Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Igen, pont ahogy mondod: kizárólagos alapon Leia eltitkolt lánya lehet > így pedig végülis Ren húga.
Bár elég tré egy csavar ez így.
Vagy pedig Luke lánya, aki együtt edzett anno Rennel. Miután Luke észrevette Renben a sithet, úgy érezte elbukott mint mester, abbahagyta a tanítást, elzarándokolt, de előtte még nyomott egy full memory erase-t Reyre, és eldugta egy (hogyhogy nem) sivatagos bolygóra.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Egyébként az elmúlt egy év során olyan elemek illesztődtek be az új Marvel-es képregények által (most még fogyasztható a mennyiség, 3 ongoing és pár mini), amik elég sokat segíthetnek kitalálni, hova is akarják terelni ezt az egészet.
Nem akarnék spoilerezni (főleg, mert én nem olvasom, csak ugye 'tudom' mi történik benne), de megjelenő szereplők és események/cselekmények is eléggé más megvilágításba helyeznék ezt az eszmecserét.

>>> Valójában külső szemlélőnek úgy tűnik (vagyis nekem), hogy már most sem sikerül igazán egyben tartani a dolgot. Alig egy év telt el, és már most sokkal erőltetettebb, mint előtte 10 évnyi kiadás után volt.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



viszont az apuka annyira nem biztos.

Plot twist: Palpatine!



miert ne lehetne palpatine/darth vader/egyeb random jedi gyereke?
nagyon-nagyon gaz lenne egy han/leia/luke rokonsag

szerk: mondjuk a kovetkezo reszt mar csak cam xvidben nezem, se bitet, se penzt nem fogok ra tobbet aldozni

Parizer forever.


Tno képe
Tno

Ilyen bemutatás után nem kellene nehézségnek lennie az elképzelésnek, hogy egy kis ébredező erővel megtámogatva mehet neki a fénykard is.

Pont annyira, hogy teljes 5 másodpercig kibírja elvesztett csukló/láb/stb nélkül normál esetben.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Alapjaiban el lett qrva az egész, mert Rey-nek kellett volna mokkának lenni (lásd Zula a Conanból), Finnek meg fehérnek, és akkor bejelentkezhetett volna Lando papa a lányáért és a Falconért is Leiánál, miután Han beadja a slusszkulcsot. Ha a csaj neki is nemet mond, semmi gond, mert ott van Nien Nunb másodpilótának. :) Csubakka meg elmenne szőnyegnek.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

30-40 év telt el a Jedi vége óta, Rey meg max. 22-23 éves lehet. Vagyis csak olyan emberek lehetnek a szülei, akik túlélték a második Halálcsillagot, ez kizárja Palpatine-t, Kenobit, Owenéket stb.



Na most komolyan! Szoval van ez a parbeszed Han es Leia kozott:
- Lattam a fiunkat!
- Valamit mond ra a masik :D

Szoval ha Rey a lanyuk, akkor esetleg, talan, csak-csak nem kellett volna mondani valamit? Vagy Leia egyik este berugott es felvette ujra a Jabbatol kapott, orokbecsu ruhajat es nekiment az ejszakanak? Ugyan mar, ha ezt meglepik, akkor nyugodtan atallithatjak Luke-ot a sotet oldalra, pontosan akkora hulyeseg lenne



De ez mar nem szamit. Nyilvan vesznek at dolgokat, de bebaszna ha pont ezt es pont ilyen formaban atvennek.



Vagy o egyszeruen csak egy ero erzekeny szemely es kesz :)



Ne viccelj mar, amikor hadseregeket klonoznak, akkar palpatine klonja is lehet nemi kromoszomavaltoztatas utan, de a gyereke is siman. Mar most is van spermabank...

Parizer forever.



vótmá?
Star Wars 7 FA vfx
http://www.dailymotion.com/video/x3mcasa

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mar most is van spermabank...

De ez reges-regen volt, raadasul masik galaxis vazze :D



De nem nagyon van más út.
Mármint vagy Leia vagy Luke gyereke.
Leia-nak (valószinű) nem lehet mástól.
Luke meg nem igazán fér bele az FA alapján sem, ugyanis Rey flashbackje szvsz jóval korábbra datálható, mint Ren befordulása. (Hiszen ha öregebb lett volna, nem flashback lenne, hanem emlékezne rá/a korábbi életére, vagyis valszeg kicsi volt - most hagyjuk a sok évre memória törlős jedi trükköket, ilyet eddig senki se tudott.)
Vagyis Luke már évekkel korábban hagyta volna elveszni a gyerekét (?), hogy befarcolna Ren miatt?
Mondjuk az se sokkal jobb sztori, hogy Han meg Leia hagyta...

Finn pedig Samuel Jackson vérvonal - bár ilyen kérdés eddig nem volt :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Kylo idősebb volt vagy 5 évvel Reynél, mikor elválasztották őket, Lukenak volt egy látomása, hogy a sötét oldal elragadja Reyt és Kylot is. Így az egyik erőérzékeny gyereket megmentette a sötét oldaltól, mivel már nem volt a bolygón, mikor a jedi képzést elindította, így nem is került kapcsolatba az erővel vagy erőhasználóval, és a sötét oldal nem talált rá Reyre úgy mint Kylora. Han és Leia se tudta, hogy hová vitte Luke Reyt, (vagy azt hitték meghalt, mert Luke nekik se mondta el a teljes igazságot) ezért nem is ismerték föl 20 év múlva.
Ami miatt ez mégsem lenne teljesen korrekt, az egyrészt az, hogy Luke miért dobná egy olyan bolygóra Reyt ahol guberálnia kell a megélhetéshez. Luke-ot és Leiát annak idején civilizált családokhoz helyezték -bár a Tatuin ugye nem volt a legcivilizáltabb bolygó- normális családban nőttek fel.

Vagy Leia és Han tudta, hogy Rey a lányuk, fel is ismerték csak nem akarták elárulni neki, mert ha ugye tudná, hogy Kylo a testvére az megnehezíthetné a harcot ellene.

(Látszólag Kylo nem ismerte Reyt és Rey sem Kylot, ezért kis korukban kellet, hogy elválasszák őket, ha volt valaha is közük egymáshoz.)

Vagy whatever

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ez nem lehet probléma, hiszent Anakint pl. nagy valószínűséggel a midichlorianok nemzették ...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Rey-t figyelhette/vigyázhatta pl. a Curch of the Force falucska is ahol Lor San Tekka élt, szóval valószínűleg nem volt teljesen magába bedobva a mélyvízbehomokba.



A flashback ugye 'bármit' megmagyarázna. (Akárkikre bízhatták, akiknek 'balesetük' volt és innentől mindenki mossa kezeit, hiszen nem ez volt az eredeti szándék akiket meg baleset ért, utána nem tudták elmondani, stb-stb - csak hát ez így vérgagyi :D)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


LY képe
LY
Donator

Igen volt... VFX mennyiségre amúgy pusztán shotok számában kb. mint a prequelek, plusz érdekes infó hogy BB8 is a jelenetek kb. 1/3-ában CG volt. Viszont az animátoroknak óriási segítség volt a practical robot, azon a stáb kitökölte a viselkedését és tökéletes alapot adott nekik.

Amúgy az ILM körlevélben dörögte le a dolgozókat hogy a videót megosztani tilos ;) De jó azért hogy kikerült, tanulságos meg minden.



Látszólag Kylo nem ismerte Reyt és Rey sem Kylot, ezért kis korukban kellet, hogy elválasszák őket, ha volt valaha is közük egymáshoz.

Márpedig bepöccent, mikor mondta neki a tiszt, hogy a Jakkun egy lány is ott volt a Falconon, illetve mikor elkapta Reyt, kb szó szerint azt mondta neki, hogy "sokat hallottam már rólad".

Tehát szerintem Ben-Ren sokkal többet tud a lányról, mint azt hisszük.



Az, hogy Rey Han lánya nem valószínű. Ez azt jelentené, hogy Leianak és Hannak tudnia kellett mikor találkoztak vele, és a nézők (vagyis mi) csak azért nem tudjuk meg, mert egyszerűen nem mondták ki a kamerák előtt. Ezt elég olcsó húzásnak tartanám.

Viszont minden ellenérzésem ellenére is logikusnak tűnik, hogy Luke lánya, mert így a fő karaktereket (Leia-Han, Luke) a gyerekeik által lehet "leváltani". Már ha ez cél, de szerintem nem elképzelhetetlen. Ez pedig azt vonja maga után, hogy Finn Chewbacca fia. :D



Egyébként az, hogy kb. bármi lesz, megint a Skywalker családról fog szólni az egész, mert nélkülük nincs erő a galaxisban....

rwurl=http://gifsec.com/wp-content/uploads/2015/08/Nicolas-Cage-Facepalm1.gif?...

Szóval azért én titkon remélem, hogy jól 'kiábrándítanak' mindenkit és nem derül ki, hogy Rey Skywalker (tökmind1 milyen ágon). Nem verik egymást még két részen át, hogy végül persze Ren lelke megmentődjön és együtt győzzék le a gonoszt...

Szánalmas lenne.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ha Anakin létrejöhetett szűznemzéssel, akkor Rey is. Apáról nem is volt szó, csak anyáról. A következő 6 rész róla szól, a IX. végén megkapja Kylo maszkját, a XII-ben Finnel alkotott gyermekük keze által elhuny, miután Snoke-ot ledobta az UniverseDestroyer II űrállomás pöcegödrébe.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


LY képe
LY
Donator

Na de ha Rey is úgy fogant, mint Anakin, akkor ezek szerint a midichlorianok hagyták ott a sivatagban, és most rájuk vár már 15-20 éve?

Asszem ezt az elméletet nem gondoltátok végig kellően ;)



A szülei hagyták ott a képességei miatt, mert 'megszállták a démonok' és nem értett a párologtatók bináris nyelvén se.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Arra nem gondoltam, hogy mind az apa, mind az anya midi-chlorian lett volna, de mindenképpen érdekel elképzelés, már csak a megszületési procedúra kapcsán is! Szóval az anyja teherbe esett nemmondjukianevétől, aztán elvitték.

Egyébként ha Luke az apa, akkor ki a kedves mama? Előkerül Mara Jade nem-EU megfelelője? Vagy ha esetleg a következő részt Alföldi Róbert rendezné, akkor még tágabbak lehetnének a lehetőségek.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ma ujranzem. Majd megkerdem mégis ki a faszom az apád.

Ez eddig miért nem jutott senkinek eszébe...

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Hátul ültünk.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Kissé adott a párhuzam lehetősége az Ep5-el, hiszen nagy valószínűséggel ugye Rey kiképzése lesz a fő eseményszál az Ep 8-ban, és Kylonak is szintet kell lépnie. Nem kizárt, hogy egy további régi szereplő távozik, illetve fölbukkanhatnak további eddig ismeretlen szereplők is.
(Esetleg jégbolygón bázisra 6 lábú lépegetőkkel assault...)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!