Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Felvettelek.
Most épp morcos vagyok 4 et nyertem zsinorban aztán 4 bukta zsinorban...



Nekem a best eddig pár hónapja a rank 4 volt (gyűlöljetek: facehunterrel), de meguntam azt a noskill darálást, most a midrange hunterrel játszogatok, az jópofa. Meglett vele az 500 win, rá kéne állni a papra, annak még kell 200 az arany portréhoz. :D Ebben a szezonban még én se tudtam bemenni 18 alá. :D

Ja és bekaphatja az összes secretpala. Az a Mysterious Challenger annyira szánalmas, hogy kipakol egy 6/6-ot, mellé minden deckben található secretet is feltesz, hogyha kiteszik általában megköszönöm a részvételt és Concede. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



r17 3 csillaggal eddig a csúcs ebben a szezonban :D
és igen, mysterious challenger irgalmatlan táp, nagyon sokan panaszkodnak miatta. 1-et már bontottam egyszer, gondolkodtam azon, hogy kraftolok egy másikat, de akkor tuti jön a nerf :D. Anno így jártam leeroy jenkins-szel is. Összejött az 1600 por, megcsináltam, rá 1 hétre jött a nerf :P



Tehát a secret para kapja be, de te facehunterrel játszogattál?

Gyere, mesélj még :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



amúgy jogos ja :DD



Én eddig ebben a szezonban semmit nem virítottam, szépen elquestelgetek, hogy végre meg tudjam vásárolni a League of Explorers utolsó szárnyát is. :) Egyébként nekem eddigi legjobb teljesítményem R15, de minden decket saját kútfőből építek, úgyhogy ez annyira nem meglepő. :D

Most egyébként a szokásos hikomatlock deckem mellett fut egy nefossámán deck (Brann Bronzebeardes battlecry deck volna, nulla taunttal, kb. annyira is hatásos), egy minyonos (értsd: kismillió silver hand rommá buffolva) paladin pakli, illetve egy Divine Spirit - Inner Fire kombós priest deck (8 hp-s mobból 5 manával csinál az ember egy 28/28-ast).

The strong eat, the weak are meat.



Én továbbra is a papokat gyűlölöm a legjobban :-D Amikor a tőlem ellopott saját lappal ver agyon, és közben nyomogatja a tkank you emote-ot, akkor úgy felmegy a vérnyomásom, hogy utána egy hétig auto-concede, ha priest jön szembe...



Próbáltam elvenni az élét a "meguntam a noskill darálást" résszel, de látom nem sikerült. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Tempo Mage is ószóm.

X napja se a zoolock se a FaceHunter (igaz egyik sem a legmagasabb kvalitású volt) nem birtam 19-18-nál magasabbra küzdeni magam.

Tegnap összeraktam egy TempoMage paklit és fék nélkül zuztam végig 14-ig. Ami meg külön jó, hogy kurva változatos és fun játsszani ezt a stílust. Csomó izgalmas meccs is összejött szóval emiatt is kurvajó. Amúgy is rühellem az olyan paklikat mint a zoolock amiket valahol valamikor tápnak mondtak de nem állnak másról mint hogy lerushold az ellent azt kész. Dögunalom eléggé hamar.

Ma meg lvl 12-ig mentem eddig meglássuk hol kapom meg a nagyobb fékező pofonokat majd.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



egy print screent nyomj a paklidról légy szíves :)



Ime. Annyi, hogy a csávó aki az eredeti paklit csinálta Archmage-et tol benne de mivel az nekem nem volt meg Ragnát raktam a helyére. Végül is funkcióban majdnem megfelelő csere :)

Tegnap végül lvl 11-en álltam meg.

rwurl=http://i.imgur.com/zuYlgrx.png
rwurl=http://i.imgur.com/JCfsM0H.png
rwurl=http://i.imgur.com/uvBuPbB.png

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Flamewaker, Mind control tech meg azure drake nincs meg nekem ezek helyére mit lehetne betenni? Archmage viszont megvan.

Illetve Azure draket meg Mindcontroltechet le tudom gyártani ha beáldozok valami kártyát. De Flamewakerhez kéne valami csere akkor is.



Sajnos az ilyen tipusú deck-eknél a flamewaker kb nélkülözhetetlen. Jobbat nem tudok, ki kell gyűjteni a goldot az adventure-re és el kell hozni ezeket a kártyákat.



MCT igazából ilyen filler lap. Néha jól jön de szerintem lehetne helyetessíteni valami más hasonló árban levő hasznos tulajdonsággal rendelkező lappal. Ez csak arra az esetre van amikor telespammeli valamilyen ellen a pályát minionokkal és akkor ezzel lehet néha kicsit egyengetni.

Azure Drake eléggé alap szintén. Ezt mondjuk talán nem drága legyártani.

Flamewalker meg ahogy Sandalar is irta eléggé jó úgyhogy nem tudom mivel lehetne jól helyetessíteni.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Esélytelen, hogy meglegyen a közeljövőben flamewaker. Blackrockhoz még hozzá sem nyultam gyakorlatilag. Habár az első szárnyat meg tudom csinálni 1-2 napon belül lesz annyi gold.

Erről valami vélemény:?

Hiányzik egy két lap ebből is olyanok mint. Big game hunter, mind control tech meg iceblock.
De ezek helyettesíthetőek szerintem.

http://www.hearthpwn.com/decks/403142-s21-legend-grinder-armor



Véleményt nem tudok mondani, viszont cégnél ezek az oldalak szűrve vannak a proxy által. Létezik egy-két trükk amivel meg lehet azért nézni, iylenek pl a translator oldalak, de ezek közül is a normálisakat szűri a proxy. Van a jó öreg pornolize ami viszont a mai napig működik és a proxy se fogja nálunk, ezzel viszont a következőket látom.

rwurl=https://cdn.pbrd.co/images/MEgpjRB.jpg

Na mindegy, csak úgy éreztem ezt most meg kell osztanom :D



WTF? :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ez messze az év posztja, pedig még csak január van :DDD Ethereal Családunk hímtagja" :DDDDDDDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Lol az animated kékeres méteres az odaver :)



Jó a jó büdös francba lehet megcsinálni a mostani tavern brawlt? 4 próbálkozásom volt most, mind a 4 esetben concedelt az ellenfelem (elvileg társam...), és azt lose-nak számolja a görény...



Hát igen és van aki rá sem jött, hogy nem az ellenfelet kell lőni, hanem mechaboss izét.
Használni kell a heal lapokat az a titka. Én healeltem volt még 28 életem a fogyatékos ellenfél meg csak gyűjtögette a kezébe a lapokat és volt 8 élete még. Druiddal volt és annak van egy lapja ami vagy healel vagy húz egy lapot. Mondanom sem kell, hogy laphúzást választotta holott volt már a kezében vagy 7 lap..
Szóval ha olyan ellenfelet kapsz aki nem használ healt illetve téged lő a boss helyett akkor esélytelen. Egyébként kettőből kettőt buktam én is.



Eddig ötből ötször mage-t kaptam :-D



Én meg kettőből kétszer. De mage is kap bőven healelős lapokat meg animated armor ilyenek. Szóval mindkét esetben az ellenfél miatt vesztettünk. Az első concadet nyomott mert hát miért ne a másik meg simán csak nem használt healt...



másodikra meglett, mindkétszer olyanokat kaptam, akik tudták miről szól a játék.



Mákos disznó! :)



Lerak a barma két egymás utána körben 1-1 arcane golemet, és nem támad egyikkel sem... wtf?



Mondom: Nem értik, hogy mi a helyzet. Nem jöttek még rá, hogy össze kell dolgoznotok és leverni a bosst. Még úgy is mák kell a győzelemhez ha tudja az "ellenfél", hogy mit kell csinálni. Így meg esélytelen.



De pont ez az, lőtte a bosst... aztán lerak az 5. körben egy arcane golemet, és nem támad vele...

Alapvető hiányosságok vannak azért, lerakja Lorewalker Chot a 3. körben... Bronzebeardet szintén



Érdekes nekem elsőre megvolt :) Én Mage másik arc meg Druid volt. Igaz sokat segített, hogy több körben tudtam védeni a pofámat max 1 sebzés az arcomba karakter miatt de azért a Druid is egész jó állapotban maradt a végére.

Szóval valszeg szerencse kérdése kivel sorsolnak össze :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Meg kell próbálni minél több miniont lepakolni. Az sem árt ha nagyobb értékűt tesztek le, mert akkor azt fogja megölni, és nem titeket üt. Tegnap nyertem meg úgy, hogy nekem 28 hp-m maradt, a társamnak meg 26. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!