2 évet várni a folytatásra... A Rogue One fél fogára nem lesz elég a közönségnek.



Choose your next words with excpetional care!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!