Jelenlegi hely

Visszatér a Mesék a kriptából, de lehet, hogy nem lesz benne köszönet

Utolsó bejegyzés

Visszatér a Mesék a kriptából, de lehet, hogy nem lesz benne köszönet
Igazi sorozatbomba robbant a Deadline-on: a TNT rebootolja az HBO Mesék a kriptából című horror antológia-sorozatát! Mégis mi ronthatna el egy ilyen remek hírt?
 

A Mesék a kriptából (Tales from the Crypt) egy abszolút zseniális széria volt fénykorában, köszönhetően elsősorban annak, hogy a készítők remek érzékkel lavíroztak a poénok és az ijesztgetések között. A páratlan zsánercsemege rendezőinek sorában olyan neveket találunk, mint Robert Zemeckis, William Friedkin, Tobe Hooper vagy John Frankenheimer, de a kamera előtt is korabeli A-listás sztárok - Brad Pitt, Patricia Arquette, Martin Sheen, Tom Hanks, Michael J. Fox és Arnold Schwarzenegger legyen most a nagyon-nagyon szűk keresztmetszet - tömkelege virít. A 93 epizód és a három film - Demon Knight, Bordello of Blood, Ritual - szinte kivétel nélkül minőségi szórakozást nyújtanak.
 

Vajon ki lehet képes arra, hogy méltó módon folytasson egy ilyen tökéletességet? A TNT szerint M. Night Shyamalan... oh. Nem olvastátok rosszul: a kétes hírű misztikumrendező executive produceri vezényletével érkezik idén ősszel az új széria, ami az eredetihez hűen továbbra is William Gaines képregényein alapul majd. A Hatodik érzék és a Sebezhetetlen óta csak botladozó mester neve elég rossz ómen, de azért legutóbbi filmje, a kellemes kritikai fogadtatásban részesült The Visit egy nagyon picit enyhít a félelmeimen.

Ha törik, ha szakad, én várom!

Forrás: Deadline
 
Szerkesztette: Doom - 2016 jan 10


Nah, meg is volt az első jumpscare.



Wayward Pines nem volt szörnyű, Shyamalan volt a producer.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



nekem semmi bajom nincs a filmjeivel -es meg az avatar a leggorbito is tetszett, bar tudom ezzel elegge magamra maradtam a HW-n is. szal hajra!

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!