Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


A vizitdíj az egy kib*szott jó intézmény volt!!... Én háziorvosomnál is kb fél óra per beteg. Én meg kb 3 perc, és jövök ki, nem sokkal okosabban annál minthogy bementem... "Feküdjön, igyon sokat, neocitrán/aspirin complex, C vitamin". Kösz.

Well.... f*ck. o.O


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az volt, emlékszem, hogy kígyózó sorba kellett beállni a vizitjegyért is külön, duplaannyit kellett rászánnom, ha szakrendelésre mentem a kórházba (éppen akkoriban kellett rendszeresen, így nagyon megéreztem a változást). Rajongtam érte. Az más kérdés, hogy meg lehetett volna oldani jól is, de hát tudjuk milyen tehetségesek hatékony ügyintézésben a kórházaink is, plusz egy változó plusz bonyodalmat jelent.

A nyuggerek meg olyanok, hogy sokan járnak valóban az ingyen szocializációra, de vannak (kevesebben), aki elmegy fizetősen is. Mások meg otthon maradtak halálig, szövődményekig, mert spóroltak (hogy ez Darwin-díjas húzás-e, az más kérdés, különben is egyéni esettől függ).

Az elképzelés nem volt reménytelen, és jó pár rendelőnek megcsappanttotta az állandó bútordarabjait, de nem működött igazán jól. Én meg ugye csak szívtam vele.

Egyébként én nem szoktam 5-10 percnél többet várni orvosra, pedig nem magánrendelésre járok, de meg lehet szervezni, hogy időre menjen az ember (próbáltátok már felhívni az asszisztenst? tudjátok telefon meg ilyesmi). Az előzőnél sokat kellett, de ő tényleg mindenkit nagyon meg is akart vizsgálni, még én is nehezen szabadultam, ha szökőévente beestem. Orvosfüggő is*, hogy trécselős, hipochonder a beteg helyett is, vagy gyorsan szór ki mindenkit. Nyilván a 85 éves Marika néninek nem feltétlen egyszerű ajtót mutatni.

*Lehet ám orvost váltani, ha valami nem tetszik (ahol mindig telt ház van, ott vagy nagyon jó az orvos, vagy valami nagyon nem normális), az én új dokimnak még a várója is közös az előzőével, tehát könnyen beszélek. A gyermekorvosom meg szintén ugyanabban az épületben volt :)

Sors bona, nihil aliud.



most olvasgatom vegig a topikokat amikrol lemaradtam es lattam ezt a kommentedet-oszinte sry, en kb 10 eve mentem ezen keresztul teljesen megertelek. mondanam, hogy ugorjunk el egy sorre hatha tudok valami okosat mondani-de az a gonosz tavolsag ugye.
mindenesetre fel a fejjel, egy ido utan egyre jobb lesz!

"okey-dokey!"



egy ido utan egyre jobb lesz

Paúló MM Kóejó ;D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



a kozhelyek ijeszto tulajdonsaga az, hogy igazak.
persze nekem nincs olyan fenomenalis gyujtemenyem beloluk mint coelhonak, de talan igy meg is uszom, hogy mindenki tolem idezgessen a feszbukon.:D

"okey-dokey!"



a kozhelyek ijeszto tulajdonsaga az, hogy igazak.

Kivétel erősíti a szabályt :D

Well.... f*ck. o.O



I fucked up.

Csajommal együtt vagyunk kb 3 éve. Minden fasza. Nyár közepén új koleganő kerül az irodába. Solid 9/10. 24 éves szőke magas mosolygós. Egyre többet dumálunk. Jófej, kedves, aranyos. Itthon picit depisebbek a dolgok de azért még mindig jó. Melóhelyen mindig én vagyok hatig mert lusta vagyok felkelni időben ezért enyém a záró műszak. Csaj majdnem minden nap marad velem hatig. Dumálunk minden féléről kezdjük megismerni egymást.

Teljesen oda vagyok érte dec végére. Kiderül ő is értem. Ünnepek alatt chatelünk csomót már alig várom hogy újra melóba mehessek.

Második nap smárolunk is. Tiszta tini feeling.

Felmerül természetesen, hogy barátnő mellett ez nem valami fasza. Közben barátnő otthon meg csomó távolabbi jövőre tervez. Nem nagyon akarok válaszolni, repjegyet venni a nyárra, mert nem tudom mi lesz.
Ezen összeveszünk és tegnap kiderül, hogy van itt ez a másik csaj.

Természetesen teljesen ki van borulva. Két éve együtt lakunk. Egymásra építettük az életünket.

Semmit nem tudok. Most itthon vagyok már kivételesen mert átvettem az új matracunkat.

Csajom most egy közös barátnál alszik.

Rohadtul nem vagyok már biztos a dolgomba a kollégával.

I fucked up.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ez eléggé clusterfucknak tűnik. Részvétem.
Vegyél ki pár nap szabit, és szellőztesd ki a fejed. Hátha kitalálod közben, hogy mi legyen.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Lou képe
Lou
Donator

Lou: You want my advice?
Csöpi: Yes, please!
Lou: You're not gonna like it.
Csöpi: That's okay.
Lou: You fucked up!
Csöpi: That's not advice!
Lou: I told ya.

ShowHide spoiler #

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King


KMZ képe
KMZ

+1
Ilyen mélységű fuckupnál egyszerűen képtelenség egyáltalán beleélni magad a dologba, nemhogy tanácsokat adni. Csöpi gondolom csak kiadta magából.
Mondjuk most ő a megcsaló fél, ami érdekes, mert a megcsaló fél általában geciként van reprezentálva, a megcsalt pedig áldozatként (ezt olvassuk, nézzük filmen, stb), és most az előbbinek a perspektíváját nézzük :)
Amúgy nem hogy személyesen nem tudnék erre mit reagálni, fórumon főleg baszta fasz, főleg hogy Csöpi sem tudja mivan, akkor mi mit tudjunk ? :)
Csöpi! Kitartás te hűtlen rohadék! :D (bocs, kicsit már ittam)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Csöpi: Kitartás! Nézz magadba, gondold végig, pro és kontra! Menj neki ésszel, ne csak szívvel! Ugyanez megvolt nálam is pár éve, csak én voltam a barátnőd helyében, de hiába volt ott is ilyen csúnya a szakítás, utána okosan kezeltük (én talán okosabban... :)), és utólag már csak pozitívan tudok ez egészre visszatekinteni.
Starto: Itt azért nagyon már nem lehet variálni abban, hogy mi legyen... :) A jelenlegi barátnővel tutira vége van innen, a szőke az egyetlen ahol még talán lehet kérdőjel, bár a leírás alapján ott sem igazán.
Lou: +1. Már a beleszólásos részhez.


KMZ képe
KMZ

Miért lenne tutira vége? Ez kétszemélyes dolog; mennyire képesek belátni a megtörtént dolgokat, megbocsátás&megbánás'n shit. Külső szemlélőként négy komolyabb megcsalásnak voltam tanúja, mind az eredeti állapothoz visszatérést válaszotta.

1. sógornőm az akkori legjobb barátommal (aki azóta már nem az :D) aztán visszament (gyerek involved)
2. unokabátyám kúrogatta kollegáját, visszament (gyerek involved)
3. anyám kolleganője csalta meg a férjét és visszament (gyerek involved)
4. jóbarátom csalta meg a csaját és a végén visszament és feleségülvette a csajt

Jó nyilván eléggé kis százalékára láttam rá az emberiségnek és a mozgatórugóknak és a fentebb említettek komolyan témák voltak (bár Csöpi elmondása szerint már ment a tervezés) mégis az a tapasztalat hogy a lelkiismeret(?) győz, és senki sem választja az új, rögösebb utat, mert a bejáratott biztonságosabb.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Sztem ne add fel. Tippre minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek. 3 év után már dolgozni kell egy kapcsolaton, hogy az kapcsolat maradjon. Bnőd valszeg pont azt próbálja. Beszéljétek meg, hogy fasz voltál, ha tényleg veled képzeli a jövőt, el fogja fogadni. Senki sem tökéletes.

Well.... f*ck. o.O



Csak magamból indultam ki. Én ilyen helyzetben akkor sem kezdeném újra, ha én voltam a megcsaló. Tudod, felmelegítve csak a töltött káposzta jó... :) Eddigi élettapasztalataim azt mutatják, hogy ilyen súlyos esetekben ez a nehezebb, de helyes döntés.
No de ne menjünk bele jobban a témába (vagy legalábbis ne itt), nem kell szegény Csöpiben forgatni a kést.


KMZ képe
KMZ

A világvége amúgy gyakorlatilag úgyis a filozófia topic, szóval tökmindegy. Csöpiben meg nem forgat senki semmit, legalábbis én csak példákat hoztam fel és semmiképp sem akartam azt sugalmazni hogy "bizony így megy ez", szóval a random világ úgyis kidob más, működő stratégiákat. Louval egyetértve max kérdezzünk Csöpitől és hallgassuk meg, tanácsot hanyagoljuk.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



termeszetesen ha ram hallgatsz azt csinalsz amit akarsz. de
ha ket-harom ev utan jott egy szoke aki igy elvarazsolt es visszamesz-ot ev mulva lesz egy voros meg egy fekete, tiz ev utan meg minden masodik random szinu csaj. gondolkozz el ezen sztem mielott neki allsz komolyan massal/masra epiteni az eleted.

"okey-dokey!"



A valódi dilemmája nem az, hogy melyik nőt válassza.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ezert nem is arra volt a valaszom.
de ha nem voltam egyertelmu akkor megprobalom ujra. ha ketsegek merulnek fel egy hosszutavu kapcsolatban-azert nem kell feltetlenul mindent hatrahagyva menekulni.
ha az ember viszont hirtelen "szerelmes" lesz mint egy tinisrac egy 2-3 eves kapcsolat mellett akkor erdemes atgondolni a dolgokat, foleg ha egy eletre tervez, ugyanis a hatralevo elete valszeg meg eleg sok 2-3 eves periodusbol fog alni.
es tanacsot nemadok de egy peldat megemlitenek: egy kb 3-4 eves igen komoly kapcsolatban eltem, amikor beesett a "szerelem elso latasra" majd jottek a titkos talik tinimodra stb. felrugtam mindent, otthagytam a regi kapcsolatom, feladtam a kozos lakast stb.
most a hirtelen fellangolasnak tuno tininosztalgikus szerelmemmel elek kb 7-8 eve.
SZERK
es mielott ebbol barki azt szurne le, hogy sztem hajra kollegano(uj kapcsolat) akkor a valaszom egyertelmuen -nem! illetve nem feltetlenul.
de semmikepp sem a "megromlott" kapcsolat, a megbant kutyakojok visszakullog tipusu megoldas, majd tovabb tervezzuk a kozos eletunket-nem fog mukodni. persze meg az is lehet, hogy megis, de ilyenben is voltam mar es qrvara nem ment.
de akkor mar inkabb azt mondom, hogy ha nem mukodott az elozo kapcsolat nem kell eroltetni. es ez nem azt jelenti, hogy azonnal egy masik nem mukodobe kell menekulni. remelem ertheto voltam.:)

"okey-dokey!"



Nem 'javítás' vagy okoskodás akart lenni, értettem és nagyjából egyetértettem az általad leírtakkal - de gyanítom, hogy ez első sorban nem a két nőről, mint eldöntendő kérdésről szól. (Ahogy másoknál sem.) Vagyis nem pont úgy, ahogy te utaltál rá.

Egyébként is, arra a legjobb válasz az édes-hármas!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ilyen esetben azert erosen kerdeses sztem kinek "edes" az a harmas. :)
de te inkabb menjel aludni vazz, itt lassan ebed ido van, de te meg elb@szod a tentitajmot!:D

"okey-dokey!"



? Most keltem.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



akkor kemenyen nyomod, nem szoltam.:)

"okey-dokey!"



Tudod, felmelegítve csak a töltött káposzta jó... :)

jah, ezt nekem is bizonygatta az egyik volt csajom (akkor éppen aktuális csajom) 3 hétre rá a volt töltöttkáposztájával... akarom mondani pasijával volt.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



a rákos retkes rohadt kurva életbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee már basszameg az utolsó szar szemét toportyánféreg anyját.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET.



nekem kicsit furak vagytok sracok (ahogy az asszony is az vo't), ha en egy parkapcsolatban elek, akkor lerazom a francba az erdeklodoket (sot eleve olyan a testbeszedem, hozzaallasom barkihez, hogy megmaradjon a harom lepes tavolsag)

Parizer forever.



Én is de nekem könnyen nagy a pofám, én nem nézek úgy ki hogy magától bepróbálkozzanak nálam a nők, azért nekem mindig dolgozni kellett :-D



Irigylem a problémáitok :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Mert Csöpi pont az a szívtipró alkat (már elnézést). :)

Szerk.: Ez most jött szembe a Facebookon:
http://ideas.ted.com/the-state-of-affairs-cheating-in-the-age-of-transpa...
Nem olvastam, de relatednek tűnik. Ha mellé megy, akkor bocs.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



covfefe

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!