Jelenlegi hely

Nyakunkon a Jótékonysági Játékmaraton

Utolsó bejegyzés

Nyakunkon a Jótékonysági Játékmaraton

Újból elindult a félévenként esedékes egyhetes speedrunner maraton, amelynek két legfőbb célja a szórakozás és a rákkutatás támogatása. A résztvevők közt számos ismert és ismeretlen, világrekorder és feltörekvő streamer található, akik minél gyorsabban, minél őrültebben próbálnak átvinni egy-egy játékot egyedül, co-op buliban vagy egymás elleni versenyben.

A mostani kínálatban olyan butálisan nehéz címeket is megtalálunk, mint a Hotline Miami vagy a Bloodborne, illetve közönségkedvenceket, mint a Super Metroid, vagy a Shovel Knight. Emellett az utolsó napok hajrájában gépi segítséget is bevetnek a játékosok, és a TASBot minden emberi próbálkozásnál gyorsabban fogja végigvinni a Super Mario Bros. 3-at, meg még néhány másik játékot.

Adományozni erre lehet mindenféle vicces és őrült címeken (pl karakternevek, opcionális fealdatok stb.), pólókat pedig innen lehet beszerezni. Jó szórakozást!

Itt lehet nézni: http://www.twitch.tv/gamesdonequick A hivatalos weboldal pedig itt található: https://gamesdonequick.com

Szerkesztette: psishock - 2016 jan 05


Akkor tegnap Twitch-en ezért néztek 160 ezren Mariot (talán N64-en) :D

ShowHide spoiler #

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ezen tegnap bekészültem
rwurl=https://youtu.be/XZdJ4dReF4A?t=119
utána meg ezen
rwurl=https://youtu.be/MXVzcZ6Otf8?t=173

(nem a csatorna hivatalos videói, ezért gyenge a képminőség. azok később kerülnek fel)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!